/spanien/barcelona/forum/5378.aspx/spanien/barcelona/forum/5378.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Neymar11
2015-03-07 13:20
SVT2 AIK-Hammarby fantastisk med en sån här match i Sverige. Mäktigt på läktaren
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SupremeMan
2015-03-07 13:01
Messi vill inte och kommer inte lämna Barcelona..
Luis Enerique kanske lämnar men jag hoppas på att han stannar, en tränare behöver få mer än 1 år för att lyckas.

jag vill att Barcelona går tbx till gamla tider, då vi hade unga spelare och vi visste att det skulle hålla länge. jag har läst att Manchester City vill köpa Luis Suarez. killen är 28 år gammal och har precis börjat leverera.. det kommer tyvärr inte vara länge.. drf tycker jag att vi ska sälja honom, köpa Harry Kane som är 22 år gammal.. Kane skulle bli världens bästa forward efter 2 år i Barcelona.
sen så tycker jag att Barcelona borde köpa Coutinho, han har levererat hela säsongen inte bara de senaste matcherna.. killen är 23 år, 1 år me Barca och vi har någon som kan ta Iniestas plats, Iniesta har inte levererat på hela säsongen.
Sen så tycker jag att vi borde köpa Aurier innan PSG köper honom för gott men om vi inte lyckas få honom så borde vi gå all in på Danilo, båda är väldigt bra och har riktigt mycket potential som vi kan utnyttja här i Barca.
sedan har vi Adama,Halilovic,samper,Bartra som skulle kunna få en start plats snart.
ett Pogba köp tycker jag är helt fel, han passar inte in i Barca + så har vi en Samper som är riktigt duktig!
Barcelona Barcelonistas
2015-03-07 12:55
Snart kmr la folk säga att det var vår junta som låg bakom andra världskriget också? Lugna ner er och tänk efter innan ni postar sånt nonsens.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-03-07 12:43
Haha folk kmr med sina konspirationsteorier här. " ledningen ska sälja Messi" vadå ledningen ska sälja Messi det är som och skjuta sig själv i röven vem fan gör det? Inte ens den dummaste människan på denna jord hade gjort det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-03-07 12:40
Gabriel Jag väljer att tro att det inte finns någon så otroligt dum som vill få Messi såld. Finns inte på kartan att det finns någon så dum inom i klubben Visst den flesta är idioter, men så dumma tror jag inte på Sälja Messi= sparka sig själv
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-03-07 12:35
Enligt MD kommer Lucho att rotera en hel del i morgon, dels med tanke på avstängningen på Neymar och skadan på Sergio, men också eftersom han vill vila ett par spelare.

Startelvan enligt MD;

Bravo
Alves, Bartra, Mathieu, Adriano
Rakitic, Masche, Xavi
Messi, Suaréz, Pedro

Bänk: MAtS, Piqué, Alba, Montoya, Iniesta, Rafinha och Munir

Känns som att vår vänsterkant inte ser särdeles vass ut, men mot ett run&gun lag som Rayo så kommer det förmodligen bli väldigt mycket Hawaii, och jag tror det kan passa Rakitic och hans längre passningsspel bra.
Kroaten är den, tillsammans med Messi och Suárez, som ska vinna matchen åt oss - i alla fall i mina ögon.
Barcelona Barcelonistas
2015-03-07 12:31
Vinner Lucho trippeln blir han garanterat kvar. Men för att komma ner på jorden så är la kravet minst 2 titlar utav dom 3 som är kvar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-03-07 12:31
Jag hoppas att Lucho och Messi kan komma överens och lägga skiten bakom sig. Dom är så galet envisa så det är sjukt fan. Jag gillar Enrique, även om jag har bitchat om hans laguttagningar. Han fick igång Pique och spelarna ser ut att vara i mycket bättre fysisk form än föregående säsong. Lucho känns inte som den typen av tränare som spelarna kan förlita sig på om dom behöver prata ut om något. Han håller ju ett avstånd till spelare och vill endast en ha en professionell relation till dom. Men jag tror att saker som att sparka materialaren(?), tvinga alla att komma till flygplatsen under matchdag för att sedan skicka hem dom som inte blir uttagna, få veta exakt vilken position man ska spela på 1,5 timme innan matchstart, såna saker får spelare att bli irriterade på tränaren. Det är saker som han kan ändra på och göra sina spelare gladare, men om han sätter sig på tvären och vägrar ändra på sig, ja då börjar ju spelarna tröttna för dom tycker att tränaren är otroligt envis som inte kan vika sig för något, även om det skulle vara till allas fördel. Men själv hoppas jag att dom kommer överens och att han stannar. Orkar seriöst inte med fler tränarbyten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-03-07 12:26
Yellow cake Det beror på vilken tränare man har då systemen är annorlunda. Med Luchos spelsätt krävs det två offensiva ytterbackar där mittfältarna täcker upp för de lite. Med Peps sätt att spela så håller jag med dig att det hade varit bra med en abidal typ som e grym defensivt men inte under Lucho. Sen om Lucho blir kvar nästa säsong vet ingen. Vi får se.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-03-07 12:22
Bara vi, Real och Atletico har tagit mer bortapoäng än Rayo i ligan. Kommer inte bli lätt imorn.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-03-07 12:15
Neymar11 Exakt, det Lucho ändå har lyckats med är att få igång den fysiska biten, det rakare spelet, fått spelarna hungriga. Jag hoppas verkligen att han o Messi kan komma över problemen, för tror verkligen att vi kan bli grymma med Lucho som coach. Med en högerback, en riktig klass mittfältare som passar Lucho's system.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-03-07 12:05
Neymar11 Ingen säger att det till hundra procent kommer att hända, bara att risken finns. Känner du dig verkligen så säker på att du kan utesluta det scenariot med tanke på denna juntans tidigare beslut?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Yellow cake
2015-03-07 12:04
Varför måste vi ersätta Alves med en likadan spelartyp undrar jag. Jag kan snarare sakna balansen i försvaret vi hade när Abidal spelade.

Alba är så pass offensiv att vi skulle kunna ha en lite mer defensiv högerback. Jag skulle vilja att man satsade på Montoya, jag tror på honom bara han får förtroende.
Barcelona Neymar11
2015-03-07 11:31
Ingen skyller på Messi, utan Messi blir väl omhändertagen och att påstå annat är fel. Samtidigt så finns det endast en fotbollsspelare i världen som är värd den specialbehandlingen och det är Messi Men give me a break med alla konspirationsteorier. Klubben vill sänka Messi och höja neymar yeah right. ----------------------- Jag tycker att det är så jävla skönt det Lucho har gjort, visst han kommer förlora på det. Men han har fan satt spelarna på plats och väckt dom från dom döda. Helt rätt med strikta regler och fått igång deras fysik, han har helt klart gjort skitjobbet som krävdes och det i sin tur kommer ge fördelar för nästa tränare som kommer. Men tyvärr så kommer det vara en pajas tränare som inte vågar sätta emot spelarnas stjärnstatus och vi kommer illa kvickt falla tillbaka till det lata Barcelona
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Tres Amigos
2015-03-07 11:19
Tata blev tillfrågad lärde du Messi något? Hans sa ärligt talat, ingenting. Jag minns att Tata sa, Messi ska ha så lite boll som möjligt när han var tränare. Messi ville ha Tata, för vad? För att han ska stå på en kant räcka upp handen för att signalera att han vill ha bollen som Ronaldo? För många Cules skyller allt på Messi. Messi ger Neymar sin straff och låter Suárez göra mål i cl mot psg för att hjälpa honom. Det är vår Messi som sa senast nyligen. Att han njuter av en assist lika mycket som ett mål ibland. Suárez gjorde två mål mot City men Messi ligger bakom målen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Tres Amigos
2015-03-07 11:14
Det är idiotisk att skylla allt på Messi. Messi anställde inte Tata och det var inte för hans skull. Vad Rosell tänkte där är hans problem.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-03-07 11:04
Det här med att ledningen vill göra allt för att sälja Messi köper jag inte för 5 öre. Finns inte någon tillräckligt idiotiskt för att vilja få det där igenom inte ens denna ledningen. Finns inte på kartan 1: Dom har förlängt och förbättrat hans kontrakt varje 6:e månad ungefär 2: Dom valde Tata just pga Messi 3: Man förlorar bara på att sälja Messi, affärsmän och advokater som styr i Barcelona vet det. Finns inget dom vinner på att sälja Messi speciellt med tanke på att det kommer leda till deras förfall Så tror vi ska börja lugna ner oss på den punkten
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-03-07 10:46
Gabriel Håller med, skulle vara synd om Enrique lämnade. Tänk så skulle vi ta trippeln liksom... Vi behöver en tränare som sitter kvar i mer än en säsong, som kan få bygga lite långsiktigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-03-07 10:25
Blev inget inlägg här inne från min sida igår så jag kompletterar det istället med ett jädrans långt inlägg nu på lördag morgon istället då det finns ett rad antal saker jag vill prata om. Det första är Danilo och Real Madrid. Hmm, jag förstår inte riktigt vad Danilo ska göra där eller varför Real Madrid är så intresserade av att betala det påstådda 30M€ för honom när man redan sitter på en av världens bästa högerbackar i Carvajal, som dessutom är en egen talang. Det finns ingen logik bakom den värvningen. Det enda jag kan tänka mig är att Florentino Perez vill göra allt för att förhindra att Danilo går till Barcelona, såpass mycket att han tom är villig att betala så mycket pengar för en spelare vars position man redan har täckning på. Jag vet att jag redan tagit upp det här inne, men jag nämner det igen i förhoppning om att någon som läser det här ska kunna bekräfta det då jag inte är helt säker på om det stämmer eller inte; blev inte Perez så irriterad efter att Neymar valde Barcelona att han lovade att han skulle göra allt i sin makt för att sätta käppar i hjulet när det kommer till Barcelonas framtida värvningar. Jag tror jag läste det någonstans men kan inte riktigt minnas vart. Någon som vet ifall det stämmer? För det är det enda jag kan tänka mig gällande deras påstådda värvning av Danilo. De behöver honom knappast, jag tror dessutom att den värvningen kan göra mer skada än nytta för dem. Har man en så duktig högerback som Carvajal så köper man inte in av världens mest eftertraktade spelare på hans position - det blir en ohällsosamm och ohållbar situation i längden. En av Danilo eller Carvajal kommer att bli irriterade. Sen förstår jag inte riktigt hur Danilo resonerar heller om han väljer att gå till Real Madrid, han borde vara smartare än så, men men, drar han dit så är det hans val och då får han skylla sig själv. Jag står fast vid att Barcelona knappast bör betala några 30M€ för honom, då kan han gott och väl dra till Real Madrid och göra Carvajal sur. Nu till en helt annan sak, läste också det här om att Luis Enrique ska ha bestämt sig för att lämna efter säsongen. Jag hann aldrig läsa speciellt mycket om det angående vilka detaljer som ska ha att göra med hans beslut men det är väl ingen högoddsare direkt att det har att göra med hans kalla relation till Messi och ett par andra spelare. Jag tycker det är väldigt synd om det stämmer, men samtidigt är det isånnafall bättre att det sker redan nu än längre framöver för om det nu faktiskt är så illa att Messi och Luis Enrique tvingas skicka mellanhänder för att kommunicera med varandra så är det knappast något som kommer att fungera i det långa loppet. Det är en väldigt stor svaghet Luis Enrique har i sin personlighet som inte kommer att gynna honom oavsett vilket lag han än väljer att träna i framtiden; hans barnsliga envishet. Anledningen till varför jag väljer att uttrycka mig så som jag gör, "barnsliga envishet" är för att det finns en skör tråd mellan nyttig envishet och idiotisk envishet. En tränare ska självklart kunna ha strikta regler och kunna ta kommando över omklädningsrummet och visa att det är han som bestämmer, men han måste också kunna vara tillgänglig för andra åsikter och kunna kompromissa och samtala med hans spelare. En av de absolut viktiga egenskaperna för en framgångsrik tränare är enligt mig hans man-to-man coachning, hur man tar hand om sina spelare på även en psykologisk nivå och klarar av att samtala med dem; för vill man att spelarna ska spela för just dig så behöver man också bygga upp ett förtroende, en viss känsla som gör att spelarna tycker om dig och känner att vi alla sitter i samma båt och strävar efter samma saker. Just nu känns det inte alls som att det är så. Personligen får jag känslan att Luis Enriques relation med spelarna är väldigt dålig, framför allt med vissa. Denna säsongen har det blivit en vanlighet att se spelare som blivit utbytta reagera som små surpuppor till bäbisar så fort de fått sätta sig på bänken. Vare sig det handlat om Suarez, Neymar eller Alves som tom sparkade på en vattenflaska. Sådär hade de aldrig gjort om de spelade för en tränare de litade på eller kände samhörighet till. Man kan säga vad man vill om Mourinho för det finns väldigt mycket med hans personlighet och fotbollsfilosofi som jag ogillar, men just när det kommer till den här delen måste man ändå säga att han är klockren - förutom hans sejour i Real Madrid där klubben blev för stor för honom. Men majoriteten av spelarna som har lirat för honom har bara bra saker att säga om honom, det samma gäller Carlo Ancelotti. Så a, om det nu stämmer att Messi och Luis Enrique inte längre pratar med varandra så är det på en väldigt omogen nivå, en nivå som absolut inte kommer att fungera under en längre tid. Jag tror precis som några andra här inne att spelarna samt Luis Enrique har valt att gräva ner stridsyxan för stunden för klubbens bästa, att man vill försöka vinna så mycket som går den här säsongen för att sedan till sommaren gå skilda väga. Sen ska man vara väldigt försiktig med Bartomeu och hans junta. Jag vet att han knappast är någon favorit till att vinna valet än så länge men det är inte heller en självklarhet att han inte vinner - må Gud förbjuda. Blir det så att han vinner valet så skulle det inte alls förvåna mig ifall han väljer att behålla Luis Enrique enbart för att irritera Messi så mycket att Messi tillslut väljer att byta klubb. Det är ju så, de kan knappast sälja Messi på ett sätt som gör att det ser ut som att det var deras beslut, då väljer dem istället att försöka "tvinga" bort honom precis som de gjorde med Pep. Det är inte på några sätt ett kort strå man drar när man spekulerar kring det där, vi har sett ledningen göra det förr så varför skulle de inte kunna göra det igen? Förhoppningsvis försvinner Barto och hans mannar så långt bort från klubben som det bara går och Laporta kommer tillbaks och styr upp saker och ting igen. Jag säger inte att allt kommer att bli en dans på rosor (varför man använder det uttrycket är bortom mig då rosor har en massa taggar på stjälkarna men struntsumma), men Joan kommer att hämta in rätt folk med rätt värderingar till klubben, och han kommer att återinföra identiteten som denna klubben förlorat med firma Rosell - Bartomeu: det är det absolut viktigaste. Att få in rätt och tillräckligt kvalificerade personer i de olika posterna kring FCB, vare sig det handlar om La Masia, sportdirektör, ekonomiansvarig eller vad det nu än handlar om. Personer med en stark anknytning till Katalonien med värderingar som går hand i hand med "mes que un club".
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2015-03-07 09:24
Det är inte mot lag som Athletic Real Madrid har problem med, de matcherna brukar man vinna stort eller med marginell tur, men sällan tappa poäng. Det är snarare mot skitlag som de tappar poäng. När det snackas om islossning och att Ronaldo kommer göra hattrick så har deras nummer 7 bara ett mål att nå, och det är motståndarnas. Får hoppas att Aduriz stänker dit en hörna eller två.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona AndreD
2015-03-07 06:26
Barcelonistas Ja, no shit sherlock men vi pratar om Suarez och han tar inte roids om du tror det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Tres Amigos
2015-03-07 03:23
Madrid kommer döda Bilbao. Madrid har alltid haft det lätt mot Atletic. Speciellt nu när Atletic spelar så offensivt. 3-1 till Madrid, Penal får straff vilket är obligatorisk.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Tres Amigos
2015-03-07 03:19
Om Handerson köps kan vi börja strukturera om hela klubben Barcelona och sikta på Europa League. Den som skrev ryktet borde få sparken och avskedas. Skäms de inte att koppla en medelmåtta till Barcelona? OBS! My bad. Vi har bjudits på världsklass spelare i Mathieu, Vermaelen och Douglas. Fullt förtroende för Barto. Handerson är välkommen. Lord Handerson behövs.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-03-07 02:13
Att Mourinho är en hycklare och en som inte räds för att beordra någon förstöra någon annans karriär är inget nytt. Att han sedan har mage att påstå att Messi filmade är helt sinnessjukt. Han är en oerhört dålig förlorare och en lika dålig vinnare. När laget förlorar så är det aldrig hans fel, för det är omöjligt att vinna taktiskt mot honom. Men när han vinner så är det tack vare honom och ingen annan. Skulle vilja se honom kaxa mot atleticos andretränare, han sa något i stil med "Jag är inte Tito, jag sliter huvudet av dig". Han är en feg tränare, han bryr sig inte om hur han vinner, det viktiga är att vinna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
2015-03-07 02:00
Precis när mourinho-hatet lagt sig lite så minns man vad han beordrade på en 17-årig Messi. Klipp 1: https://www.youtube.com/watch?v=xRc8V7Wm5Zw Här kan ni se hur dem skiter i bollen, messis ben är måltavlan och det ser man på del hornos två-fotare och sen hockeytacklingen i full fart på en försvaslös messi. Mourinho sa efter matchen att Messi filmat och spelat teater, efter en en spark som kunde avslutat Messis karriär innan den ens börjat. Se klipp 2 i länktips
Barcelona Neymar11
2015-03-07 00:45
Henderson i Barcelona? Det är inte ens ett roligt skämt Han är en medioker mittfältare och inte ens bänkmaterial
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-03-07 00:31
Liunil Masse Bilbao är verkligen ett lag som spelar som en lott. Ibland så drar du nitlotten och dom kan köra över ett lag
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona wallmannen
2015-03-07 00:21
Om Henderson värvas till Barca måste nån avgå. Helst flera stycken.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona koeman92
2015-03-07 00:17
@AndreD:


Båda födda i Barcelona dessutom. Juan Padrós var Reals andra president någonsin, Carlos blev den tredje. Konstigt att de aldrig nämnts tidigare från Madrids håll?
Barcelona koeman92
2015-03-07 00:15
Annons: