/spanien/barcelona/forum/527.aspx/spanien/barcelona/forum/527.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Andresito
2017-07-20 22:59
En 'trovärdig' källa säger att PSG kommer buda på Alexis. Det sägs att PSG dessutom arbetar på Neymar-övergången och att den ena övergången inte hade satt stopp för den andra. De är alltså beredda att lägga 3 miljarder euro för två spelare. Dags för världen att satsa på förnybara källor istället för olja..
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-07-20 22:59
Detta bevisar bara hur löjliga utköpsklausuler är.. Hade Messi eller Busquets haft en klausul på 10 kronor så hade de ändå valt att stanna eftersom spelaren har sista ordet.. Visar bara vad Neymar och hans far är ute efter i slutändan och det är pengarna.. För om du jagar ära så går du inte till ett lag som PSG som förlorade ligan till Monaco förra säsongen.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-20 22:59
Neymar ryktena måste ju va ren bullshit. Dom har ju tydligen gjort klart med Sanchez också?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2017-07-20 22:59
Hela inlägget kom inte med... Det jag menar är att det svänger snabbt och jag tror att Neymar stannar. Detta säljer ju så jäkla mycket. Dessutom har ju Neymar faktiskt dementerat allt enligt Goal?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-07-20 22:58
[QUOTE=Barca4life98]Tycker det här är ganska trovärdigt. Inget man säger om man inte kommer stanna i klubben... [/QUOTE] Goal är väl knappast trovärdiga.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-07-20 22:58
Det här kan ju bara inte stämma?

Killen säger att PSG erbjuder Neymar en sign-on bonus på 100M€ plus 40M€ per säsong om han går till dem.
Barcelona DM1982
2017-07-20 22:57
PSG and Alexis Sanchez have reached an agreement. PSG will now send a first offer of €50m (£45m) to Arsenal. [@parisunited6] Om det stämmer, hur mycket ska PSG köpa för?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2017-07-20 22:57
För några veckor sen rapporterades det att Verratti nästan var klar. Barca hade träffat honom och hans representanter på Ibiza etc.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2017-07-20 22:55
För min del får Neymar gärna gå. Han har alltid känts som fotbollens Justin Bieber och hela den här soppan bekräftar det ännu en gång. Det ständiga tjatet om mer pengar i fotbollen äcklar mig och den här charmiga streetfotboll-kulturen med bakgrund från favelorna som brasilianska fotbollsmagiker förr representerade känns som helt bortblåst. Vart är glädjen och kärleken för sporten? Jag blir helt matt av den här nya plastiga kulturen. Om det nu slutar med att vi säljer Neymarsom så är det enda riktiga problemet att vi säljer honom alldeles för billigt under rådande förhållande på marknaden. Och att låta vår nuvarande ledning förvalta de pengarna man får in för Neymar kommer sluta i katastrof. Finns inte en chans att de kan få in 2-3 världsklasspelare med den summan. Det kommer sluta med något överpris på någon halvdan likt Andres Gomes/Paco. Alltså helt bortkastade pengar på alibi-spelare som inte tar värt lag till högre höjder. Mardrömsscenario. Neymar är dock verkligen inte oersättlig. Långt ifrån....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas FCB
2017-07-20 22:55
Man vet inte vad man ska tro.

Man tycker ju att Neymar borde visa respekt mot fansen och Barcelona som klubb om detta är en "hämnd" från PSG då vi jagat Veratti.

Älskar han klubben borde han gått ut och dementerat detta direkt.
Så jäkla onödigt och osnyggt gjort överlag.

Nästan så jag hoppas att han lämnar..
Barcelona Andres Iniesta #24
2017-07-20 22:53
[QUOTE=Gabriel]Naivety at it's finest. [/QUOTE] Ta det med en nypa salt gubben... Det är trots allt silly season!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-07-20 22:52
@Andres Iniesta #24:
Naivety at it's finest.
Barcelona Barca4life98
2017-07-20 22:50
Tycker det här är ganska trovärdigt. Inget man säger om man inte kommer stanna i klubben...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andres Iniesta #24
2017-07-20 22:43
[QUOTE=Alvés - Por Que?]Tror ni på fullaste allvar Verrratti kommer om PSG köper Neymar.. [/QUOTE] Ja det tror jag. Han kommer hamna utanför den innersta gruppen i PSG dvs Brassarna, då det sägs att laget ska byggas kring Neymar, som definitivt kommer pusha för andra mittfältare som tex Coutinho.. Släpp Veratti till oss hämta o Neymar och Paulinho hahah perfekt! Kommer att bli brasilianska landslaget i PSG så småningom
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-07-20 22:42
@The Octopus of Badia:

Monaco går till domstol och stämmer alla klubbar som försökt få Mbampe utan deras tillåtelse.. En av klubbar är City.
Barcelona Blaugrana91
2017-07-20 22:41
[QUOTE=Bollinnehavet]Precis som att det inte var klubbens fel när Bayern mötte Thaigos klausul heller? Klart som fan att det är klubbens fel att inte klara av att sätta en klausul som ingen klubb klarar av att möta. Ceballos klausul är alltså på 500 miljoner euro. Neymars är på 222 miljoner. Tro mig, jag är också besviken på Neymar. Men det är pissdåligt att inte sätta en högre klausul. Vi är FC Barcelona för i helvete, vi ska inte bli av med våra nyckelspelare på utköpsklausuler! Så jo, det är klubbens fel. Det är definitivt klubbens fel! Men istället för att se verkligheten så drömmer man om 200% säkerhet att Neymar stannar. Vilka blåsta jävla färskingar vi har i ledningen alltså! [/QUOTE] Jo kan hålla med om att klausulen borde varit högre så här med facit i hand, men samtidigt om man jämför med tidigare värvningar på marknaden när klubben förlängde hans kontrakt så var faktiskt inte en klausul på €222M så lite... Men återigen är det Neymar som tar beslutet...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Octopus of Badia
2017-07-20 22:39
Egentligen bör vi skriva av Mbappé direkt, med tanke på att Monaco är medvetna om att varenda toppklubb i Europa jagar hans signatur. 150M är inte en helt orimlig försäljningsumma för honom. Dembélé lär vi nog kunna fixa för 90M.
Barcelona Gabriel
2017-07-20 22:37
Förlåt, jag är irriterad och emotionellt lite orubbad för tillfället så jag ska verkligen försöka skriva så sansat som möjligt, men jag blir verkligen störd av att se hur vissa kan på fullaste allvar se överhypade Dybala som en potentiell ersättare till Neymar.

Are you fucking kidding with me?

Och Verratti? Glöm honom, finns inte en chans att han lämnar nu när Neymar går dit. Största anledningen till varför han ville lämna från första början var ju inte för att han trodde att solen var varmare i Barcelona än i Paris utan snarare pga att våra spelare är bättre än deras och har ett bättre lag. Men när man nu hämtar i världens tredje bästa fotbollsspelare som dessutom bara är 25 år gammal och har sina bästa dagar i karriären framför sig så är det en ganska så klar indikation på att PSG och Nasser (that fucking cunt) visar att deras projekt är något att räkna med.

Verratti kommer att skriva på ett nytt kontrakt när som helst. Glöm honom.
Barcelona Barca4life98
2017-07-20 22:36
Hela den här situationen känns konstig, PSG verkar vilja hämnas... Tror Neymar kommer att stanna till slut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2017-07-20 22:36
Alves beter sig som psykobrud som inte kan släppa det när det tar slut. Hans beteende är oacceptabelt oavsett hur han blev behandlad av ledningen. Seriöst, hans jävla lipande till media börjar bli patetiskt. Har en känsla av att han ligger bakom detta med Neymar. Man up, shut the fuck up, and move on.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-07-20 22:36
MSN må ha slagit rekord men det har varit mer negativt än positiv. Det har varit grupperingar och för mycket gulande mellan de något påverkat resten av truppen negativt. Åren med MSN har varit den sämsta perioden sedan Pep tiden så mycket att Real gått om och vunnit 3 CL på 4 år.
Neymar har alltid uppträtt oseriöst och nonchalant så jag ser bara positivt att han lämnar och MSN splittras så vi får tillbaka till det gamla Barca utan grupperingar.. För 2 miljarder kan vi köpa 3 högklassiska lagspelare som kan leda oss till nya titlar. Individualist och festare får gå hos Alves.
Barcelona Bollinnehavet
2017-07-20 22:35
@Alvés - Por Que?:


Finns inte på kartan. Löser PSG det här så är det den största bitchslapen i silly seasons historia. Vi var kaxiga efter att Verratti öppet gick ut och sa att han vill till oss. Hans agent snackar om fängelse osv. Det slutar med en video, byte av agent och antagligen nytt kontrakt (ryktas om det). Dagar efter det tar dom in en av våra legendarer på fri transfer och en vecka efter det går dom och klipper får näst största stjärna utan att vi kan göra ett skit åt saken.

Inte fan förmildrar dom den förnedringen genom att ge oss Verratti efter det? För det är precis vad vi är om/när detta blir officiellt, totalt jävla förnedrade.
Barcelona Pep - El Míster
2017-07-20 22:34
Jag tänker försöka fortsätta sitta lugnt ner i båten. Men gungar det gör det. Så visst, jag börjar bli lite mer orolig men i ärlighetens namn så kommer jag gå vidare ganska snabbt efter en eventuell försäljning av Neymar. Är han så jävla dum att han vid 25-års ålder, peaken av hans karriär, väljer att gå dit pengarna och "polarna" finns istället för att spela kvar i fuckin FC Barcelona, med MESSI och där han kan bli en legend i Barcelona tillsammans med sina föregångare även om han skulle byta klubb om två-tre säsonger. Dessutom har vi betydligt större chans till titlar och framgång än PSG. Är det inte sådant som räknas i fotboll längre? Borde inte dessa anledningar smeka hans ego mer? Att kunna bli en av dom riktigt klassiska framgångsrika brassarna i Barcelona med dess historia och kultur av brassar? Ne, istället vill han chilla med sina avdankade jävla polare i en plastbubbla där borta som är skapad av oljepengar. Helt jävla ofattbart isåfall. Är han på riktigt så jävla självcentrerad och dum? Isåfall kommer jag tappa all respekt för honom som människa och anse han vara en riktig jävla svikare, en ointelligent sådan. Som sagt, jag tänker luta mig tillbaka och titta på tills vi får ett definitivt svar. För oavsett så är detta stor underhållning. Och jag har inga problem med att lägga mig platt ner och erkänna att mina teorier inte alls stämde om Neymar. Men än så länge erkänner jag mig inte "besegrad" ;)
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-07-20 22:33
eh han vill bara ha pengar, erbjuder klubben ett nytt galet kontrakt så kommer han ta det och springa till banken i Barcelona. Syna bluffen och sälj fanskapet istället.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2017-07-20 22:32
Fler nyheter.
Messi "förnyade" ju för några veckor sedan. Han har fortfarande inte officiellt skrivit på.
Barcelona wallmannen
2017-07-20 22:32
Om Neymar inte vill spela i Barca är det bara att visa honom dörren och säga hej då.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona The Octopus of Badia
2017-07-20 22:32
Hade vi haft en kompetent ledning kan dessa 222M + whatever vi har kvar från vår nuvarande budget spenderas på 3 riktigt fina spelare som hade gjort laget bättre än med Neymar.

Problemet är dock tvåfaldigt: Först och främst vet samtliga klubbar i Europa att vi nu sitter på en ordentlig summa pengar att spendera, och är i djupt behov av ersättare till Neymar, och kommer därav kunna trissa upp den transfersumman de vill ha för spelarna vi är ute efter. Dessutom är det som sagt ingen vidare tillit jag tillsätter denna junta i att genomföra ett rationellt beslutstagande gällande vilka spelare som faktiskt bör komma in för att göra laget bättre.

Släpp Verratti, för skulle vi kunna få in Mbappé/Dembélé, Alaba och Kimmich hade laget som helhet knappast varit sämre än med Neymar. Har ledningen tillräckligt med kompetens för att ro någonting liknande i hamn? Mjae.
Barcelona Bollinnehavet
2017-07-20 22:29
För tre veckor sedan satt man och hoppades på Verratti, Dembele och Semedo.

Nu sitter man och är rädd för att man antagligen blir av med Neymar. Haha you gotta love the silly season!
Barcelona LennyRomario
2017-07-20 22:28
Real har de sex högsta klausulerna. Kroos är delad sexa med Messi!
Ronaldo, Benzema, Bale, James och Modric är före.

Så Real verkar ju ha funnit en väg runt det hela. Men i ärlighetens namn, för en vecka sedan trodde vi alla att det var omöjligt att nån skulle bjuda 2 miljarder (vilket det antagligen fortfarande är).

Källa: goal.com
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2017-07-20 22:28
neymar JR || Cillessen #1

Ja det är klart att det finns prisvärda alternativ på marknaden men de är inga spelare som går direkt in i startelvan..De spelare du nämner kan vi värva utan de där 2 miljarderna.

Kommer inte Neymar med.en dementi snart så vill han dra alternativt skiter i barcas image. (Å då kan han dra åt helvete)

Annons: