/spanien/barcelona/forum/5357.aspx/spanien/barcelona/forum/5357.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonistas
2014-08-25 20:42
man har alltså problem mot Cordoba hemma? Haha..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-08-25 20:42
man har alltså problem mot Cordoba hemma? Haha..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona AndreD
2014-08-25 20:28
Såklart mål på hörna när de som vanligt suger k*k i spelet
Barcelona DM1982
2014-08-25 20:26
@FCB~:


Jag vet inte men jag utgår från det, hans stukning borde vara läkt till dess.
Barcelona Federer - köp en back, tack
2014-08-25 20:25
Någon som vet vad som har hänt med 400-miljonersmannen Asier Illaramendi? Har inte sett han på ett tag.
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
2014-08-25 20:19
@Jesper:
Det må så vara, men vad vi har för åsikter kvittar egentligen, dem åsikter som faktiskt spelar roll är domarbasen och förbundets och DÄR har vi olika åsikter beroende på vem fallet gäller. Visst om Cholo brutit mot nån regel här och där, men VARFÖR BLUNDAR MAN FÖR ALLA ANDRA REGLER DÅ? Varför är man för i helvete aldrig konsekvent i sin bedömning? Valdes 4 matcher för protest, Ronaldo hånar domarn: 0 Mou petar Tito och eskalerar ett bråk: Nada Pique får rött för nåt som inte ska vara gult ens: Ingen upphävning Ramos för grova företeelser: "Varsågoda! Upphävnigar ges om 3 till priset av 1!" Ronaldo boxar Godin TVÅ ggr, ingen reprimand eftersom enligt domarn var det där en "knuff" Messi får sin hand AVSIKTLIGT (enligt bildbevis) trampad medan han ligger, "domarn tog inte med det i rapportern, tyvärr ingen straff" Det här är bara ett axplock, så snälla du, lek inte någon moralens väktare här för även om Barca får med sig något beslut här och där så har vi inget o säga till om på en juridisk nivå vad gäller domarna, ytterst förvånad att Busi inte fick fängelse dock när Real staben fick för sig att han ropat mono. Men även om så är fallet, att jag är en dubbelmoralisk av mig, så ska det inte spela någon jävla roll då jag itne får betalt för det och jag påverkar inte en miljardbransch. Det gör däremot domarna som har olika sätt att bedöma beroende på vem det gäller. Där har du en dubbelmoral som faktiskt spelar roll och vi supportrar har all rätt att ilskna till
Tiki-Taka
2014-08-25 20:16
Jag är så rädd att Douglas blir vår sista värvning och att ingen av Reus eller Cuadrado köps in, skulle vara en stor skandal om det skulle ske! Sen ett annat orosmoment är att Song fortfarande är kvar i klubben, han sitter ändå på en relativt stor lönepost, han måste bort!
Barcelona Vampíro
2014-08-25 20:12
[QUOTE=Heisenberg]Förlåt för min okunskap, men Modric fick ju rött i supercupmötet - gäller det röda endast i just supercupmöten? [/QUOTE] Vem vet, när det handlar om den klubben så vrider man och vänder på reglerna så tills passar. Skulle inte förvåna mig om det böev upphävt heller.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-08-25 20:10
Har real bättre försvar än oss? Yeah right, när dom backar hem med 10 man kanske. Satan vad osäkra dom är i försvaret
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Heisenberg
2014-08-25 20:09
Förlåt för min okunskap, men Modric fick ju rött i supercupmötet - gäller det röda endast i just supercupmöten?
Barcelona FCB~
2014-08-25 20:07
Någon som vet om Neymar kommer att spela mot Villareal?
Barcelona Federer - köp en back, tack
2014-08-25 20:07
Jag hoppas förresten inte att ni sitter hemma och förväntar er att Cordoba ska lyckas knipa åt sig en eller tre pinnar ikväll. Det kommer aldrig hända.
Barcelona B-Guden
2014-08-25 20:06
@Jesper:


Och Mourinho som satt och skickade lappar från läktaren, när han va avstängd, fick inte nåt för det
Barcelona Federer - köp en back, tack
2014-08-25 20:06
"Ronaldo har slutat filma"

Sure......
Barcelona Neymar11
2014-08-25 20:04
Ronaldo redan med 2 patetiska filmningar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zyzz
2014-08-25 20:04
Kan Ronaldo lägga av att filma HEEELA tiden!? Han ramlar i varje situation!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bàckis
2014-08-25 20:03
Ronaldo försöker filma till sig säsongens första straff. Mission Failed.
Barcelona Frodo
2014-08-25 19:53
Råttan skriver vidare att Busquets skrek apa till Marcelo. Något som det inte finns några bevis för utan bara något som madridmedia hittade på. Däremot finns det bevis på att psykfallet Pepe kallade Keita för apa vilket maliern själv bekräftat. Men vi ska inte gå ifrån det som är aktuellt just nu, vilket råttan från puertan försöker göra. Det som är aktuellt är att Penaldo tillika Blatters grabb misshandlat Godin på plan utan några konsekvenser. Hans polare Ramos gjorde likadant mot Mandzukic.

Diego Simeone har istället straffats väldigt hårt för sitt tilltag. Borde han få ett straff? Ja, det tycker jag men 8 matcher är extremt grovt när man får ha i åtanke att puertans husgud Mourinho inte fick ett straff för att ha petat Tito Vilanova i ögat under en supercupmatch.

Nåja, Atletico bör vänja sig. Det är nu på allvar de har börjat etablera sig som en supermakt i Spanien. Det är nu de kommer få känna på Florentino Perez vrede.
Barcelona Nemesis 10
2014-08-25 19:42
Glenn

Jag förstår din poäng men att dra upp Messis bollskjutning parallellt med Cristionos knytnäveslag är överdrivet då det är allt för stora kontraster.
Visst gjorde Messi fel men han bröt inga regler, dom som sitter såpass nära planen i en arena får faktiskt vara beredda på att det kan komma en boll flygande så länge spelet är igång.
Barcelona Frodo
2014-08-25 19:40
Svin nr1 Sergio Ramos har precis boxat Mandzukic.
Svin nr2 Cristiano Ronaldo har precis dubbelboxat Godin.
Två våldsamma förseelser som inte är ovanliga när vi pratar om Real Madrids spelare.

Diego Simeone har precis fått en 8 matchers lång avstängning för att ha klappat en domare i huvudet.

Här på les rambles och även på Atleticos forum är vi upprörda över hur pissklubben tillåts komma undan med sina regelöverträdelser.

Då kommer en kloakråtta från puertan hit och försöker avleda uppmärksamheten genom att dra upp en händelse involverad Messi från flera år tillbaka. Jag tycker att vi bör ha nolltolerans mot dessa troll som inte gör annat än förstör på forumet.
Jesper
2014-08-25 19:38
Mycket bra jobbat av spanska fotbollsförbundet att stänga av Simeone (även om argentinaren förtjänade max 4-5 matchers avstängning kan jag tycka). Jag är fullt medveten att detta är extremt kontroversiell åsikt men jag begriper inte varför hela Les Rambles grinar över beslutet. Har ni glömt bort att Simeone instruerade den assisterande tränaren när argentinaren var väldigt nära Atleticos bänk från sin läktarplats? En spelare som blir utvisad kan självfallet inte påverka matchen. Så varför skall Simeone i det här fallet få göra det? Väldigt märkligt anser jag. Den där snubben måste fan begripa att hålla igen sina känslor som han alltför ofta misslyckas med. Jag älskar hur vissa härinne ursäktar detta med mindre smickrande agerande från spelarna i Real men klaga på Simeones straffet...... DUBBELMORAL!
Barcelona Meymar
2014-08-25 19:30
Det är verkligen ett skämt om inte Ronaldo och Ramos får någon avstängning medan Simeone får åtta matcher... Dom kan ju inte seriöst tycka att det är värre att protestera mot ett domslut och ta på bakhuvudet på domaren än att slå en motspelare... Ronaldos slag är värre än Suarez bett, skulle haft en minst lika lång avstängning, även om det är olika förbund som delar ut straffen och det inte riktigt går att jämföra straffen på grund av det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Glenn
2014-08-25 19:27
Trollet är spärrat! /mod
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Glenn
2014-08-25 19:25
Nemesis För Real Madrid är kungens lag och dom kanske har makten att göra lite som dom vill. Det vet jag inte, kanske sitter madridistas i förbundet? Vi ska i alla fall fan inte leka fina i kanten. Alla toplag i hela Europa kommer undan med saker och får till viss del hjälp till och med. Inget nytt, synd om dom mindre klubbarna bara.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Glenn
2014-08-25 19:23
Frodo Drar man ett stenhårt skott mot 2 gamla damer i en publik och kommer undan med det så är det illa. Ska vi fan inte peka finger eller kasta sten i glashus. I värsta fall hade en utav dom kanske knäckt näsan. Vi har kommit undan med mycket, så enkelt är det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2014-08-25 19:20
@Glenn:
Håller med dig till en viss del men ändå inte, ett domar misstag är ett domar misstag och det händer överallt. Men hur kommer det sig att Real alltid kommer undan billigt så fort det har med våld på fotbollsplan att göra? Mourinhos ögon petning, Pepes stämpling på Messis hand när han satt ner, och nu Ronaldos sänkning av Godin. Visst vi är inte änglar heller men våld är inte sånt man kan förknippa med Barcelona direkt, jag ogillar verkligen när en spelare är ute efter att skada en annan spelare.
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
2014-08-25 19:19
@Glenn:


Om du tycker man ska bli avstängd för att man skjuter en boll som tekniskt sett är innanför plan, ja då måste du vara så blind av agg mot någon att du helt enkelt skiter i reglerna när du ropar efter avstängning. men detta är 1 av dina totalt 3 inlägg och då skriver du om något negativt gällande Barca som inte ens är logiskt ... det enda logiska här dock är att du är ett troll.
Mascherano#14 el Jefecito
2014-08-25 19:18
Glenn må kanske vara ett troll, vad vet jag. Men han har rätt i att även vi har kommit undan med saker som borde ha gett straff, vilket jag kanske borde nämnt i mitt långa inlägg. Men alla med två ögon vet mycket väl att det är Real Madrid som är förbundets lilla gullegris.
Barcelona B-Guden
2014-08-25 19:17
@Mascherano#14 el Jefecito:


Förstår frustrationen helt, tänk er Silva, Navas, Mata, Soldado, Negredo,Lorente, Torres,Aguero, bara kunnat stanna, så finns det fler spelare, men detta var bästa som flytt från landet.

Pepe's misshandel 10 matcher, Simones pet, 8 matcher, Ramos spark på Messi, lite hårdare slag en Simone gjorde, på Xavi och Puyol, 1 match.
Pepe's stamp på Messi inget hände.
Barcelona Frodo
2014-08-25 19:14
Glenn

Tillbaka till kloaken troll.

Fattar inte hur råttorna från puertan pallar skapa nya konton och trolla hela tiden. Det finns så mycket annat att göra här i livet.
Annons: