/spanien/barcelona/forum/5282.aspx/spanien/barcelona/forum/5282.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Coach Pep.
2014-08-28 01:21
@Nemesis 10:
Precis, du såg fullt med katalaner i Qatartröja, men det finns ett uttryck som lyder: ”Everything great is in the minority”, vilket stämmer mycket bra. Det finns många ignoranta katalaner också som svepts med i den moderna fotbollens lösaktighet, men de genuina barca-fansen ser du inte ute på gatan med matchtröja i dessa tider. Barcelonismon är inte förenlig med total kommersialisering, men det finns säkert högersinnade culés också som är villiga att sälja ut sig i profitens namn, vilket tyvärr får ödesdigra konsekvenser när vi har skurkar som styr fotbollen. Spelarna är bara legoknektar och har inte koll på sådant här. Dagens fotbollsspelare har likriktats och standardiserats till den grad att de aldrig tänker utanför boxen. Förr var det tillåtet för spelarna att vara individuella med smycken och budskap under matchtröjan. Idag är den genomsnittlige fotbollsspelaren mest bekymrad över lönen och sin egen frisyr. UEFA/FIFA-topparna vet om fotbollsspelarnas möjlighet till att påverka massorna genom budskap och därför ser man till att begränsa yttrandefriheten både på plan och på läktarhåll. Man vill hålla supportrarna i koppel samtidigt som rika affärsmän går på matcherna istället, för att upprätthålla bandit-kapitalismen. Jag tror inte heller det stämmer att vi skulle tyna bort från fotbollens finrum utan tröjsponsor. Det är en myt att man måste vara världens bästa lag på pappret för att vara bäst i världen. Real vann nästan inte ett skit på 10 år och Atletico var bäst i Europa förra säsongen. Dortmund är ett av Europas bästa lag. Fotboll är ingen exakt vetenskap som Luis Enrique sade, och det är först och främst lagspelet som avgör hur långt man kommer. Genom att hålla oss till vår filosofi kommer vi fortsätta producera extraordinära talanger (talangpoolen i Spanien är konstant hög), och borde kunna varva det med spelarköp utan att behöva lägga ut miljarder varje sommar. Vi kommer inte att vara lika starka längre, det är sant, men det är helt klart värt det. Det viktiga är ju att Barcelona är en klubb av folket, för folket; annars ser jag ingen mening med supporterskap. Frågan man egentligen måste ställa sig är vem det var som inflaterade transfermarknaden från början? Olje-araberna och ryssarna b.la. Varför skriver inte journalisterna mer om dessa frågor? Pengarna styr och leder fotbollen mot en dystopi. Barcelona är en klubb som har kapacitet att stå emot.
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2014-08-28 01:18
Skulle mff hamna i samma grupp som oss, hur fixar man biljetter?? Ticnet?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona AndreD
2014-08-28 01:07
@Treyh:

Ja, det har alltid varit så :)
Barcelona Lion24
2014-08-28 00:20
Champions League är viktig för de mindre klubbarna om man bortser den ekonomiska biten. Här får Malmö som klubb visa upp sig på internationell nivå vilket gör att större spelare får upp ögonen för klubben och därmed kan spela där. När jag menar större spelare så menar jag större än de finns i Sverige. Bara att man syns i Champions League är viktigt.
Barcelona Treyh
2014-08-28 00:17
Här är seedningsgrupperna. Vad jag förstår så lottas ett lag från varje grupp till en egen grupp i CL-slutspelet? Det betyder alltså att eftersom vi är i grupp ett och malmö i grupp fyra så kan vi lottas mot dom? Det hade varit hur roligt som helst.
Visca el Barça i Visca Catalunya
2014-08-27 23:45
@Bentley King:

Men vänta lite, varför skall mitt lokala lag skita i att tjäna in mer kulor om man kan vinna ytterligare prispengar? Och för att inte tala om att CL är ett jävligt bra skyltfönster för MFF-spelarna att visa upp sig, med andra ord kan du glömma att intensiteten avtar i.o.m.m vår avancemang till CL-gruppspel...
Barcelona Bentley King
2014-08-27 23:35
Ni måste fatta att Malmö skiter fullständigt i att vinna någon match i gruppspelet. Grejen är att de nu får in massa dinero för att de har kvalificerat sig in i turneringen och de får dinero även de matcher dem förlorar. Plus i kanten är att de får spela världens största turnering för klubblag samt casha in mer dinero ifall de lyckas kryssa eller vinna en match
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
2014-08-27 23:34
Hoppas Barca får Malmö. Jag bor här så det lär bli en upplevelse. Låt Messi sätta 7 mål på en match bakom de på ca p Nou och 3 till I malmö och spräcka skytteligan för alltid. HAHA.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2014-08-27 23:25
Jag tycker det är helt rätt att låta agera backup snarare än Deulofeu.

Deulofeu kanske är mer oberäknelig och BORDE vara före Munir i rankingen, MEN hans spelstil är alldeles för svår.

Vi kan inte ha en bollkladdande spelare bredvid spelare som Neymar, Suarez, Iniesta och Messi som ska ha boll mycket. Vi måste ha en Munir-typ som tar det enkla alternativet före det svåra och låter andra stå för kreativiteten. Pedro har tidigare varit den spelaren med lyckat resultat.
Visca el Barça i Visca Catalunya
2014-08-27 23:15
Så jävla härligt att Malmö FF fick kritikerna på Les Rambles att skämmas efter dagens insats.

Håller tummarna för att Barca och Malmö INTE möter varandra i en eventuell drabbning i CL-gruppspelet...
Barcelona LeoMessi
2014-08-27 23:11
Soccerfan1 Dom kommer att få Galatasaray eller något sånt lag som dom alltid vinner med mötet med 6 måls-marginal. Jag känner på mig att vi kommer att få en tuff grupp i år.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona socccerfan1
2014-08-27 23:06
Roligt om real får Malmö.. O Cristiano gör 6 mål över 2 matcher och blir kallad världens bäste igen ..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona westinho - Sergio #5
2014-08-27 22:55
@Mascherano#14 el Jefecito:


Nej tack! Song platsar inte :)
Barcelona Rambla~
2014-08-27 22:53
Tiki-Taka Just i Deulofeus fall kan jag tycka det är befogat. Hans defensiv är för dålig än så länge. Dock är det ju ett horribelt beslut att inte ersätta honom alls. Det är som sagt naivt och tro att Munir skulle vara ersättaren. Ja, han var grym i debuten men det var i en match, det var på Camp Nou, det var mot Elche, det var första omgången i ligan och lite feststämning. Killen har 4 matcher i B-laget på sin meritlista än så länge. Låt grabben få utvecklas i B-laget i lugn och ro, utan någon press på sig. Ingen ny Bojan, por favor.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-08-27 22:51
Jag sågade också Malmö i första matchen så man får erkänna när man har fel. Trodde Salzburg skulle promenera hem det här men grattis Malmö. De kommer dock bli piskade i gruppen.
Postat via SvenskaFans-appen
Mascherano#14 el Jefecito
2014-08-27 22:51
Nu kan Malmö FF köpa Song för en fin slant. Vad sägs om det?
Barcelona Vampíro
2014-08-27 22:49
Kan inte sluta imponeras av Athletic Club, jävligt starkt att kunna resa sig och gå vidare. De har tappat sina bästa spelare senaste åren men kan ändå fortsätta kriga sig vidare. Applåderar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2014-08-27 22:49
Jag som sågade MFF efter första matchen. Jag får äta upp mina ord. Salzburg är ett bättre lag med det är inte så alltid att det bästa laget vinner jämt. Deras tränare har misslyckats totalt att förberedda laget mentalt. Så många enkla misstag och svajig förtroende på en vinst- MFF tackade o tog emot.

Ett svenskt lag i cl efter 14 år - det var på tiden.
Barcelona Blaugrana són els colors!
2014-08-27 22:48
Munir har en utköpsklausul på 12milj euro!! Farligt! Dags och fixa det på engång Zubi. Vi alla vet att Wenger inte har svårt för och övertala våra ungdomar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona westinho - Sergio #5
2014-08-27 22:46
UNDERBART MALMÖ!! Fan va härligt om Barcelona kommer hit!
Barcelona Rambla~
2014-08-27 22:45
Haha, Wenger och brittisk media kan ju drömma vidare om Munir. Precis som Barca skulle släppa honom bara så där? Dessutom, killen vill inget hellre än att lyckas i Barca och spela bredvid sin idol Messi. Läs bara om hans uppväxt i utkanterna av Madrid i en artikel i AS idag. Killen visste tidigt att han ville specifikt just till La Masia.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-08-27 22:44
Illusionista Självklart så ska Wenger ner och försöka sno talanger. Sen ska det skrytas om vilken bra akademi dom har, när typ alla deras spelare har lockats från barcas ungdomslag med hjälp av pengar. Är riktigt trött på dom. Kan dom inte terrorisera något annat lags akademi? Hoppas Munir visar honom fingret och att Barca ber honom att dra åt Helvete. Vi borde höja klausulerna för våra mer spännande talanger, dom kan inte ha så låga klausuler som tex 3-5 miljoner euro.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2014-08-27 22:43
Rambla

Därför tycker jag att det var helt befängt att låna ut Deulofeu, när han presenterades som en ny spelare i början av juni. Han kunde tillföra med mycket speed och magi med sina inhopp. Tycker att en värvning av Reus är ett måste, då ett transfer förbud stundar samt att andra klubbar tar honom om inte Barca är på hugget nu!
Barcelona Rambla~
2014-08-27 22:38
Alltså detta Arsenal som med nöd och näppe varje säsong lyckas med flyt och gud vet vad ta sig till gruppspelet. Jan man inte för en gångs skull få slippa detta tråkiga lag? Ett skämt dessutom att de seedas i första gruppen varje år.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
2014-08-27 22:37
Satan va härligt för svensk fotboll och puta madre va härligt att Bilbao gick vidare!! Det Bilbao gör är bara helt otroligt. Bara baskiska spelare, det som att dom är födda med en speciell gen. Speechless! "No hase falta decir nada más"


Rosenbergs mål påminde mig direkt om Maradonas mot Madrid hehehe!!!
Barcelona DM1982
2014-08-27 22:36
Malmö får passa på att fira ordentligt nu för gruppspelet kommer inte bli rolig, känns som kross i varje match.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zyzz
2014-08-27 22:35
Så jävla skoj! Vilka åker till Malmö om de får möta Barca? ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-08-27 22:34
Fan va kul, grattis Malmö FF!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2014-08-27 22:33
Snälla Gud.. Ge oss Malmö i gruppen!
Barcelona Rambla~
2014-08-27 22:30
Tiki-Taka Bredden? Vilken bredd? Vi har Pedro på bänken om alla 3 där framme är tillgängliga. Visst, Munir gjorde en succédebut mot Elche men killen är tonåring fortfarande och knappt torr bakom örenen. Det är naivt att som vissa nu ser honom som någon slags frälsare denna säsong. Vadå inte behöver Reus? Behöver Madrid de stjärnor som sitter på deras bänk då? Det är ju för fan nu vi behöver en spelare som Reus eller någon liknande med tanke på att vi ska dras med den här truppen i 18 månader utan att förstärka den alls.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: