/spanien/barcelona/forum/5370.aspx/spanien/barcelona/forum/5370.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona fc__Barça
2014-11-16 12:15
The Reporter Skulle hellre se att man plocka hem Denis Suarez och gav honom den platsen till nästa säsong
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-11-16 11:23
The reporter Jag har varit inne på det tidigare, hade hämtar hem honom till mittfältet och tello till anfallet
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2014-11-16 11:13
Om nu köpförbudet håller sig. Vad tycker ni om att hämta tillbaka Afellay något år?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2014-11-16 04:12
coach pep//

Neymar är 22 år. Han har spelat 1 vm och där gjort 4 mål. 1 copa america där han gjorde 2 mål. Han har spelat 1 OS och där gjort 3 mål. 1 confederations cup och där gjort 4 mål och du pratar om att hans mål facit "inte är så imponerande" är du hög eller?

4 tävlingsturneringar har han hunnit medverka i och i dom gjort 13 mål. Va mer begär du? Visst conf är semi tävling och Os är mest för u23. Men ändå. 6 mål på 2 turneringar copa america och Vm när man är 22 år är makalöst bra

Kolla Messis och C.Ronaldos statistik i jämförelse. Man kan bara skratta åt dina påståenden. Dom har ingen verklighets förankring över huvudtaget.

Neymar är en av dom 5 största talangerna som någonsin producerats av Brasilien. Pele, Romario, Ronaldo, Garrincha osså Neymar.

Ja jag håller honom högre än Ronaldinho tom. Ronnie va aldrig i närheten av att prestera den fotbollen som Neymar har presterat i så tidig ålder. Han är Brasiliens 5e bästa målskytt genom tiderna och han är bara 22 år. Bara Pele och Romario har ett högre målsnitt än Neymar av dom brasilianska toppskyttarna. Det säger allt. Neymar kommer bli en gigant. Han är Brasiliens och Barcas framtid. Det råder inga tvivel om det för alla som kan något om fotboll och tänker längre än näsan räcker.

Han kommer bli världens bäste i framtiden och den stora utmanaren kommer va Hazard. Dom två kommer dominera ballon d or på ett liknande sätt som C.R och Messi gjort dom senaste 6/7 åren
Barcelona Gabriel
2014-11-16 00:09
Coach Pep Sen en annan sak jag kom att tänka på i din kritik gällande Neymar och hans landslagsspel, du påstår att han inte är bra mot de stora nationerna utan bara mot de små landslagen, men ehm va? Han var fullständigt briljant mot Spanien i Conf.Cup, han var också väldigt bra mot Italien där han gjorde ett drömmål på frispark mot Buffon. Vad mer krävs? Vilka andra stora nationer har han mött där han inte levererat? Desto mer jag läser från dig känns det mer och mer som att du har något personligt emot Neymar, men det vet bara du själv om. Aja, förstår verkligen inte på hur du resonerar i din kritik.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-11-16 00:00
Ni får ursäkta alla stavfel mm, försöker få det rätt det blir lätt så när man skriver från mobilen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-11-15 23:59
Coach Pep Förlåt men jag förstår bara inte. Hållet absolut inte med dig om att Neymar har varit ojämn den här säsongen. Säsongen är fortfarande i stor del precis i början och han har, enligt mig åtminstone, varit våran bästa spelare den här säsongen (om det säger mer om den dåliga formen på övriga spelare eller på att Neymar. Varit fullständigt briljant låter jag vara osat, förmodligen en kombination utav båda sakerna). Sen har vi bara spelar mot 2 storlag den här säsongen, PSG och Madrid. Mot båda dessa lagen gjorde han mål, båda målen var riktiga klass mål och han var också enligt mig bäst i just de matcherna så där förstår jag inte heller kritiken. Vi ser väl helt annorlunda på saken men personligen är jag väldigt nöjd med Neymar så här långt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-11-15 23:59
Ardan Visste inte att någon av Messi eller neymar spelade i Madrid. Boom gå och lägg dig haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ardan
2014-11-15 23:47
Neymar11

Det är väl så ni madritistas vill resonera :) Boom! Payback!
Barcelona Neymar11
2014-11-15 23:01
Coach Pep Ojämn i sina avslut den här säsongen? Hmm inte direkt va, men Aja det är Messis förtjänst att han sätter ditt bollen Antar att när Messi gör målen och neymar assisterar fram så är det Messis förtjänst igen...
Postat via SvenskaFans-appen
Coach Pep.
2014-11-15 22:50
Neymar11

Vi har lite olika syn på saken där du är aningen partisk medan jag är mer pragmatisk. Neymar har varit inkonsekvent den senaste tiden. Som jag nämnde är inte hans landslagsprestationer så imponerande som man kan tro eftersom han för det mesta briljerar i träningslandskamper. När han ställs mot de bästa lagen är han inte så bra, och den här säsongen har han varit ojämn i sina avslut och medverkan i spelet. Han dribblar nästan aldrig eller lyckas mot de bästa lagen. Jag har sett alla matcher så det är kanske du som borde komma ner på jorden lite och försöka se helheten. Vilka är dessa "stora matcher" du pratar om?

Gio Style

Självklart hade Neymar briljerat mer i England, men jag försöker bara säga att han inte verkar vara så duktig med bollen som man har trott. Vi pratar trots allt superlativer här, och jag lutar mer åt att han "bara" är fantastisk snarare än extraordinär, utan att för den skullen försöka ta något ifrån honom.

Z_Z

Det är jag medveten om. Min otillfredsställelse mynnar från att man investerat nästan alla pengar på anfallare och skitit i de andra lagdelarna. Hade vi förlorat förra ligamatchen så hade det talats om kris, och nu står vi där mitt i november månad i en djup spelmässig svacka och Suarez som inte kommer riktigt in i spelet. Barca som normalt brukar formtoppa i november.
Barcelona Vampíro
2014-11-15 22:41
[QUOTE=LeoMessi]Kul att publiken i Montenegro skanderar att Zlatan ska suga k*k. Sånt skit ska vara straffbart. [/QUOTE] Visst är det osmakligt men sånt händer på exakt alla fotbollsarenor. Skulle man straffa det så skulle det inte finnas nån publik kvar. Tråkigt ja, men det är en del av fotbollen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-11-15 22:05
Gio style Räcker ju bara att kolla när han spelar för Brasilien med all yta han får där, hur fullständigt briljant han är
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2014-11-15 22:04
Coach Pep

En sak man måste ha i räkning är att spelare oftast levererar färre dribblingar i just Barcelona. Det blir ett annat sorts försvarsspel man ställs mot och oftast prioriterar man färre touch på bollen än i andra klubbar.
Räcker med att kolla på Alexis denna säsong i Arsenal, betydligt fler dribblingsförsök och även lyckade sådanna.
Sätt neymar i en klubb som bjuds på ytor, ex. Chelsea, och jag tror att han skulle briljera mer på just det planet än vad han gör just nu hos oss.
Barcelona Z_Z
2014-11-15 22:02
Coach Pep:

Skulle dock inte kalla Suarez för en individualist. Om man sett honom i Liverpool så vet man att han är en spelare som kämpar väldigt mycket för laget.
Barcelona Neymar11
2014-11-15 22:00
Coach Pep Jag rekommenderar dig att kolla på matcherna och mer specifikt kolla på neymar. Han löper nonstop och löper riktigt smart! Ju mindre boll Messi får med åren ju mer kommer neymar få och desto bättre kommer han bli. Han bär ju Brasilien på sina egna axlar. Men den absolut bästa egenskapen han är att han brukar vara bäst på plan i dem stora matcherna. Hazard hyllar du, men jag finner honom så oerhört överskattad bara för att han spelar i England. Han är bra var fjärde match, och absolut inte på ett sätt att han dominerar en match. Han har ett skönt flow med bollen när han får upp farten. Själv tycker jag att Hazard är efter neymar&reus och i klass med götze Pedro det enda han gör är att bredda spelet och inga som helst kreativa löpningar från hans del
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-11-15 21:59
Kul att publiken i Montenegro skanderar att Zlatan ska suga k*k. Sånt skit ska vara straffbart.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-11-15 21:57
Kul att Pedro gör mål i landslaget, nu är det dags att hitta målformen i Barcelona också.
Barcelona LeoMessi
2014-11-15 21:47
Coach Pep Man kan tycka vad man vill om Neymar, men det finns ingen seriös människa som tror att pedro skulle bidra mer till laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Coach Pep.
2014-11-15 21:42
Neymar11

Nja, jag säger bara att Pedro har vissa egenskaper som gynnar spelet och som Neymar saknar. Att Pedro är i usel form och saknar förtroende är en annan femma, men han är en balansspelare som underlättade anfallsspelet för Barca i många år medan det nu inte alls är säkert hur det ska fungera med tre individualister på topp.
Barcelona Neymar11
2014-11-15 21:22
Neymar bidrar inte med löpningar? Tror att du har blandat ihop neymar och pedro totalt. Så som det låter så talar du om pedro
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-11-15 21:22
Coach Pep Brukar spelet stagnera på Neymars kant och det brukar se bättre ut med pedro?
Postat via SvenskaFans-appen
Coach Pep.
2014-11-15 21:19
@Santiago Cazorla:
Jag vet inte hur mycket du håller koll på Hazard men hans bollkontroll är extraordinär och bollen fastklistrad. Märkds att han är mer drillad i europeisk fotbollsklimat än Neymar som tyvärr inte den egenskapen utav vad vi har sett hittills, även om han är snabbare med boll än Hazard. När Ronaldinho var i Neymars ålder och spelade i PSG var han ett absolut monster med bollen. Jag trodde att Neymar också hade den typen av extraordinär kontroll, men faktum är att han har rätt dålig dribblingsstatistik för att vara så pass världskänd för sin teknik. Visst, målet mot Real Madrid var snyggt, men det är inte ofta man ser honom ta sig förbi sin gubbe. Han är mer en ”showande” spelare än en effektiv sådan, och hans målskörd den här säsongen är 90 % Messis förtjänst. Han känns mer anpassad för stora sommarturneringar (VM, Copa America, etc.) än ett lag som Barcelona – ett lag som i teorin ämnar vinna allting. Hans profil passar in i Barcelona givetvis, men han verkar lite tagen på sängen av den moderna fotbollens intensitet. Man kan också prata om hans fantastiska målskörd i landslaget, men om man verkligen analyserar den så är det bara meningslösa vänskapsmatcher, och när han spelar mot de bästa lagen är han inte i närheten så bra som statistiken gör gällande. Faktum är också att spelet brukar stagnera på Neymars kant (speciellt när det går dåligt) då han är ganska orörlig och bidrar knappast med dynamik i anfallsspelet; något Pedro faktiskt gör som löper, skär inåt, drar isär och aldrig står stilla. Tyvärr är folk alldeles för fokuserade på Pedros målskörd och missar vilken kollektiv nytta han bidrar med. Ska tilläggas att jag fortfarande tror på Neymar och tycker han är en stor talang som kommer lyckas i Barca, men som kanske inte är fullt så bra som man hoppades; dvs ingen Messi/Pelé nivå men ungefär Cristiano Ronaldo-nivå.
Barcelona Bentley King
2014-11-15 21:03
Och nu gjorde Busquets ett finare mål. Varför gör han inte så i Barca? :p
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-11-15 21:02
Sergio målar och isco gör ett drömmål och Spanien spelar underbar fotboll
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-11-15 21:02
Snyggt mål av Isco och Busquets gjorde också mål. Kul.
Barcelona Bentley King
2014-11-15 21:02
Isco är faktiskt grym! Synd att han gick till Real Madrid
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-11-15 20:45
Dags att heja fram Sverige då! Vinst mot Montenegro är ett måste om Sverige ska ha chans att ta sig vidare. Det är såna här matcher som man måste vinna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2014-11-15 19:54
Matchen påminde en del om A-lagets möte med Celta. Många chanser men oorganiserat spel med brist på tydlig spelplan. Får hoppas att klubben och framför allt då Zubi lyckas förlänga kontraktet med Adama. Han är fri att prata med andra klubbar efter årsskiftet, och det lär ju inte finnas brist på intresse för den snabbe anfallaren.
Barcelona DM1982
2014-11-15 19:45
Med lite mer skärpa så hade b-laget gjort 3 mål, nu blir det ett kryss istället. Dags att få ordning på spelet nu.
Annons: