/spanien/barcelona/forum/5399.aspx/spanien/barcelona/forum/5399.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Tiki-Taka
2014-08-09 15:02
Blaugrana 91 I detta fall tar dem läkarundersökningen innan affären blir offentliggjord på grund av hans tidigare skadehistorik. Hittar dem något litet så kan dem blåsa av affären.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-08-09 15:00
@Barcaholic:


Åtminstone 5 av dom spelarna som är med i elvan kommer inte att vara ordinarie på något sätt. Så oroa dig inte, roberto förtjänar också få speltid. Han kan inte frysa ut honom helt och hållet.
Barcelona Rambla~
2014-08-09 15:00
Blaugrana91 Jag ska försöka förklara. Så bara för att man har pengar ska man fortsätta göra urusla affärer? En dålig affär är fortfarande en dålig affär. Dessutom, allt är bättre än förra sommaren. Då fick vi inte in någon förstärkning alls till försvaret. Det är därför lätt att säga att det ser bättre ut än tidigare. Problemet är bara att det hade kunnat vara så mycket bättre än så med kompetent folk i ledningen. Svara på en fråga. Behövde vi en mittback förra sommaren? Zubi hade även då Mathieu på sin fåniga inköpslista. Skillnaden då, han var ett år yngre, hade endast 1 år kvar på kontraktet och hans klausul var bara hälften av vad de nu betalade denna sommar. Marquinhos som de har snöat in sig på. Honom kunde de ha värvat förra sommaren för helt andra pengar innan PSG visade intresse. Det gällde bara att snabba sig på lite, komma till skott typ. Fast först ska det sk velas och funderas lite först. Det samma gäller Benatia. Tidigt denna sommar fanns chansen att hugga innan City blev intresserade då Benatia var missnöjd över sin situation. Med lite bättre scouting, ja eller den är väl obefintlig då Zubi och hans två clowner har haft samma lista under några säsonger, hade vi kunnat norpat till oss Laporte när hans klausul låg på 18m. När man förhandlar om Alexis med Arsenal, så tar en kompetent sportdirektör upp frågan om Vermaelen om han ändå redan finns på dennes lista. Vi kunde ha fått honom för kaffepengar. Hela tiden dyker det upp sådana här situationer eller tillfällen där de hade kunnat agera bra mycket bättre än vad de i slutändan gjort. Är det konstigt att man blir frustrerad? Först Song för 19m, fiasko, nu Vermaelen för 19m. Ser det lovande ut tycker du? Det är bara att hoppas att trenden någon gång vänder när det gäller värvningar från den klubben.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2014-08-09 15:00
Barcelona line-up (official): Masip - Montoya Pique Bartra Alba - SergiRoberto Busquets Iniesta - Munir Rafinha Pedro

Roberto petar Rakitic sen förra matchen :P
Barcelona Barcaholic
2014-08-09 14:58
@barcastuff: Barcelona line-up (official): Masip - Montoya Pique Bartra Alba - SergiRoberto Busquets Iniesta - Munir Rafinha Pedro #fcblive Fan vad jag är trött på att se S.Roberto spela, låt Rakitic spela en halvlek för att sen låta Halilovic spela den andra. Fan trodde verkligen Enrique skulle vara succé i Barca men alla hans nuvarande val gör så jag tvekar stort på honom...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-08-09 14:52
[QUOTE=Blaugrana91]Vermaelen is at this moment undergoing medical tests at Barcelona. If he passes them, transfer announced today, presentation tomorrow [rac1] note: barcelona normally announce transfers before medical tests #fcblive Undra varför man gör så? [/QUOTE] Är han skadad eller "defekt" på något sätt så blåser nog Barcelona av affären.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-08-09 14:51
Vermaelen is at this moment undergoing medical tests at Barcelona. If he passes them, transfer announced today, presentation tomorrow [rac1]

note: barcelona normally announce transfers before medical tests #fcblive

Undra varför man gör så?
Barcelona DM1982
2014-08-09 14:47
[QUOTE=Vampíro]Yes han är en sopa i mina ögon. En klubb som har ambitioner att vara världens bästa och har behövt mittbackar av världsklass i fyra år ska inte värva honom som ersättare för sin kapten. Men du är säkert nöjd, snarare dina krav som är patetiska. Just saying. [/QUOTE] Jag är nöjd, fanns inte så mycket bättre tillgängligt ute. Det här är den verkliga världen, inte FM. Att kalla honom för sopa är ett mycket bra bevis för att du inte är speciellt kompetent, fotboll är nog inte något för dig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-08-09 14:46
MD:s läsare tycks ändå vara ganska nöjda med en ev. värvning av Vermaelen.

59% säger att det är en bra värvning mot 41% som inte gillar värvningen.
Barcelona Blaugrana91
2014-08-09 14:34
Vampíro

Jag tycker du framstår som jävligt otrevlig i dina kommentarer, bara sista stycket i din senaste kommentarer är ett perfekt exempel på det...
Fullkomligt pinsam kommentar...

Du bidrar med dålig stämning här inne tycker jag, skärp dig!
Barcelona Blaugrana91
2014-08-09 14:31
Vampíro Vidare är både Mathieu och Vermalen bättre än Pique. Och en mittbackstrupp bestående av Pique, Bartra, Mathieu och Vermalen är ganska bra. Sen har man Mascherano som kan spela både där och på mittfältet. Det är en klar förbättring jämfört med förra året. Men visst vi alla ville ju såklart hellre ha typ Benatia, Hummels eller Marquinhous. Men försök inse fakta. Dessa spelares klubbar vill INTE sälja. Jag menar vi bjuder €43M för Marq till PSG och dem säger ändå nej. Vad vill du att man ska göra? Bjuda mer? Med tanke på hur känsligt detta forum är för höga prislappar så tillåt mig att tveka... Roma säger att man inte tänker sälja och Benatia säger att han lovar att stanna. Samma sak säger Dortmund om Hummels, samma sak verkar Tottenham resonera kring Vertonghen. PSG säljer inte Thiago Silva, City säljer inte Kompany. Det är i princip dem som är absoluta världsklass och kan säkert tänka mig att alla hade velat representera Barca, men om deras klubbar inte tänker sälja, säg mig vad ska klubben göra? Spelarna verkar ju inte vilja sätta press och lämna på ett dåligt sätt heller.
Barcelona Vampíro
2014-08-09 14:29
[QUOTE=Blaugrana91]Vampíro Du är fruktansvärt otrevlig i dina kommentarer. Lägg ner för fan du skämmer ut hela forumet med dina ständigt otrevliga kommentarer. Hade jag fått bestämma hade du varit spärrad här minst en vecka så kunde du tänka igenom hur du beter dig.... [/QUOTE] Otrevlig, på vilket sätt då? Har aldrig betett mig illa mot någon såvida personen inte påbörjat pajkastningen. Snarare du som är överkänslig. Kan inte hjälpa om folk tar åt sig av andras åsikter inom fotbollen. Detta är ett forum inte gruppterapi för folk med lågt självförtroende.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-08-09 14:21
Vampíro

Du är fruktansvärt otrevlig i dina kommentarer. Lägg ner för fan du skämmer ut hela forumet med dina ständigt otrevliga kommentarer.

Hade jag fått bestämma hade du varit spärrad här minst en vecka så kunde du tänka igenom hur du beter dig....
Barcelona Vampíro
2014-08-09 14:18
[QUOTE=DM1982]Mathieu sopa? Dina kunskaper inom denna sport är patetiskt dåliga. Just saying. [/QUOTE] Yes han är en sopa i mina ögon. En klubb som har ambitioner att vara världens bästa och har behövt mittbackar av världsklass i fyra år ska inte värva honom som ersättare för sin kapten. Men du är säkert nöjd, snarare dina krav som är patetiska. Just saying.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-08-09 14:18
Rambla~

Visst kan man ifrågasätta priserna för vissa spelare, men dessvärre är det bara att anpassa sig efter hur marknaden ser ut.
Och så länge vi har råd och inte riskerar att sätta klubben i någon ekonomisk risk så är det inte så farligt.
Barcelona Vampíro
2014-08-09 14:16
Rambla~ Ja inte nog med att de värvar två mediokra backar, båda är oerhört skadedrabbade också. Härligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-08-09 14:14
[QUOTE=Vampíro]Arsenal centre back Thomas Vermaelen (28) will sign a four-year deal with an option for a further year at Barcelona. [daily express] Haha änmu en nolla ser ut att anlända. Räcker det inte att värva en sopa som Mathieu till backlinjen? [/QUOTE] Mathieu sopa? Dina kunskaper inom denna sport är patetiskt dåliga. Just saying.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-08-09 14:13
Vanpiro Vermaelen är nog nöjd. Minst 4 års betald rehab i soliga Barcelona är inte fy skam. Hur fan man kan erbjuda annat än högst ett 2-årskontrakt begriper jag inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Conejito
2014-08-09 14:11
@TRD:
Bara för att han är den bästa backen, betyder det inte att han inte är en SOPA
Barcelona TRD
2014-08-09 14:08
@Vampíro:


Sopa som Mathieu? Han är vår just nu bästa back tillsammans med Alba. Vad gnäller du om?
Barcelona LeoMessi
2014-08-09 14:06
Gabriel

Det där var spot on.

Två av PLs topplag är topplag endast på grund av sina stenrika shejker/oligarker, hade inte det varit för dom så hade arsenal och united slagits om titeln. Deras topp fyra hade typ varit United, arsenal, tottenham och tex liverpool.

Sen att dom köper upp alla bra spelare från spanien nämner dom aldrig. Värst utsatta har sevilla och valencia varit och i år har det varit atletico, men jag tycker dom har ersatt bra faktiskt.
Barcelona Vampíro
2014-08-09 14:06
Har de inte lärt sig att sluta göra affärer med loserklubben Arsenal? Nu handlar det om en riktigt jävla medelmåtta som inte ens platsar dessutom. Deras spelare är definitionen av förlorare, inget hjärta, ingen krigarinställning utan de gömmer sig vid minsta motgång. Rädda för att vinna helt enkelt. Men men väntar spänt på hur folk ska fortsätta att dricka denna lednings kool-aid och hävda att detta, likt den pinsamma Mathieu-affären, är en bra värvning. Börja slipa på era bortförklaringar, aaand go!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona RonaldinhoGaucho!
2014-08-09 13:59
@Zyzz:


gillar hur våra ramsor finns skriva på väggen, helt okej faktist, den andra var också fin men den håller inte ju med att vi fått in nya startspelare och allt de,
den nya målningen var helt okej, fint
Barcelona Vampíro
2014-08-09 13:57
Arsenal centre back Thomas Vermaelen (28) will sign a four-year deal with an option for a further year at Barcelona. [daily express] Haha änmu en nolla ser ut att anlända. Räcker det inte att värva en sopa som Mathieu till backlinjen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-08-09 13:53
Blaugrana91 Zubi och Lucho har ingenting att säga till om när det gäller godkännandet av transferbeloppen. Det är ledningen och inga andra som är ansvarig att klubben läcker pengar på spelarköp som den gjorde under värsta Gaspart-eran. Tro inget annat. Hade de brytt sig och haft lite hjärta för klubben hade de aldrig godkänt dessa överpriser. Det är inte deras pengar så de skiter i vilket tycks det, så länge de får sina komissioner på alla transfers så är alla glada och obekymrade.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-08-09 13:46
Zyzz Ja men sälj till United då, hade mitt svar blivit, vårt första bud står kvar. Ville Wenger sälja till United? Skulle inte tro det utan affären hade säkerligen gått igenom ändå till Barcas fördel och till ett lägre pris. Wenger ville ha en spelare av United i utbyte, troligen Nani, men United vägrade. Trots det höjer Barca budet, matchar Uniteds antar jag, och ger Vermaelen ett 5-årskontrakt(!) Han hade 1år kvar på kontraktet då ska han inte kosta den summan Barca betalar. Det kan ingen här lyckas övertyga mig tycka.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2014-08-09 13:42
[QUOTE=Zyzz]Såg en video (länktips) på Barcas spelargångmed de nya väggmålningarna. Vad tycker ni? Jag gillade det bättre när det var spelarnas ansikten på väggarna. Det måste ju skrämma motståndarna mer att se stora ansikten på Messi, Neymar, Suarez, Iniesta etc. än att se massa bilder på barn ;) [/QUOTE] Barnsaga
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-08-09 13:35
Rambla~

På vilket sätt är det ledningens fel?
Om du ska klaga på någon klaga enbart på LE och Zubi och ingen av dessa sitter i ledningen.

Styrelsen/ledningen ser bara till att resurser finns för dem spelare som tränaren VILL HA.

Däremot håller jag med om att dem spelare vi värvar till försvaret knappast var på toppen av min önskelista, men återigen spelare som Hummels, Benatia, Marquinhous, Vertonghen gick inte då deras klubbar tycks vara ovilliga att ens förhandla. Det verkar inte spela någon roll att vi kan erbjuda jättebelopp klubbarna nekar ändå. Och säg mig vad ska man då göra?
Barcelona Zyzz
2014-08-09 13:31
Såg en video (länktips) på Barcas spelargångmed de nya väggmålningarna. Vad tycker ni? Jag gillade det bättre när det var spelarnas ansikten på väggarna. Det måste ju skrämma motståndarna mer att se stora ansikten på Messi, Neymar, Suarez, Iniesta etc. än att se massa bilder på barn ;)
Barcelona Zyzz
2014-08-09 13:27
@Rambla~:


Vi var inte ensamma om att vilja ha Vermaelen. Det ryktas ju om att Man Utd höjde budet till 19M och då är det inte så mycket att göra. Snarare bra jobbat av Barca att lyckas få honom när andra storklubbar blandar sig i (även om Man Utd inte kan erbjuda CL-spel denna säsongen vilket bör vara ganska avgörande).
Annons: