/spanien/barcelona/forum/5401.aspx/spanien/barcelona/forum/5401.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona L.A.M Nr 10
2014-08-17 11:15
*Fram tills oktober vi kommer ha problem
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2014-08-17 11:15
Viktigaste värvningen just nu är en till anfallare. Ska vi klara oss med bara Neymar, Messi och Pedro två månader in på säsongen? Neymar som kommit tillbaka från skada, Pedro som jag inte tycker håller nivån som krävs och så Messi. Sedan vi lånade ut Deulofeu så måste det in en förstärkning. Cuadrado måste komma in för det är inte bara fram tills augusti vi annars kommer ha problem. Suarez lär inte explodera målmässigt direkt efter debuten och vi behöver en back up då det blir en lång säsong. En högerback skulle också vara nyttigt att få in men jag ser det mer som ett långsiktigt problem. Dani Alves har tappat men duger ändå fortfarande, dessutom Montoya som alltid gör en okej insats. Nej, det är två veckor kvar av transferfönstret och i mina ögon bör man satsa allt på att få in Cuadrado.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2014-08-17 11:12
Rambla// Minns du vad jag skrev om den där journalisten från MD, Francesc Perearnau? Idag har han kommit med en ny artikel under titeln "Sandro Rosells arv". I den skriver han att Sandrusco lämnade ifrån sig ett "friskt" och "slagkraftigt" Barça "i alla de fundamentala aspekterna". Det säger allt om hans och Mundo Deportivos verklighetsförankring. De verkar sakna en och annan skruv. Skrämmande att det där får ens kallas för journalistik och ännu skrämmande om det nu verkligen finns culés som köper deras propaganda.
Barcelona westinho - Sergio #5
2014-08-17 11:06
Munir, Samper och Grimaldo fortsätter att träna med A-laget. Det är dessa tre, samt Halilovic, jag tror mest på av våra talanger.

Förövrigt sa Hughes (tränare Stoke) följande: "We have to thank Barça because they didn't make it difficult. They could have asked a lot more money for Bojan."

Ja. Vi kunde fått mer pengar för Bojan, men vi är Barcelona och istället för att sälja våra spelare för rätt summor så ger vi i princip bort dem.
Barcelona Rambla~
2014-08-17 10:59
@Tiki-Taka:


Lägg där till transfer ban över 2 transferfönster. Det blir till att hoppas att talangerna växer upp snabbt och kan ta steget upp när det behövs.
Tiki-Taka
2014-08-17 10:52
Utan cuadrado står vi där med ett fruktansvärt tunt anfall! Kaos
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-08-17 10:27
@Dema:
Skapar oreda? Hur fan vet du eller jag om det stämmer eller inte? Seriöst, bara lägg ner va. Vad är vitsen att älta det är vidare så många timmar efteråt? Det finns väl för tusan andra mer viktiga saker att diskutera?
Barcelona Rambla~
2014-08-17 10:25
Jag kan inte förstå värvningen av denna Douglas. Alves stannar ju och Montoya har sedan tidigare blivit tillsagd att han är "instransferible". Inte fan ska vi ha 3 högerbackar i truppen helt plötsligt?

De kan heller inte vara så korkade att betala 6m för en 24-åring som ska spela i Barca B. Kan heller inte se hur en spelare som är ordinarie i Sao Paolo, som är en storklubb inte bara i Brasilien utan i hela världen (nu menar jag deras ansende), helt plötsligt skulle välja att gå med på att spela i ett B-lag.

Den här värvningen är så ologisk att det finns inte. Endast om Alves lämnar finns det lite logik i värvningen. Nu försöker ledningen även komma med billiga bortförklaringar som FFP att man inte värvar Cuadrado. Hade de istället gjort sitt jobb som det var planerat, att göra sig av med både Song och Alves för att slippa dessa löneposter, så hade vi inte suttit i den här knipan.
Tiki-Taka
2014-08-17 10:22
Verkar även som cuadrado blir svår att värva med tanke på att prislappen fortfarande är för hög......
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2014-08-17 10:12
@Tiki-Taka:


Väldigt tveksamt varför klubben skulle värva en ny högerback, dessutom en 24åring, när det redan finns alternativ i B-laget i form av Agostinho Cá, Sergi Juste och inte minst Elehor Godswill (som visserligen är skadad) för tillfället)
Totalt bortkastade pengar. Totalt.

Men å andra sidan har man slutat förvånas över denna ledningsvärvningsstrategi...
Dema
2014-08-17 08:41
Rambla Du skapar oreda genom att länka något som inte stämmer. Vilken tränare i världen skulle säga något sånt? Ett år i kanske världens bästa liga under vingarna på en hyperintressant spansk tränare. Waste of time? Knappast.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2014-08-17 07:44
Det var väl snarare så att Xavi och några till gick till Tata och sa "hörru, så här tänker vi inte spela, det är inte Barcelonas väg". Det gjorde väl att Tata blev förbannad och tappade sugen, och när inte tränaren hetsade spelarna så föll korthuset sakta men säkert ihop. Det tillsammans med att VM närmade sig och en dålig försäsong. Folk klagar mycket på Tata men han fick aldrig ledningens fulla förtroende och när han inte fick det, fick han heller inte spelarnas förtroende och då föll det samman.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Federer - köp en back, tack
2014-08-17 05:37
@AndreD:


Det som hände sen va att Tata Martino började bjuda spelarna på grillfester varannan vecka.
Barcelona AndreD
2014-08-17 03:35
Kom över denna videon från förra säsongen mot Levante, frågan är vad fan som hände sen.....till och med Messi pressade som ett jävla djur
Barcelona Neymar11
2014-08-17 02:45
Undra vad CAS/FIFA/Uefa/franska fotbollsförbundet tycker om Brandaos skallning på Motta :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2014-08-17 02:21
[QUOTE=^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^]Acrobat De som påstår att James är samma klass som Messi och Suarez äter för mycket svamp eller så är de bara bakom flötet.. Låt de påstå det. Älskar såna babianer.. Minns när de värvade Sahih Nuer (stavningen), då jag sa jag shiiit!!! Hoppas inte, och det blev inte.. Eller minns, Robben, Sneider, kan nämna hur många talanger som helst som gick för tidigt till R.Madrid men efter det Booof!!!!! Om C.Ronaldo gick till R.Madrid när han var 21-22 skulle han inte vara samma spelare som han är idag. Jag blir bara glad när de går ditt så pass unga. Du och jag får hålla tummarna för att James spricker.. [/QUOTE] Haha, killen med kollen. Kan vara den bästa stavningen av Nuri Sahin jag någonsin sett.
Postat via SvenskaFans-appen
viccc
2014-08-17 01:39
Haha folk är så dumma, visst S.Roberto är dålig men folk skriver på Twitter att han ska på lån till alaves i segundan :P pinsamt för både Sergi och vi som klubb att en av våra spelare ryktas dit.
Tiki-Taka
2014-08-17 01:38
Men vi måste ju ersätta deulofeu på något sätt!? Annars var utlåningen helt ologisk och idiotisk. Måste köpas in en ersättare!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Júnior.
2014-08-17 01:29
Gabriel

Endast att Fiorentina fortfarande kräver 50m euro för honom. Tvivlar på att varken Zubi eller Woodward skulle tänka sig att betala den enorma summan. Priset lär förmodligen gå ner när silly-season börjar närma sig sitt slut. Får väl hoppas att desperationen i Manchester inte hinner öka alltför mycket tills dess.
Barcelona Blaugrana91
2014-08-17 01:20
[QUOTE=Gabriel]Om Douglas är tänkt till B-laget så är det helt lugnt för mig, annars är det en skandal. Någon som vet något nytt om Cuadrado? Känner på mig att vi handlat klart för den här sommaren. [/QUOTE] Jag tror fortfarande att vi kommer värva honom, det mesta har ju talat för det. Dock har Sport på morgondagens tidning att man inte kommer värva honom på grund av FFP.... Antagligen bara skitsnack, klubben har pengar kvar. Men som vanligt ska den skittidningen göra oss på dåligt humör...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Júnior.
2014-08-17 01:20
Den stora frågan är hur nära Godswill var en uppflyttning till B-laget innan denna värvningen? Hoppas bara att Douglas inte tar viktiga minuter från Godswill i framtiden och på så sätt stoppar hans utveckling, det är det viktigaste.
Barcelona Gabriel
2014-08-17 01:00
Om Douglas är tänkt till B-laget så är det helt lugnt för mig, annars är det en skandal. Någon som vet något nytt om Cuadrado? Känner på mig att vi handlat klart för den här sommaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Júnior.
2014-08-17 00:39
Vet inte om det tidigare tagits upp men Denis Suarez gjorde idag sitt första mål för Sevilla.
Tiki-Taka
2014-08-17 00:36
Så länge han spelar i B laget så kvittar det för mig om han köps eller inte. Viktigaste nu är att vi får Cuadrado, sen är jag hel nöjd med truppen!
Barcelona Blaugrana91
2014-08-17 00:32
[QUOTE=Tiki-Taka]Barcelona B right back Patric Gabarron (21) is close to joining Italian club Lazio. [sportmediaset] Verkar som att Douglas skall ersätta Patric [/QUOTE] Precis som jag trodde, MD rapporterade även tidigare att han är tänkt för B-laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2014-08-17 00:24
Barcelona B right back Patric Gabarron (21) is close to joining Italian club Lazio. [sportmediaset]

Verkar som att Douglas skall ersätta Patric
Barcelona Heisenberg
2014-08-16 23:38
@LeoMessi:


Det är för att de spelar typiskt brittiskt, dvs långa bollar bakom backlinjen som Ronaldo och Bale kan springa på. Den gemene svenske anglofilen gillar det. Problem tillkommer dock när de möter en cynisk, låt oss säga Mourinho, som stänger ytor så att motståndarna inte kan komma i fart - då är Real rökta. Det jag gillar, nej älskar, med vår trio är att de alla är snabba, men först och främst är de kreativa och kan hitta på saker för att luckra upp stänga försvar. Så vi har ett bredare register hos våra spelare vilket alla tipsextra-nostalgiker kommer få bevittna i CL om inte annat.
Barcelona Leo y Cesc
2014-08-16 23:31
Vill inte grilla Madrids nye spelare James nu direkt men det luktar Isco flopp där också. Cirka 1.3 miljarder på två spelare åt skogen. Madrid kommer ha mycket nytta av Ronaldo och Bale. Men när dessa skadas eller hamnar i svacka då lär det bli tufft för Madrid också. Dom må ha en trupp av världsklass men dom kommer få kämpa detta året tro mig. Längtar till El Clasico och att vi har våra bästa spelare tillgängliga.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-08-16 23:21
Blaugrana91 I sverige så överskattar man alltid real och man underskattar alltid barca. Det kvittar om barcelona vinner trippeln, det är bara en tillfällighet och real är favoriterna igen. Vi vann båda mötena i ligan och det kom som en chock för folket i sverige. Dom har lyckats få James övergång som en större prestigevärvning än självaste Suarez, som var enligt mig den bästa spelaren förra säsongen. Dom har sämre ytterbackar än oss men stabilare mittbackspar, när det kommer till mittfältet så är det ungefär likvärdigt, på papper iaf. Och ändå lyckas vi alltid köra över deras mittfält, deras största hot mot oss är alltid fasta situationer, som frisparkar och hörnor. Jag personligen hade varit mer rädd för att behöva försvara mig mot messi, neymar och suarez än mot ronaldo, bale och benzema,. Inte för att deras trio är dålig, men jag tycker vår trio är bättre helt enkelt. Ska bli riktigt skönt att möta dom i oktober, dom har tur för suarez kommer antagligen inte ens kunna spela den matchen mot dom. För under två månader så hade han hunnit komma i form och in i laget och då hade Pepe och Ramos fått smaka dase.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-08-16 23:13
Blaugrana91

Jag själv njuter när de tar de tar upp våra rivaler till skyarna för att de blir så mer fucking sweet när de åker på den senare..

Låt det inte bita dig.
Jag måste tillägga ändå att de har ätt bra lag.. jag hoppas att de tror att de är världens bästa lag hela säsongen och underskattar alla och alla, till med oss. Då smakar det ännu bättre
Annons: