/spanien/barcelona/forum/546.aspx/spanien/barcelona/forum/546.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-07-11 09:21
Eh för mig kvittar det vilka som köps in eller inte snart får vi se Messi på plan igen. När man ändå är inne på Messi så håller han extremt noggrann koll på fysiken. Annars hatten av för Vidal som tar eget initiativ och verkligen vill visa upp sig. Han har absolut inte haft det enkelt, kämpat i uppförsbacke sen kom. Med tanke på hur förra säsongen såg ut så är jag faktiskt besviken att fler spelare inte avslutar sin semester tidigare.... Men men dom måste hinna bränna sina pengar och sen sitta på bänken året ut. Nu kommer någon släppa kommentarer att säsongen är lång och dom behöver vila. Hell no, spelare som rafinha/denis/rakitic/samper/ Roberto behöver ha mer träning ja även iniesta borde ha avslutat sin semester då den har varat ett tag och behöver vara i fysisktrim. Det är dessa spelare ( ej iniesta ) som gnäller på utebliven speltid trots att dom inte är villiga att offra lite extra tid.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
2017-07-11 08:02
Vi MÅSTE få in Verratti i detta fönster. Erbjud allt som går att erbjuda, ge de Rakitic, Digne och Turan samt 350m. Skulle vi köpa in Manolas och köra 3backslinje med bara mittbackar så erbjud PSG Alba + 350m. Alba är ett stort namn och lär locka PSG.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-07-11 07:17
@BARCA-més que un club:

Det rykte är inte helt omöjligt då Modric är på väg bort till Milan och kan mycket väl erkättas av just Veratti. Real har mer att erbjuda till PSG än Barca, dvs förutom Bale även Morata och James som är inttessanta för PSG. Sen är Reals strategi att alltid försöka förstöra för oss...
Barcelona Rambla~
2017-07-11 07:10
Atlético går efter en yngre och spännande på väg uppåt Fabinho, vi går efter en på väg ned i karriären Paulinho. Vem tror ni kommer lyfta högst lön i dagsläget? Enligt mig väljer Barca ideligen fel strategi när de värvar spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2017-07-11 01:35
@A good coach is everything!:Tite och Dunga har aldrig jobbat ihop och har helt olika fotbollsfilosofier. Så vart får du att dom är "vapendragare" ifrån?
Barcelona Thierry Henry
2017-07-11 01:30
@A good coach is everything!:

Kina kan hålla Segunda klass. Det är mindre relevant. Han dominerar där borta och kom med i säsongens lag.

Valverede har nog tillfälligt koll på fotboll så han vet vem Paulinho är ska du se
Barcelona Thierry Henry
2017-07-11 01:28
@A good coach is everything!:
Han gjorde hattrick i 1-4 segern borta mot Uruguay och han gjorde mål mot Argentina. Han är från start i varje match men hade inte med något att göra för 5 öre? Ta inte i så det börjar stinka där hemma framför datorn
Barcelona A good coach is everything!
2017-07-11 00:17
Thierry Henry // Va gör Valverde i Kina ? Fotbollen där håller segunda klass.. Jag tvekar på att detta är valverdes värvning !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2017-07-11 00:14
Thierry Henry // Tite är Dungas vapen dragare utan stress så som Dunga lämna landslaget visade prov på att dem står varan nära ! Hur som helst så är det inte för fem öre Paulinhos förtjänst till formen i VM kvalet !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2017-07-11 00:12
Senaste ryktena som florerar är att Real Madrid är beredda att sälja Bale till Psg och därmed locka över Veratti , Någon mer som vet nåt om detta är sant? Om så är fallet då jävlar är Real på hugget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2017-07-11 00:11
@Barcelonistas:

Jag kom ihåg hur hela forumet gapa efter Rakitic när det begav sig. Jag va en av få som tyckte han va för direkt i spelet och att vi borde gett Cesc chansen på mittfältet. Nu föll det väll ut ändå för Enrique hade sin idé om hur han vill spela. Jag är säker på att Vslverde även han har sin!
Barcelona Thierry Henry
2017-07-11 00:10
@A good coach is everything!:

Håller med på den punkten. Har dock svårt att se att ledningen agerar utan Valverdes samtycke. Det måste va han som gett grönt ljus för en sån värvning å då måste det ha med fotbollen han vill spela. Det är bara att hålla tummarna och hoppas det faller väll ut .
Barcelona Barcelonistas
2017-07-11 00:09
Gabriel - om det är tänkt att Paulinho ska va en truppspelare så har jag inget emot det. Men som ordinarie spelare på vårt mittfält? Jag hänger mig hellre vid närmsta torg än att se han på vårt mittfält. Vem fan är det som gör dessa värvningar? Vem ville ha hit Rakitic? Var det ledningen eller Lucho? Någon spm vet?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2017-07-11 00:08
Barcelonista Ännu en gång drar du upp skandalen i Bayern - real haha.. Du kan inte va på riktigt ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2017-07-11 00:06
Paulinho är inte värd 15 mille i min mening !! 40 mille skjut mig i huvudet detta är inte dåligt köp utan fiasko !! Vår ledning kan inget om fotboll absolut nada!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2017-07-11 00:05
@A good coach is everything!:
Brasiliens nuvarande tränare heter Tite. Inte dynga. Så hur skulle det vara Dungas drag att Paulinho är med? Jag är ganska säker på att Tite tar ut sina egna trupper utan hänsyn till Dunga eller hans av dig påstådda "feticher"
Barcelona Thierry Henry
2017-07-11 00:03
Jag tror Paulinho kan bli en bra truppspelare. Det är allt. En pålitlig slitvarg som har en jämn och bra nivå.. En Keita helt enkelt. Han är inte värd 400 miljoner. Men prat om att han skulle vara värdelös och göra bort sig köper jag inte.jag kan se tanken bakom köpet av Paulinho. Förmodligen är det en taktisk profil vi vill ha på våra mittfältare med tanke på Gomes och även Rakitic är liknande spelartyper även om dom är lite mer offensiva. Jag upprepar det jag skrivit tidigare ....


Om manolas kommer och vi går över till 3-4-3. Så gör Paulinho köpet än mer sence . Då vi isf behöver den typen av löp starka spelare på innermittfältet. Dock är detta bara en teori. Jag tycker inte folk ska va så snabba att fördöma innan vi ser vart vi är på väg med våra köp.
Barcelona A good coach is everything!
2017-07-11 00:02
Thierry Henry Att han fortfarande är med är Dungas geniala drag. Kan tyvärr inte svara på Dungas fetischer och galenskaper. Art Brasilien gör succé stavas inte Paulinho vet inte ens hur mycket han spelar men det stavas en het Coutinho, Jesus och Ney.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2017-07-11 00:01
Den här ledningen som just nu sitter vid makten, då snackar jag om Rosell och hans springpojkar spelar ett maktspel likt den politikerna spelar. Jag har några punkter som jag känner att det inte alls står rätt till i klubben. Juntan har total makt i dom två största tidningarna som är i stort sett barcelona baserade tidningar, El mundo deportivo och Sport. Juntan märker att vi är på väg mot en fiasko säsong. Startar med att göra Triumfera Johan Cruyff på den nya arenan som b laget ska spela i och ansökte om att få döpa om närmaste gatan intill Camp nou till Johan Cruyff. Fiasko säsongen är ett faktum, juntan drar till med en rolig fint, den nya trenden är tydligen ambassadörer, Abidal, Ronaldinho, Belletti etc. Juntan försöker fiska Cruyff röster genom att anställa Jordi Cruyff som sportchef, och blir DISSADE, jösses inte bara talanger som dissar oss utan även folk som vi försöker värva som sportchefer till klubben. Så lågt har vi sjunkit. Juntan känner att det osar katt, det blåser lite, det våras för Silly Season, då börjar deras PR, El mundo och Sport med kampanjen Verratti, för ett missförtroende röster väntar runt hörnet. Folk inklusive mig får förhoppningar om att, ledningen ska ju på riktigt hämta Verratti, det går så långt, att Mundo tidningen photoshoppar en bild där verratti håller en Mundo tidning som visar att han vill till Barcelona. Jösses säger jag bara. Personligen hoppas jag att juntan misslyckas med Verratti och allt annat. Vi slutar upp med Paulinho och ingen mer. Så vi för en gång skull blir av med maffian som har kidnappad vår fina klubb
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2017-07-10 23:53
@A good coach is everything!:Står rättad på den punkten. Men att han skulle vara någon syndabock och ansikte för det Brasilien är håller jag fortfarande inte med om. Och det är även därför han fortfarande är med i det nya landslaget som gör succé.
Barcelona II Barça II
2017-07-10 23:53
Paulinho var med i VM, fast matchen mot Tyskland var han inte med, då han var skadad/avstängd. Paulinho är inte Barca klass, så enkelt är det. Vi ska inte köpa avdankade fotbollspelare från Kina. Hur in i helvete fick de ens för sig att titta på spelare i kinesiska marknaden? Hela världen har blickarna på tyska samt franska ligan, medan vi letar skräp i Kina. Det hela är så skumt, väldigt svårt att förstå varför man ens funderar på Paulinho.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2017-07-10 23:52
@A good coach is everything!:
Scolari tränade Brasilien i VM 2014 och hade Paulinho som en favorit i laget. Det är även anledningen till att Paulinho spelar i Kina (utöver pengarna), då han har Scolari som tränare.
Barcelona A good coach is everything!
2017-07-10 23:44
Det värsta med VM 2014 var att Dunga lämnade spelare som Cutinho och Lucas i förmån för defensiva spelare som Paulinho !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2017-07-10 23:42
Thierry Henry Hahaha vem försöker du lura ? Paulinho va visste med i VM 2014 och han söööööög. Slet i mitt hår varje gång det träbenet fick bollen !!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2017-07-10 23:39
@Bollinnehavet:


Paulinho va inte med i Brasiliens trupp som skämde ut sig i cm 2014. Däremot va han med i confederations cup 2013 som dom vann och är nu tillbaka som given startspelard när Brasilien har återuppstått och krossat allt motstånd i cm kvalet där man blev första nation efter Ryssland att kvala till vm!. Kolla upp fakta istället
Barcelona A good coach is everything!
2017-07-10 23:38
Att man ens kan försvara en värvning av Paulinho. Alltså seriöst ni som tycker det är bra? Är ni så blinda i att stötta klubben till att inte se att vi är ute efter en spelare i Kina i fucking Kina som är 29. Hur i helvete sjunger det bra i era öron ? Det är nästan som att ta en 29 åring från allsvenskan ! Det värsta är att Paulinho suuuuuuger en riktig jävla kontakt spelare som har tagit sig till toppen av ren jävla slump känns det som. Åå en Dunga som såg något i han och lyckas lura Tottenham. Som turligt hade Kina att sälja till. Detta är bokstavligen spelaren vi är ute efter :/
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El FenómenoR9
2017-07-10 23:24
Det var lite väl hårt att spärra Gabriel, men jag tror ändå han håller med att han måste kyla ner sig lite. Absolut att den här ledningen leder oss in i fördärvet. Men det är som det är! Vi kan inte hålla på och älta allt de dåliga heeeela tiden. Läste bla att spelare inte vill hit och att dom har tappat respekten för oss!? Wtf! Lägg ner! Vi vill värva spelare som är väldigt komplicerat att få hit och dom kostar ju sjuka pengar också. Vi är inte som alla andra klubbar, vi är mer än en klubb! Får vi inte hit Verratti , Skit i att köpa nån lirare vet ja. Jag kan ta en säsong helt utan titlar bara vi ger våra egna talanger chansen. Fast jag är ganska övertygad att den här truppen har såå mkt mer att ge att vi inte blir titellösa. Vi har faktiskt historiens bästa lirare i vårat lag. Så länge han lirar är jag inte rädd för att klubben kommer gå ner så mkt. Vi kan inte tävla med dom rikaste klubbarna i längden, ohälsosamt för oss. vi måste gå tillbaka till våra rötter och fortsätta vara ödmjuka, det är det som har gjort oss till mer än en klubb. Måste bara säga Iniesta70 älskar dina inlägg. Tagga ner med det negativa och se fram emot den nya säsongen. Vi vet att Messi åter kommer leda oss till framgång. Visca Barça
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2017-07-10 23:08
Det är Corazon som är spärrad, inte Gabriel.
Barcelona Blaugrana80
2017-07-10 23:06
Spärrar du Gabriel kan du spärra oss andra med...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-07-10 22:59
Corazon

Du kan inte på fullaste allvar spärra Gabriel för det där inlägget...
Annons: