/spanien/barcelona/forum/5307.aspx/spanien/barcelona/forum/5307.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gabriel
2014-09-03 12:15
El Flaco Jag personligen tycker inte heller att det vore att begränsa honom, men vet att det finns en del personer här inne som gör det. Anledningen till varför jag tror att han hade gjort sig perfekt som högerback är pga att han har alla egenskaper för att lyckas just där. Framför allt snabbheten och förmågan att göra sina motståndare offensivt, och defensivt jobbar han alltid hårt. Jag ser helt enkelt inte hur det skulle kunna gå dåligt för honom där, men av ren nyfikenhet, vad är det som får dig att tvivla?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-09-03 12:07
Grejen med Adama är att hans spelstil går ut på att göra sin motståndare. Han besitter kanske inte samma spelintelligens som tex samper, så han kan inte utnyttja den förmågan på samma sätt. Men han är så otroligt osjälvisk, han gör alltid det svåra förarbetet till målet. Som när Dongou gjorde mål sist, han sprang sönder försvararna och istället för att gå på en till dribbling och göra mål så valde han att passa Dongou. Han går aldrig på glory och han har inga problem med att inte få göra målen. Han springer alltid skiten ur motståndaren på sin kant för att sedan slå in riktigt jävla bra bollar längs med marken in till straffområdet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2014-09-03 12:04
Gabriel/

Jag vet inte om Adama hade passat som högerback men om man beslutar sig för att skola om honom tycker inte jag att det vore att begränsa hans offensiva kvaliteter. Tvärtom. Minns de gångerna Dani Alves har fått agera falsk ytter har hans insatser inte varit lika bra när han har startat från sin normala position. Som högerback har man en hel kant att löpa på, som ytter har man 40-50 meter mindre plus att som högerback har man fördelen att komma in löpande och kan utnyttja farten på ett helt annat sätt. Så det är definitivt något man bör studera och ha som alternativ för Adama.
Barcelona Lion24
2014-09-03 11:59
@westinho - Sergio #5:Håller med dig där angående Adama. Har aldrig varit imponerad av honom. Jag tycker inte att spelare som saknar spelintelligens och svag beslutsfattande platsar i Barcelona. De egenskaper är typ en av de viktigaste man bör ha för att spela i vår klubb. Ser precis som du, en Deulefeu i honom. Huvudet ner på gräset och bara springa rakt på motståndaren.
Barcelona Gabriel
2014-09-03 11:54
Jag kan inte låta bli att tänka på vilken otroligt bra högerback Adama hade blivit om man valde att skola om honom. Han har precis ALLA verktyg i lådan för att klara av den positionen. Han är stark, snabb, teknisk, oerhört bra i en mot en och har bra inspel från kanten, defensivt sätt har han också alla egenskaper för att kunna bli en succé där. Det är kanske bara det taktiska som han hade behövt träna till sig, men det lär han sig. Jag vet att väldigt många inte vill "begränsa" hans offensiv genom att skola om honom, men var helt ärliga nu, förstår ni hur bra han måste vara för att ta en startplats till höger om anfallet? Vi har Neymar, Messi och Suarez och nu har vi även en hyper intressant Munir och en Sandro som kommer att fortsätta att försöka övertyga Lucho om mer förtroende. Att ta en permanent plats i anfallet i Barcelona är förmodligen det svåraste som finns, man blir oftast inte långvarig. Vi kommer alltid att få in fler intressanta duktiga spelare offensivt sätt som utmanar, samtidigt som klubben trots det inte kommer att sluta jaga de bästa offensiva spelarna på marknaden bara för att intressanta namn från La Masia dyker upp. Det blir VÄLDIGT svårt för Adama att ta en plats i anfallet. Det räcker inte ens med att han spelar bra och tar sig förbi sina motdtåndare, man ska stå för en hel del mål också. Jag har seriösa tvivel på att Adama någonsin kommer att bli tillräckligt bra FÖR DEN POSITIONEN, där han blir såpass målfarlig att han tar en startplats där. Kanske kan han bli en truppspelare då, men hur sugen kommer han vara att förbli en truppspelare? Jag har ingen aning, det vänder och vrider snabbt i fotbollsvärlden. Och nej, jag ifrågasätter inte hans lojalitet eller kärlek gentemot oss men om man ser till vilken talang han besitter så kan jag inte låta bli att se ett scenario framför mig där framför allt massa engelska klubbar *host* Wenger kommer att försöka övertala honom om ett klubb byte med mer speltid och en startplats. Jag vill verkligen inte slarva bort honom! Jag både tror och tycker att Adama hade kunnat bli tillräckligt bra som startspelare hos oss som högerback, men inte som anfallare. Tycker verkligen det är ett hyperintressant alternativ. Jag är helt säker på att det hade blivit succé.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-09-03 11:46
Angående Tata så känns det som att han gav upp efter uppehållet och att han aldrig fick tillräckligt fria tyglar. Gjorde en fantastisk höst och en vår man vill glömma. Men jag har fullt förtroende för Lucho, känns han verkligen är bestämd och att alla spelare respekterar honom. Sen märker man att han älskar spelare som är otroliga vinnarskallar och som sliter som djur, om man kollar på värvningarna. Man kan tycka vad man vill om värvningarna men han har en tanke bakom varje värvning, ingen som har värvats bara för att.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2014-09-03 11:31
I samband med landslagskamperna har Luis Enrique anordnat en träningsmatch mellan de kvarvarande A-lagsspelarna och Barça B, bland annat så att Luis Enrique kan börja anpassa sig till systemet. Enligt artikeln är detta inte den sista gången den här typen av matcher kommer organiseras mellan de båda lagen och kuriöst nog hade Tata Martino bett om att få göra samma sak förra säsongen, men klubben nekade hans begäran. Anledningen som gavs var att såna träningsmatcher krockade med förberedelserna för B-laget. Det är ganska uppenbart att Lucho har mer att säga till om och det är skönt att vi äntligen har en tränare som får bestämma lite istället för en vikarielärare. Nu är detta ingen diss mot Tata, utan snarare mot styrelsen som aldrig gav honom tyglarna för att leda laget. Edit: Ser att NoGo hann före.
Barcelona NoGo™
2014-09-03 11:12
Barcelona will play training game against B-team on Thursday, also to help Suarez to adapt. There could be more such games this season. [md]
Barcelona Neymar11
2014-09-03 11:06
Tyskland-Argentina kl 20:30 kanal 10 Härligt att just dom 2 möts igen!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-09-03 11:00
Har inte Sandro biffat till sig lite under sommaren? Tycker han ser starkare ut fysiskt nu jämfört med i våras.
Barcelona westinho - Sergio #5
2014-09-03 10:17
Angående Adama vs Sandro föredrar jag faktiskt den sistnämnde i nuläget. Han har tagit för sig när han fått spela, både gjort mål och jobbat hårt. Jag tycker att Adama påminner lite om Deulofeu faktiskt, i det avseendet att han borrar ner huvudet och ska försöka dribbla varje gång. Han förlitar sig på sin fysiska förmåga, dvs sin snabbhet, och visar inga tecken på någon bra spelintelligens.
Barcelona LeoMessi
2014-09-03 09:15
Neymar11 Jag tycker själv att Adama är en mer spännande spelare och han är bättre på att förändra en matchbild med sin oerhörda snabbhet och grymma inspel i straffområdet. Jag menade mer att jag var lite hård mot sandro i början men man vet aldrig liksom. Jeffren och bojan ansågs vara mycket större talanger än pedro men endast pedro blev kvar och det var tack vare att han kompenserade sin "brist" på talang med stenhårt jobb.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-09-03 08:53
Ja så mycket bättre allt blir när råttan Rosell har lämnat. T om zubi jobbar när Rosell är borta och det säger en hel del
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2014-09-03 08:37
Neymar, Rakitic, L Suarez, Mittbackar, Alba, Mascherano, Halilovic, utlåning/försäljning av alla "medelmåttiga" talanger, D Suarez, äntligen en stabil reservmålvakt (oavsett vem det blir i slutändan), Rafinha tillbaka. Något tveksamt köp (Song!) men bra jobbat av ledningen när det gäller den här biten.
Barcelona Neymar11
2014-09-03 08:05
Leomessi Jag är faktiskt inte imponerad av honom alls, visst han kan bli en bra truppspelare. Men hade hellre sett Adama på hans plats. Det är ju dom bästa talangerna i klubben vi ska lyfta fram. Kanske jag som är hård mot Sandro, men tror att Adama hade gjort det bättre!
Postat via SvenskaFans-appen
Mod
2014-09-03 07:04
Har raderat lite, åter till fotbollen. //mod.
Barcelona DinhoMessiNeymar
2014-09-03 05:06
Måste säga att jag hatar dessa landslagsuppehåll i början av säsongen. Nu när klubbfotbollen precis har börjat.
Barcelona LeoMessi
2014-09-03 01:18
Måste bara säga att jag verkligen är imponerad av Sandro. Jag minns att i början av försäsongen så klagade jag en hel del på honom, tyckte att han verkade lite kantig och klumpig. Tyckte att Dongou förtjänade att få fortsätta med försäsongen med a-laget istället för sandro. Men dom senaste matcherna han har varit med i har fått mig att börja ändra åsikt. Han har känts så mycket smidigar, snabbare och jag får inte glömma att hans känns oerhört stark också. Han kanske inte har en lika elegant spelstil som Munir men han kompenserar det med att ge 100 % i varje situation. Jag hoppas att eusubio spelar sandro, Munir och Adama som förstaval med Dongou som reserv, eller så kan Dongou ta en startplats då han också är väldigt bra även om han var ganska kall stundtals förra säsongen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2014-09-03 00:49
Barelona want to renew the contracts of Barcelona B forwards Adama (18), Munir (19) and Sandro (19). Higher salary and buyout fee. [sport]

MYCKET BRA DÄR!!!!
Barcelona SoM_Un
2014-09-02 23:26
tikitaka

det var jag som hoppades på kovacic. o gör det än idag.glad ändå att klubben har koll på han iaf får nog nöja mig me det=). city elr nån kommer särkert köpa han nästa sommar=(
Barcelona >The Reporter<
2014-09-02 22:33
Dem skulle få Neymar, Suarez, Falcao och massa andra. Dem har fått Adebayor,,Chicarito och självaste Julian Faubert..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2014-09-02 21:26
@barcastuff: Barcelona have kept a clean sheet in each of first two official games of the season for the first time since 2006-2007 [via @barca19stats] LE har änsålänge åstadkommit något nytt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2014-09-02 21:04
Satt och tänkte lite på hur vi ska klara det här transfer förbudet. Vi har lånat ut Afellay, Tello, Dennis Suarez, Song och Deulo. Gör Afellay en bra säsong tycker jag man ska ta tillbaka honom och sälja Pedro om han fortsätter underprestera. Har alltid gillat Afellay. Positivt att ledningen inte får värva mer tills omvalet, jag tycker vi borde kunna klara oss 1 och ett halvt år framåt!
Barcelona Barcacat
2014-09-02 19:24
@BarcaLaliga:


Du får absolut inte sluta posta dessa typer av artiklar. Mycket läsvärt :)
Barcelona BarcaLaliga
2014-09-02 19:19
Taktiskt analys av Villarreal - FC Barcelona i länktips. (På svenska)
Väldigt intressanta rapporter, ni får dock säga till om ni inte vill få detta postat.
Barcelona Alltid en legend, Puyol .
2014-09-02 18:51
Tråkigt att det är landslagsuppehäll när ligan precis dragit igång på allvar. Men kanske är det precis som vi behöver, iniesta och messi får återhämta sig och spelare som Neymar behöver lite matchtempo i benen. Börjar blir trött på småskador på nyckelspelare hit och dit, så får hålla tummarna att ina skadar sig..
Barcelona el Flaco
2014-09-02 18:50
Jag hade förstått Lucho om han blev ursinnig över att Neymar avbröt uppvärmningen för att skriva autografer, men utöver det vet nog ingen, än så länge i alla fall, hur Luis Enirque har reagerat. Skulle han bestämma sig för att tillrättavisa brassen tycker jag det vore en logiskt reaktion med tanke på att en spelare måste alltid vara fokuserad under en match och för att Lucho har en ganska hardcore-aktig personlighet. Sen om det rör sig om att dra den unge brassen i örat eller bötfälla honom lämnar jag upp till tränaren. Annars tycker jag absolut inte det rör sig om någon slags häxjakt eller något i den stilen i katalansk media mot Neymar för den incidenten. Än så länge är det väl bara Lluis Mascaró som uttryckte sin åsikt, vilket jag inte ser något fel i. Knappast så att Sport och MD har Neymars bild på framsidan med texten "Han bör avstängas!".
Barcelona tikitaka
2014-09-02 18:39
Det var någon som nämnde att vi borde värva Kovacic igår, kolla länktips!
Barcelona gulu
2014-09-02 18:23
[QUOTE=BB-Barceloneta]Nån som köpt biljetter till nån match via Barcelonas hemsida nån gång och kan berätta hur ni gick till väga för att få 3-4 platser bredvid varandra? Är inne på att åka ner och se Barcelona-Eibar men enligt hemsidan finns det typ bara ströplatser kvar och det mesta jag hittat är två platser bredvid varandra. Känns fullständigt orimligt då en sån match långt ifrån drar fullt hus. Borde va 25-30.000 tomma stolar, fattar ingenting... [/QUOTE] Ha lite is i magen och vänta tills några dagar innan match eller t.o.m. matchdagen. Vet inte när matchen är så här på rak arm men ska absolut inte vara några problem.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2014-09-02 18:00
@Z_Z:


Som vanligt, alla dom här experterna som inte har en aning om spansk fotboll går bara efter namnen. Rakitic är ren klass och kommer få sitt erkännande efter denna säsong nu när han spelar i en storklubb.
Annons: