/spanien/barcelona/forum/5383.aspx/spanien/barcelona/forum/5383.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Vampíro
2014-08-21 00:00
Song alltså, har nog aldrig haft så lite känslor för en Barçaspelare. Har inget med hans prestationer på plan att göra heller då han knappt spelat men jag stör mig nått oerhört på honom. Allt från hans fula kepsar till hans loja attityd, nej släng honom så långt det går.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Federer - köp en back, tack
2014-08-20 23:57
@Mascherano#14 el Jefecito:
Jag undrar vad Song tänkte med i den situation. Varför skulle Puyol välja honom?
Mascherano#14 el Jefecito
2014-08-20 23:41
Hahahaha på något sätt måste man ändå älska Song! Vad fan trodde han? Seriöst? Trodde han verkligen det? Hahaha han ser så stolt och självgod ut där. Underbar tweet, underbar video och underbart minne.
Barcelona barca_joe
2014-08-20 23:37
Lagets nyaste bild på instagram gjorde mig till en början glad då jag såg att de fick springa. Men sen såg jag att det ser ut som att Messi är i bakgrunden och inte springer... Han behöver det!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Octopus of Badia
2014-08-20 23:27
Å andra sidan, nu när man vet med sig att vi klubben inte kommer att kunna värva under hela 2015 bör det väl inte vara några större problem att använda nästa sommars tidigare planerade transferbudget på 60M(?) och använda det för att göra klart med spelare denna sommar? Nu skulle de förmodligen leda till överpriser oavsett vilken spelare vi köper in, men är inte det bättre än att inte värva någon som helst?
Barcelona B.BOSS
2014-08-20 23:22
[QUOTE=L.A.M Nr 10]B.BOSS Sen är väl inte Zubi någon speciellt duktig affärsman heller. Han är där för sin spelarkarriär i laget, ganska sorgligt då en sportchef är den personen som verkligen ska ha koll på talanger och kvalitetslirare runtom i Europa. Tittar lite på Lille-Porto och portugiserna har som vanligt ett mycket intressant lag med bland annat Óliver Torres, Brahimi och förre Realspelaren Casemiro. Dessutom har de ju som bekant Tello till förfogande. Den jag fastnar för är Ruben Néves, han är alltså född 1997 men spelar i CL-kvalet som om han inte gjort annat de senaste åren. Tekniskt duktig och verkar även ta ett stort ansvar på planen med tanke på åldern. Porto kommer som vanligt att ta några av dessa och utveckla dem för att sedan sälja vidare för stora summor. Smart klubb det där när det gäller affärer. [/QUOTE] Förstår Precis vad du menar. Zubi har ingen vidare koll på fotbollseuropa tills ett fotbolls lag köper upp talangen utvecklar det till ett monster som vi vill köpa för en miljard.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-08-20 23:21
Blaugrana91 Haha, ja men precis. I wouldn't hold my breath om jag vore dig, jag förväntar mig inga stordåd dessa återstående dagarna av silly season. I mina ögon är silly season över, på så sätt slipper jag bli besviken när vi varken ror hem Cuadrado eller Reus sen. Om vi alla ska vara REALISTISKA nu, utan att tänka på möjliga scenarion som att det går att köpa spelarna nu, använda oss av nästa sommars transferbudget och låna ut dem till deras nuvarande klubbar. Tror vi verkligen på det? Tror vi på att nuvarande ledningen klarar av att köpa in Cuadrado och Reus på några dagar? När ALLA klubbar nu vet om Barcelonas sits och vet att man är desperata. Klubbarna kommer knappast sträcka ut en hjälpande hand till oss, om något så kommer dem enbart kräva ännu mer pengar för deras spelare. Klubben visste om det här beslutet gällande transferbanen. Man hade kunnat fiska fram den här köpa-och-låna-ut taktiken tidigare under sommaren när säljande klubbarna inte hade den hållhaken på klubben, nu blir det i princip en omöjlighet. Förhandlingsläget vi har suttit oss själva i kan jämföras med att försöka muta till sig ett A i betyg utav sin mattelärare med en cheeseburgare... Han kommer förvänta sig att du förvandlas till Adriana Lima och att du bjuder hem honom till dig nästa gång du ska hosta VS pyjamas night.... Återigen, som Xavi sa; "Estamos jodidos!"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
2014-08-20 23:12
[QUOTE=Gabriel]Hur pålitlig är denne Rafaelh117? Vem är han ens? [/QUOTE] Rafael är riktigt bra. Folk har det fel om foten. Rafael sprider aldrig rykten. Han kommenterar värvningar precis som vi gör här på forumet och ibland skriver han att det bara är trams. Han var först ut med att sport.es har skrivit att Barca vill ha Reus. Aldrig läst att han själv har påstått något. Han är jätte kunnig och underhållande. Du borde följa honom en vecka och ge honom en chans. Han diskuterar allt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-08-20 23:11
[QUOTE=The Octopus of Badia]Blaugrana91 Det där förstår jag inte alls. Varför är vår vice-sportchef betydligt mer kompetent än vår sportchef? [/QUOTE] Jadu bra fråga. :p
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Octopus of Badia
2014-08-20 23:09
Blaugrana91 Det där förstår jag inte alls. Varför är vår vice-sportchef betydligt mer kompetent än vår sportchef?
Barcelona B.BOSS
2014-08-20 23:07
Lord Song ersätts med Lord Douglas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-08-20 23:06
[QUOTE=Gabriel]The octupos of Badia Tror precis som dig. Cuadrado och Reus, alldeles för stora namn på för kort tid för en pappskalle som Zubi att fixa. Finns inte en chans, blir det någon så blir det Douglas sen har vi handlat klart på 18 månader. Säger som Xavi; "Estamos jodidos!" [/QUOTE] Bara att skicka in Sanhelli som alltid vid större värvningar. ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-08-20 23:03
The octupos of Badia Tror precis som dig. Cuadrado och Reus, alldeles för stora namn på för kort tid för en pappskalle som Zubi att fixa. Finns inte en chans, blir det någon så blir det Douglas sen har vi handlat klart på 18 månader. Säger som Xavi; "Estamos jodidos!"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-08-20 22:59
[QUOTE=TRD]Sluta dröm om Reus. Kommer aldrig hända, tyvärr. [/QUOTE] Man kan aldrig säga aldrig när det handlar om en klubb som Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona TRD
2014-08-20 22:58
Sluta dröm om Reus. Kommer aldrig hända, tyvärr.
Barcelona B.BOSS
2014-08-20 22:58
Skillnaden mellan en riktigt Sportchef och en skallig tvättbjörn som Zubi. "@RafaelH117: Valencia signed Benfica's young right back João Cancelo, considered by some the best prospect on his position in Europe. Interesting."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Krabban94
2014-08-20 22:56
@MabastB:


11 spelare, anklaga inte folk för att inte kunna räkna då de räknar rätt!!
1+3+2+1+3+1=11
Barcelona Blaugrana91
2014-08-20 22:53
Sao Paolos president har gått ut och sagt att vi kommer låna ut Douglas nu och han anländer nästa säsong. Talar för att vi fortsätter på samma spår med Cuadrado och Reus iom att vi redan börjat på det spåret.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan
2014-08-20 22:52
Kommer douglas om ett år ändrar jag mig - då kommer en spelare till i sommar.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2014-08-20 22:50
Jag tror att Douglas och reus blir våra värvningar innan fönstret stänger. Tror tyvärr inte Cuadrado köps in :-(
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Octopus of Badia
2014-08-20 22:50
Gabriel

Jag ser på en eventuell värvning av Marco Reus ungefär som dig, då han utan tvekan är min favoritspelare utanför Katalonien, men problemet blir precis som du nämner hur Lucho ska handskas med fyra rena världsstjärnor på endast 3 positioner. Det lär tillslut bottna i hur bra han är på att hantera individuella spelare och få hela laget att dra åt samma håll, och det om något skulle jag vilja påstå är en av Luchos styrkor; ledaregenskaperna.

Att däremot få en sådan stor affär i hamn av den återstående tid av transferfönstret bör ses som en omöjlighet sett till vilka pajasar vi har som ser över våra värvningar. Jag kan inte ens tänka mig att Zubi skulle kunna få Dortmund till förhandlingsbordet oavsett tidsbrist eller inte. Angående Cuadrado-sagan lär det inte heller leda till någon större framgång, speciellt nu när Fiorentina har ännu mindre incitament för att sänka budet när Barca är så extremt desperata för en värvning av colombianen.

Det törs dock att fastslå att en eventuell värvning av Marco Reus eller Cuadrado hade gjort hela vår offensiv, mittfält såväl som anfall, helt komplett i mitt tycke, både sett till spets som bredd. Man hade dessutom kunnat lösa högerbacksproblemet med en värvning av Cuadrado, och även gjort den lagdelen närmre en komplett sådan.

Äh, drömmar lär förbli drömmar!
Barcelona Neymars
2014-08-20 22:48
@barcastuff: Aidar (president Sao Paulo): "Barcelona will buy Douglas and loan him to Sao Paulo for a year. In 2015 he'll then move to Spain." [lancenet]
Barcelona Andres Iniesta #24
2014-08-20 22:47
anledningen till att jag TROR på att det kan gå igenom är just pga bannen. Satsa de två fönstrenas budget redan nu och ro hem dessa lirare. om inte, fine, Deulo återvänder nästa sommar samt Song om han lånas ut(inte för att sist nämnda bidrar med något) tänker mer på bredden där. Samt Munir, och de andra stjärnskotten i B laget. Problemet om vi inte hämtar någon i sommar ligger väll främst på höger backen. Då vi verkar behöva lite nytt blod där, speciellt med tanke på att kontraktet löper ut för Alves nästa sommar...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andres Iniesta #24
2014-08-20 22:39
Hoppas och tror vi värvar Cuadrado och Reus, då vi inte lär få värva igen på två fönster. löser vi dem och Bartra steppar upp och överglänser Mathieu samt Vermaelen och utvecklas till den vi alla hoppas på att han skall blomma ut till dvs en världsback med hjärta för klubben a la Puyol även om Puyol är i en klass för sig... DÅ ser jag inga problem med transfer bannen, då den endast kommer att stärka truppen som kollektiv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-08-20 22:32
The octupos of Badia Tack för ditt svar! Reus är verkligen en favoritspelare och ingen skulle bli gladare än jag ifall den värvningen gick i hamn, jag vet att många tvekar då det blir svårt att få in honom i 11:an men personligen anser jag att det får bli Luchos problem. Däremot tror jag inte att den värvningen är en möjlighet då han jagas av princip alla toppklubbar i Europa samtidigt som vi sitter på en saftig transferban. Ska vi lyckas med den värvningen på bara några dagar? Väldigt tveksamt, det är liksom inte som så att United, Chelsea, City, Arsenal, R.Madrid och Bayern kommer att stå och kolla på medans/om vi närmar oss en överenskommelse med Dortmund. Det finns nog fler klubbar där ute som är redo att betala en liten extra summa till Dortmund och låna ut honom för att säkerställa värvningen till nästa sommar. Det blir otroligt svårt, det skulle isånnafall vara ifall Reus själv berättar klart och tydligt att hans enda intresse ligger i att gå till Barcelona, men det är knappast något man kan förvänta sig. En drömvärvning helt klart men knappast en realistisk sådan med bara 11 dagar kvar (?) av fönstret. Jag kan helt enkelt inte se det hända.
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Tyska Maskinen
2014-08-20 22:32
Vissa här inne är värre än Realfans. "Köp Reus och Cuadrado och Koke och och och..."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2014-08-20 22:22
Cuadrado in denna sommar och gör klart med Reus och låna ut honom ett år. Blir perfekt så
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Octopus of Badia
2014-08-20 22:19
Gabriel En brasiliansk/spansk (?) frilansjournalist som är väldigt insatt i klubben och en uttalad supporter utöver det. Den kritiken som han mestadels får kommer från folk som tar alla spekulationer på gravallvar. Han rapporterar det han själv hört och skapar inte egna rykten som flertalet andra journalister/tidningar. Det är i princip som att kritisera barcastuff för att sprida rykten från MD/Sport efter att det visat sig att dem respektive katalanska sporttidningarna haft fel. Att vi verkar ha ett intresse för Marco Reus/Cuadrado bör inte förvåna någon culer ifall man följt följetången under året och t.o.m förra sommaren, men huruvida vi lyckas dra någon av dem, speciellt en sådan pass eftertraktad spelare som Marco Reus, i hamn, är betydligt mer ovisst.
Barcelona 1.70-ligan
2014-08-20 22:10
Vad ska vi med både reus och Cuadrado till? Tror ingen kommer .. Möjligen Cuadrado men man verkar ju köpa den där jävla douglas
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-08-20 22:04
Hur pålitlig är denne Rafaelh117? Vem är han ens?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: