/spanien/barcelona/forum/529.aspx/spanien/barcelona/forum/529.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Pep - El Míster
2017-06-27 12:55
Barcelonistas Vart är denna info & text hämtad ifrån?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-06-27 11:49
Marco Verratti har nu i flera veckor pressat PSG för att uppfylla hans önskan att bli såld till Barcelona. Fransmännen har tidigare avisat alla möjligheter för en övergång, men nu ser de ut att acceptera förhandlingar. Den italienske mittfältaren har vid flera möten med PSG-ledningen gjort det klart, att han inte tänker komma tillbaka till Paris efter sommaruppehållet. Samtidigt har han slagit fast att han har beslutat sig för att spela i Barça. Enligt AS kan Paris-laget tänka sig att förhandla med katalanerna men man har inga intentioner att sälja under 80 miljoner euro. Barça kommer under dessa dagarna att lägga ett officiellt bud, och officiellt ta kontakt med PSG. Frågan är dock om klubbarna kan komma överens om mittfältsstjärnans prislapp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-06-27 11:42
@S.Eto'o:


Det är alltid dyrare att boka paket då de lägger till en serviceavgift på de olika delarna, som biljetterna, boende och flyg. jag rekommenderar därför att du bokar allt separat själv om du får tag i biljetter på detta sätt.

I övrigt har jag bara varit på Camp Nou själv och aldrig på bernabeu, så kan inte svara för övriga saker.
Barcelona S.Eto'o
2017-06-27 11:36
Mina damer och herrar! Har tänkt åka ner till Madrid för att kolla supercupen el classico och eftersom sista matchen spelas i bernaleo så blir det ingen camp nou för min del. Hursomhelst blir det min första resa till Spanien (och första gången jag ser Barcelona live), har några frågor till er lite mer kunniga. Ska jag boka allt separat eller blir det billigare med paket? Vilka sidor är pålitliga? Vad ska jag tänka på innan och medan jag är där? Skulle uppskattas om någon kunde ta sin tid att besvara på mina frågor här eller i PM, tack på förhand!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-06-27 11:30
Nästa vecka öppnar transferfönstret officiellt så förhoppningsvis så börjar förhandlingarna ta fart och att man får verkligen ett beslut om Verratti innan alla andra mittfältare som Seri fortfarande finns tillgängliga som alternativ.
Barcelona Nesto
2017-06-27 11:23
the cameroonians

Kan man få in både Verratti och Seri om man säljer både Rakitic och Rafinha så ger jag tummen upp.
Ska man få cash för Rakitic så är det nu och visst Rafinha är bra och har potential men han har varit borta 434(!!) dagar och missat 68 matcher bara de två senaste säsongerna. Då är hans senaste skada inräknad. Något säger mig att det inte kommer bli bättre direkt.
Barcelona A good coach is everything!
2017-06-27 10:56
Får vi inte in klass spelare kan vi lika gärna använda oss av våra egna produkter.. Att köpa bara för att köpa som vi gjorde förra silly är borta kastade pengar samt att vi då har slösat på våra egna produkter.. Tror exempelvis att vi lika gärna kunde ha använt oss av våra egna produkter istället för Gomes, Paco, Denis Suarez, Arda osv..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-06-27 10:46
Missförstå mig rätt. Jag är helt klart för att värva till startelvan den här sommaren eftersom det var bredden och återväxten som prioriterades förra året. Det som inte går ihop i min ekvation är hur man kan gå från Verratti till Paulinho, det måste finnas bättre alternativ iform av investering och kvalitet. Därför hoppas jag på att det finns en plan C om inte Verratti kan lösas. Angående just Verratti så är det svårt att värdera honom eftersom det inte finns en utköpsklausul. Onekligen är han den spelartyp vi behöver, men hur mycket är det värt i sig själv? Därför tittade jag på lite andra faktorer som kam väga in vid en värdering, och det som stod ut var skadehistoriken. 15/16 var ett jobbigt år för Verratti med ett par långtidsskador. Den gångna säsongen var han borta i en vecka vid 5 tillfällen. Kan såklart bero på tillfälligheter eller det som @elpistolero9 var inne på. Hur som, jag är själv osäker på vad ett vettigt värde på honom är, och jag ville ha er åsikt för att förstå hur andra resonerar. Det närmaste jag kommit själv är följande; €65 miljoner 20 i bonusar. Det är vad jag tror att klubben har råd med, högre summor behöver finansieras genom att sälja Rakitic eller Rafinha. Historien har lärt oss att klubben brukar kunna spendera runt €100 miljoner per fönster (köp minus försäljning).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nesto
2017-06-27 10:43
@El Pistolero #9:
Av eget intresse för skadehistorik så tog jag fram lite siffror som avser Fabregas alla skador. De två sista säsongerna i Arsenal (09/10 och 10/11) så var Fabregas borta 182 dagar och missade 36 matcher. Jämför detta med hans två säsonger i Barcelona där han var borta totalt 42 dagar och missade 7 matcher. Tar man med Cesc tredje sista säsong (08/09) i beräkningen så har en total på 299 dagar borta med 63 missade matcher. Så ja Verrattis skadebenägenhet kan ju absolut lägga sig till en sund nivå. Bättre staff, mer rotation och en snällare fotboll (inbillar jag mig) än i Frankrike är säkert bra för Verratti.
Barcelona Jarod The Pretender
2017-06-27 09:27
Håller med the cameroonians. Ser hellre att de köper in ett billigare alternativ eller satsa på att utveckla spelare från den egna akademin (som t.ex. Halilovic eller Alena).
Barcelona Ribohn Fan
2017-06-27 08:24
Liknar Guidetti, stor status, utan att ha levererat något!
Barcelona Ribohn Fan
2017-06-27 08:08
Lägg där till också att han knappt har spelat landslags fotboll, på grund av hans skador. Så hans brist på dem stora matcherna är stor, väldigt stor.
Barcelona Davids3
2017-06-27 01:41
@the cameroonians:


Har han verkligen varit borta så länge?
Jag kan isåfall inte låta bli att häpna mer över hans bedrift att ha denna status han har idag trots att han har varit borta från fotbollen så lång period uppdelad under 2 år.
Barcelona El Pistolero #9
2017-06-27 00:42
[QUOTE=the cameroonians]En fråga till forumet; Tycker ni att €110 miljoner är ett överkomligt pris för en spelare som varit skadad i cirka 250 dagar de senaste två säsongerna? #Verratti Var går er "gräns"? [/QUOTE] Skadebenägenhet kan också bero på klubbens usla stab. Fabregas är ett ypperligt exempel som var mycket skadad i Arsenal, men enda sen han lämna de så har skadehelvetet försvunnit för honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-06-27 00:40
@Meneysuarez91011:

Pedro ville själv lämna och Alexis sågs som en stjärnvärvning av Arsenal. Stjärna var han således redan när han kom dit. Han passade dessutom inte in i vårt spelsystem.
Barcelona Blaugrana91
2017-06-27 00:35
the cameroonians Det där om tålamod var inte enbart riktat till dig, utan till flera härinne för jag tycker många är väldigt otåliga. Sedan har jag inte påstått att några jättevärvningar kommer göras innan 1/7, men det betyder ju inte att vi ska avskriva någon. Dessutom går vi in i juli redan till helgen. Ang. att betala över €100M för Verratti så säger jag kort och gott ja.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-06-27 00:18
Blaugrana91 Du behöver inte slänga dig med ord som "härinne" när du onekligen menade mig i ditt inlägg om tålamod. Har ju skrivit det tidigare, inga övergångar innan 1/7. Ja, förutom Deulofeu då eftersom Barça måste aktivera klausulen senast 30/6. Men en analys bör väl en vanlig skribent don undertecknad få göra ändå va? Angående Deulofeu så blev det inget officiellt idag, och i morgon spelar han semifinal i U21-EM, inget nytt då heller antar jag. Verkar ockdå som att Everton har en egen liten notis i buy-backen som innebär att Barça inte får sälja Deu i samma transferfönster. Har dock ingen bekräftelse på detta, hur som helst lär vi ju snart ha svaret på hur 22-åringens framtid ser ut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-06-26 23:11
En fråga till forumet; Tycker ni att €110 miljoner är ett överkomligt pris för en spelare som varit skadad i cirka 250 dagar de senaste två säsongerna? #Verratti Var går er "gräns"?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
2017-06-26 22:46
Sandro var nästan helt klar för Atletico Madrid innan de inte visste om hur det blev med deras överklagan angående registeringsförbudet. Nu verkar han vara klar för Everton har jag läst, ryktas flitigt dit iallafall. Vi behöll Munir, skickade iväg Sandro. Köpte en dyr ersättare till Sandro, och idag är Sandro värd mer än vår "storvärvning" Paco. Han anses alltså idag, vara ersättare till spelare som Morata och Lukaku. Känns som att det återspelar sig hela tiden, vi släppte Alexis(nu är det ju inte samma sak som Sandro men misstolka mig rätt) så blomma han ut till en stjärna, som City/Juventus/Bayern idag är redo att köpa för 70m € om inte mer. Vi skickade iväg Pedro, och han utvecklades ännu mer i Chelsea och fått spela mycket där. Hans värde lär också vara iallafall runt 45m € idag. Vi behöver en ny ledning, inte nog med detta så förlorar vi spelare från vår egna akadami, som vi sedan vill köpa tillbaka för multipengar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-06-26 22:44
Verratti och Semedo kan man ju knappast avskriva ännu. Känner man till något som kallas tålamod härinne? Om vi får in Verratti, Semedo och Deulofeu har vi gjort en fantastisk sommar. Verratti €110M Semedo/Bellerin €40M Deulofeu €12M Totalt spenderat: €162M Sedan ska ju några spelare ut också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-06-26 22:30
Tello sägs vara nära Betis. Hoppas denna övergång går i hamn snart isåfall!
Barcelona the cameroonians
2017-06-26 22:27
Okej, en liten analys av sillyseason så här långt. Det började med Verratti, Dembele och Semedo (unga spelare med potential och framtid) för att sedan bli medelålders lirare som Lucas Lima och Paulinho efter att samtliga av de förstnämnda blev för svåra/dyra. Sanningen borde väl ligga nånstans mittemellan med tanke på att vi under de kommande åren, med ett kostsamt arenabygge i åtanke, behöver ha återväxt i truppen. Jag vill helt enkelt inte tro på ryktena om brassarna lika lite som jag vill tro på mim egen teori och farhåga om Cañcelo och Parejo. Börjar bli övertygad om att det därför kommer en riktig högoddsare till värvning där vi fans kommer bli överraskade och säga nåt i stil med; "Okej, det blev inte X men å andra sidan blev det inte Y heller" Och meningen är då att vi ska känna oss nöjda. Under tiden hoppas jag åtminstone att klubben hittar nya adresser åt några andra spelare. typ Arda, Mathieu, Vermaelen, Tello, Munir och Douglas. Då är jag i alla fall lite nöjd.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2017-06-26 22:25
@S.Eto'o:

According to Marca, Sandro Ramirez, now with the U21 squad, could become a surprise signing for Los Blancos. The same source says Madrid could sign Sandro Ramirez as a possible replacement for Alvaro Morata, if he moves to Manchester United.

Vad ska vi med Sandro när man kan köpa Paco för 30M? Skrattretande. Nästan så man hoppas att han går till Real för att visa långfingret till ledningen.
Barcelona Andresito
2017-06-26 21:56
@Davids3:


Silly Season. Finns absolut ingen substans i det ryktet, absolut 0% chans att det kommer ske.

Använd sunt förnuft när ni läser rykten, det mesta är skräp och ovärt att diskutera. Finns liksom ingen logik i att köpa Kovacic.
Barcelona Amo.38
2017-06-26 21:50
Kovacic?? Tror inte fem öre på det ryktet, dessutom platsar han inte ens på någon position. Ska vi gå efter Reals rester? Nej det tror jag inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-06-26 21:41
Senaste lösa ryktet är alltså Kovacic. Vad tycker vi om honom som spelare om vi bortser från vart han spelar?
Är han inte mer defensiv än offensiv, behöver vi verkligen den spelartypen? Det vore isåfall om vi förlorar Masken.
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2017-06-26 21:27
Att ingen mod har avslöjat Soko än är för mig lika sjukt att Ronaldo snart lär ha lika många Ballong bollar som Messi...
Barcelona Messmargodly
2017-06-26 21:06
Soko "Ronaldsos och Reals knutna gör nu allt för att flyta fokus från hans miljoner gömda pengar för att anklaga nu Messi på nytt för att han undangömt över 100 miljoner från välgörenhet .. Ja man blir knappr förvånad. Dessa onda hycklare som inte ens låter Messi gifta sig i fred.
Hoppas Messi anlitar advokater och stämmer dessa idioter." Med andra ord det Soko våran egen maräng vill ha sagt är : Messi har undangömt 100 miljoner från välgörenhet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca el Barca 17
2017-06-26 20:50
@Iniesta.70:


Yes precis vi hittar en killer kombo som när M N fick S:et 2014. Därför känner jag 14 vibbar!
Barcelona S.Eto'o
2017-06-26 20:04
Varför köper vi inte tillbaka sandro ramirez? Hans utköpsklasul ligger bara på 6 miljoner euro.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: