/spanien/barcelona/forum/519.aspx/spanien/barcelona/forum/519.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona TIKITAKA1086
2018-02-16 21:10
En väldigt stor fördel Chelsea har inför mötet är att dem spelar ikväll, i cupen och roterar i princip hela laget. Hoppas vi avgör tidigt imon och kan plocka av spelare. Väldigt viktigt kan det bli.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2018-02-16 21:00
Vill att man går hårt direkt mot Eibar och stänker dit 2 mål så att laget slipper slita på sig för att jaga hela matchen och VV då kommer använda spelare som ska sparas till Chelsea. Vill se en stark elva med viss rotering.

Möjlig elva,

Ter Stegen
Semedo Mina Umtiti Alba
Vidal Rakitic Busquets Coutinho
Messi Suarez

Vidal kan vara nyttig här med sina löpningar och sin ständiga jakt på mål/assist. Han sprattlar till ibland och Paulinho känns lite off för tillfället. Avgör man matchen tidigt tar man ut Alba Busquets Messi. All in från början så inte lagen börjar få luft efter våra två senaste poängtapp.
Real Madrid Dûssel
2018-02-16 20:09
@ || #5 sergiobusquets:

Ja för han ju spelat gratis hela karriären här typ eller?.
Real Madrid Dûssel
2018-02-16 20:08
@Barcelonistas:
Lustigt hur pratar om att andra har begränsade fotbollskunskaper
Barcelona oocbgb
2018-02-16 19:28
[QUOTE=the cameroonians]Ingen Denis, Paco eller Gomes i truppen till morgondagens match mot Eibar. Vermaelen fortfarande skadad. I länktips ser ni hur lilla Eibar ser ut från ovan. [/QUOTE] Är det inte helt underbart? Town population: 30,000 Stadium capacity: 5,400.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona TIKITAKA1086
2018-02-16 18:26
Tror ni mina får ännu en start för att vila pique inför cl eller blir det pique-umtiti?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2018-02-16 18:12
Ingen Denis, Paco eller Gomes i truppen till morgondagens match mot Eibar. Vermaelen fortfarande skadad. I länktips ser ni hur lilla Eibar ser ut från ovan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2018-02-16 17:36
Håller med om att det var ett väldigt märkligt byte att ta in Meunier mot Cavani men faktum är att PSG faktiskt tog tag i matchen runt den tidpunkten. 2-1-målet kom ju egentligen ur i princip ingenting. Därför är det kanske lite överdrivet att helt och hållet lasta Emery för det tappade resultatet. Jag tycker fortfarande det var ett enormt misslyckande och på många sätt signifikativt för honom och PSG att förlora matchen på det sättet men ibland får mn även komma ihåg att marginalerna är mycket små.
Barcelona Barcelonistas
2018-02-16 15:08
Kolla in länktips folket jag följer gruppen på Facebook och dom diskuterar Barca matcher osv. Riktigt sevärd!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-02-16 13:15
Z_z Det har varit så oerhört lätt och smärtfritt att följa honom. Inga flyktrykten, inga skandaler och alltid visat upp det bästa från Barcelona. Under dessa år så har han varit en av dom bättre om inte stundtals vår bästa spelare. Men aldrig varit i närheten av messis lön, har fått bevittna legoknektar tjäna mer. Aldrig gnällt, hotat eller begärt fantasi summor. Blir han kvar så ska han fan ha den lojalitetbonusen neymar suktar efter! Kan vara viktigt för Dembele att iniesta blir kvar, vampyren är dembeles idol.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-02-16 13:01
II Barca II - märks att dina fotbollskunskaper är begränsade. Så vadå bara för Real vann med 3-1 så hade jag fel? Var Real bättre än PSG? Stirra dig inte blint på resultatet det var marginaler och tur som avgjorde matchen. PSG var det bättre laget spelmässigt men även chansmässigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Z_Z
2018-02-16 12:26
@ || #5 sergiobusquets:


Iniesta är en spelare som absolut har full rätt att göra helt som han vill och klubben ska och (som det låter) kommer inte stå i vägen för det. Däremot tror jag absolut att Iniesta kommer kunna ha en betydande roll för laget åtminstone två säsonger framöver även om hans speltid lär minska allt eftersom.

Oavsett vad han väljer så har han den fulla rätten och man kan bara tacka för alla år hand fått oss att njuta. Utan tvekan en av världens bästa mittfältare genom tidigare och briljansen och finessen han haft är det få om någon som kan matcha. Nästan tur för världsfotbollen att han inte var lika stark poängmässigt som spelmässigt för då hade det nästan varit löjligt.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-02-16 12:13
Iniesta is considering a huge offer from the Chinese Super League (€35M per year). He has not made his decision but will wait till the end of the season to decide. [Lluis Miguelsanz of @Sport_EN] Kanske dags att även det här äktenskapet tar slut, han förtjänar ju minst sagt det där kontraktet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2018-02-16 10:28
Håller med, Cavani kan jämföras med Suarez. Du byter inte ut såna spelare på rikitgt vikriga matcher. De här spelarna kan vara bleka nästan hela matchen men ändå göra ett par match avgörande saker.

Paradoxalt nog så tyckte jag att Psg spelade rikitgt bra efter bytet, under några minuter, men det fanns ingen avslutare av rang längre. Psg belgiska högerbacken kom in för att stänga Marcelo och återigen paradoxalt, det är han som gjorde sista målet. Så är det, taktik o idéer en sak, verkligheten annorlunda. Inte alltid, men ibland, precis som i livet, går inte att planera morgondagens till prick.
Barcelona Cule4life
2018-02-16 10:16
Som vi alla förstått nu i efterhand är att Emery fegade ur totalt. Vi såg det på Camp Nou förra året och på bernaleo nu senast.

I båda lägena har Emery och PSG överhanden. Hade PSG spelat som vanligt mot Barca hade bi inte gått vidare. Likadant mot Real. Man skulle fortsätta spela mot Real efter 0-1. Men när man börjar göra defensiva byten med Cavani ut för en högerback, ja då skickar du ut helt fel signaler. DiMaria te.x har varit briljant senaste tiden. Han kunde ta ut Celso och flytta in Veratti som pivote och låtit DiMaria spela offensiv mitt. DiMaria tillsammans med Mbappe Cavani Neymar hade enkelt kontrat in 2 mål. Hur han vågade bänka T.Silva heller fattar jag inte alls.

Denna Emery är ett riktigt stolpskott. Hur Nasser låter honom vara kvar förblir en gåta.
Barcelona Barcadinho.
2018-02-16 10:16
Tillbaka hit efter ett märkligt spärr. Fattar inte varför men shit same, antagligen misstag.

Många, inkl mig själv, har en tendens att överanalysera jämna matcher i efterhand. Jag menar, kollar man på livescore och ser 3-1 så uppfattar man en rätt stor skillnad mellan lagen. Men så var det inte, marginalerna var ytterst små, matchen kunde sluta annorlunda och vi skulle nog analysera allt på ett annat sätt.
Psg hade två skott på mål från typ 5-7 meter med en knapp ben blockering.
Och flera andra bra chanser, tvärtom för Real, Ronaldo har nästan snubblade in bollen på sitt andra mål, det fanns inte avsikt att avsluta så. Visst, han förtjänar beröm för loppningen och boxplaceringen.
Men återigen, Real har fått väldigt bra utdelning (3-1) med tanke på hur matchen såg ut. Det kallas väl för flyt och som så många gånger, viktigt att ha flyt på cup turneringar.

Jag är jätte nervös för nästa vecka. Kommer kännas skit om vi snubblar mot Chelsea och marängerna kör vidare. Även om jag inte tror att de kommer vinna turneringen iår.

Svår liga match dessutom först.
Barcelona II Barça II
2018-02-16 09:34
@ Barcelonistas

”Real va sämre än vad jag trodde”

Innan matchen trodde du att PSG skulle vinna, det slutade med en 3-1 vinst för Real. Hur kan du då komma till slutsatsen att de var ”sämre än du trodde”? Real var ju uppenbarligen bättre än vad du trodde?
Barcelona Duda
2018-02-16 09:29
Coutinho bekräftade i Marca (tror jag att det va) för någon dag sedan att han har ansökt om portugisisk pass så att han kan frigöra icke-EU platsen åt Arthur, som förväntas komma i sommar. Sen så får ni inte glömma att PSG är väldigt starka just i Paris. Vi vill inte minnas men... 4-0 förra säsongen? Allt kan hända i returen!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-02-16 00:43
Kröjjff - aldrig jag är så nervös inför tisdagen. Chelsea är konstigt nog det enda laget nuförtiden som gör att jag blir nervös. Kan ha och göra med hur svårt vi har det mot dom. Jag vet inte. Men jag är nöjd med ett kryss. 1-1, 2-2, är resultat jag tar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
2018-02-16 00:40
Barcelonistas Real Madrid var alltså sämre än vad du trodde. Men imponerade samtidigt på dig vid en jämförelse med vad dom presterat tidigare under säsongen. Är det kanske så att du tagit ut Barcas seger mot Chelsea i förskott och redan har firat med din helflaska champagne?
Barcelona Barcelonistas
2018-02-16 00:24
Real Madrid imponerade om man jämför med vad dom presterat under säsongen. Vilket säger ganska mycket så det i ärlighetens namn inte alls såg så bra ut hemma mot PSG. PSG styrde i långa stunder matchen totalt och hade enorma chanser till att sätta ditt 1-2 mål till. Det kanske bara är jag men jag blev väldigt överraskad av sättet PSG spelade på. Blir en intressant retur.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pichincha
2018-02-15 23:36
Njae PSG kommer inte gå vidare.Tycker inte heller att någon av lagen imponerade speciellt igår, resultatet visar inte hur det var egentligen. Ett X på hur det såg ut hade varit "rättvist" om man får säga så. Både 1-1 och 2-1 målet är ganska mycket flyt vilket också kommer vara anledningen till att RM tar sig vidare.

Om man ska jämföra PSG förra säsongen där vi fick den djupt i 4-0 matchen så ska man ha i tanken att vi var riktigt usla den matchen, samt att där var allting från start och PSG hade inget att förlora på samma sätt som i kommande returmöte. Nu måste de fram vilket kommer öppna stora ytor bakåt vilket kommer att unyttjas av RM.

Har PSG 2-0 så gör RM 2-1 i slutet.
Blir det 3-1 och förlängning så tar RM det då.
För att slippa bli lika irriterad som igår så ska jag göra mig själv en tjänst att inte se den matchen :-)

För övrigt hoppas jag att vi kan visa att vi på allvar kan vara med och slåss om titeln på tisdag. Chelsea ska inte underskattas men får laget ut max och får med sig ett eller gärna fler bortamål så tror jag vi ska lösa det!
Barcelona TIKITAKA1086
2018-02-15 23:26
Självklart kan man hoppas Psg vänder på detta. Men tror den sannolikheten ligger på runt 5% max. Ser aldrig att real ska tappa detta. Visst, folk säger att 2-0 räcker men tror ni helt allvarligt Psg kommer hålla nollan? Real gör MINST ett. Då måste Psg göra 3, och då ta det till förlängning. Nja, tror det är ganska kört. Dem skulle backat hem sista, kört safe och tagit 2-1. Och dessa 5% får dem endast pga att deras trupp är så pass bra, ser inga andra faktorer i att Psg har möjlighet att vända.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
2018-02-15 23:23
Antar att det är hög tid all lägga gårdagens match till handlingarna. Men eftersom ens status som barcasupporter, av vissa verkar vara avhängigt vilka vi bestämde oss för att hålla på, vill jag bara meddela att jag för egen del kom på mig själv med att inte hålla på vare sig på det ena eller andra av de två lagen. Och kanske bidrog till att jag tyckte matchen som sådan var relativt tråkig.Men cheeseburgaren som jag valde ur menyn,var å andra sidan väldigt god . Fast i ärlighetens namn hoppades jag PSG skulle få in ett mål till i slutet. Vilket väl talar för att jag "sprängde" målsnöret på rätt sida om den fina gräns, som skiljer agnarna från vetet. Så, räddad i sista stund.
Barcelona Barcelonistas
2018-02-15 23:09
PSG kommer gå vidare tror jag också. Real va sämre än vad jag trodde.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2018-02-15 23:00
Bara jag som tror PSG går vidare? 2-0 räcker gott. De dominerade stora delar av matchen med halva backlinjen full av nybörjare, och Lo Celso som var ett gungfly på mitten. Otroligt usel.
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2018-02-15 22:58
@TIKITAKA1086:

Tack. Nice! Hoppas han kommer.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-02-15 22:56
Caz Jag går så långt och säger att psg inte har en chans just pga emery.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Caz
2018-02-15 22:51
@ || #5 sergiobusquets:


Ett Real som dessutom förlorat/kryssat pga hur de har presterat i andra halvlek i de flesta av deras matcher. Gillar inte Di Maria som spelare men han har sett ut att vara i hyfsad form den senaste tiden och hade säkert skapat oreda mot deras försvar. Nä för mig är Emery en loser och har en lång historia av att slänga bort matcher och några EL-titlar förändrar inte det.

Tror som sagt fortfarande att PSG har en chans men det är endast för att de har ett så pass bra lag.
Barcelona TIKITAKA1086
2018-02-15 22:41
Jussi Björling Det senaste jag läst är att man har ett ”agreement in principal” med Arthur om en övergång. Sen läste jag också att under helgen/nästa vecka ska representanter från Barca återigen ha möte med gremio för att komma fram till en slutgiltig övergångssumma.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: