/spanien/barcelona/forum/525.aspx/spanien/barcelona/forum/525.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonistas
2018-03-11 23:34
Tror ni Valvarde har balls på onsdag att starta med Dembele? Jag hade blivit sjukt besviken om Dembele inte får spela för vi behöver honom i Cl. Vad tror ni?
Barcelona Gio Style
2018-03-11 22:18
Keep in mind att Arthur har varit skadad och bara spelat 10 minuter sedan finalen i Copa Libertadores, som spelades i slutet av november. Så han är långt ifrån formen.
Barcelona B-D
2018-03-11 22:07
@Corazon:http://www.stream2watch.ru/soccer/internacional-gremio-s212bg09?l=1373748529
Barcelona Corazon
2018-03-11 21:32
@B-D:

Får man vara jobbig och få be om en Stream jag hittar noll
Barcelona Visca el Barça i visca Catalunya
2018-03-11 21:13
Även Rafinha startar för Inter mot Napoli, alltid sett mycket talang i honom matchen pågår just nu i Viasat
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-D
2018-03-11 21:07
@Corazon:


Grêmio - Internacional

Stream

Arthur inleder på bänken.
Barcelona Corazon
2018-03-11 20:44
@B-D:

Vilken match vart?
Barcelona Blårö
2018-03-11 20:06
@Suarez9:

Fast du har ju svaret framför dig nästan. Om Coutinho och suarez blev osams på planen så blev Coutinho med den personligheten suarez har på planen. Sen att dom är vänner utanför planen är ju bara bra för då kanske inte Coutinho är sur så länge. Förstår eu min poäng.

Själv avskyr jag suarez gestikulerande och gnäll på egna oftast yngre spelare. Men älskar den suarez som är så grymt hungrig och alltid vill göra mål för laget.

Med det sagt så förstår jag Coutinho men eftersom dom är bra vänner utanför aå rinner det nog av honom rätt snabbt.
Barcelona B-D
2018-03-11 20:04
Passa på att spana in Arthur 21.00.
Barcelona Vampíro
2018-03-11 20:02
[QUOTE=Mido]Skulle ni välja byta Suarez mot Eto'o? Såklart vi snackar om en ung Eto'o. [/QUOTE] Ja.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Messias
2018-03-11 19:35
Missade matchen igår, kan någon länka höjdpunkterna?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2018-03-11 19:26
Iniesta.70 Alltid kul att läsa om Abel Ruiz och Aleña, såg precis highlights och samspelet till 2-0 var ju magnifikt! Sporting Gijon verkar göra sitt jobb och leder mot Leonesa så förhoppningsvis utökas avståndet till strecket idag ändå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta.70
2018-03-11 19:15
@the cameroonians:
En slap in the face avslutning på B-lagets match med ett super-avslut som dunsade stolpe in i den 92:a minuten och rasslade retsamt ini Blaugranas nätmaskor... Annars klev de lirare fram som jag själv hoppats på. Abel Ruiz tog chansen när han väl fick starta med att vara direkt inblandad i de båda målen. Genom att svinga sig förbi en motståndare utanför Numancias straffområde och sedan lirka fram en passning till Ballou som fyndigt tog med sig lädret i steget och blev "offer" för ett klassiskt krokben, så kunde inte domaren göra annat än att blåsa straff. Alena dräper dit straffen bombsäkert. Vid 2-0 så förstår både han och Alena varandra perfekt. En smart löpning och en "på läppen" pass som ger Ruiz fritt fram att tåa in den mellan målisens ben. Skönt för Ruiz att vara inblandad i resultaten av Barcas offensiv efter att ha " trampat vatten" under en period med lite inhopp här o där på kvartar o tio minuters perioder och som mest resulterat i poänglösa inhopp och på sin höjd, ja, lite bättre kondis...Men, säkert även stärk av att ha fått ett inhopp i katalanska supercupen med representationslaget, där han även klev fram och hamnade i målprotokollet efter att ha dunkat dit en straff. Alena visade återigen framfötterna i offensiven. Ett mål och en assist. Överlag en väl godkänd match av grabben, Annars så är jag väldigt svag för Cuenca, den unga mittbacken. Visst, ett par junis misstag i dag, so be it, men vilken oslipad diamant! Tycker personligen han var bäst av de våra under den katalanska supercup finalen. För att avsluta inlägget angående B-gäddornas match så är det oroväckande att våra ytterbackar, Palencia och Cucurella inte kommer med i offensiven. Händer tyvärr allt oftare att de blir kvar på egen "halva" av planen Nahuel? Patetiskt osynlig ute på sin kant. Igen.... Hongla och Rivera kittlar fortfarande inte mina Barca känselsprön, själv sitter jag alkt som oftast och väntar på ett sexigt inhopp av Puig. Miranda? Ja, i sinsom tid kommer han bringa en ny dimension till vårt ytterbacksspel. Det är jag övertygad om. Abidal varning på den killen. Visst, cules kommer säker att slita sitt hår i början av lirarens karriär men när han blivit varm i kläderna kommer grabben dominera sin kant...kanske i Blaugranas färger om vi har tur. Fan, grabben är hur cool som helst. Tyvärr, Curcurella, men för mig är framtiden Miranda.. Kröjjff Ett pris på Roberto? Nää, folk kan komma släpandes med Joakim von Ankas kassaskåp om dom så vill. Vissa saker går liksom inte att ersätta för alla pengar i världen....integritet, heart 'n soul....ja, du vet va jag menar..
Barcelona Barcelonistas
2018-03-11 18:43
Samuel Eto alla dagar i veckan även om jag gillar Suarez väldigt mycket. Eto för mig står för det gamla Barca som fick mig att följa laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2018-03-11 18:41
Skulle ni välja byta Suarez mot Eto'o? Såklart vi snackar om en ung Eto'o.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-03-11 18:41
Under Peps sista år så körde vi ju med en 3 backslinje så vrf inte. Folk här vill ju ha mer underhållning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarlma
2018-03-11 18:40
[QUOTE=Barcelonistas]Griezmann - Suarez - Dembele Messi Couthinho- Busquets - Iniesta Kolla de anfallet och mittfältet. [/QUOTE] Tänker du en 3-backslinje då? Känns lite för offensivt hehe.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-03-11 18:03
Griezmann - Suarez - Dembele Messi Couthinho- Busquets - Iniesta Kolla de anfallet och mittfältet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Suarez9
2018-03-11 18:02
Då var det dags att ta upp Suarez attityd mot de andra spelarna igen. Jag kan förstå kritiken som riktas när det kommer till ynglingar och nya spelare. Absolut det är dålig stil och man ska inte uppföra sig så. Nu såg jag inte riktigt hela matchen igår men har fått en bild av det som hände genom att läsa härinne (inte så källkritiskt jag vet....)

Har jag fel eller spelade inte Coutinho och Suarez tillsammans i Liverpool? Har jag fel eller ringde inte Suarez typ Coutinho konstant under sommaren för att hjälpa honom komma över? Någon nämnde redan att Suarez fixad hus åt Coutinho.

Vi behöver inte gå igenom det här igen där Suarez är en annan människa på plan än vid sidan av. Många är det och så kommer det alltid att vara. Men att klaga på att han blir sur på Coutinho och att Coutinho sen blir så rädd att han inte vågar spela ordentligt... kom igen om ni ändå ska kritisera försök åtminstone få det att låta trovärdigt.
Barcelona the cameroonians
2018-03-11 17:55
Ajajaj, B-laget tappade sin 2-1 ledning på övertid och gick nöja sig med ännu ett kryss i streckstriden. Glädjande är dock att Aleña verkar ha gjort ännu en fin match och gjorde såväl 1-0 på straff som assisterade fram till Abel Ruiz 2-0. Nu står hoppet till Gijon och att de ikväll slår Leonesa som jagar Barça B.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2018-03-11 17:52
Ah men fan, hur länge ska Barca B fortsätta tappa matcher på övertid? Ofta hemma dessutom. Så frustrerande alltså.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Criff
2018-03-11 17:51
och B-laget tappar en 2 - 0 ledning till 2 - 2 i slutminuterna, suck..
Barcelona Blaugrana91
2018-03-11 17:50
Missade matchen igår, men har nu sett den i efterhand. En stabil insats från hela laget, främst Dembele gjorde en riktigt bra insats. Kul att se att han äntligen vågar ta för sig! Han spelade sig till en startplats mot Chelsea enligt mig. Ser även att Arthur är officiellt klar, härligt! Förhoppningsvis får vi in honom till sommaren, bara Griezmann kvar då. ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-03-11 17:48
Couthino verkar ha mer fokus på fotbollen tillskillnad från Neymar som tar kalsong bilder varje vecka.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2018-03-11 17:41
Försök skilja mellan Suarez på plan och utanför plan. Jag tror att spelarna gör det, åtminstone de mer erfarna. Pique har sagt om Suarez att han är underbar på att spridda god stämning bland spelarna. Jag gissar att han menade på träningarna, resorna, hotellen mm. Det sägs att Suarez skrev ett för kontrakt på ett hus som välkommen till Coutinho, han vill att Coutinho ska bo nära honom o Messi. Suarez är extra trevlig mot publiken förre och efter en match, viftar ofta extra runt till alla med ett stort lennde.

På plan, jo, vinnarskalle som fan. Men erfarna spelare har säkert träffat såna vinnarskallar förut i tidigare erfarenheter. Coutinho, det kan inte vara första gången nån klagar på att han väljer skjuta istället för att passa, det är den mest vanliga kommentar på plan mot offensiva spelare alla kategorier. Han har nog hört det redan vid 8 års ålder.
Barcelona Barcelonistas
2018-03-11 17:39
Allt handlar om vad man föredrar. Själv är jag åt Pep hållet mer. Gillar den fotbollen mer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-03-11 17:39
Det fotbollsmässiga är alltid en fråga om personlig preferens. Det finns nog en hel del människor som tycker att vi spelar mer underhållande nu och rakare jämfört med förr. Det är ju mer nerv i matcherna tillskillnad från Pep eran där vi alltid vann våra matcher överlägset. Vi vinner alla våra matcher nu också men det är inte lika vackert.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CipanBarcelona
2018-03-11 17:37
Marlon som är utlånad till OGC Nice i Ligue 1 gjorde självmål idag, de vann matchen med 5-2 mot Guingamp
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2018-03-11 17:13
Ja, det är lustigt hur mycket som kan förändras på några år. Nör Rosell precis vunnit presidentvalet 2010 pratade han om hur fel det var att ungdomar från Eto'os akademi i Kamerun kom till la Masia och "tog" platser från "katalanska pojkar". Nu har det tagit en helt ny vändning och idag köps det till och med "utlänningar" till akademin samtidigt som vi har en president som värvar för att öka intäkter och göra sponsorer nöjda snarare än för det fotbollsmässiga och sportsliga. The times they are a changing.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2018-03-11 16:51
II Barça II

Jag hoppas det här inte tolkas som politik för jag misstänker många gånger att vissa tror att jag drar åt det hållet. Jag är tredje generationens invandrare, så det du ''tror'' eller ''misstänker'' är störtlöjligt. Om jag tror vad jag tror att du tror, förstår du? Mitt problem är precis som skribenten Bollinnehavet menar, du köper väl inte fotbollsspelare för att du ska få fans från det landet? I Barca? En klubb som aspirerar på alla titlar varje år. Det här var ju vad Bartomeu sa. Läs om citaten.

Du får vara från Mars, Jupiter eller månen om du vill om du kommer från akademin. Då har du en ''connection'' med klubben. Du kommer också kunna anpassa dig lättare till en grupp när ni har något gemensamt. För Guds skull, ta inte det här till politik, du eller någon annan. Det här är fotboll, hur jag personligen tror hur man skapar och grundar en grupp, inte bara individer. Men du kommenterar inte det absurda att vi under en tid hade fler fransmän än egna produkter/spanjorer på planen, i den spanska ligan! Det här är inte vi! Vad f*ck hände egentligen? NEJ ALLA BEHÖVER INTE VARA XAVI!!!!! Ingen jävel har bett om det heller. Men vi måste respektera oss själva först och främst. Respektera våran klubb, vad vi står för. Jag säger bara att det som händer är jävligt fel och det är oacceptabelt, det är ingenting jag vill att min klubb ska stå för, det vill säga vända blicken från våran ungdomsakademi.
Annons: