/spanien/barcelona/forum/528.aspx/spanien/barcelona/forum/528.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona srki.
2017-07-19 11:12
Jag undrar om det faktiskt skulle kunna vara så att Veratti i ren desperation nu bytt agent från Di Campli till Raiola för att kunna lyckas få igenom en övergång till Barcelona, med tanke på Raiolas rykte på att vara otroligt duktigt på den fronten? I slutändan så gynnar detta bägge parter och på så vis tror jag att pengarna är det som talar för Raiola mycket mer än kanske ett personligt agg gentemot FC Barcelona som klubb.

Har utan tvekan noll grunder för denna tanke, men i silly tider är det alltid kul att få leka med tanken iaf:)
Barcelona zigazaga
2017-07-19 11:10
Lite intressant att Veratti väljer o byta agent just nu. Till pizzabagaren dessutom. Hur påverkar det hans framtid tror ni?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-07-19 10:57
Amen herregud människa tittar du på matcherna eller stirrar du dig blint på statistik? Räkna på antalet bolltapp, missade målchanser och antalet förstärkningar med. Men ja han har den spelstilen som leder till bolltapp och antalet missade målchanser är enbart "otur.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2017-07-19 10:56
Att spelare som Neymar och Messi tappar boll vid dribblingsförsök, det måste dem få göra. Det är en stor styrka att dem alltid försöker på nytt. Så det är inget problem, snarare tvärtom, vi borde ha flera sådana spelare. Däremot det som är viktigt är värdering av dribblingen. Neymar är oftast våran uppspelspunkt. I det momentet dribblar han med större säkerhet, skyddar boll, flyttar boll på tom yta och löser problem. Då är det väldigt sällan han tappar boll. Däremot när vi är runt motståndarna straffområde då utmanar han med mindre marginaler. Risk momentet är då mindre. Neymar svaghet förra året är enligt mig avsluten och brist på avslut. Neymar borde vara mer bestämd likt Messi. Vika in och gå på egna avslut. Händer för ofta att just sista passet fastnar i försvaret, istället för att gå på eget avslut.
Barcelona Thierry Henry
2017-07-19 10:49
@the cameroonians:Återigen är du ute och cyklar. Neymar är den spelaren som skapat flest målchanser i la iga säsong 2016/2017 88st! 5 fler än Messi. Hur han kan ha flest lyckade dribblingar, skapa flest målchanser och slå assist rekord samtidigt som du vill få det till att han tar felbeslut. Övergår mitt förstånd. I länkyipset kan du se statistiken som visar att Neymar vår vår största kreatör förra säsongen.

Barcelona Pep - El Míster
2017-07-19 10:43
Mino Raiola är inget charmtroll direkt nej. Men bra på att genomföra transfers som gynnar honom och spelare - det är han definitivt. Tyvärr kan det lätt slå tillbaka på klubben när spelaren i fråga sedan vill lämna igen efter några säsonger. Då vill man inte arbeta med honom. Synd att Verratti väljer den stollen till agent men vafan, det kan jag väl bortse från ett par säsonger om Verratti ansluter nu i sommar ;) FYFAN vad nice det hade varit att sno Verratti från PSG nu. Stör mig mer och mer på dom och deras fans som tror att dom är en klubb där uppe bland oss. Finns ingenting som lockar hos dom. Det ser vi ju ett tydligt bevis på. Alla spelare dom köper är antingen pengakåta eller så smått påväg ner i karriären efter att dom inte platsar i något av dom absolut bästa topplagen i Spanien/England/Tyskland.
Barcelona Pep - El Míster
2017-07-19 10:38
Dom är så otroligt söta och naiva borta i PSGs forum där dom på riktigt tror att något är i görningen mellan Barca och PSG när det kommer till Neymar.

Citat från deras forum(förmiddagshumor):

"Mkt pekar ju faktiskt på att det nu kan va dags."

Vad pekar på det?

"Finns en video på Twitter när Neymar kom tillbaka till Barcelona igår efter sin semester som säger rätt mkt. Neymar tas emot av ett stort pressuppbåd och av fans. Knäpptyst skriver han autografer och säger inte ett pip men ser påtagligt besvärad ut.. Skulle detta bara vara ett rykte så även om han nat inte hade behövt kommentera det så hade han knappast sett SÅ besvärad ut."

Semester? Neymar kom hem från semester för en vecka sedan ungefär. Inte igår 18/7.

Sorry att jag citerar deras forum men tänkte att det kunde lätta upp stämningen här inne lite :)
Barcelona FCB_Messi
2017-07-19 10:36
Jag tror också det är positivt för våran del att raiola har blivit verattis agent. Raiola, om någon, kan få igenom övergångar. Sen ett annat scenario kan vara att Nasser tvingade veratti att byta agent.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2017-07-19 10:21
[QUOTE=Barclasico]Barça target Marco Verratti has changed agents from Di Campli to Mino Raiola. [@tvdellosport] Med andra ord är det bara att glömma verratti till oss, då Raiola inte gillar ledningen... [/QUOTE] Fast det kanske är tvärtom? Är det något som Raiola är duktig på, förutom att tjäna pengar, så är det ju att tvinga igenom övergångar. ps. med tanke på att Barca stått för typ halva hans förmögenhet så borde han älska oss. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2017-07-19 08:26
Intressanta diskussioner igår och jag tycker ändå vi höll bra nivå även om det emellanåt blir lite hett. Jag personligen har inga problem med det men en del verkar bli lite personligt stötta. Men bra fart i forumet var det! Och för att kommentera dagens inlägg så håller jag till fullt med om att Suarez är den i trion som var sämst förra året samt är den som skall lämna OM, märk OM, det skulle bli aktuellt att splittra på tres amigos. Jag har inget problem med Suarez vikt egentligen och som jag förstått det har han lagt på sig lite eftersom hans roll blivit mer centertank i Barca än vad den var i Liverpool. Och det kan man ju förstå till viss del. Han vinner många närkamper och ger tunga mittbackar fullt upp. Det ger också Messi och Neymar lite mer space. Han stångas mer centralt i Barca och då behövs mer råstyrka i kroppen för att stå emot smällar och för att inte säcka ihop, men visst, jag ser gärna också att han loosar nått kilo eller två. Det är i alla fall inte rent fett han gått upp i - han är välbyggd av muskler helt enkelt. Men allt detta är på gott och ont. Hade vi inte haft Ney Och Leo bredvid honom så hade jag nog haft större krav på hans kvickhet. Det jag vill se Suarez bli bättre på denna säsongen är hans spel med boll. Det slarvas i mottagningar och passningar enormt emellanåt och det kan se sjukt stabbigt ut. Han skall inte dribbla och leka allan men med tanke på att han skall spela relativt enkelt när han har bollen för att sedan hitta en ny yta så borde hans felprocent vara BETYDLIGT lägre.
Barcelona the cameroonians
2017-07-19 08:16
Thierry Henry Nej, du har fel. Jag har inte hakat upp mig på målen. Det är antalet felbeslut som har gjort att Neymar underpresterat - inte målsnittet. Det spelar ingen roll om han dribblar av en motståndare för att sen tappa bollen i nästa läge. I MIN värld måste han förbättra detta om han ska göra skäl för en stjärnstatus på högsta nivå. Däremot är vi överens om att det finns orsaker till varför och därför anledning att hoppas på bättre resultat med en ny tränare/spelidé/mittfältsspel. Sen tycker jag det här med dribblingsstatistik är missvisande, det är ju vad dribblingen leder till som är det viktiga. Annars skulle ju Adama Traoré vara en av världens bästa - och så är ju inte fallet.
Barcelona Barclasico
2017-07-19 08:12
Barça target Marco Verratti has changed agents from Di Campli to Mino Raiola. [@tvdellosport]

Med andra ord är det bara att glömma verratti till oss, då Raiola inte gillar ledningen...
Barcelona Thierry Henry
2017-07-19 05:48
@messimal19:Det står även att läsa på på Goal.com. Så va det avklarat
Barcelona messimal19
2017-07-19 03:19
Enligt (MD) så har Neymar deltagit i intervju från goal.com där han besvarar några frågor igår på eftermiddagen, intervjun kommer att publiceras på goal.com imorgon. Neymar påstås ha sagt att han är lycklig i Barcelona och att han längtar till ett bra 17/18 på ett kollektivt samt individuellt sätt. Utöver det påstås han ha sagt att säsongen 16-17 var hans bästa i Barca tröjan och att han börjar hitta sin plats på planen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona jayjay_okocha
2017-07-19 01:46
Hej,

Det ryktades en hel del om Barcas intresse för Jean Michael Seri tidigt under sommaren. Är det någon som vet något nytt om den sagan?

Seri är en spelare som jag anser att Barca kan få för en billig summa som är lite av en oslipad diamant. Det kommer att vara ett nöje att följa hans karriär här framöver, helst i Barca :)
Barcelona Barca4life98
2017-07-19 00:44
Jag respekterar åsikterna som framförts här inne, intressanta diskussioner. Det känns som att Luis Suarez är immun mot kritik. Enligt mig var han den svaga länken av MSN när det skulle avgöras den gågna säsongen. Han kändes seg och slarvade alldeles för mycket. Suarez måste gå ner 3-4 kilo för att få tillbaka lite speed. Jag har ganska stora krav på Suarez och man kan tycka att jag har fel men den senaste säsongen var hans hittills sämsta i Barca-tröjan. Min poäng är att om man ska splittra på MSN så är det Suarez som borde packa väskorna innan Neymar. Suarez är en av mina favoriter men Neymar är 5 år yngre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona messimal19
2017-07-19 00:42
Precis Gabriel! För att vinna guldbollen krävs det att man vinner Champions league ett flertal gånger samt även prestera kontinuerligt vilket Neymar gör! Luchos rotationer påverkade målproduktionen enormt men det finns positiva aspekter också med det. Hans defensiva jobb, han växte ut till en ledare, han var anledningen till att vi tog oss till kvarten i Champions league i år! Han skapade oreda oavsett vilket lag vi mötte! Att Messi var inne centralt leder till att det blir mindre yta för Neymar att röra sig på för lagen blir mer kompakta om vi har en icke existerande högerkant, anledningen till trippeln 14-15 var just det att det fanns större yta och löpa på, bredda samt även springa i djupled men när Messi spelar centralt krymper ytorna något enormt och högerkanten dör. Försvarande lag centrar och håller sig kompakta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2017-07-19 00:20
@the cameroonians:
Jag tror du hakar upp dig för mycket på mål. I länkyipset ser du statistik på att Neymar va den fjärde bästa dribblern i europa förra året. Han va även den som stod för flest assist och den som blev foulad mest. Visst finns det aspekter i hans spel som kan förbättras. Men han är fortfarande bara 25år! Han har bevisat att han både kan ta ansvar i speluppbyggnaden och skapa chanser som förra säsongen och va mer direkt och gå i djupet som han gjorde under trippel säsongen där det blev fler mål . Neymar har allt. Det är det icke existerande mittfältet som tvingat både han och Messi att ta på sig mer ansvar i speluppbyggnaden. Något dom båda gjort med bravur. Nu föll det sig så att Neymars målproduktion blev lidande av det Messis blev det inte. Vilket inte är konstigt. Messi är fortfarande bättre än brassen. Men för mig är Neymar utan konkurrens världens 3dje bästa spelare efter Ronaldo och Messi och han kommer bara bli bättre.

Den i msn som underprestera förra säsongen va egentligen Suarez. Någon det är helt tyst om hör inne av någon anledning..
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2017-07-19 00:15
Hur skulle ni ställa er till en eventuell utlåning av Rafinha?..Han hade behövt kontinuerligt med speltid och förhoppningsvis hålla sig skadefri.

Tror dock vi kan behöva honom denna säsong också.

Hade velat se denna uppställning på försäsongen åtminstone en halvlek:

_______Rakitic________Busquets_________
______________Messi___________________
__Arda_______Suarez________Neymar__


Vill dock bara se om det kan vara ett alternativ och inget jag vill se permanent ännu. Fö så ser jag gärna Arda lämna (till rätt kurs, annars behåll)
Barcelona Gabriel
2017-07-19 00:12
@messimal19:


Han har ju redan vunnit CL med oss, men du kanske menar att vinna CL så många gånger han bara kan?
Barcelona messimal19
2017-07-18 23:59
Neymar lämnar inte. Hans mål med karriären är att vinna Champions league och han vet själv att han inte kommer vinna den med Paris eller något annat lag dessutom så finns det matcher likt 6-1 matchen där Messi hamnade i Neymars skugga över en match så dem här substans lösa ryktena är bara för sport och andra medier inte finner något annat och skriva om!:)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2017-07-18 23:22
Det jag tycker saknas och bör förändras till nästa säsong. Är att det måste ställas högre krav på spelarna inom laget. Messi, Iniesta, Busquets och Pique är alldeles för mesiga i sin attityd mot dem andra i laget. Det är inte fel att spelare och helst lagkapten att skrika rätta tillvisningar under match. Det ökar kravställningen och väcker spelare och laget. Polare ska man vara efter matchen inte under matchens gång.
Barcelona Ribohn Fan
2017-07-18 23:14
Vi män gillar inte män som är väldigt duktiga på det dem gör. Lägg där till att dem har utstrålningen och att dem älskar det dem gör och sig själva väldigt mycket. Att dem också tänker väldigt mycket på hur dem ser ut och att dem har snygga prylar, det gör det inte heller bättre. Då har man ju taskig attityd och tänker för mycket på sig själv.
Barcelona Katalano
2017-07-18 23:12
@FCB_Messi:
1. Som Lion24 skriver så behöver man inte förolämpa personer som inte håller med dig. 2. Du har valt att använda ordet intelligens i fel sammanhang... 3. Intelligens har ingenting att göra med vilka åsikter en person har. Är säker på att vi har en och annan Mensa-medlem här inne. Vore kul att veta vem/vilka, men det är OT och det inte heller något man vanligtvis vill skylta med.
Barcelona Pep - El Míster
2017-07-18 23:10
Brukar ej läsa våra Silly-nyheter men satte kvällsteet i halsen när jag läste följande...

Verratti är Xavi-kaliber tydligen. Detta är ett hån - inget annat.

Och spelare som är bra en mot en finns det gott om. Ja, Neymar är precis som alla andra vänsterspringare som kan göra en överstegsfint. ROFLMAO!


Ridå.

Bona nit.
Barcelona Alba4ever
2017-07-18 23:00
Eller så behåller vi Neymar och fortsätter locka veratti. Det finns en chans att vi får se båda två i Barca nästa säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2017-07-18 22:54
Rakitic måste ha spelat sin sista match för Barca i o m förra säsongen. Man kan inte få spela kvar i en sån klubb som Barca och underprestera säsong efter säsong. Ska vi ha någon chans nästa säsong måste kvalitén inom laget bli jämnare. MSN är för överlägsna kvalité mässigt, så som det är nu.
Barcelona FCB-1899
2017-07-18 22:54
Jag personligen skulle aldrig sälja Neymar även om det kom in bud på 500 miljoner. Bara att han finns på planen sprider energi till både medspelarna och fansen. Jag älskar hans leende och lika så hans dribblingar. Killen är bara 25 år och han har talang att bevisa mycket mer än de tidigare säsongerna i den allra finaste blåröda tröjan. Nej till Veratti om det krävs Neymar i utbyte. Neymar är en av världens bästa och en show man. Har dessutom en förkärlek till brassar. #LoveuNeymar Gå hem psg.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2017-07-18 22:42
Att ens jämför Ney med Dinho va ska man säga.. Ney är och kommer aldrig aldrig så som han har spelat komma up i Dhinhos kapacitet. Dhinho var så mycket mer än mål. Han gjorde sina medspelare bättre. Exempelvis giuly var definitivt en medioker spelare men Dhinho gjorde han till en klass spelare emellanåt. Annat kan man säga om Ney som bara letar efter Messi och om det inte går så är Suarez plan b plan c är att dribbla själv. Hur många lägen har Rakitic stått fri men Ney ska dribbla förbi 5 spelare seriöst när ska snubben mogna i spelet ? Jag kan förstå ni som är fanboys men damn chilla med era känslor. Ney har gaaaalet mycket att bevisa. Snälla folk vill sälja Ronaldo i Real forumet efter 3 dåliga matcher. Till och med dem fan boysen kan hantera deras känslor bättre än ni. Då ska det tilläggas att jag förstår Ronaldo fan boysen för han är 10 gånger bättre än Ney. Ney har haft en bra säsong av 3 och ni går bananas. Folk börja tröttna på att han aldrig lär sig vissa saker som att exempelvis fucking sluta dutta med bollen när vi ligger under med 0-2. Snubben känns som mer show än business.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-07-18 22:26
Tänker inte gå in på Neymars prestationer nåt närmre utan nöjer mig med att konstatera att han tillförde mer än förväntat utan boll men samtidigt sämre än önskvärt med lädret vid fötterna. Tror han led rätt mycket av Luchos rotationer på mittfältet med ständigt nya kamrater bredvid sig och ett 4-4-2 som sög mycket energi defensivt. Tror samtidigt att han lärde sig en hel del vilket såklart kan vara nyttigt framöver. Neymar är främst en spelare men lika mycket ett varumärke och det kommer alltid att storma kring honom. I synnerhet när det kommer till sillyseason, såklart. Jag har stora förhoppningar på Neymar denna säsong liksom resten av laget. Vågar nämligen inte tänka på vad som skulle ske runt klubben om det blir ännu en mellansäsong för honom (och Barça).
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: