/spanien/barcelona/forum/5292.aspx/spanien/barcelona/forum/5292.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ( Xaviesta )
2014-09-02 11:47
Lion24 Jag håller med dig i det mesta där, speciellt angående marknadsstrategierna som blivit slugare och än mer oärlig i dessa mörka tider för fotbollen som helhet. Vi som kan våra skribenter härinne med tillhörande ideologi vet också att Blaugrana91 håller ledningen närmare hjärtat än dom flesta andra här inne och har mer förståelse för deras politik, deras ekonomiska avsikter och "järnhanden" dom styr med. Absolut inget fel i detta då var och en får tycka och tänka som dom vill. Kanske gör detta att han har lite lättare än näste man för att tro på den auktoritet som går ut med ett värvningslöfte eller ett dementerande av ett rykte, oavsett vilken klubb denna ledning representerar - må det vara vår egen klubb eller tex Roma. Eller så är han lika cynisk som dom flesta andra härinne är inför diplomatin som klubbar sysslar med idag men håller hakan uppe och försöker vara positiv och hoppas citaten som kommer ut inte är kvalificerat skitsnack, vad vet jag? Men att gå och gräva i någons historik och sedan lista upp exempel med utsatt datum för att få fram sin poäng är inte alls snyggt, oavsett om man har rätt eller fel. Lite mer respekt kan man visa en gammal räv som gett forumet mycket genom åren. Det här inlägget är skrivet med fredliga avsikter riktat mot er båda med absolut inga intentioner att starta ett tjafs.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-09-02 11:44
Lion24 Jösses vad du tagit dig tid att gå igenom saker jag skrivit bara för att bevisa att du hade rätt.... Men visst jag hade fel och du hade rätt, nöjd? Dock ska det sägas att jag bara utgick från vad jag hört och läst, sen visst aldrig något man kan ta på 100% allvar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona nemo
2014-09-02 10:09
Hej! Jag fick ett mail om att man kan boka CL biljetter på Barcas hemsida idag. När jag väljer platser, oavsett vilken, står det "VIP areas only available in Hospitality channel". Vad innebär det? Alla platser kan ju inte vara VIP area platser.
Barcelona B.BOSS
2014-09-02 09:49
Allt sport och MD skriver är 90 procent skitsnack.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2014-09-02 08:41
Neymar11

Exakt. Därför borde våran klubben ha läst av situationen. Benatias dispyt angående lönen med Roma kom inte i slutet av augusti utan det har varit ett känt problem sen slutet av Romas förra säsong (maj, juni). Sen så tror jag inte att det finns så många klubbar som vill sälja sina toppspelare men ibland så måste man. Men det handlar om att läsa av situationen. Bara för att Romas sportchef säger att Benatia inte är till salu eller att han kostar 60M så behöver man inte dra sig ur eller tro på det. Det är ett spel, det är det jag vill framhäva.
Barcelona Neymar11
2014-09-02 07:49
Lion24 Men för att vara helt rättvis så ville inte Roma sälja benatia. Utan han gjorde sig omöjlig i klubben pga lönen. Sen att han gick så "billigt" är ett under.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2014-09-02 04:37
Blaugrana91

Så här sent in i natten så gick jag igenom din historik här på SvenskaFans eftersom jag och du hade en diskussion tidigare om bl a mittbackar och Benatia. Du diskuterar på ett moget sätt och har dina egna åsikter vilket jag respekterar. MEN det var en grej som jag störde mig oerhört mycket på. Eller störde och störde, jag förstod inte det helt enkelt. Väldigt ofta skriver du ''X lags president/sportchef/tränare sa att Y (spelare) inte är till salu''. Här är exempel:

Namn: Blaugrana91
Sänt: 2014-08-07 22:00
Monacos president har sagt ganska nyligen att Falcao inte lämnar.
Samt även Ancelotti sagt att ingen anfallare värvas.

2014-08-08 19:49
Roma har sagt ett flertal gånger att Benatia inte säljs och spelaren själv har sagt att han stannar.

2014-08-09 14:31
Roma säger att man inte tänker sälja och Benatia säger att han lovar att stanna.

2014-08-20 22:53
Sao Paolos president har gått ut och sagt att vi kommer låna ut Douglas nu och han anländer nästa säsong.

Sen den här ganska roliga (angående Benatia):
2014-08-23 18:24

Är han klar för Bayern eller? Nej knappast.

Hade han gått att få för €30M, tror du inte han hade varit klar för oss eller framförallt City redan?
Tror nog City hade föredragit att betala €30M för honom istället för nära €50M för Mangala...

Kan folk här tänka lite innan dem tror på exakt allt som skrivs...

Visst mycket möjligt att han går till Bayern, men knappast för några €30M isåfall.

Vad vill jag med detta? Jo, till nästa transferfönster så behöver du inte tro på allt en president, sportchef, tränare eller t.o.m spelare säger. Kom ihåg det. Jag menar inte att alla ljuger men mycket är bara ett spel. Tänk på att det handlar om hundratals miljoner kronor, detta är business. Ancelotti sa att han inte behövde en forward. Nu har dom en. Wenger sa att han inte tänkte köpa Welbeck men nu gjorde han det. Romas president eller sportchef sa att Benatias ena fot kostar 30M, alltså skulle den totala kostnaden bli 60M för Benatia men nu sålde dom han för HÄLFTEN av de pengarna. Marknaden är inte lika ärlig som den var förut. Nu kan man inte gå ut och visa samma respekt man visade förut och det är väldigt mycket oljesnubbarnas fel på grund av deras girighet. Så du kan tänka på det till nästa gång OM du vill.
Barcelona LeoMessi
2014-09-02 03:13
United är en storklubb och det är klart det är lockande att dra dit. Sen får vi inte glömma att dom faktiskt har lockat med höga löner också. För rojo var det ett steg upp, samma sak för Luke Shaw, samma för blind, di Maria fick lönen han önskade sig och en garanterad startplats, Herrera är från Spanien och för alla spanska spelare så är gräset alltid grönare på andra sidan när det kommer till PL och sen får vi inte glömma att falcao tydligen kommer att få en sinnessjuk lön! Deras status som klubb och dom höga lönerna är väldigt lockande. Sen måste jag fråga er härinne, stämmer det att Rooney tjänar ca 3 miljoner i veckan? Om det är sant så är han världshistoriens mest överskattade spelare sett till lönen. Kan inte fatta att dom låter honom hora till sig en sån hög lön. Speciellt när han har hotat att lämna och om jag minns rätt så lämnade han in en transferbegäran också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Júnior.
2014-09-02 03:06
Off topic: Herrejävlar vilken sommar Manchester United gör. Att lyckas locka till sig alla dessa spelare utan Champions League spel är minst sagt imponerande.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SoM_Un
2014-09-02 02:36
kolla vad alla andra lag gör o miljarderna dom slänger o fifa skiter i dom. vi räddar en unges framtid från gatan o blir straffade på 3 fönster plus böter vilka jävla f''''r fifa är asså
Barcelona Aléx
2014-09-02 01:10
Sport jämför Sandro med Henke Larsson haha
Barcelona LeoMessi
2014-09-02 00:39
Än så länge så kan jag säga att James Rodriguez inte har visat sig vara en iniesta på steroider.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjf
2014-09-02 00:27
dihno the artist

Att du då och då nödgas skriva väl underbyggda försvarstal å våra spelares vägnar vare sig de är kvar i klubben eller inte, när dessa stampas på i orent raseri i av vad som verkar vara personlig antipati snarare än fotbollsmässiga skäl, är minst sagt sorgligt.

Dina egna inlägg utgär därför en välbehövlig samt befriande motvikt och sticker inte så sällan ut i mängden, som en grundlektion i äkta klubbkänsla.

Men framförallt sansad eftertänksamhet. Vilken vi borde lära oss av lite till mans och kvinns. Vissa ofantligt långt mycket mer än många andra, dock.

Respect!!!!!
Coach Pep.
2014-09-02 00:25
viccc

Ja, det är en skam att ingen av Verratti, Thiago eller Kovacic representerar Barca. Åtminstone säkrade vi Halilovic, men han är mycket yngre och nästa säsong kan vi få problem på mittfältet när Xavi lägger av. Om Iniesta eller rakitic går sönder blir vi väldigt sargade, när vi egentligen borde ha någon av ovannämnda topptalanger som skulle fylla ut.

Det är ganska roligt ändå att folk tycker vårt anfall är ofullständigt med världens tre bästa anfallare där uppe när det egentligen är mittfältet som behöver uppbackning. Jag menar, även om någon av Suarez/Messi/Neymar sitter på bänken/skadar sig så har vi fortfarande ett av världens bästa anfall. Alla lag och alla fans drömmer om att ha bara NÅGON av Suarez/Messi/Neymar i laget (speciellt real-fansen).

Det är mittfältet som saknar sparkapital inför nästa säsong.
Barcelona WalterWhite
2014-09-02 00:17
Min poäng är att man slåss på alla fronter - Ligan/cupen/Europa och de sliter.
Barcelona B.BOSS
2014-09-02 00:17
Förhoppningsvis sitter inte den här ledningen kvar 2016. Att de försvinner med förbjudet lika snabbt räknar jag med. Att de inte får värva mer gör mig riktigt glad. Vissa må tro att vi går miste om spelare som Reus till konkurrenter men med den här ledningen vet ingen om de inte värvar Lord Cleverly till klubben istället för Reus. Förbjudet att värva och att satsa på våra talanger är nog det bästa som har hänt. Zubi Bomb kan gå och spela golf lol. Låt La Masia blomstra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona WalterWhite
2014-09-02 00:16
@Blaugrana91:


Yes det förstår jag, men tänk att det är 18 månader dit och att spelarna är svetsade att prestera. Mirakel om Xavi stannar så länge i klubben.
Barcelona Blaugrana91
2014-09-02 00:13
[QUOTE=WalterWhite]I och med förbudet nu som man har i två år så kommer det falla enorm press på de unga mittfältarna. Halilovic kommer få växa upp snabbt. [/QUOTE] Notera att vi har ett transferförbud under ett år, men 2 transferfönster. Dvs under 2015.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2014-09-02 00:12
Next time Barcelona is allowed to sign football players the current board will be in it's final month. #JuntaDimisión
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
2014-09-02 00:11
Alla räknar bort Sergi Roberto. Ingen nämner honom. #Waterboy
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona WalterWhite
2014-09-02 00:11
I och med förbudet nu som man har i två år så kommer det falla enorm press på de unga mittfältarna. Halilovic kommer få växa upp snabbt.
Barcelona Blaugrana91
2014-09-02 00:10
Verkar för övrigt som både Arsenal och Man U fått dispens så dem ska hinna göra klart med sina sista värvningar... Varför ska dem få det? Dem har haft flera månader på sig att göra klart med spelare och som vanligt misslyckas dem och får panikvärva sista dagen... Pajasklubbar.....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-09-02 00:08
Nemesis 10 Behöver inte betyda mer defensivt utan omvänd triangel med en offensivare Iniesta bara och mindre defensivt ansvar för anfallarna. Kan funka riktigt bra, dock ska det vara snabbare spel då
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2014-09-02 00:06
Om det är riktig kris kan man ju också spela Macherano bredvid Busquets om både Rakitic och Xavi inte är tillgängliga. Visst blir det lite för defensivt men då får vi se till att anfallarna gör mål på dom chanser som skapas.
Barcelona Blaugrana91
2014-09-02 00:06
[QUOTE=viccc]Rakitic var Fabregas's ersättare, ett glädjetänk att tro att Denis kommer komma tillbaka om 1 år. [/QUOTE] Vi får väl se.
Postat via SvenskaFans-appen
viccc
2014-09-02 00:05
Rakitic var Fabregas's ersättare, ett glädjetänk att tro att Denis kommer komma tillbaka om 1 år.
Barcelona Blaugrana91
2014-09-02 00:02
[QUOTE=viccc]Så jävla dåligt att vi inte värvat in någon MF. Xavi kommer att försvinna kanske redan i Januari och vi kommer stå där med Thiagos "ersättare" S.Roberto som är en medioker spelare i sina bästa stunder. Har han en dålig dag kan han knappt springa ordentligt typ Nice matchen. Fy fan alltså och även om vi har Samper och Halilovich så kommer ingen av dem vara redo nästa år, kanske kan spela mot några bottenlag men inget mer. [/QUOTE] Ehm vi har värvat Rakitic och Xavi kommer inte lämna i januari. Nästa år kan vi ta tillbaka Denis Suarez och ev. flytta upp Halilovic om det behövs.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-09-01 23:58
Låt inte er luras, cesc lämnade inte oss utan klubben sparkade iväg Cesc. Är det verkligen en slump att glädjen är tillbaka i Barcelona när cesc lämnade? Nej, inte om man frågar mig. Han var en sådan negativ belastningen för hela truppen t om pique. Klandrar fortfarande cesc för piques dipp! Haha
Postat via SvenskaFans-appen
viccc
2014-09-01 23:52
Så jävla dåligt att vi inte värvat in någon MF. Xavi kommer att försvinna kanske redan i Januari och vi kommer stå där med Thiagos "ersättare" S.Roberto som är en medioker spelare i sina bästa stunder. Har han en dålig dag kan han knappt springa ordentligt typ Nice matchen. Fy fan alltså och även om vi har Samper och Halilovich så kommer ingen av dem vara redo nästa år, kanske kan spela mot några bottenlag men inget mer.
Coach Pep.
2014-09-01 23:45
@Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR:
Top 3 playmaker-talanger i Europa just nu tillsammans med Thiago och Verratti, vilket automatiskt innebär att han är av intresse för oss. Kort sagt är Kovacic som en ung Iniesta; d.v.s en verkligt speciell talang som har förmåga att styra spelet och driva upp bollen i banan med Iniesta-stil. Tyvärr ville inte Mazzari använda honom förra säsongen eftersom han är en idiot vilket gjort att Kovacic stagnerat för tillfället, men potentialen sitter ju där och Barca borde egentligen visat intresse för länge sedan. Förhoppningsvis nästa säsong när Xavi förmodligen försvinner.
Annons: