/spanien/barcelona/forum/522.aspx/spanien/barcelona/forum/522.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona the cameroonians
2017-06-25 21:46
Andresito Gällande Aleña så tyder allt på att han kommer att stanna i B-laget och bli uppkallad med jämna mellanrum till A-laget. Till detta så höjs lönen OCH utköpsklausulen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-06-25 21:42
Alena har iniesta drivet med boll
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-06-25 21:42
Marlon är fan ett monster
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-06-25 21:24
Racingspelarna är ju sköna, sparkar ner Romera fult och klagar sen över att han ligger och har ont. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-06-25 21:22
Ohhh vilken miss, öppet mål ju. Fin aktion av Aleña som byggde upp anfallet/kontringen. Killen är vass alltså.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2017-06-25 21:11
Nu är det bara 45 minuter kvar, hoppas grabbarna kör allt de orkar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2017-06-25 21:09
0-0 i halvtidpaus på Mini Estadi och so far so good för B-laget. Vore jättebra nyheter för klubben om Barça B lyckas ta klivet upp till Segunda. Med tanke på Valverdes track-record med att våga satsa på unga spelare från de egna leden hoppas man att han kommer göra detsamma i Barcelona. I Athletic var han tvungen att göra det mycket pga den begränsade spelarmarknaden han hade att röra sig med, men man hoppas ju klart att fortsätter med den policyn i Can Barça.

Men mycket av det beror på förtroendet han får från styrelsen och man ger honom tid att bygga upp sitt projekt. Mardrömsscenariot är att Valverde känner pressen att leverera omedelbart och därmed prioriterar resultat före att ge talangerna en chans.
Barcelona Andresito
2017-06-25 21:09
Måste för en gångs skull berömma kvalitén på den officiella streamen som är i full HD. Efter alla dessa år kanske man får se ett titelfirande efter säsongen som inte filmas med en potatis. Ser verkligen fram emot försäsongen och vad Palencia kan hitta på med bättre spelare omkring sig. Aleñá har massor av potential och kommande säsong kan vara avgörande för karriären. Ska han stanna i Barça B, flyttas upp eller lånas ut? Det gäller att ta rätt beslut här. Jag tror att både han och Marlon stannar i Barca B med regelbundna besök i A-truppen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-06-25 20:29
ElRaval Om Cucurella visar sig från sin rätta sida ikväll så kommer du se att han är bra på att tackla och även har bra huvudspel. Faktiskt inte så dålig defensivt som man kan tro, fast han är än bättre offensivt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2017-06-25 20:21
@ElRaval:
CUCU med sin intensitet och faktumet att han är 98a känns ruskigt spännande. Sett några tveksamma defensiva insatser av honom de få matcherna jag sett, dock.
Barcelona ElRaval
2017-06-25 20:16
@the cameroonians:


Oj, givetvis Marlon också. Alright tack!
Barcelona the cameroonians
2017-06-25 20:12
ElRaval Ytterbackarna samt Alfaro och Romera Marlon och Aleña antar jag att du har koll på från deras (få) insatser i A-laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2017-06-25 20:06
@the cameroonians:
Cameroonians: Vilka tycker du på rak arm att man ska ha lite extra koll på? Jag har inte följt vårt b-lag de två senaste säsongen. Är det Alena och Palencia som har närmast till en trupp-plats i a laget?
Barcelona the cameroonians
2017-06-25 19:39
[QUOTE=Pep - El Míster]Finns det någon sjysst livelänk till b-lagets match? [/QUOTE] Om du inte redan har login till hemsidan, skaffa ett så kan du se matchen där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2017-06-25 19:33
[QUOTE=Pep - El Míster]Alltså, vilka är ni två? Aldrig sett er här inne förut och det enda ni gör är att tjafsa och skriva oerhört dåliga inlägg. [/QUOTE] Då har du varit här inne för lite ;-) Har inga som helst problem med att sluta "tjafsa" blev bara lite trött på att han ska leka smart och kalla andra här inne för korkade.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2017-06-25 19:32
Finns det någon sjysst livelänk till b-lagets match?
Barcelona the cameroonians
2017-06-25 19:12
En timme till avspark för B-laget. Startelvan; Suarez Palencia, Marlon, Martínez, Cucu Aleña, Ferran, Gumbau Alfaro, Romera, Cardona Bänken; Puig, Borja, Xemi, Perea, Busquets, Paik och Abel Ruiz.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Viggo - Grande Busquets
2017-06-25 19:06
Har de två senaste dagarna kommit in för att läsa nya intressanta diskussioner, till viss del har vi dem som försöker föra en diskussion och sen har vi de som bara går till personangrepp. Vad får man ut av att göra det på ett forum? Vi alla är här pga en och samma sak och det är kärleken för denna fantastiska klubb. Vi är alla endast för en positiv utveckling för barca. Ingen vill att det ska gå dåligt för laget. Sen kan vi ha olika åsikter men om vi inte klarar av att respektera att det är så utan att börja attackera varandra ska man helst undvika att skriva här inne. Många är otroligt duktiga på detta, men tyvärr tappar forumet sin charm när man läser den ena kalla den andra för idiot för att den andra sedan ska svara med något liknande tillbaka. Har Du inget bra eller konstruktivt att skriva så snälla skriv inget alls. Vi behöver inte dela åsikter men vi ska kunna föra konstruktiva (samt mogna) diskussioner.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2017-06-25 18:58
Alltså, vilka är ni två? Aldrig sett er här inne förut och det enda ni gör är att tjafsa och skriva oerhört dåliga inlägg.
Barcelona Soko
2017-06-25 18:38
Ter Stegen fortsätter att stå på mållinjen som staty. Sämre målvakt vad det gäller det har jag aldrig sett. Ut och plocka inlägg och inte stå som förlamad !!
Barcelona Pep - El Míster
2017-06-25 18:12
Oavsett vad folk tycker är fel hit och fel dit så kan man inte vara så pass naiv och påstå att en spelare med ett långt kontrakt skall sitta kvar det oavsett vad. Som spelare får man givetvis ändra sin ståndpunkt och vart man vill spela även om man skrivit på ett femårskontrakt eller inte. Som vi sagt ett par gånger nu - kontrakten är ju lika mycket till för klubbarna så dom får betalt för sin spelare. Dessutom övergår ju lönen till köpande klubb - så för att återkoppla lite till Katalanos inlägg så är det ju inte så att Verratti har mer skyldigheter till PSG pga lönen eller kontraktslängden - dom betalar ju honom lön så länge han representerar klubben och presterar på planen. Skadar han sig eller vägrar dyka upp så vågar jag lova att kontraktet har klausuler för det oxå. Annars håller jag med dig om att man inte riktigt kan jämföra det med ett anställningsavtall som är tillsvidare. Verratti kanske har sett saker i PSG som vi ej känner till? Saker han ogillar etc. Han vill lämna PSG får ju betalt för honom - end of story tycker jag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dûssel
2017-06-25 18:04
Spärr! /mod
Barcelona Bollinnehavet
2017-06-25 17:58
Grejen med kontrakt är ju att det betyder minst lika mycket för klubben som för spelaren att ha ett långt, eller kort, kontrakt beroende på situationen. Att tvinga kvar en spelare som inte vill vara kvar är lika dumt som att tvinga sig kvar i en klubb som vill bli av med dig. Det borde vara en moralisk standard för både klubbar och spelare att acceptera om någon utav parterna vill få till en försäljning. Det är väl bara för PSG i detta fallet att ta bra betalt för Verratti och sedan skita i att betala ut hans lojalitetsbonus som jag förmodar att han har skrivet nånstans i sitt kontrakt. Jag älskar att Verratti gör allt för att kriga sig till Barca. Jag skiter i att han skrev nytt kontrakt förra året. Och nej, jag hade inte älskat om han eller någon annan hade krigat sig ifrån Barca på samma sätt. Att vara fotbollssupporter innebär som sagt en hel del ologik, dubbelmoral och hycklande. Den som säger något annat hycklar ;)
Barcelona Dûssel
2017-06-25 17:45
Sluta provocera och skriv respektfullt. Varning / Mod
Barcelona Katalano
2017-06-25 17:25
@Rambla~:
Problemet är att ditt nya jobb inte betalar x antal miljoner för att få ta del av dina tjänster. En idrottsmans kontrakt kan tyvärr inte jämföras med ett vanligt anställningsavtal pga denna detalj. Men detta vet ju spelarna om. Veratti borde ha tänkt på detta också när han skrev på nytt kontrakt förstås. Han accepterade villkoren i avtalet som var på 5! år, utan utköpsklausul. Detta är inget nytt i fotbollsvärlden. Spelarna vet vad de ger sig in på. Väljer spelarna att lägga skorna på hyllan och "byta arbetsuppgift" så är det förstås en helt annan sak dock. Då kan spelarna köpa ur sig från sina kontrakt. Och i den bemärkelsen är de lika fria som alla andra.
Barcelona Deulofeu
2017-06-25 16:36
Idag är det en stor dag för Barca B och därmed för Barcelona.

Det kommer som ni varit inne på vara mycket folk? Någon här inne som är på plats?

Går det vägen ikväll kommer jag fira som om vi vunnit en ligaseger iallafall.

En ny tränare som har ett track record av att använda mycket egna spelare och om vi nu vinner så kommer b-laget ligga i näst högsta serien.

Jag hoppas av hela mitt hjärta att det går vägen!
Barcelona Iniestas vänsterfot
2017-06-25 16:10
Hej,

Vill bara presentera mig. Har läst forumet ett par år faktiskt, men aldrig loggat in eller skrivit något.
Angående Veratti: Jag tror han kommer, men är inte helt säker att det blir under detta silly-fönstret. PSG fattar nog att han är färdig där, men vill också visa vem som bestämmer, och att det blir senare. Om alla får lämna "enkelt" så kanske det blir manfall i Paris, menar jag.
Barcelona DizzLow
2017-06-25 16:04
Absolut att du får mer pengar, men det är inte hela tiden det handlar om pengar, speciellt när det kommer till spelare som redan ses som förmögna. För det första, är ju problemet avsaknaden av konsekvenser när man går ut å gör såna utspel, när man är under kontrakt. Hur kan man lita på en sån spelare, som inte utåt visar att han trivs i sin klubb. Den här affären kunde gått mkt smidigare. Sen är det inte heller varje gång spelaren blir lidande, vid långa kontrakt. Winston Bogarde pungade ut 3 feta årslöner, som em icke önskad spelare. Då var det inte snack om att Chelsea höll honom som nån jäkla slav eller nåt. Jag ser gärna att Veratti är hos oss och spelar, men sättet han gör det på är omoget. Veratti valde att förlänga sitt kontrakt. Som man bäddar, bör man ju få ligga tills Nasser känner att det är ok för båda parterna att gå skilda vägar.
Barcelona DM1982
2017-06-25 16:00
[QUOTE=Davids3]Läste att den blev fullsatt, samt att man av säkerhetsskäl inte har fyllt hela. Tror säker att iallafall 5-10k fler skulle vilja komma. [/QUOTE] Det stämmer säkert men, enligt mig, hellre fullt på Mini Estadi och att alla inte kan komma in än 25 000 på Camp Nou. Sjukt tråkig stämning då.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-06-25 15:49
@DM1982:


Läste att den blev fullsatt, samt att man av säkerhetsskäl inte har fyllt hela.
Tror säker att iallafall 5-10k fler skulle vilja komma.
Annons: