/spanien/barcelona/forum/5188.aspx/spanien/barcelona/forum/5188.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2014-09-17 14:09
Efter att ha sett truppen hoppas jag på denna elva:

-----------------TerStegen-----------
--Alves--Piqué---Mathieu--Adriano
-------------------Samper---------------------
--------Rakitic----Xavi-------Iniesta----
---------Messi--------Neymar-------------

Hade varit intressant att spela med 4 mittfältare och starta med Samper utan att han får allt för mycket ansvar på dina axlar.

Skulle dock inte bli förvånad om Lucho testar 3 backslinje med Bartra, Pique och Mathieu, Då får även Munir plats i startelvan.

Men man vet inte hur han tänker...Kanske tom Douglas startar vem vet..blir spännande och se hur vi ställer upp.
Barcelona DM1982
2014-09-17 13:15
[QUOTE=Neymar11]Missade att samper var uttagen till matchen, hade varit kul ifall han fick starta som pivote. Kan vara ett knep av klubben och visa förtroende för honom nu när Arsenal jagar honom för fullt [/QUOTE] Får Samper starta så är det en tydlig signal till alla ungdomar att kämpar man så får man spela, på alla nivåer. Kämpar man inte så blir det bänken....i Sevilla. Lucho är rak, visar man framfötterna så belönas man men om man latar sig så åker man ut. Enkelt och bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-09-17 13:08
Everton are monitoring the situation of Deulofeu. Barcelona could terminate Sevilla loan deal because of lack of playing time. [express]

Detta är precis vad som behövs för att försämra hans redan dåliga självförtroende haha!
Barcelona Andresito
2014-09-17 12:59
Äntligen vår tur att äntra CL. Efter att ha sett truppen vill jag se följande elva ikväll:

-------------------Mats--------------------

Douglas - Bartra - Piqué - Adriano

----------------- Samper ----------------
----------- Xavi --------- Rafinha ------

---- Munir ----- Messi --- Neymar--

Spela med så nytt och fräscht som möjligt, och samtidigt få igång Messi-Neymar, Ärligt talat så ska vi vinna med vilken elva som helst, Barca B hade med troligtvis vunnit mot Apoel.

Risk för övermod, visst. Men på Camp Nou, med spelare som vill visa Enrique vad de går för så tror jag inte detta ska vara några problem.

Ikväll blir det kalas!
Barcelona Neymar11
2014-09-17 12:20
Missade att samper var uttagen till matchen, hade varit kul ifall han fick starta som pivote. Kan vara ett knep av klubben och visa förtroende för honom nu när Arsenal jagar honom för fullt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-09-17 12:11
[QUOTE=petersays]Fast Sabella har inte tagit ut honom sedan 2011. Tror du verkligen att det ens var på tal denna gång heller? Nyhetsvinklingen var ju sådär i den artikeln med om du hade läst den. Det han sa var att han visste att han inte skulle bli uppkallad och därför hade valt att prioritera sin familj och boka biljetter till Disneyland. Det var ju inte direkt så att Sabella bönade och bad medan Tevez ba "Nä fan. Fuck VM, jag ska till Magic Mountain!". Som sagt skar det sig mellan honom och Sabella DIREKT när han tog över landslaget och han har inte fått spela en match under Sabella. Så, nej. Tevez "Tackade inte nej" till landslaget som du får det att låta, han fick aldrig chansen. Och om Sabella inte kan gräva ned yxan när Tevez vunnit scudetton, vunnit interna skytteligan, kommit trea i skytteligan i italien och blivit utsedd till lagets bästa spelare under säsongen - och istället plockar ut iskalle Palacio. Ja, då har han gjort nåt fel. [/QUOTE] Precis, Tevez visste att han högst sannolikt inte skulle bli uttagen, blev lite grinig och nobbade landslaget. Ergo, han tackade nej. Med andra ord, han föregick innan han kunde föregås. Kunde han ha blivit uttagen? Högst sannolikt inte men det var heller inte omöjligt. Men han tackade nej.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona knoxxx
2014-09-17 12:05
Personligen tror jag att Lucho/ledningen vill satsa mest på Ter Stegen som förstakeeper. Men jag tror även att han är på det klara att han inte bara kan kliva in direkt som förstakeeper. Därav är det väldigt positivt att vi värvade Bravo, som kan språket/ligan och har rutinen som krävs.

Med det sagt så hoppas jag verkligen på att MAtS får chansen idag. Att känna på CL-spel hemma mot Apoel kunde inte vara mer passande för en ung keeper.
Barcelona LeoMessi
2014-09-17 11:56
Jag tycker även att Xavi ska få starta sin första match nu. Han måste få känna att han har något förtroende åtminstone.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-09-17 11:48
Rakitic kommer få den defensiva rollen med Xavi/Iniesta och Rafinha framför sig När vi har chans att spela masche på sin plats så lämnas han utanför truppen, helt onödigt om han inte har några känningar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-09-17 11:39
Vi kommer att få se Roberto som DM ikväll, tränarna har tydligen fått för dig att han även kan spela på den positionen. Han fick spela där under försäsongen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2014-09-17 11:22
Malmö spelade bra mot Juve. Min 50-cent billiga analys är att man kunde se att skillnaden i taktik och att spela som ett lag inte är så stora. MFF stod bra defensivt. Det bästa är att spela lågt försvar när man möter bättre motstånd och det gjorde dem. En sak till som är viktig är att försöka behålla bollen så gott man kan. Och det gjorde MFF också. De drog inte långa bollar i panik för ofta. Tränaren Åge gjorde sina läxor.

Men det finns stora skillnader på en individ nivå. Spelarna i Juve (och förut Salzburg) är betydligt mer tekniska. De behandlar bollen i en klass för sig.

Bör Svensk fotboll "återgå" till Lagerbäcks filosofi (koncentration på lagets gemensamma defensiva spel) ? Kanske det.
Det verkar som att man lyckas få bättre resultat ute i Europa just på det här sättet.
Barcelona Z_Z
2014-09-17 11:03
@Zyzz:


Skulle inte bli förvånad om LE låter bli att spela en defensiv mitt sett till vilka man möter och att han förväntar sig en rätt tillknäppt match och kör typ Rafinha-Xavi-Rakitic/Iniesta på mitten.
Barcelona petersays
2014-09-17 11:02
@DM1982:

Fast Sabella har inte tagit ut honom sedan 2011. Tror du verkligen att det ens var på tal denna gång heller? Nyhetsvinklingen var ju sådär i den artikeln med om du hade läst den. Det han sa var att han visste att han inte skulle bli uppkallad och därför hade valt att prioritera sin familj och boka biljetter till Disneyland. Det var ju inte direkt så att Sabella bönade och bad medan Tevez ba "Nä fan. Fuck VM, jag ska till Magic Mountain!". Som sagt skar det sig mellan honom och Sabella DIREKT när han tog över landslaget och han har inte fått spela en match under Sabella. Så, nej. Tevez "Tackade inte nej" till landslaget som du får det att låta, han fick aldrig chansen.

Och om Sabella inte kan gräva ned yxan när Tevez vunnit scudetton, vunnit interna skytteligan, kommit trea i skytteligan i italien och blivit utsedd till lagets bästa spelare under säsongen - och istället plockar ut iskalle Palacio. Ja, då har han gjort nåt fel.
Barcelona L.A.M Nr 10
2014-09-17 10:42
Jag är mycket tveksam till att Tevez skulle gjort någon skillnad för Argentinas slutplacering i VM. Det var tydligt att Sabella satsade på ett stabilt försvarsspel i förstahand med individuella prestationer och kombinationsspel från de offensiva spelare i anfallsspelet. Man fick enligt mig en väldigt bra kombination mellan speed, kreativitet och målskytte med Messi, Aguero, Higuain och Di Maria på planen. Aldrig att Tevez skulle göra det bättre än någon av dessa i samma roll. Hade Di Maria varit frisk så hade Argentina vunnit VM men det är såklart något onödigt att spekulera i nu. Messis och Di Marias samarbete var verkligen vackert att skåda. Med dessa två tillsamans hade man skadat Tysklands försvar betydligt mer än man ändå gjorde i finalen. Tyskland förde spelet men saknade spets framåt jämfört med sydamerikanerna. Det var när Argentinas försvar gick på knäna som man först lyckades avgöra. Med Di Maria frisk tror jag man hade avgjort matchen under de första 90. Blev väldigt mycket off topic nu men väldigt intressant att spekulera i hur det kunde slutat med andra förutsättningar. Om än lite onödigt. Nu lägger vi istället fokus på APOEL ikväll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zyzz
2014-09-17 10:42
Varken Mascherano eller Busquets? Blir det Sergi Roberto som blir defensiv mittfältare då eller?...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Krabban94
2014-09-17 10:42
Hoppas Samper får starta ikväll!
Barcelona MrKnowledge
2014-09-17 10:39
Official: 18 players called up, Montoya, Mascherano, Alba, Busquets, and Pedro not included, first call-up Douglas
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SoM_Un
2014-09-17 10:33
Såå jävl rädd ifall stegen inser att han är 2 målis. Kmr dra till juve elr nåt o storspela. Startar han inte idag så tror jag faktiskt att bravo är vår frösta keeper.
Barcelona Yaya24
2014-09-17 09:20
Bravo har inte ens fått mer än 2-3 skott mot sig. Ter Stegen all the way!
Barcelona DM1982
2014-09-17 09:12
@grande jw:Tog mig exakt 1,2 sekunder att googla upp det.

"Carlos Tevez has told the Argentine FA to forget about selecting him for this summer’s World Cup in Brazil – because he is off to Disney World instead."

Det var något tjaffs mellan Sabella och Tevez och till slut ville inte Tevez bli uttagen till slutspelet i Brasilien. Lite synd kan tyckas.

Tog inte med någon källa från början eftersom jag trodde att det var allmänt känt.

Så...yeah right.
Barcelona Neymar11
2014-09-17 08:54
Inte presterade* fortfarande morgon
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-09-17 08:49
Teves ville åka med men blev ej uttagen, har inte blivit uttagen sen 2011 Och helt rätt, han är ingen person man ska ha i en grupp under 1 månad. Bråkstake, gnällig och accepterar inte bänkplats. Tidigare mästerskap vittnar om det. Han har fått ett litet lyft senaste året och det är allt. Han fungerar inte med Messi och Messi fungerar inte med honom Lätt att vara efterklok nu när aguerro och Higuain inte skadade sig
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2014-09-17 08:33
DM1982 Källa tack? Ville inte? Ett VM för Argentina i Brasilien? Yeah right......
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-09-17 08:20
[QUOTE=petersays]Att Tevez sänker Malmö var ju ingen högoddsare direkt. Sabella borde lynchas om och om igen för att han inte tog ut honom till VM. En skam att en sådan profilspelare inte får spela mästerskap. [/QUOTE] Tevez ville inte vara med landslaget av någon anledning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-09-17 08:11
Jag längtar och drömmer fortfarande om ett möte mellan Barcelona-Dortmund. Jag verkligen ber om att få se den matchen, och jag tror inte ens på högre makter! Klopp gör ett monsterjobb varje säsong utan att spela grisfotboll och klaga på deras budget. Fantastisk tränare och ett fantastiskt lag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2014-09-17 07:46
Att Tevez sänker Malmö var ju ingen högoddsare direkt. Sabella borde lynchas om och om igen för att han inte tog ut honom till VM. En skam att en sådan profilspelare inte får spela mästerskap.
Barcelona Neymar11
2014-09-17 07:38
Idag drar säsongen igång på riktigt, helt annan känsla när Champions league startar Hoppas på ett snabbt hat-trick av Messi, sen ska han direkt till bänken och vila Ter stegen borde stå, så han kan börja bli varm i kläderna, dock ska bravo fortsätta vara förstavalet då han fortfarande inte har släppt in ett mål. Otroligt onödigt att bänka honom då Montoya-pique-Batra-adriano, Douglas byter av montoya i halvlek så får vi se vad han går för Masche-Xavi-Iniesta/Rafinha Munir-Messi-neymar, Pedro byter av Messi och neymar skickas in centralt
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2014-09-17 00:59
In the speed tests during Barcelona's pre-season, French centre back Jeremy Mathieu proved to be the fastest player of the squad. [md]

Grymt ju !!!
Barcelona Kröjf
2014-09-17 00:33
Rambla~ skriver:

"Mycket trevligt snack om Munir i gårdagens Euro Talk. När tom Borell ger beröm så förstår man att Munir har imponerat på fler än oss".

För att öka trivseln ytterligare tänkte jag att Cesc Fabregas också skulle kunna få med ett ord i laget (Goal.com):

"Munir really is something special. From what I've seen of him in training, he is a really good player,"

"It's all gone pretty fast for him, but people have only been saying good things about him. He doesn't seem to feel any pressure and feels comfortable around his Barcelona team-mates.

"He can play both on the wing and in the centre. His awareness and movement is superb and is excellent at finding space."


Barcelona Barca Barca
2014-09-17 00:15
@Vampíro:


Jag tror Bravo är tänk som första målvakt, väldigt synd om Ter-Stegen i så fall. Kan ha med att Ter måste lära sig mer spanska för att kunna kommunicera med backlinjen, inte en aning vad som flyger runt i skallen på tränaren. Men som det ser ut nu, så är Bravo spikad första målvakt, men Ter fick nr 1 och är egentligen den som man bör satsa på. Blev ju Mönchengladbachs bästa spelare förra året och vann mest man of the match i dom flesta matcherna han spelade, det säger väl allt.
Annons: