/spanien/barcelona/forum/547.aspx/spanien/barcelona/forum/547.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona IlTriplete
2018-03-27 13:52
Meningslös artikel. Som att allting skulle handla om mål? Det räcker med att se en match på 90 minuter för att se vem som är den bättre och mer komplette spelaren.
Barcelona Blårö
2018-03-27 13:42
Så, slutdiskuterat
Barcelona Xavi #6
2018-03-27 13:31
S.Etoo

Visst hans målfacit talar för sig självt och han är en av tidernas bästa målskyttar. Men vad bidrar han med förutom sina mål? Vi snackar om en spelare som har problem med att dribbla och passa en boll. Han är en måltjuv likt Inzaghi och jag hade aldrig trott att en sådan spelartyp hade kunnat vinna en guldboll för att inte tala om fem när man spelar i samma era som Messi.
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2018-03-27 13:06
För fan Sampaoli. Chansa inte med Messi.
Barcelona DM1982
2018-03-27 12:41
[QUOTE=Davids3]Messi spelar mot Spanien. [/QUOTE] CONFIRMADO: Messi no juega contra España https://t.co/0JvDu1KPiz vía @marcelosottile https://t.co/8LEkLHVgla Eller inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Beast Puyol
2018-03-27 12:37
Sergio Busquets är nu helt återställd och är redo för Roma matchen. Är säker på att Valverde inte kommer riskera något mot Sevilla. Mot Sevilla lär han få vila.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2018-03-27 12:13
Messi spelar mot Spanien.
Barcelona Bàckis - adoradors de Rivaldo
2018-03-27 11:30
Bara att ge Umtiti det han vill ha, sätt honom på samma lönenivå som Busquets, Piqué mf under Messi. Vi hittar inte en bättre mittback.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2018-03-27 10:37
Umtiti och hans agent håller på med en normal förhandling. Man gör allt man kan för att få bättre kontrakt, inklusive smä dodor till median.
Inget tag bli orolig för.
Barcelona Cúles
2018-03-27 06:48
IlTriple

Han gör bort sig gång på gång med sina filmningar. Utan tvekan en av dem största filmarna genom tiderna.
Barcelona Beast Puyol
2018-03-27 00:26
Löw ska tydligen ha sagt att Stegen inte spelar mot Brasilien pga knä problem. Bra att av Löw att inte riskera något utan få spelare att vila lite. Ska dock inte vara något allvarligt med Stegen enligt Löw som han har sagt till BILD.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2018-03-27 00:08
Förstår hur du menar, men skribenten skrev även att han skulle ha med busquets i alla hans lag. Sen var det inte en top100 lista utan en topp10 lista på de bästa mittfältarna där Iniesta och xavi fick plats. Varför tycker du Ronaldo är överskattad? Kolla på killens målfacit samt titlar. Finns det någon spelare som har vart mer avgörande än honom och levererat vecka in vecka ut som honom förutom Messi? Ni kan störa er på hans spelstil hur mycke ni vill det ändrar inte faktum att han har presterat sens 2007 på en nivå bara Messi slår. Vågar även påstå att om Ronaldo inte hade spelat för real tror jag inte att de skulle haft 3 CL titlar de senaste 4 åren, max 1. Bara för en liten skara utav de mogna real fansen håller honom högre än Messi betyder det inte att han är överskattad. Jag brukar oftast ta en titt runt olika forum här i svenska fans efter en bra Messi prestation för att se hur alla andra fansen ser på honom. Och varje gång får jag läsa inlägg som ”bäst i världen” ”bäst genom tiderna”. Sällan jag läser att någon på allvar tycker Ronaldo är bättre bortsett från uniteds forum och reals. Försöker inte starta en Ronaldo vs Messi diskussion men jag har accepterat att Ronaldo tillsammans med Messi är klasser över alla andra i fotbollsvärlden sens 2007.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona IlTriplete
2018-03-26 23:54
Kvällsunderhållning med Ronaldo i huvudrollen!
Barcelona Xavi #6
2018-03-26 23:37
S.Etoo Att tycka att Busquets är världens mest underskattade spelare är inget märkvärdigt, det är snarare ett faktum. Att ha Xavi och Iniesta i en topp 100 lista ser jag knappast som en hyllning. Brukar inte ofta läsa därinne men en sak jag reagerade på är hur man kan hålla Zidane som ohotad etta i rankningen som tidernas bästa mittfältare. Visst var han en makalös lirare och en magiker men han var alldeles för ojämn. Det får mig att dra slutsatsen att Zidane tillsammans med C. Ronaldo är tidernas mest överskattade spelare.
Barcelona S.Eto'o
2018-03-26 22:31
Cules Du kunde väl ta med hyllningarna de gav xavi, Iniesta och att de tycker busquets är världens mest underskattade spelare. Att våra antagonister kritiserar våra spelare är inget nytt men när de hyllar våra spelare tycker jag ska nämnas mer. Men visst en skribent tycker att Messi floppa i vm....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2018-03-26 22:29
Nelson Umtiti // Dembele är väl förståligt då han är en Crack! Men Gomes jaaa va ska man säga, skrattretande ..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nelson Umtiti
2018-03-26 22:18
Börjar ryktas en del om Umtiti nu och jag är inte alls säker på att han stannar. Känns lite som Neymar sagan igen och ledningen har gjort samma misstag igen, 60 miljoner euro är ingenting för storklubbarna och tyvärr så ligger fördelen alltid hos våra spelare för att klubben har skapat en helt orimlig lönestruktur med låga klausuler.
Hur kan spelare som Dembelé och Andre Gomes dra in en sån hög lön? Vi hade en Arda Turan som tjänade mer än självaste Marcello i Real? Det funkar inte i längden helt enkelt, ni ser ju själva hur löjligt det ser ut och ledningen har skjutit sig själva i foten.
Barcelona the cameroonians
2018-03-26 21:55
Iniesta.70 Tyvärr inga nyheter kring Riquis kontrakt, vi får väl se vad som händer fram till sommaren. Förhoppningsvis får han fortsatt förtroende av Gerard Lopez och än mer speltid. För även om han till viss del saknar fysiken så är hans positions- och passningsspel väsentligt för B-laget i jakten på poäng och förnyat kontrakt i andradivisionen. Gerard Lopez och Garcia Pimienta ser hans storhet, vi får hoppas att Amor och Segura fattar galoppen de med och lägger pengarna på rätt häst. Alltså den som redan finns i stallet och inget vild mustang som helst travar runt på fel gräsplätt och tar tid och plats från fullbloden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cúles
2018-03-26 21:43
8. Det är inte tillåtet att kopiera inlägg från Real Madrids eller något annat lags forum och använda som debattmaterial i Les Rambles. Varning/ mod
Barcelona Iniesta.70
2018-03-26 20:56
the cameroonians Ja, på tal om kontrakt hit o dit så funderar jag hur det ser ut med Puigs kontrakt? Ja, jag vet att du är svag för den lilla magikern, och det är det fler som är...:). Och visst är grabben magisk, som tagen direkt ur Hogwarts trollbindande värld. Va fick han med B-gäddorna igår? 10-12 minuter? Ja, och på den korta stunden så "läxade" han upp hela vårt mittfält. Vitinhos? Riveras eller Honglas? Nää, svaret finns mitt framför näsan på Lopez. I Puig har vi en lirare som det osar "Barca" om....Ja, man blir glad i hela kroppen när man får chansen att se han vända och vrida på både det ena o andra och tvåfota sig fram. Allt ser så enkelt ut. Nåja, har du nån info om hur hans kontrakt ser ut så hojta gärna till.
Barcelona Treyh
2018-03-26 20:28
Ge Umtiti det han förtjänar NU! Tror mig, PSG, Manchester, Cityetc kan betala hans klasual och ge honom den lön han förtjänar. Barcelona är en topp klubb och Umtiti är en nyckelspelare som dessutom är älskad av medspelarna, fansen älskar honom och skanderar hans namn. Sluta snåla. Han förtjänar att bli respekterad och känna sig viktig. Kolla vad som hände när Makelele lämnade Real Madrid för många år sen när många spelare tjänade 5x mer än honom... Perez sålde honom och köpte Beckham. Marängerna blev titellösa under x antal säsonger...
Barcelona the cameroonians
2018-03-26 20:18
Alltid lika kul när Sport skriver om en negativ sak (att Umtiti inte vill förlänga) och MD omgående går ut och dementerar uppgifterna. Typiska rykten nu när det är landslagsuppehåll och mindre att skriva om. Självklart vet alla inklusive Umtiti själv att han sitter på en låg klausul och lön i förhållande till den utveckling och nivå han haft och håller. Det är ju Barça som själva (visserligen via MD) tidigare gått ut med att Sam är nästa att förlänga med då hans klausul är låg och andra klubbar (United) är sugna. Självklart går agenten ut stenhårt och drar till med en monsterlön medan Barça lägger sig i andra änden av skalan. Och sen går båda parter hem till sig och filar på ett kontringsbud. Väldigt sällan man kommer överens omgående, det tar oftast månader.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 9 || #5 sergiobusquets
2018-03-26 19:36
Du tror att han kommer fylla puyols skor? ! :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rivaldo=Gud
2018-03-26 19:30
Vi har sökt och sökt efter en mittback att fylla Puyols skor i 3 år. Och när vi väll hittar honom ska vi snåla med hans lön? Hahaha!! Ge honom Det han vill ha! skeppa iväg Gomes, Alcaser och annat dökött som sitter på höga löneposter och frigör pengar på det sättet om det klämmer ekonomiskt. Umtiti skall tas om hand om, han ska ingenstanns. Killen har gjort sig förtjänt av en rejäl löneökning och skall ha den.
Barcelona Krabban94
2018-03-26 19:29
Jag skulle förstp Umtiti om han gick till säg City. Däremot om han går till United iställe för Barca lär han nog ångra, även om lönen är högre. Men ja, Bartoemu och juntan får nog senast tacka för sig om de tappar Untiti. #justpaytheman Umtiti förtjänar att vara en av de böttre betalda med tanke på hur viktig han är för laget.
Barcelona Davids3
2018-03-26 19:25
Robert Fernández believes that the future of Umtiti can still be at Barça. He blindly trusts his options to convince the player, although he will not have it easy. [diario sport]
Barcelona Bentley King
2018-03-26 18:07
Umtiti har all rätt att kräva högre lön så som alla vi andra knegare har rätt att be om löneförhöjning när vi känner att vi är värda mer än det vi får. Med det sagt så är detta en vanlig situation och jag tror att anledningen till att det har fått uppmärksamhet från media är pga att agenten försöker leka svår.

Det är samma historia med kontrakts förlängningar i dagens fotboll. Jag känner mig säker på att han till sist förlänger då man kan se att han är en spelare som älskar klubben och helst vill stanna i den här vackra staden.
Barcelona II Barça II
2018-03-26 17:50
Om det är någon som gjort sig förtjänt av en löneökning så är det just Umtiti. Men det sagt så tycker jag inte om när spelare ställer ultimatum vid löneförhandlingar. Ska det vara på det visset så är det faktiskt bättre att han lämnar, oavsett hur bra han. Hoppas dock självklart att man når en kompromiss som bägge parter är nöjda med. Det här är ett perfekt exempel på varför man ska satsa mer på egna talanger, de har en annan typ av kärlek/koppling till klubben som gör att liknade situationer inte uppstår lika ofta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xavi #6
2018-03-26 17:30
Förstår inte varför ledningen tvekar med att höja Umtitis lön. Vi snackar om samma ledning som gav Neymars farsa 40M under bordet och hade gett honom ytterligare 26M om han hade stannat den här säsongen. Nu vill man köpa in Griezmann för mer än 100M och ge honom skyhög lön plus sjuka bonusar.
Barcelona Davids3
2018-03-26 17:27
Läste nu att Umtitis agent är hans egna bror. Kan tänka mig att han är en ”hemmagjord” agent som inte vet hur man förhandlar eller kompromissar. Sättet man lägger ett krav på är a och o. Känns som han har fått de på kontoret att bli irriterade och tänkt ”skitsamma”.
Annons: