/spanien/barcelona/forum/533.aspx/spanien/barcelona/forum/533.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona petersays
2018-05-28 23:45
@ || #5 sergiobusquets:


Ännu värre när det är ett mästerskap och särskilt ett VM i sommar. Vi vet hur det brukar se ut. Rykten, rykten, rykten "i morgon,", " i morgon", "kanske redan ikväll!!" - men så blir det inga affärer klara innan VM för att inte ta fokus från spelarnas koncentration på VM-spelet.
Barcelona Nelson Umtiti
2018-05-28 23:35
Infinit8Don Håller tyvärr med, har aldrig varit med om att Barcelona får så pass mycket skit av klubbar när man ska göra en värvning. Dom kan helt enkelt inte värva spelare utan att skapa massa konflikter, Neymar köpet får väl ses som en skandal i sättet man hanterade den affären. Kolla bara våran lönestruktur, spelarna verkar ju köra över Bartomeu o co vid förhandlingsbordet. Ja, listan kan göras lång men faktumet kvarstår att med den lönestrukturen klubben har tillsammans med deras galactico värvningspolicy och medelmåttor man köper dyrt för att sedan vara tvungen till att rea ut så kan väl vem som helst förstå att detta kommer inte hålla i längden. Det visar svart på vitt hur uselt dom sköter spelarköp, det finns ingen planering eller riktning i det sportsliga utan endast det ekonomiska. Det är bara att hålla ut i några år till...
Barcelona Infinit8Don
2018-05-28 23:12
Klart det är skillnad men jag hoppas du förstår innebörden. Oacceptabelt att leda en klubb av vår kaliber på det sättet som sker just nu. Vi är nog i nuläget sämst på o värva bland toppklubbarna. Uselt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xavi #6
2018-05-28 23:09
Infinit8Don

Men du kan väl inte jämföra köp som Coutinho och Dembele med Fabinho. Försöker du värva något lags bästa spelare så förstår du väl att du inte kan göra klart affären snabbt. Gomes, Umtiti är köp du kan jämföra med Fabinho och dom blev ju klara hyfsat snabbt.
Barcelona Cule4life
2018-05-28 22:42
Barca har för mkt pengar verkar det som. Så som man agerar på transfermarknaden med köp och sälj är det rena rama torsk affären efter den andra. Så som olje shejker kastar $ runt sig så beeter sig Barca. Oavsett hur rik man är och framgångsrik ens företag är ska man alltid sträva efter att bli bättre på affärer samt ekonomiskt. Barcas ledningen behandlar Barcas pengar som om man gett en junkie 1 miljard som aldrig haft en krona och säger till honom, gör vad du vill med pengarna. 40 milj affär efter 40 milj affär efter den andra. Helt oigenomtänkta värvningar man som kastar i sjön.
Barcelona Infinit8Don
2018-05-28 22:18
Fabinho ryktena till pool kom ut i morse typ. O nu redan klart. Måste ta av mig hatten där. Kolla bara på oss gällande cou,dembele o nu griezmann
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-05-28 22:17
Busi Precis. Det är så man ska agera under fönsterna för o reda ut allt utan problem. Men nää, vi går ut o säger vilka vi ska ta o hur vi ska ta dem. Blir så trött. Om nu griezmann är den man vill ha. Se till o göra klart med han då. Blir så trött. Förra sommaren med verratti o coutinho var nog....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-05-28 22:14
Infinit Under laporta gjorde vi affärer under radarn, snabbt enkelt och utan ett stå hej. Nu är det precis tvärtom, kommer bli en oerhört lång sommar där det ska jagas värvningar och glömmer sälja. Där vi antingen lånar ut under sista dagen eller tar bort dom från truppen helt och låter dom ruttna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-05-28 22:11
Busi Haha. Tyvärr så är det sanningen... tragiskt egentligen. Vår ledning är ruskigt usel. Ska inte ens gå att vara så kass
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-05-28 22:09
Infint Vi startar på sommaren och gör klart till vintern....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-05-28 22:08
Hoppas våran ledning kan agera lite snabbt o göra klart flesta affärer innan vm... är väl förmodligen bara en dröm. Lär väl sitta sista augusti o skaka ännu en gång.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-05-28 22:06
Fabinho från Monaco officiell för Liverpool, helt rätt spelartyp för Liverpool. Tidigt ut och gör klart, skickligt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2018-05-28 21:26
2017 greps FIFAs samt UEFAs vicepresident, Ángel María Villar. Han var misstänkt för korruption. Dessförinnan bannades UEFA samt FIFA presidenterna Blatter och Platini. De var misstänkta för bl.a korruption. Samtidigt sitter det tomtar i Les Rambles som menar på att korruption, uppgjorda matcher, köpta domare i CL osv är ”konspirationsteorier”. Spännande!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Trio el Mágico
2018-05-28 21:03
[QUOTE=A good coach is everything!]Dussel // Xavi #6 // Leo Messi // Tack ska ni ha ! Blir pinsamt när man ska skylla på domare och marginaler !! Speciellt med tanke på att vi har vart så jävla skämmiga i CL spelet. Jag mena det finns så mycket skit att diskutera om vårt lag ! [/QUOTE] Jag är en av dom. Kände mig rätt bitter. Inte för att just Real vann egentligen. Men mer över sättet de lyckas ta sig fram på i turneringen år efter år. Tycker mest att det känns tråkigt att de ska vara så alldeles för ofta i en turnering som CL. Matchbilder ändras drastiskt och lag åker ut på grund av felaktiga beslut. Sen vet alla att real får ta skit för att de "köpt" domarkåren, det är en ständig sak det snackas om. Men det är inte jag pekar på eller påstår heller. För det jag ville få sagt är att det förstör lite av den finaste av alla turneringar när det kommer till klubblag för mig, oavsett vilka som vinner. Sen att jag va så bitter över att de tatt hem tre i rad och inte tyckte att det kändes rättfärdig. Så är det för att det faktiskt har varit sånna grejer som jag kan känna lite som "vafan.. domaren vann matchen åt dom" Men en sak jag inte förstår är att varför det hela tiden ska jämföras till vår egna prestation här inne. För det handlar inte om Real-Barça när jag skriver, det handlar om Champions League och dess prestige. Det känns tråkigt att de ska behöva vara så. Visst detta är ett FC Barcelona forum. Men när jag skrev så var det så objektivt det kunde bli (svårt att vara helt objektiv som Barça supporter så klart) Men hey, bollen är rund och allt kan hända. Ska släppa detta nu. VAR hade nog kunnat vara en bra idé att implementera i just CL.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-05-28 20:48
Frankrike- Irland strax på viasat premium , Dembele och mbappe har ju visat upp ett fantastiskt samspel under landslags samlingen och vi får nog se prov på det. Dembele greizmann mbappe Vilken galen trio att ha i landslaget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El_Jefe
2018-05-28 20:27
Jag vill egentligen inte ge mig in i dessa diskussioner då hela världen (den normalbegåvade minoriteten) redan sett hur det ligger till. Utan det jag tänkte adressera är hur folk slänger sig med floskler som om de vore sanningar. Real upprepade bedriften att vinna CL, alltså KAN det inte ha varit med hjälp av tur. Nehe, varför inte det då? Om jag slår en tärning och får en 6a kan jag fortfarande få en 6a nästa gång. Sannolikheten är mindre, men det är ju ingen omöjlighet. Finns gott om bevis för att de haft flyt och "flyt" väldigt mycket i CL. Med det sagt är de fortfarande top-3 i världen, men det är inte det diskussionen handlar om. Är man bara bättre än sin motståndare i en match i hela slutspelet (Juve borta) så är det svårt att hävda annat.

Och bara för sakens skull, när jag ännu är inne på floskler, det här uttrycket att "saker jämnar ut sig över tid" är den absolut värsta. Finns det några hårda bevis på att så är fallet? Känns mest som något man säger för att slippa diskutera den fördel man precis förmodligen fått. Det är lite som folk som påstår att pengar inte kan göra dig lycklig - har någon någonsin hört någon som faktiskt har pengar säga detta?
Barcelona tribente_magico
2018-05-28 20:06
Tack triplete!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2018-05-28 19:59
Dussel // Xavi #6 // Leo Messi // Tack ska ni ha ! Blir pinsamt när man ska skylla på domare och marginaler !! Speciellt med tanke på att vi har vart så jävla skämmiga i CL spelet. Jag mena det finns så mycket skit att diskutera om vårt lag !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Trio el Mágico
2018-05-28 19:57
Iniesta.70 Hahah ett helt fantastiskt inlägg måste jag ändå säga!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 09Triplete15
2018-05-28 19:47
tribente_magico

Barca (2008-2012) vs. Madrid (2016-2018)
Ligatitlar: 3 vs. 1
CL-titlar: 2 vs. 3
Copa-titlar: 2 vs. 0
Spanska Supercupen: 3 vs. 1
Europeiska Supercupen: 2 vs. 2
Klubblags-VM: 2 vs. 2

Totalt: 14 titlar för Pep vs. 9 titlar för Zidane.

Inte för att titelskörden är relevant egentligen då Peps Barcelona fortfarande spelade en mycket bättre fotboll men fortfarande intressant jämförelse.
Barcelona LeoMessi
2018-05-28 19:16
Man kan säga vad man vill om real men dom förtjänade att vinna CL mer än Barca gjorde. Orka skylla på allt mellan himmel och jord. Dom har vunnit 3 RAKA!!! Vilket är 2 färre än vad Barca har gjort totalt. Det är ett under att vi vann något alls denna säsongen för jag tycker att vi har haft marginalerna med oss i väldigt många matcher där vi borde ha tappat poäng.
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Dûssel
2018-05-28 18:19
@ Xavi #6:

Lättare att skylla på fusk och konspirationer. Forumet i sitt ess.
Barcelona Culés
2018-05-28 17:34
Ang. Ronaldo uttalande om ”dopning” så tycker jag snarare det låter som han sjunger ”Reyes de Europa” fast med ett väldigt slöddrigt uttal. Snarare än att han skulle säga ”los Que se dopan”. Känns mer troligt också då det inte är omöjligt att han är berusad men också för att han har ett fruktansvärt dåligt spanska uttal med tanke på att han har portugisiska som modersmål och snart har bott i Spanien i 10 år. Tror nog de flesta av svenskar skulle kunna fixa till en mer eller mindre perfekt danska efter 10 år i Danmark. Något som Ronaldo är ganska långt ifrån...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona son of pep
2018-05-28 17:06
Lugna ner er nu, han menar säkert bara att de är så bra att folk verkar tro att de dopar. Allt är fan inte en konspiration, de vann CL genom att kämpa och möta halvt skadade lag. Låt de ha lite roligt, men alla vet att de inte övertygande någon om att vara Europas bästa lag!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona tribente_magico
2018-05-28 17:02
Är det nån som kan rabbla upp titlar Peps Barcelona vs Zidanes Madrid? Vore kul och se vem som var den mest framgångsrika när det gäller antal titlar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-05-28 16:55
Illusionista Det första jag tänkte på är dendär storyn med Messi o det han tog mot sin sjukdom. Kanske bara jag som är för hård mot cr nu men hade inte blivit förvånad om det skulle föreställa en pik mot Messi. Så pinsam som Ronaldo är hade inget förvånat mig. Sen vet jag inte om han kanske menar Psg o city, dvs dopade av pengar. Men hursom är han bara äckligt respektlös. Fokusera på er vinst ist för o äckla sig mot alla andra. Mindervärdeskomplex ggr 100 på den grabben.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2018-05-28 16:48
Iniesta. 70 Mycket rolig läsning måste jag säga. Cudos !!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Illusionista
2018-05-28 16:29
Hur ska man tolka detta? Irriterad bara eller vill han ha sagt ngt? Kanske bara ett ’’roligt skämt’’?
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona A good coach is everything!
2018-05-28 16:20
Infinit8don // Visst kan jag hålla med om att Ronaldo är äckligt svin emellanåt och använder sig gärna av sin fysik när han ska trycka till någon. Till skillnad från Messi som helst bara ignorerar om han inte vill ta bild eller skriva autograf. Dock så kan det klippet göras om till Ronaldos favör så blir egentligen bara meningslöst med sånna klipp !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta.70
2018-05-28 13:09
Jaha, dags att summera säsongen. Ja, jag går lite åt IMDb hållet när jag hostar ur mig mina synpunkter på Valverdes årslånga "jungfruresa" i Blaugranas färger. Som en regissör med en popcorn-movie- budget a la Michael Bay så måste jag ju ändå säga att Mister inte levde upp till förväntningarna. Nää, trots att miljarder spenderats på en "bluescreen" i form av Coutinhos och Dembeles OCH en alltid närvarande huvudrollsinnehavare gestaltad och spelad av Messi himself, så lyckades Valverde ändå endast få ihop säsongen till något som kan liknas av ett "Morden i Midsommer" avsnitt.... Stelbent regisserat i en fyrkantig "lågbudget" mall, helt utan överaskningar och med en "rollbesättningen" mestadels bestående av rutinerade lirare som monotont hävde ur sig sina repliker innantill och utan att ens försöka "pressa" sig själva eller att våga kliva ut ur manuset för att ens försöka sig på att improvisera fram en het kombination eller ett XX-rated klassiskt barnförbjudet väggpass... Nää, den obligatoriska stuntmannen i form av Paulinho kom in med jämna mellanrum för att följa sitt skriva manus. Så, genom att kastade sig in i boxen huvudstupa framför superskurkarna i motståndarlaget och förhoppningsvis "sätta" sin replik så lösta han det allt som oftast med endast ett par tagningar...och vann sympatier för sin roll. Våra unga hungriga skådespelare fick tyvärr inte ens chansen att agera stand-bys eller inte nån form av statister heller för den delen. Nää, inte en sketen tagning fick dom uppleva i La Liga. Nix, mister använde sig av nån form av La Masia censur, tyvärr. Ja, trots att de lärt sig både manus och repliker sedan barnsben så fick dom endast slåss om de få roller som fanns kvar i Segundans B-film efter att producenten Segura hyrt/ köpt in ett gäng dyra dokus-såpa skådisar för att klara av det hela under endast, ja, förhoppningsvis, en endaste halvtaskig tagning. Nä, helt fel castade så fastna dom allt som oftast på sina repliker och trampade på bollen.....och snubblade hjälplöst ut ur kameravinkeln. Nåja, B-lagets satsning slutade i fiasko....de bytte regissör och manus allt för sent.. . A-laget, ja, trots en mastodont budget så slutade säsongen som en 38 matcher lång tv-produktion, Under en gäspande 4-4-2 variant uppföljt med "stabila" roll-prestationer på de flesta positioner som trots allt gnäll och alla dåliga recensioner och mot all förmodan ändå höll på att ge oss en historisk oslagbar säsong (ja, tyvärr helt utan spänning eller specialeffekter) Men utan vår självskrivna sjärna i rollistan under de allra sista tagningarna för säsongen så havererade hela inspelningen, nää, ingen följde manuset och inte en jäkel kunde sina repliker. Så, precis på slutrakan så blev det stopp i produktionen och "ett slå sig för bröstet rekord" och framtida promotion-slogan fick ett abrupt slut Men under hela säsongen så är det väl en "sliten" stjärna i form av Messi som får/ fått de allra bästa recensionena, och visst har han lyst så klart att hans dobbar borde cementeras på the "walk of fame", . Ja, för i helskotta, han har ju fått både bygga kulisserna OCH improviserat arslet av sig när hans medspelare fastnat och stakat sig fram i det här slentriant skrivna manuset som han och hans polare varit "tvugna" att följa. Det är ju för tusan han, Messi, som fått stått för både alla kameraåkningar och sett till att Mister inte har blivit tvungen att klippa om de flesta scenerna efter matcherna. Nää, han har räddat Valverde vid klippbordet.... Fråga bara Suarez, han har ju solat sig i argentinarens glans mest hela säsongen och fått sina repliker upplästa av sin räddare... Ja, vår lilla argentinare lyckades med det mesta under säsongen, men, tyvärr " misslyckades" han med att axla rollen som gladiator i Rom....tyvärr så klev ingen annan fram heller utan resten av röset agerade stumma galärslavar åt Dzeko o co i hela 90 minuter.. Och, vi får heller inte glömma vår alldeles egna TerStegen, som klarat av sin roll med bravur. Ja, när hans kollegor i backlinjen frustrerade, svettiga å febrilt bläddrat igenom manuset och inte hittat sina repliker så har den unge tysken "räddat" både tagningarna och sina medspelare vid mer än ett tillfälle..ja, hans namn hamnar strax under Messis på Billboard-affischerna... Och, nu går ryktet att Valverde kommer att snegla lite åt Tarantino hållet inför nästa "film" ...Ja, enligt the Word on the street så vill han "Casta" lite mer oförutsägbara och oprövade kort i lite nya roller. Ja, kanske får vi se en Alena eller Arnaiz i åtminstone en biroll. Eller så får kanske Samper chansen att kliva upp ur sin "Barca- sixfeet-under roll" och kanske, kanske får han en liten biroll där han kan tvåfota sig fram med de övriga aktörerna i Barca's kommande rollista... Eller så slår Bartomeu ett nytt produktions-rekord? Ja, popcorns filmernas popcornfilm?!? Ja, kommer det att satsas några nya miljarder på "fixstjärnor" och en "säkrad" inhemsk dubbel i "Morden i Midsommars" fotspår... To be Coutinhod....:)
Annons: