/spanien/barcelona/forum/539.aspx/spanien/barcelona/forum/539.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Passa_Bollen
2018-08-04 12:52
Nån som vet när vi får vårs 500 miljoner för paulinhio, fick för mig att vi lånade ut han men att dem skulle klöpa efter lånet?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2018-08-04 12:50
Ska Rakitic och Mina ingå i den affären så ska vi inte lägga en krona. Det hade jag gått med på även om jag lärt mig gilla Rakitic med tiden. Spännande sommarfönster tycker jag, även om jag är emot Vidalköpet och till viss del emot ett eventuellt Pogbaköp också.

Men Arthur, Lenglet och Malcom känns väldigt bra. Vidal är en bra spelar till ett bra pris, men enligt mig fel spelartyp och för hög lön. Pogba är en transferbomb som kommer visa att vi menar allvar. Men det kan å andra sidan bara backas upp med att vi verkligen visar det under säsongen också. Typ en trippel med ett dominerande spel. För min del så hade jag gärna sett ett tremannamittfält bestående utav Busquets/Samper, Rakitic/Roberto/Alena, Arthur/Denis/Puig. Ett på pappret sämre mittfält, men så mycket mer hjärta. Men jag vet sedan länge att jag och styrelsen har lite olika syn på hur saker och ting ska skötas haha.
Barcelona Rambla~
2018-08-04 12:33
Arnaiz är redan såld, åtminstone halva hans kontrakt, till Leganes.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Boti Boti Boti
2018-08-04 12:24
Kommer Pogba hoppas jag att man inkluderar Rakitic i affären. Då låter det rätt fint i mina öron. Men Pogba är inget måste i min värld - priset kan också påverka hur jag känner. Sedan ser jag gärna att man säljer/lånar ut Gomes, Rafinha, Denis, Vidal, Samper, Mina och Paco. Arnaiz, Puig, Miranda (om Cucu är den som flyttas upp), Ruiz osv. finns att tillgå i B-laget vid behov.
Barcelona Unicef1983
2018-08-04 12:21
Bollinnehavet: Det finns såklart en chans och det är att Raketic och Mina går åt andra hållet! Mourinho lär sen länge gilla Raketic.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2018-08-04 12:16
Pogba alltså.
Så om vi kör 4-4-2 så kommer vi isåfall ha Busquets, Rakitic, Samper, Alena, Arthur, Vidal, Gomes & Pogba som krigar om två platser? Då räknar jag ändå Coutinho, Denis & Rafinha som yttrar. Och folk snackar om Puig? Vi ska vara glada om ens Busquets får speltid. Skulle vi köra 4-3-3 så är det fortfarande Rakitic, Pogba, Gomes, Vidal, Arthur & Alena som krigar om två platser. Kan vi placera Alena i Betis om ett år? Känns så. Sen måste Gomes bara bort. Frågan är om han ens är till någon nytta i b-laget?

Och på tal yttrar. Vid 4-4-2 så har vi Dembele, Malcom & Rafinha på ena kanten. Coutinho & Denis på andra. Vi kan nog glömma även Rafinha denna säsong känns det som. Och skulle vi köra 4-3-3 så kan vi lägga till Messi på vänsterkanten också, men det är lika otroligt som att Suarez skulle bänkas.

Det luktar väldigt mycket 4-4-2 med ett väldigt överfullt mittfält. Konkurrensen mellan Dembele & Malcom känns bra, men där blir Rafinha överflödig. Det ska hursomhelst bli väldigt intressant att se hur laget formeras när truppen är satt. Nu tror jag inte ens att Pogba kommer att komma eftersom han är alldeles för dyr men jag undrar hur ledningens plan ser ut eftersom det verkar finnas ett verkligt intresse för honom.
Barcelona II Barça II
2018-08-04 12:00
Ekonomiskt har vi gjort ett grymt fönster! Vi har sålt för ungefär 85 miljoner och värvat för 125 miljoner. Vi har alltså fått in fyra nyförvärv för totalt 40 miljoner! Och då har jag inte ens räknat med försäljningen av Vidal! Med tanke på hur marknaden ser ut så är detta sanslöst bra! Abidal har gjort succé!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2018-08-04 11:36
Enligt MD vill Barca trots värvningen av Vidal även värva Pogba. Antar att det är Abidals stora värvning då? Blir dock komplicerat och vi behöver rensa i truppen för att göra plats.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-04 11:24
Härligt med Dembele tillbaka, men vart är coutinho? Han åkte ju ut bra tidigare än Dembele. Med tanke på hur trött han var vid minut 60 så behöver han en rejäl försäsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-08-04 11:14
Dembele tränade med messi o co hemma i Barcelona imorse. 9 dagar tidigare än han skulle kommit tillbaka. Härligt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Arthur Melon
2018-08-04 10:44
Puyol5 - Antar att han menar att den andra är Suarez? :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona oocbgb
2018-08-04 08:47
[QUOTE=Vampíro]Aleix Vidal måate väl ses som en av de absolut sämsta värvningarna denna klubben gjort. Spelat max 10 matcher som högerback i Sevilla, värvas som ersättare till klubbens bästa högerback(genom tiderna), får ej spela på sex månader, hamnar i frysboxen, är allmänt useless, skeppas tillbaka tre år senare för reapris/lån. Classic Barça. Lägg till Arda, Mathieu, Song, Vermaelen och alla andra sopor i samma fack, usch vad pinsamt. Jo jag vet att Vermaelen gjorde typ tre bra matcher i vintras, don't @ me. [/QUOTE] Håller helt med i allt, men vill ändå försvara Vermaelen lite grann. Mer skadad än Jari Litmanen där den personliga favoriten är 14 dagars frånvaro pga kapsyl i ögat. Men ändå. När han väl var den enda tillgängliga mittbacken tillgänglig förra året gjorde han det med bravur, herre gud så bra han var. Kommer ihåg el clasico där han var en klippa, och en mängd andra matcher där han var ett monster i försvaret. Men herre gud, vem fan värvar en spelare som honom, och var han inte långtidsskadad när vi värvade honom? Så otroligt typiskt ledningen, men tycker inte vi kan sätta honom i samma fack som många av soporna vi värvat, Vermaelen är ju bra på riktigt när han väl är hel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2018-08-04 06:40
Aleix Vidal måate väl ses som en av de absolut sämsta värvningarna denna klubben gjort. Spelat max 10 matcher som högerback i Sevilla, värvas som ersättare till klubbens bästa högerback(genom tiderna), får ej spela på sex månader, hamnar i frysboxen, är allmänt useless, skeppas tillbaka tre år senare för reapris/lån. Classic Barça. Lägg till Arda, Mathieu, Song, Vermaelen och alla andra sopor i samma fack, usch vad pinsamt. Jo jag vet att Vermaelen gjorde typ tre bra matcher i vintras, don't @ me.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
2018-08-04 00:52
Bara rykten än så länge, hoppas det stämmer!
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-04 00:49
Så Dembele har kortat ner sin semester :).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-08-04 00:44
Cirkulerar bilder på dembele som är tillbaka i Barcelona för att börja träna. Äntligen! Nu snackar vi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
2018-08-04 00:31
Officiellt

Aleix vidal får tillåtelse att resa tillbaka till Barcelona för att slutföra övergången till Sevilla.

Äntligen lite dökött som säljs.
Barcelona Infinit8Don
2018-08-04 00:31
Official [FCB] | Aleix Vidal travels today to Barcelona with permission of the Club pending closing his transfer. Underbart. Se till att skeppa gomes o mina nu innan pl fönstret stänger.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MessiyoyO 10
2018-08-04 00:25
Vidal är alltså klar. Ja, vad ska man tycka. En helt okej spelare med en fin passningsfot och framförallt känd för sitt tuffa spel. En spelare som kan behövas mer i vissa matcher mer än andra. Han är inte skit, många överdriver. Han är en duktig fotbollspelare men förstår argumenten att han inte är Barca-dna. Men likt Paulinho, som ändå gjorde det helt ok, så har Vidal något som Valverde gillar och det är hans tyngd. Många av oss hoppas på ett 4-3-3 men man blir ännu mer tveksam i och med denna värvningen. Vi har dock värvar intressant i år och det kan bli en rolig säsong. Är inte allt för deppig efter Vidal ankomst men jag blir jävligt sur om Rafinha inte får chansen på allvar i år. Hans försäsong är magnifik och den talangen han besitter är fantastisk.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona oocbgb
2018-08-04 00:09
Jag har ingen direkt åsikt i värvningen av Vidal, annat än att det i slutändan är ett byte av honom mot Paulinho och 300 miljoner i kassan.. Och såvitt jag förstår så är Vidal överlägsen i alla kategorier, när jag jämför de båda i appen Sofascore som jämför deras egenskaper befäster detta mina funderingar.

Okej att vi inte borde ha denna typen av spelare, men någon med den erfarenheten och kunskapen som Vidal har, för det priset. Det tackar jag inte nej till.

Sen gällande argumentet att Vidal skulle vara en skadebenägen spelare och därför en dålig värvning håller inte riktigt, framförallt inte när så många här önskar Thiago tillbaka till klubben. Min poäng är att ingen bör säga att Vidal har en enorm skadehistorik när Thiago nästan ligger på det tredubbla där bara knäskador utgör 337 skadedagar.

- Enligt transfermarkt har Vidal varit skadad 119 dagar + knäskadan som höll han borta från spel i 98 dagar, sedan början på 2014. Totalt 217 dagar.
- Jämför vi det med Thiago som alla vet är skadebenägen så ligger han på 528 dagar borta från spel, där skador i knäet hållit honom borta från spel 4+35+144+154 dagar.
Barcelona Duda
2018-08-03 23:58
Ser att det är väldigt blandat Ang värvningen av Vidal. Personligen tycker jag det är en helt ok värvning, en bra backup som kan spela på många positioner där jag helst vill att han ska kunna avlasta Busi när det behövs. Om Vidal når sin absoluta formtopp så är det en av världens bästa mittfältare, dock så tror jag att den tiden är över. Men som sagt, som backup så tycker jag ändå att det är det ändå en helt okej värvning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona oocbgb
2018-08-03 23:56
@Oaner:


Då får vi hoppas den gode Nasser Al-Khelaifi ger Rabiot ett erbjudande han helt enkelt inte kan motstå.
Barcelona Unicef1983
2018-08-03 23:53
Alv’es: Det stämmer, jag var som mest aktiv här för 10år sedan då enbart under nick Unicef. Så att påpeka mitt ogillande över klubbens värvning av Vidal som att jag inte följt klubben eller inte är insatt i vad klubben tagit för riktning efter Laporta så är du väldigt snett på det. Jag är långt långt ifrån ensam om att det här börjar likna en desperat freakshow som enbart ska marknadsföras globalt och med jävligt mycket mindre av det som faktiskt gjort den här klubben så fin som den faktiskt varit.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Z_Z
2018-08-03 23:53
@Unicef1983:


Ramos och Diego Costa är utan tvekan klart vidrigare spelare än Vidal. Suarez är väl dock ungefär på deras nivå på grund av alla filmningar och sättet han beter sig mot motspelare. Men han spelar ju aldrig riktigt fult i alla fall vilket de två spelarna gör.
Barcelona Alvés - Por Que?
2018-08-03 23:51
Ordentliga förväntningar inför nya säsongen, inga ursäkter alls för Valverde.

Vi har ordentligt med kvalitet på bänken inför nästa säsong så vi kan vila nyckelspelare som Madrid har gjort de senaste åren inför CL så att våra spelare är fräscha över hela säsongen så de inte är slutkörda i slutet när CL slutspelet är igång.

Barcelona Oaner
2018-08-03 23:45
The arrival of Vidal does not discard the idea to sign Rabiot. [tv3 Rabiot sagsn i rullning
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Puyol5
2018-08-03 23:42
@Unicef1983:
Vidal. Vem är den andra?
Barcelona Leggee
2018-08-03 23:42
Känner sådär inför värvningen. 20m, helt ok. Vi kommer få tillbaka varenda krona exkl. lönen när vi säljer vidare till Kina alt. USA troligen.

Annars, mycket bra sommar änsålänge.

Hoppas vi kan få bort lite dött material från truppen, så är det den bästa sommaren på många år!


Visca.
Barcelona Alvés - Por Que?
2018-08-03 23:38
Unicef1983 Oavsett vad du tycker om spelarna så måste du ändå ha lite respekt, och sen ska inte Messi behöva fly för att de värvar en spelare som du ogillar. Ser att du skapa profilen för ca 1 vecka sedan så märker att du inte har hållt på Barca så länge vilket inte förvånar mig.
Barcelona Puyol5
2018-08-03 23:37
Alla är väl överens om att truppen är bättre nu än förra året? (Med undantag för saknaden av Iniesta, som Coutinho lite redan fått ersätta). Detta sjuka är då att vi hittills detta fönster om Mina blir såld för summorna det pratas om fått mer eller mindre plus minus noll i ekonomin, snacka om bra sommar måste jag säga när man tänker på det. Får vi dessutom nån mer såld har vi garanterat plus under denna sommar. Kan den befintliga budget då kvarstå och vi får se ytterligare förstärkning?! Är Vidal mr x? Kommer mr x efter?
Annons: