/spanien/barcelona/forum/526.aspx/spanien/barcelona/forum/526.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Mandel
2018-08-08 20:59
Katalano Menade inte att Barca endast ska ha fysik på mittfältet men jag tror på kombinationen. Jag nämnde Pogba och Verratti eftersom dom besitter allt Barcelona behöver i spelskicklighet men också mer än så. Ska man spela ut sina motståndare likt det man gjorde under Pep då behöver man världens 3 bästa spelare vilket Barca hade i Messi, Xavi och Iniesta. Dom finns inte att tillgå här och nu och jag tror inte De Jong ens kommer vara i närheten av vad Xavi en gång var. Då får man försöka med något annat spelsätt. Ett mittfält med. Busquets, Pogba och Arthur känns som det optimala mittfältet och får Arthur ett halvår på sig att utvecklas så tror jag Barca blir svårstoppade i CL. Önskningar som andra kommer med här t.ex. Busquets, Arthur, De Jong/Thiago känns absolut inte lika komplett och är verkligen inte samma garanti då de båda behöver ta flera steg i utvecklingen.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-08 20:41
Först och främst så är busquets snart 30, ska vi vänta i flera år för att ersätta honom när vi redan har hittat en lirare som de jong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nelson Umtiti
2018-08-08 20:40
Mandel

Här är det senaste klippet på honom, highlights från hela förra ssongen. Den är 15 min lång så kolla om du pallar, man ser klart och tydligt att det är en speciell spelare och kommentators fältet kryllar bara av hyllningar. Han jämförs med Cruyff och Ajax själva säger att det är bland deras största talanger dom har fått fram på senare år. Jag ser Barca DNA i honom.
Visca el Barça i visca Catalunya
2018-08-08 20:40
Källkritik, hört talas om det?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-08-08 20:35
Ceballos: "You Will not notice the absence of Cristiano" Haha. Vad omtyckt en viss portugis verkar ha varit i sitt forna lag. Nu kommer alla sanningar fram. Måste vara som ett fängelse att spela med honom utan yttrandefrihet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2018-08-08 20:35
@Mandel:


Det enda vi haft senaste säsongen är fysik och löpstarka spelare på mittfältet. Nog med den typen av spelare. Vi ska inte ha en köttmur på mitytfältet utan spela trianglar runt motståndarnas köttmurar.
Barcelona Mandel
2018-08-08 20:31
Vad har Barca för behov idag och de kommande åren? Mittfältet har en väldigt bra bredd och ska man ha in något där ska det vara tidernas talang eller en färdig världsstjärna t.ex. Pogba, Verratti osv. Skulle man värva De Jong här och nu så har han Busquets, Arthur, Rakitic, Vidal, Roberto och ev. Coutinho att konkurrera med. Kommer han få spelid för att utvecklas? Han kanske är sin generations största mittfältstalang och då är jag också på, är han en nyttig framtida truppspelare likt Rakitic och Vidal då kan man lika gärna värva annat.
Barcelona Nelson Umtiti
2018-08-08 20:14
Mandel

Vem har sagt att han är världens bästa om 3 år? Han är en unik spelartyp som har blivit hyllad av många, klubbar har ryckt i honom men Ajax har vägrat att sälja. Han har många bra egenskaper och kan nästan spela överallt på planen, jag har sett ett par matcher med honom och man ser att han har nåt speciellt.

Du snackar fysik och löp vilja, han har spelat många matcher som back och har även visat att han behärskar den biten. du får det att låta som att 21 år är gammalt? 21 och han kan bidra i minst 10 år framöver? Visst är holländska ligan inget märkvärdigt men kommer han till Barca får han lagkamrater på en annan nivå som kompensation.

Det är en spelare vi inte får låta gå till en annan klubb för då har jag en känsla på att vi står där om några år och slänger miljardbud på honom.

Go for it!
Barcelona Mandel
2018-08-08 19:52
Ang. De Jong är han verkligen världens bästa mittfältare inom 3 år? Har inte kollat Ajax senaste säsongerna men han ser ju inte speciellt spektakulär ut om man kollar highlights. Han är 21 år och har egentligen inte bevisat något eftersom han spelar i en skitliga. Barca behöver fysik och löpvillja eftersom man redan har bollskickliga spelförande spelare.
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2018-08-08 19:51
Någon annan än jag som gärna ser att Alena lånas ut och Rafinha stannar, Alena behöver speltid och det blir svårt med denna trupp+ ev en till mittfältsvärvning.

Gomes och Samper räknar jag bort då de båda lär lämna på ett eller annat sätt.

Arthur, Rakitic, Rafinha, Denis, Sergio, Coutinho, Vidal, Roberto. + en ev Värvning.

Med Alena så blir det 9-10 mittfältare. Värvas en till så måste ytterligare en lämna utöver Gomes och Samper, Där ser jag att Alena lånas ut till ett Laliga lag.

Vad tycker ni?

Sälja Rafinha och behålla Alena eller Behålla Rafinha och låna ut Alena.

Jag röstar för det senare alternativet.

Förstår dock om ledningen säljer Rafinha för 35-40milj euro. Men lägre än så så ser jag gärna han vara kvar. Givetvis ska man också ta hänsyn till vad Rafinha vill, men bud under 30milj euro ska man inte ens lyssna på.

Barcelona Cule4Life
2018-08-08 19:47
Everton kan få Mina Gomes Paco Munir Denis tillsammans för 130 milj.

Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-08 19:23
Nelson Dax att få lite holländsk i Barcelona igen, var ju bra längesen och räknar jag inte med van bommels sejour i klubben.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-08-08 19:23
Frenkie de jong är en spelare vi MÅSTE knyta åt oss. antingen nu eller nästa år. Jag överdriver inte ens när jag säger att det är garanti på att han blir top 3 på sin position. GARANTI. Sinnessjuk talang.
Barcelona Nelson Umtiti
2018-08-08 19:18
@ || #5 sergiobusquets:
Precis, såhär skulle mittfältet kunna se ut i framtiden om vi agerar. ------------De Jong------------ ----------------------------------- ----Arthur------------------------ -------------------------Puig---- Alla tre är bollskickliga, bra på passa och kan driva bollen men har unika spetsegenskaper, hoppas att Xavi är tränare då... haha nu drömmer jag lite väl mycket.
Barcelona Rambla~
2018-08-08 19:15
Barca vill inte låna ut Gomes utan sälja rakt av. Det är därför det inte blivit (ännu) något med West Ham för de ville låna honom. Nu har tydligen Everton poppat upp som ny intressant. Blir det ingenting där finns alltid räddningsplankan Valencia under resten av månaden. Dock lär det då handla om ett lån och det lär väl bli ett reapris på köpoptionen. Alltid lika trevligt att göra business med Valencia, de blåser oss alltid. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-08 19:13
Busquets ersättare i ett årtionde framöver, otroligt bra spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nelson Umtiti
2018-08-08 19:11
Så fokusen verkar ha gått från Pogba till De Jong verkar det som, snälla hoppas verkligen på De Jong där snackar vi allround spelare som kan bli hur bra som helst!
Barcelona Infinit8Don
2018-08-08 19:07
Btw. B-laget har träningsmatch nu o varken Miranda eller Puig är med. Tecken på att båda är med i truppen till supercupen på söndag? I Hope so.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2018-08-08 19:07
Hahaha du måste skämta.... 82(!!) miljoner för digne, mina och Gomes HAHAHA. Fattas bara att de budar 160 miljoner euro på Suarez och rakitic nästa säsong och jag köper en Everton tröja till hela min familj.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-08 19:05
Kan ju skänka dom denis med för att vara snälla. Påtal om dödkött, Arda var väl utlånad till den turkiska klubben? Vad har hänt där?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-08-08 19:02
Köper Everton mina o gomes borde vi nästan bjuda in dem till gamper trophy nästa år.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona oocbgb
2018-08-08 18:57
[QUOTE=S.Eto'o]It's going to be a busy end to the window for @Everton... aside from Bernard and Mina, they are also trying to do a deal for ANDRE GOMES. Not clear whether it is loan or permanent as yet but he's wanted to come to PL for some time. Dominic King från Daily Mail. Everton verkar rädda oss ännu en gång. Först digne och nu mina Gomes. [/QUOTE] Ryktet säger Mina Gomes för 60M€.. Jag bryr mig inte speciellt mycket om PL men om denna affären blir av är jag Evertons senaste fan!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2018-08-08 18:49
It's going to be a busy end to the window for @Everton... aside from Bernard and Mina, they are also trying to do a deal for ANDRE GOMES. Not clear whether it is loan or permanent as yet but he's wanted to come to PL for some time. Dominic King från Daily Mail. Everton verkar rädda oss ännu en gång. Först digne och nu mina+Gomes.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
2018-08-08 18:43
Hur blir det egentligen med Mina? Känns som ett absolut måste att sälja killen i år. Annars sitter han på bänken ett år hos oss och värdet går ner till 10m€ och vi får vara glada om vi ens får sålt honom typ.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2018-08-08 18:39
Vill verkligen hylla Malcom och samtidigt varna Dembouz. Kollar oftast på träningarna och bilder också. Malcom ser oftast sjukt fokuserad och hungrig. Det märks verkligen att det här är hans dröm och att han vägrar misslyckas.
Barcelona Rambla~
2018-08-08 18:25
Marlon kan vara på väg till Newcastle på lån. De betalar 2m för lånet, ingen köpoption. De behöver först fixa ett arbetstillstånd. Kan väl vara en bra lösning. Tycker synd om Marlon som skeppas runt som boskap. Tanken var att han skulle vara i Nice i 2 år men Barca bröt det lånet bara för de trodde de kunde sälja honom vidare till Southampton.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona oocbgb
2018-08-08 18:12
Rafael Hernandez rapporterar på Twitter att Abidal väntas ha ett nytt möte med Overmars angående De Jong. Intressant!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Arthur Melon
2018-08-08 17:35
@J.Gamper:

Florerar rätt många rykten om att Pogba's personliga kontrakt med Barca är klart. Men det sägs att Man United först måste landa SMS ifrån Lazio. Hade ju inte gråtit floder om vi "hijackade" den övergången som så många andra i sommar istlället. :)
Barcelona J.Gamper
2018-08-08 17:30
Men hur troliga är ryktena om Pogba? Känns som bulls shit.
Barcelona Mandel
2018-08-08 17:01
Är det något Barcelona saknat sedan Pep så är det ett starkt mittfält. Många som tydligen är anti en värvning av Pogba, finns ingen värvning i världen som jag hellre sätt till Barca än just han. Paul Pogba skulle göra mittfältet komplett, med en tillräckligt bra spelförståelse och bollbehandling men dessutom så ger han lagdelen tyngd och fysik. Många här som kollar United och är kritiska men tror han äntligen skulle blomma ut i Barca med omgivningen vi kan erbjuda.

Rakitic som fått rätt mycket skit av supportrar de senaste säsongerna är inte mer än en truppspelare även om han gjorde ett fint VM så har han aldrig burit Barca. Med en värvning av Pogba skulle han vara 5:e valet i ett 4-3-3. Skulle vara fint om han ingick i en eventuell affär med United.


Skulle inte kännas bra om Real värvar Thiago men samtidigt ska han inte hit. Han är inte den spelare man trodde han skulle bli. Planens sämsta spelare när Bayern mötte Real i CL. Han är inte tillräckligt bra för att leda världens bästa lag som vi ska sikta på att vara och på bänken kan vi låta yngre spelare sitta.
Annons: