/spanien/barcelona/forum/5335.aspx/spanien/barcelona/forum/5335.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Vampíro
2014-08-26 17:47
Vad fan händer med Roma? De behåller honom tills det återstår fem dagar av transferfönstret. Smart, lycka till med att hitta en ersättare.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2014-08-26 17:39
två högerbackar*
Tiki-Taka
2014-08-26 17:39
Barcelona representatives are at this moment at Sao Paulo's Morumbi stadium to close a deal on Sao Paulo right back Douglas (24). [@sport]

VARFÖR KÖPA DENNA SPELARE NÄR VI REDAN HAR TVÅ MITTBACKAR !!!!!!!!!!! Han kommer även stanna i A laget nästa säsong, helt onödig piss värvning.
Barcelona Neymar11
2014-08-26 17:38
Roligt hur alla höjer varningensfinger angående transfer förbudet nästa år. Och vill att vi ska värva lyx spelare till mittfältet och anfallet. Men när det gäller målvaktsposten räcker Mats och Masip tydligen....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Emanuel B
2014-08-26 17:35
@FCBayern: Perfekt: FCB und AS Rom einig über Transfer von MEHDI BENATIA (27)! Abwehr-Ass soll 5-Jahres-Vertrag unterschreiben. ^M.Hörwick

Benatia helt klar för Bayern, jävla pantade ledning vi har herregud. Amatörer!!!!!
Barcelona Neymar11
2014-08-26 17:34
Vi kan inte ha Masip och ter stegen som målvaktsval hoppas jag att alla förstår. Ter stegen är 22 år gammal, kommer från Tyskland och relativt oprövad. Han kan inte ha allt för mycket press på sig och klubben kan inte förlita sig enbart på ter stegen. Ter stegen kan/ska få växa in i rollen Bravo är en säkerhetsåtgärd så att ter stegen kan få jobba i lugn och ro, Istället för att brytas ner av pressen. Glöm ej ter stegen är inte katalan och publiken därnere har inte sån tålamod som vi här i Sverige. Visst att det spenderats en hel del på bravo var onödigt man kunde ha fått honom mycket billigare Navas är för ung för att vara andra val Willy är en clown och på tok för ojämn Vad fanns det för fler val?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona -SAMI-
2014-08-26 17:11

Eller varför inte låta pinto vara kvar istället sen ha ter stegen som nummer 1. Det hade funkat det med. Istället kasta massa onödiga pengar på bravo.

@Gabriel:

Barcelona B.BOSS
2014-08-26 17:09
Transfer förbjuder kom lägligt. Ett mirakulöst välsignelse från gud. Det hade varit kriminellt att låta Zubi och ledningen värva.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-08-26 17:08
Angående målvaktsfrågan så var det på förhand i princip omöjligt att förstärka den positionen. Valdés är en målvakt av absolut högsta klass och han har varit i sin prime senaste 4-5 åren så man skulle automatiskt bli svagare när han lämnade, så är det bara. Att värva en bättre målvakt än Valdés går inte. Alternativet blir då att gå efter en ung talangfull ter Stegem som möjligtvis kan utvecklas till en klassmålvakt i framtiden. Där får man trots allt säga att klubben gjorde det bästa av situationen, det var omöjligt att bli bättre på det bytet. Sen hade även jag velat ha en annan och billigare målvakt än Bravo men så länge han håller sig till bänken så är jag nöjd. Där har man trots allt förstärkt från Steven Seagal.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BarcaLaliga
2014-08-26 17:02
De var då ett väldans gnäll. Våra mittbackar idag: Piqué - Var och har potential att bli en av världens bästa mittback. Bartra - Ännu en egenfostrad talang, tog stora kliv förra säsongen. Spås en lysande framtid. Mathieu - Valencias bästa försvarare. Rutinerad, kan ligan och snabb för sin ålder, dessutom bra i luftrummet. Viktigt tillskott. Vermaelen - Dominant i Arsenals backlinje för några säsonger sedan. Skadebenegen sedan dess men om formen blir bättre är han en bra förstärkning. Vill ni hellre ha: Kocielny Mertesaker Chambers? Evans Smalling Jones? Inse att mittbackarna håller hög klass och att vi värvat 2 mittbackar denna sommar. Benatia Hummels Silva m.m har inte bytt klubb ännu, så våran ledning är inte den ända som misslyckas med att värva de bästa. Truppen är klar och nu får ni lämna transferfönster bakom er. Ligan är igång, Villarreal på söndag!
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
2014-08-26 16:48
@Alltid en legend, Puyol .:


Men han har ju en snygg kropp? Är inte synliga muskler samma sak som komplett fotbollsspelare?
Barcelona Gabriel
2014-08-26 16:39
Sentuary Bara för att man är emot att ett lag ska ha två målvakter som båda aspirerar om att vara nr 1 så behöver det inte betyda att man hellre hade velat ha Pinto. Det finns flera andra duktiga målvakter där ute som hade accepterat att vara reservmålvakt samtidigt som de även hade kostat betydligt mycket mindre än 12M€. Jag håller med Nesto att Reina hade varit det bästa valet, som han säger så kan han klubben, känner många av spelarna och är en rejäl moralhöjare att ha i laget samtidigt som han hade accepterat att inte vara förstamålvakt. Jag tror inte det är hälsosamt med en så hård konkurrens på målvaktsfronten, nyckeln gäller i att försöka hitta en målvakt som accepterar att inte vara nr 1 samtidigt som man inte gå ner sådär jätte mycket i kvalitet ifall förstamålvakten skadar sig. Där fanns det framför allt Reina, men även Caballero hade varit ett bra val.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alltid en legend, Puyol .
2014-08-26 16:36
Most assists in top-5 leagues since August 2010:
Messi 57 - Ozil 56 - Di Maria 49 - Ribery 47 - Cesc 46

Helt sjuk statistik alltså, Ronaldo mest kompletta spelaren?, haha tjena!


Barcelona Frodo
2014-08-26 16:28
Skönt att Real Madrid säljer sin bästa spelare.
Barcelona Sentuary
2014-08-26 16:28
Helt sjukt faktist, förra året va det målvakter man ville ha och när man väl får in två toppmålvakter så gnälls det? Wtf alltså, konkurrens ska det vara, de presterar bättre bara. Om Bravo eller Stegen går sönder hade ni hellre haft Pinto och byta in eller?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-08-26 16:23
Barca har värvat MB så vad är problemet? Stfup och gilla läget istället för o sitta och gnälla som en liten tonåring. Vi har världens bästa anfall samt ett otroligt slagkraftigt mittfält som kanske är det bästa också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-08-26 16:21
Barcelona har två riktigt bra målvakter, bara anhängare till Barcelona kan gnälla på det. Det bästa vore som det var innan, Valdes som bra målis och Pinto som får hela laget att tappa spelet. Only in Les Rambles.
Barcelona B-Guden
2014-08-26 16:15
@Sentuary:


Du lämnar in bilen för att kopplingen är trasig, är du nöjd om dom köpt nya framdäck och satt dit en "ny" men fortfarande trasig koppling på din bil ?

Ungefär så kan man sammanfatta Barcas ledning.
Barcelona Sentuary
2014-08-26 16:00
Les Rambles, världens gnälligaste forum. Neymar, Suarez och Messi på topp och att ni klagar. Klart det finns många saker som inte stämmer i klubben men man läser samma skit varje gång man tittar in här, att ni ens orkar. Jag tror att alla har förstått att Zubi inte hade kunnat sälja en korv vid Swedbank Stadion, kan ni sluta upp med gnällandet en gång för alla?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hetfield
2014-08-26 15:50
Bravo är en douche. Nej, du kommer inte att bli första keeper. Årets mest onödigaste värvning. Det räcker väl med att Song fyller douche kvoten.

Man kan säga vad man vill om Enrique och hans usla val av spelarköp, men väldigt kul med en tränare som vågar släppa fram ungdomar.
Tiki-Taka
2014-08-26 15:43
Att värva bravo var från första början ett stort misstag, speciellt för den summan. Jag ifrågasätter inte hans målvaktsegenskaper, men jag anser att man ska ha en spikad första målvakt som får kontinuerlig speltid! Ter stegen är för mig en given etta, och en Reina för en betydligt mindre summa hade varit det optimala. Douglas på väg, vår sista värvning! Dags att ta fram skumpan!!!!! .......;-)
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2014-08-26 15:43
Att värva bravo var från första början ett stort misstag, speciellt för den summan. Jag ifrågasätter inte hans målvaktsegenskaper, men jag anser att man ska ha en spikad första målvakt som får kontinuerlig speltid! Ter stegen är för mig en given etta, och en Reina för en betydligt mindre summa hade varit det optimala. Douglas på väg, vår sista värvning! Dags att ta fram skumpan!!!!! .......;-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-08-26 15:43
Nesto Håller med dig om allt du säger. Kan inte heller förstå mig på valet av Bravo, det sägs ju att det är Luchos värvning, otroligt onödig i mina ögon och som du säger tror jag inte heller att det är bra med så hård konkurrens på målvaktsposten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bentley King
2014-08-26 15:32
Tänk er hur det känns för Masip då. Hur roterar man mellan 3 målvakter? Som ni säger så kommer det att rubba stämningen i omklädningsrummet.
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Kith.
2014-08-26 15:20
Hahahaha är det någon som är nöjd med vårt transferfönster efter att ha läst att Benatia går till Bayern för 26 miljoner euro 4 miljoner i möjliga bonusar? Det är trovärdige Di Marzio som rapporterar. Vilka pinsamma människor som representerar Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nesto
2014-08-26 15:18
Gabriel

Att köpa Bravo var bara ett fet misstag.

Att ha två keepers som vill och är kapabla till att vara första keeper är aldrig bra.
De kan sluta med att de blir fiender. Vid andra positioner är det bra med hård konkurrens men att ha två målvakter med exakt samma mål har jag aldrig trott på.
Lägg där till att han kostade 12 mille.

Reina hade varit det optimala.
Kostade 3, kan språket, ligan, spelet, känner staden, många spelare och höjer stämningen i omklädningsrummet.

Barcelona Andresito
2014-08-26 15:15
koeman92

Badstuber är fit for fight och spelade 90 min i premiären mot Wolfsburg.
Barcelona Neymar11
2014-08-26 15:15
Koeman92 Han gjorde comeback nu i helgen och allt verkar vara återställd med honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2014-08-26 15:14
OT

Någon som vet hur det går för Badstuber? Har varken hört eller sett något av honom sen säsongen 12/13. Spelar han fortfarande i Bayern?
Barcelona Gabriel
2014-08-26 15:07
Benatia alltså klar för Bayern för 26+4M€, ja vad ska man säga egentligen? Som många redan varit inne på är det ett dött spår att diskutera och man har varit fullt medveten om att ingen världsklass mittback kommer att värvas. Jag vill inte klaga alltför mycket på Mathieu då det faktiskt kan sluta upp i en mycket bra värvning men vi köpte alltså Vermaelen för 11M€ mindre än vad Bayern köpet Benatia för. Det är lite som att få valet mellan att köpa en begagnad Renault för 20.000 kronor och en Lamborghini för 40.000 men ändå väljer Renaulten i slutändan. Nåväl, det är så det ligger till. Förhoppningsvis får vi en en bättre president, en bättre sportdirektör och bättre förhandlare med fotbollskunskaper 2016, för mer än så här kan man inte förvänta sig av nuvarande styrelse. Grattis, Bayern! Till något annat, nu har jag visserligen inte orkat läsa hela intervjun utan enbart överskriften så jag vet inte the whole story, men Bravo har alltså varit på PK och åter en gång poängterat att han tränar för att bli förste keeper. Min första känsla är bara liksom, men okej, vi har förstått det, du måste inte påminna oss varje gång du sitter på en presskonferens att du är i klubben med målsättningen att bli nr 1. Nu är det ju säkerligen så att han får frågor gällande målvaktsposten, men samtidigt har jag aldrig hört Ter Stegen att svara på det sättet. Hans svar är mycket mer diplomatiska och respektfulla gentemot hans målvaktskollegor. Är det bara jag som reagerar på det här?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: