/spanien/barcelona/forum/531.aspx/spanien/barcelona/forum/531.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Xavi #6
2018-02-14 18:10
Kröjff

Jag förstår hur Bosketts resonerar men jag håller inte med om att Real skulle vara enklare än PSG och på så sätt heja på dom. Tvärtemot tror jag att Real hade varit tuffare då dom alltid höjer sig i CL sammanhang medans mot PSG har vi ett stort mentalt övertag. Tanken av att springa ut på Camp Nou hade gett PSG spelarna en grov ångest.
Barcelona Barcadinho.
2018-02-14 18:09
Går inte ens att jämföra. Ärligt talat, jag njuter oftare av att se Real förlora än Barca vinna. Kanske för att det ena sker sällan medan andra väldig ofta. Reptil hjärna kanske skit samma. PSG- jag bryr mig knappt om dem. Det blir första matchen ikväll. De existerar knappt i mitt huvud. Inte ens Neymar har ändrats på ssken. Kanske om x antal år.
Barcelonitas. Vi skålar du o jag om marängerna får stryk. Skit samma att jag behöver vakna 5:00.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Kröjjff
2018-02-14 17:52
Xavi #6

Att några barcasupportrar i valet mellan pest eller kolera, motvilligt väljer att hålla på Real Madrid, har fler bevekelsgrunder än "hatet" gentemot Neymar; så som du något onyanserat får det att framstå som. Läs exempelvis Bosketts inlägg i frågan.
Barcelona TIKITAKA1086
2018-02-14 17:46
— sen ryktas det om att anledningen till att silva bänkas är att han har ångest inför dessa stormatcher och klarar inte av pressen. Kanske ligger nåt i det. Han spelade ju inte första mötet mot oss förra året heller. Återstår att se helt enkelt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2018-02-14 17:46
Hoppas Neymar är riktigt slug och vidrig ikväll. Hoppas på filmningar och bråk med motståndare! Förnedring!
Barcelona TIKITAKA1086
2018-02-14 17:39
Angående kimpembe vs silva vara eller icke vara ikväll. Har inte sett Psg speciellt mkt så vet inte hur bra silva är för tillfället. Det enda jah ser är flera Psg supportrar som väljer kimpembe före silva.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
2018-02-14 17:39
Idag håller nog varenda en med äkta hjärta för barca på PSG. Allt annat känns som tjänstefel. Tippar 1-4! Neymar x2 Cavanni x2! Samt Benzema 1! :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xavi #6
2018-02-14 17:36
Att man som Barca supporter väljer att heja på Real ikväll är ofattbart. Ett sekel av rivalitet och förtryck är alltså bortglömt för att Neymar lämnade oss. Hatet mot Neymar är alltså större än hatet mot fascist klubben i Madrid.. Förlorar Neymars PSG så innebär det med största sannolikhet att kommer han att gå över till Real Madrid.

Sen finner jag det obegripligt att kaptenen och den erfarne försvarsklippan Thiago Silva bänkas i förmån för den unge Kimpembe.
Barcelona Kröjjff
2018-02-14 17:23
Jag tror "tillfälligheter" kommer att ha ett avgörande inflytande på vilken sida jag själv ställer mig på (om jag gör så). Säg att Ronaldo filmar till sig en straff, sätter den och gör sin skitnödiga målgest. Då kommer "troligtvis" vågen att väga över till PSG:s fördel. Men sitter den någon idiot ett bord lite längre bort, som från skillnad till många andra inte följde Zlatan till Man U och beklagar sig över att svensken fick stå tillbaka för Messis rädsla att hamna i skuggan av honom, kan jag mycket väl bli så irriterad att reptilhjärnan får mig på andra tankar. Man är ju när altet ställs på sin spets, inte mer än människa..
Barcelona Barcelonistas
2018-02-14 17:00
Champagne flaskan står i kylen och redo inför kvällen! Kom igen nu PSG!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
2018-02-14 16:59
@Skurhink:
Skurhink Du är mer än välkommen att tillföra forumet dina synpunkter på FC Barcelona. Och vända på trenden för dagen, då "Ronaldo och Real Madrid" möter PSG i mighty Champions League. Det vore om inte annat, ett sätt att börja städa framför egen dörr.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-02-14 16:41
Andresito Precis, i deras möte mot atletico så håller jag på real Madrid!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
2018-02-14 16:38
BlåRö: Välkommen till forumet! Här skrivs det mestadels om Ronaldo och Real madrid!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2018-02-14 16:34
Enda gången jag hade hejat på Real Madrid är om de hade mött vår titelkonkurrent i ligan i andra halvan av säsongen. För så länge Barcelona inte gynnas DIREKT av en Madrid-vinst så ska de alltid förlora, alltid. Att som storlag ha en hel säsong över redan innan första vårblomman tittat fram är riktigt förnedrande. Real Madrid får gärna åka på den förnedringen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
2018-02-14 16:20
Real Madrids värsta motståndare ikväll är den egna publiken och spelarna vet om det. Ett par mål av PSG och deras hemmastadion kommer att översvämmas av vita näsdukar. Buropen kommer att sprida sig som en eldstorm. Barcelonistas s k hat kommer att framstå som en sömnig suck vid varje jämförelse. Och samtliga, spelarna i Real Madrid är väl medvetna om det och förbannar att de inte befinner sig i Paris.
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2018-02-14 16:10
Jag har inte ett dugg svårt att hålla på PSG ikväll. Jag vill inget hellre än att REal ska åka all världens väg.
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2018-02-14 16:08
Ikväll älskar jag Neymar, imorgon avskyr jag honom, oavsett utgång i matchen.
Barcelona culésueco
2018-02-14 15:55
Under det här dubbelmötet är det första och sista gången jag någonsin kommer hålla på PSG. Jag ska inte lura mig själv, jag kommer ställa mig upp och fira ifall Real åker, då är fiaskosäsongen ett faktum. Varje PSG mål kommer kännas som ett Barca mål. Bägge lag har allt att förlora och allt att vinna. Det blir en enorm drabbning men tror faktiskt det slutar med att PSG går hem som storförlorare. Jag hoppas jag tror fel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Den vise mannen
2018-02-14 15:50
Ja du Kröjjff! När Messi arkiverar sina skor så känns det som att det kommer bli ett tomrum av astronomiska mått mätt. Det gäller att ackumulera så mkt som möjligt tills dess. Jag rekommendera dig och slanta upp för ett Viaplay-konto nu medans den lille magikern is still in action. Sen kan du spara din pengar till ngt annat som du tycker är mer lockande. Kan inte se att vi kommer att få se ngn ny Messi medans jag fortsatt på denna jorden vandra. Det lär dröja generationer känns det som... om det någonsin kommer hända. Får vara tacksam att man fick vara på plats samtidigt som vår allas nr. 10 bjöd på sin outtömliga repertoar av fotbollskonster.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Messias
2018-02-14 15:49
Oavsett resultat så borde vi bli glada. Men det vore skönt att se Madrid åka ut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2018-02-14 15:41
Ska bli kul och se hur real spelarna smörar sönder för Ney för att han ska ansluta till dom haha.

Lycka till med förhandlingarna med shejken hahaha
Barcelona Kröjjff
2018-02-14 15:39
@Bosketts:


Från skillnad till Barcelonistas, förstår jag det resonemanget. Väljer man nu att vrida och vända på det och ta till mer utvecklade delar av hjärnan än den som vi har gemensamt med reptiler, så känns det helt fel oavsett vad man kommer fram till.
Barcelona Kröjjff
2018-02-14 15:27
Ikväll blir det krogen med ett helt gäng. I vilket det tyvärr finns en som låtit sig bländas av illusionisten Cristiano Ronaldos alla extranummer. Men, vem vet, kanhända han får en ny favorit i Neymar JR efter en stund. "Same, same, but different".

I förbifarten kan jag ju också nämna, att jag fått svar från min kollega, som fick ett mejl från mig igår, med länken till Messis uppvisning på träning. Svaret löd: "Otroligt. Det gäller att njuta för rätt vad det är så är Messi-eran över och det kan dröja innan vi ser någon liknande!" Så mycket mer finns ju inte att tillägga.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2018-02-14 15:23
@ || #5 sergiobusquets:


Nu spekulerar vi bara förstås. Men jag får den känslan när man ser vilken mottagning Neymar och Suarez fick av Iniesta och Messi när de var nya i klubben.

Känns som man måste var sydamerikan eller spanjor för att känna sig fullkomligen välkommen i laget. Nu får man ändå tänka på att Dembele har varit i sjukstugan nästan hela tiden.

Är det inte då man tar hand om unga nykomlingar i laget tänker. För att det känns inte så just nu.

Vi vet ju alla att det finns talang och fotboll båda i Dembele och ungdomar från egna laget. Men den där röda tråden som fanns innan saknas just.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2018-02-14 15:11
@Bosketts:


Har samma känsla som dig. ¨Tål inte PSG sen Thiago Silva sopan med att han har stor familj att mäta sen får vi lägga til Neymar så klart.

Men å anda sidan finns det inget skönare inom fotboll att se R.Madrid i smärta.
Nu när jag tänker efter så vill jag aldrig mer se CR7 ta av tröjan igen några sammanhang så det får bli psg i det här ögonblicket.

Kanske ändrar mig om några timmar.
Barcelona Bosketts
2018-02-14 15:08
@Barcelonistas:


Haha lugn nu. Det här är ingen tävling i om vem som avskyr Real mest.

Och ja, jag är allvarlig. Vi möter varken Real Madrid eller PSG i denna omgång, och skulle jag få välja vilka jag vill att Barcelona ska möta i en eventuell kvartsfinal så hade jag (kanske) valt Real Madrid. Och då måste jag alltså hålla på Real ikväll.
Barcelona Barcelonistas
2018-02-14 14:57
Bosketts - jag kan aldrig förstå hur man kan säga så som du gör. Asså vadå du vet inte vilka du ska hålla på? Är du allvarlig? Jag hatar Real Madrid jag kan aldrig hålla på dom. Jag hatar dom galet mycket men jag önskar dom inget fysiskt eller psykiskt ont men jag önskat dom all otur när det gäller fotbollen!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Z_Z
2018-02-14 14:57
@Den vise mannen:


Håller helt med, visst har jag inte mycket till övers för PSG som klubb men ser då otroligt mycket hellre dem ta sig vidare än de vita.

Det vore väldigt tillfredsställande om "världens bästa lag" som en del på riktigt jämfört med Peps Barcelona inte har en enda titel kvar att spela om redan i mitten på februari.
Barcelona Kröjjff
2018-02-14 14:57
Att Ronaldo tänder till extra när man är under press mot en stor klubb, är väl en sanning med modifikation, med tanke på att nära tio procent av hans målskörd är resultatet av Real Madrids möten med Malmö FF. Vilka för övrigt tagit sig till final I den där Europa-cupen, som marängerna inkluderar i sina meriter vad gäller C L.. Men visst, om den historiken gör MFF till ett storlag, så måste det ju ligga något i det.
Barcelona Duda
2018-02-14 14:53
Slår Real ut PSG så tror jag på följande - Man kommer komma långt i CL så länge man inte lottas mot oss eller City möjligtvis. - Säsongen kommer att ses som underkänd men ändå är vissa aspekter okej eftersom man ändå slog ut PSG som satsat rejält i sommar. - Zidane kommer troligtvis få sitta kvar och man kanske bara kommer behöva 1-2 spelare i sommar, Benzema kommer fortsatt vara given nästa säsong. - PSG kommer satsa än mer i sommar för att vinna den där jävla Champions. Åker Real Madrid ut så tror jag - Zidane får sparken eftersom säsongen då är en flopp - Benzema kommer att försvinna och man kommer att förstärka rejält i sommar - PSG kommer att vara otroligt nöjda över att ha slagit ut "världens bästa klubblag" Vad tror ni? Personligen så håller jag inte på varken det ena eller det andra laget. Tror dock vi kommer att ha lättare att slå ut Real än PSG. Hoppas dock på många mål och en underhållande match!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: