/spanien/barcelona/forum/5498.aspx/spanien/barcelona/forum/5498.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona neymar JR
2014-07-18 17:27
Rambla~ Haha! Men både neymar och suarez är ivriga i presspelet. Dom kommer styra det nu istället för Messi
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Kith.
2014-07-18 17:00
@Gunther Hjulter!:


Navas är en målvakt som påminner om Casillas när han var som bäst, fantastiska reflexer. Reflexerna har han fått av sin unika träningsmetoder. Bravo är mindre flexibel, äldre men dock bevisat han han håller på en hyfsad hög nivå. Bravo är en stabil målvakt med fina fötter helt enkelt. Båda två är bra målvakter.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-07-18 16:53
Truppen skulle vara klar den 14 Juli sa dem.
MMmmm och den enda mittbacken som ryktas till oss just nu är 31 bast före detta vänsterback.

Frågan är kommer han ens att värvas???
Är det här allt de kan komma med??
FC Barcelona! En av världens största klubbar??
Är det allt ni kan komma med när ni har spänt era muskler den här säsongen?

Patetiskt!!!
Tiki-Taka
2014-07-18 16:51
Jag ser ändå positivt i att köpa cuadrado, en flexibel spelare som man kan använda i flera olika positioner. Samt att han besitter fantastiska fotbollsegenskaper. Hoppas att cuadrado värvas och marquinhos. Kan man även få mathieu för en summa på Max 12 miljoner euro så skall man slå till där också :-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gunther Hjulter!
2014-07-18 16:40
Cuadrado, är väl mer en högerytter anfallsinriktad sådan, visst kan han spela högerback, men bättre att köpa en naturlig sådan, helst i den spanska ligan.

Dani Alves funkar fortfarande som högerback fast då som reserv precis som i brasilianska landslaget..

Sägs att Real har värvat Navas(målvakten)

Vad tycker ni hans styrkor och svagheter är i jämförelse av Claudio Bravo..

Tycker ni vi gjorde rätt val, eller hade Navas varit att föredra?
Barcelona B.BOSS
2014-07-18 16:27
Ännu en talang lockad av pengarna i Premier League.

The Ecuadorian had been with Barcelona since 2005. His first team was the Benjamín B side, where he played under Josep Gombau’s orders. During his stay at La Masia, Josimar played as a centre forward, a winger and as a central midfielder, excelling in all positions. He was quite rightly declared one of the most promising talents at La Masia, and Ecuador’s best talent since Antonio Valencia. However, he hasn’t been patient enough to fight for reaching the Camp Nou. The boy has talent but the most likely thing is that he will be wasted at the Stamford Bridge.Read more: http://www.totalbarca.com/2014/news/josimar-quintero-signs-for-chelsea/#ixzz37pY5A7oo
Barcelona Rambla~
2014-07-18 16:26
Läste att LE planerar att spela Mascherano och Busquets tillsammans. Det kanske förklarar tanken med Cuadrado som "högerback"? Hans kant lär ju behöva täckas upp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona I.Cuenca
2014-07-18 16:22
LeoMessi (Barcelona) 2014-07-18 15:17 Det är bra att bartra har lagt på sig ca 2 kg. Men det är viktigt att han går upp allt för många kilon eftersom han kan bli segare av det. Jag tycker han var den som spelade stabilast av alla våra backar förra säsongen. Det kanske säger mer om dom övriga backarna än om honom. Tycker också Bartra var grym förra säsongen han slår masken och Pique alla dagar i veckan
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-07-18 16:21
...eller hitta ett presspel. ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2014-07-18 16:12
Blir ju sjukt spännande nästa säsong med Messi bakom neymar och suarez. Det leder till att alla 3 får någorlunda fria roller. Fyfan om dom lyckas hitta ett samspel
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-07-18 15:59
Att lägga ner lika mycket pengar på Cuadrado som vi sålde sanchez för kan vara bland det mest idiotiska vi kan göra. Speciellt om han ska användas som högerback.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-07-18 15:49
Fiorentina have given Cuadrado until next week to present a bid of close to 40M. Barcelona main option, Roma also still interested [nazione]

In med Cuadrado och Mbarna så är vi klara.
Barcelona LeoMessi
2014-07-18 15:17
Det är bra att bartra har lagt på sig ca 2 kg. Men det är viktigt att han går upp allt för många kilon eftersom han kan bli segare av det. Jag tycker han var den som spelade stabilast av alla våra backar förra säsongen. Det kanske säger mer om dom övriga backarna än om honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Coach Pep.
2014-07-18 15:08
Hur man än vänder och vrider på det så är Pique livsviktig för uppbyggnadsspelet. Skulle ta flera år innan vi kan skola in en ny mittback på samma sätt, så vida vi inte värvar en toppback (Silva, Hummels, Kompany). Jag minns inte så mycket från förra säsongen men har för mig att han gjorde en okej säsong. Han behöver helt enkelt en positionssäker, stark och kanske aningen konservativ mittback som är bra i luftrummet bredvid sig. Benatia t.ex. hade varit perfekt men honom kan vi ju drömma om.

Läste att Bartra hade lagt på sig 2 kg. Han behöver biffa upp sig rejält om han har ambitioner för startelvan och engelskt motstånd i CL.
Barcelona CampBarca
2014-07-18 14:53
Ser hellre att man lägger 200 miljoner på en ung och blivande världsback i Nastasic än den "nyligen" omskolade (snart 31) 30 åringen Mathieu som inte har någon erfarenhet av att spela om en liga titel eller CL. Får vi även Hummels eller/och/ Marquinhos istället för någon av de ovannämnda så är det nog den bästa transferfönstret för Barca på oerhört länge kanske t.o.m någonsin.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Krabban94
2014-07-18 14:49
@Gunther Hjulter!:


vilken energi?
Den energi han har lägger han på poker...
Barcelona neymar JR
2014-07-18 14:49
En grej måste vi komma ihåg, att piques problem kom samtidigt som Cesc. Jag tror verkligen inte att det är en slump. Det är då man började se skillnaden, cesc hade jävligt dåligt inflytande på pique. Pep ville ha bort cesc från första början och kan tänka mig att pique dum som han är försvarar cesc. Visst det är en hypotes från min sida, men man vet att dom 2 fokuserad mer på det privata än fotbollen Nej pique ska ha den här säsongen på sig och han ska inte vara självklara i startelvan
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-07-18 14:33
el Flaco Större chans att man får en kvinnlig president i Saudiarabien än att Barça värvar riktigt bra mittbackar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2014-07-18 14:27
Pique kan dra till Chelsea och spela med sin gullpartner Cesc båda är så otroligt loja att dom går hand i hand. Sen att dom är bra vänner är väl inte förvånande ... Man blir som man umgås helt enkelt. Skönt att iaf att Cesc skeppades iväg blev så trött om hans snack hur mycket klubben betydde för honom bla bla bla för att sedan se ut som ett frågetecken på planen....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2014-07-18 14:26
Rambla/

I mitt tycke går Marc Bartra före Piqué i rangordningen. Även om han saknar rutinen ser jag mer potential i Bartra och jag hade velat se honom som en av mittbackarna nästa säsong. Nu gäller det bara för ledningen att värva in en mittback men det är väl för mycket att begära, eller? Det finns nog större chans för världsfred än att se oss köpa in en mittback.
Barcelona Gunther Hjulter!
2014-07-18 14:22
Pique är en nyttig spelare att ha i truppen, mest för energin..
Real Madrid Kith.
2014-07-18 14:22
el flaco, Rambla

Vi måste även minnas att Pep's problem med ledningen började med hans problem med Pique. Om jag inte missminner mig, var inte Pep otroligt tveksam och orolig över Pique's utveckling och hur han tappade så pass mycket fokus efter Shakira? Har för mig att Pep även ville sälja honom, kan ha bara varit rykten men det var trots det väldigt tydligt att Pep inte drog jämnt med Pique och att ledningen kanske avfärdade Pep's oro som i sin tur ledde till en snöbollseffekt där Pep kände en avsmak gentemot ledningen.
Barcelona Vampíro
2014-07-18 14:20
Piqué är en infektion inom klubben, Barcelona kommer aldrig kunna resa sig så länge han är kvar. Snacka om en lat, dålig spelare med usel attityd som har utnyttjat Barça i flera år nu. Han bidrar inte med nånting på planen och måste lämna så fort det går. Pep insåg detta för över två år sedan, han bänkade honom och ville sälja honom. Nu har han bara blivit ännu värre fast han får istället nya kontrakt trots att han urinerat på klubben i flera år.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-07-18 14:17
el Flaco Det kan man aldrig utesluta, speciellt inte i den här klubben. Bara Piques sista efternamn borde vara skäl nog för att bänka hans sega arsle. :P Hans familj är ju från fina kretsar, blir man dessutom medlem i klubben från den dagen man föds så åker man redan där genom gräddfilen i klubben.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dinho the artist
2014-07-18 14:14
AndreD
***
"Tala är silver, tiga är guld". Nej jag skriver inte varje dag men jag läser nästan alla inlägg och kommenterar när jag finner det nödvändigt/intressant.

Kvalitet framför kvantitet, i mitt tycke.
Barcelona el Flaco
2014-07-18 13:52
Rambla/


Kan det faktumet att Amador Bernabéu, Piqués morfar, som är klubbens ambassadör inom UEFA spela en roll i det hela? Detta är ju trots allt den mest politiska klubben i världen så det skulle inte förvåna mig om det kan leda till att Piqué har en så pass hög status inom klubben. Och medierna också. Har sällan läst en artikel där man har ifrågasatt Piqués plats inom laget, än mindre i startelvan.

Barcelona Thiago_Alcantara
2014-07-18 13:42
Hellre lägga 30m för Musacchio än att ens överväga att köpa in Cuardado för 40m när det finns Montoya och Alves redan. Cuardado känns verkligen överflödig i detta läget.
Barcelona Rambla~
2014-07-18 13:31
Andresito Jaså, klausul på tom 50m?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-07-18 13:30
Basselona Samma problem där, Villarreal vägrar att förhandla om Musacchio, de pekar bara på klausulen precis som Valencia. Den är på €40m. Annars håller jag med om spelaren. Fan, i det här fallet finns det ju mer fog för att lösa klausulen tom, Musacchio har ju åtminstone ett värde då han bara är 24 år. Han går att sälja vidare en dag. Men återigen, 40m är för mycket pengar att lägga på mittbackar enligt denna ledning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thiago_Alcantara
2014-07-18 13:22
Mathieu är bra det är inte långsiktigt någonstans. Han håller i max 3 säsonger och då är priset helt galet. Men det har diskuterats tidigare. 15+Affe är OK men han behöver komplement. Musacchio hade varit drömmen absolut. Han borde gå att lösa för 20-25m euro.
Annons: