/spanien/barcelona/forum/5187.aspx/spanien/barcelona/forum/5187.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona DM1982
2014-09-26 18:46
@viccc:


Inte helt ovanligt att spelare äter skräpmat efter match.
Barcelona barca show
2014-09-26 18:32
jag har inte skrivit på ett tag men nu jävlar. Vad är det med er "allihop". Vi har spelat flera matcher två av de har inte varit bra cl och malaga men tappat två poäng av samtliga matcher. Jag är långt ifrån tveksam över laget vi kommer ha rörelse varierat spel och ösa på mål då och då. Jag tror på lucho och det bör ni också göra nu. Ni har totalt sågat laget och tränaren efter man match vi tappat poäng menar ni veekligen allvar. de är inga robotar och vi kommer tappa fler poäng säkert men det händer. Jag vill även säga att det inte är så lätt att prestera på högsta grad direkt vi har ett par nya spelare och tränare. Ja lucho kan vår spelsätt osv men spelarna har aldrig haft honom och han har säkert ett viss sätt att coacha som de inte är vana med. Men det kommer lite tålamod och då kommer många utav er äta upp era ord för barca kommer storma allt och alla i år. De.som är besvikna på pffensiven bör lugna er. Vi fixar botten och sen taket inte taket sen botten eftersom det har vsrit vår nackdel sedan pep gick att ingen tänker på försvaret och bara anfall. sen har messi samma roll som förr men har lite motgång som kommer fixas snart och de är bara bra att vi fördelar målgörarna än att vara.allt för beroende utav just messi. Vi är på väg mot något enormt igen wait and see. Visca Barca
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-09-26 16:54
Jag förstod aldrig värvningen av Douglas om jag ska vara ärlig. Vad var tanken? Jag vill inte trasha honom eftersom han själv verkar förvånad över att ha blivit värvad. Han kan inte vara tänkt som Alves ersättare för den kvalitén besitter han inte! Är det tänkt att montoya ska ta över och att Douglas ska vara hans reserv? För i sådana fall så är det dags att ge montoya chansen! Stundtals så visar han upp väldigt fint spel för att i nästa nästan göra självmål när han passar hem. Detta är för att han får spela med en månads mellanrum och om han ska visa upp den fina kvalitén han faktiskt gör så behöver han speltid för att kunna komma in ordentligt och inte göra dessa juniormisstag.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2014-09-26 15:58
Barcelona's performance vs Malaga proved why Cuadrado wasn't a luxury, but a necessary signing and why Lucho wanted him so much. (rafaelh117)

Han har så rätt, Cuadrado var det sista pusslet i detta lagbygge, så jävla synd att han inte värvades. Istället värvades Douglas -.-
Barcelona Barclasico
2014-09-26 15:54
Sergi Roberto har förlängt sitt kontrakt till 20(fucking)19!

Ett stort jävla fet parasit booomb skämt! ush!
Tiki-Taka
2014-09-26 15:51
En 5-0 seger mot Granada och sen är allt fri och fröjd! LE kommer hyllas som världens bästa tränare och Barcelona som det bästa laget i Europa just nu. Ni kommer hylla vår galna offensiv. Herregud, efter ett oavgjort resultat mot ett erkänt bra hemmalag som Malaga, så har många av er överdrivit i sina analyser. TA DE LUGNT!
Barcelona LeoMessi
2014-09-26 15:50
Neymar11 Haha jag antar att dom lärde sig av det misstaget xD Vi har gjort matcher onödigt spännande så där haha! För när vi väl slår av takten och motståndaren gör mål så blir vi helt panikslagna haha
Postat via SvenskaFans-appen
viccc
2014-09-26 15:48
Det är med pizzorna stod på sport.es igår. Tror dem har tagit bort det nu, klubben skäms väll att alla spelarna dricker cola och pizza innan match.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-09-26 15:42
Vad många av er glömmer är under Pep-eran hade vi klass spelare bredvid Messi.

Xavi, iniesta i sina bästa dar. Henry, Eto, David Villa och en kille som hete Pedro (Jag minns knappast honom).

Inte nog att vi hade de spelarna som satte skräck i varje motståndare så hade vi en jävla rörelse på laget också. Det var ingen som stod på samma plats. Så fort en spelare passade bollen sprang han iväg och öppnade ytor för den andra eller de andra. Idag är alla nästa statistiska. Som motståndare behöver du inte ens förflytta dig en halv meter för att försvara emot Barca. Malaga hade exakt samma spel som Apoel hade för någon vecka sen.

De enda spelarna som springer rätt hittills är Munir, Sandro och Neymar. Problemet de stöter på visa matcher är när de vill ta en ny ytan så står 2-3 spelare redan där och bara väntar och väntar. De blir de också låsta.

Jag tycker att det är bra att defensiven sitter på plats. Nu får de jobba på offensiven också så som de har jobbat på defensiven. Jag hoppas att Rakitic vågar spela sitt spel och inte behöva känna sig tvungen att passa till anda när han se ett läge men då gäller det att spelarna tar rätta löpningar med.

Utan rörelse och farliga löpningar, ingen hotande eller målgörande passningar kommer komma från varken Rakitic eller Messi.

Och vad har hänt med iniesta grabbar??
Jag känner inte igen honom eller är det för att ingen hotar på djupet??

Barcelona Neymar11
2014-09-26 15:40
Leomessi Ungefär som Madrid mot Sociedad?xD Tänk så många skador vi har undvikit just på det sättet. Visst det är oerhört tråkigt att titta på, men det största problemet då var att tränarna gjorde aldrog byten. Kunde dröja till den 85 minuten att göra första bytet när vi ledde med 2-0 Lucho gör sina byten tidigt in på matcherna, och snart kommer det börja lossna offensivt med
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-09-26 15:33
Vi får även inte att glömma att när vi väl har en tvåmålsledning i minut 50-60 så brukar vi slå av takten totalt och bara spela av matchen. Vi spelar mer säkert då och då blir det inte lika många mål som det hade kunnat bli. Även om jag förstår varför dom gör det så tycker jag att det är riktigt jävla tråkigt att behöva skåda! Jag vill att Barca blir mer som Madrid är i det avseendet! Dom skiter fullständigt i om dom leder med 5-0 i halvlek, dom satsar på fem mål till i nästa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona samsaidi
2014-09-26 15:14
Det offensiva kommer mer eller mindre av sig själv. Personligen tror jag att offensiven blir väldigt lidande om den defensiva tryggheten inte finns där då det skapar en kollektiv osäkerhet som innebär att spelarna inte vågar att misslyckas då det kan kosta ett mål i baken vid eventuellt bolltapp. Men när vi har fått till ett starkt kollektiv försvarsspel kommer det att släppa sakta och då kan våra offensiva genier få ut sin fulla potential.

Om vi backar bandet och tittar på de framgångsrika åren med både Rijkard och Pep så var vår defensiv bland den bästa i världen. Det är lätt att lura sig själv att exempelvis 5-0 matchen mot Real Madrid var offensiv magi rakt igenom när nyckeln till den otroliga prestationen i själva verket satt i det kollektiva försvarsspelet.
Barcelona Neymar11
2014-09-26 15:13
Barcelonistas Men är det någon som inte har alla hästar hemma så är det väl ändå du va 1: Messi spelar inte som någon mittfältare utan har precis den frirollen du efterlyser 2: Lucho kommer inte anpassa laget för att Messi ska göra mål, utan han kommer anpassa alla till ett lag 3: Suares kommer komma in, och börja göra mål Slutsats; jag har hellre 3 som levererar där framme än 1 spelare som gör 90 mål Och det är fan på tiden vi slutar vara så Messi beroende. Det kommer göra han gott att slippa pressen och det kommer fan göra oss till ett bättre lag
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitán - El tiburón
2014-09-26 15:13
Tittade precis på mat-listan som länkades innan. Nutellamacka till Pique!?! ...*facepalm*
Barcelona Gabriel
2014-09-26 15:08
Man måste ge det lite tid. Offensiven var, i slutet av förra säsongen, absolut inte bättre än vad den har varit i inlednigen av den här säsongen, det är något vi måste jobba på naturligtvis och det kommer vi även att förbättra. Till skillnad från förra, och föregående år har vi däremot styrt upp defensiven, vilket jag tycker är bra att man prioriterar att fixa - eftersom offensiven i Barcelona är lättare att få till och fixa.

Tålamod gott folk, tålamod.
Barcelona Barcelonistas
2014-09-26 15:01
Samsaidi - han verkar inte ha alla hästar hemma. Visst har defensiven blivit bättre men det känns som det har blivit i bekostnad av det offensiva spelet. Nu är det omvända roller defensiven som var så dålig har blivit bra och vice versa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona samsaidi
2014-09-26 14:55
Kritik är en sak men att kalla någon skurk får din kritik att framstå som löjlig och ointressant att diskutera. Höj nivån och försök formulera nyanserade inlägg om varför du är så skeptisk till Lucho.
Barcelona Barcelonistas
2014-09-26 14:51
Jag kallade Pep för filosofen när jag valde att kritisera honom. Nu får Enrique bli skurken. Jag är inte nöjd med det han gjort med Barca. Vem sätter en spelare som gör 93 mål under ett kalender år på mittfältet?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-09-26 14:51
Jag kallade Pep för filosofen när jag valde att kritisera honom. Nu får Enrique bli skurken. Jag är inte nöjd med det han gjort med Barca. Vem sätter en spelare som gör 93 mål under ett kalender år på mittfältet?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-09-26 14:51
Jag kallade Pep för filosofen när jag valde att kritisera honom. Nu får Enrique bli skurken. Jag är inte nöjd med det han gjort med Barca. Vem sätter en spelare som gör 93 mål under ett kalender år på mittfältet?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona samsaidi
2014-09-26 14:50
Barcelonistas:

Med tanke på vilken hönsgård vi haft därbak under Tito och Tata är jag väldigt positiv till att Lucho bygger bakifrån och inte framifrån. Vår defensiv känns på fyra matcher starkare än vad den gjorde på två år med T&T.

Detta utesluter dock inte en attraktiv anfallsfotboll som kännetecknar klubben. Jag är inte alls orolig för det då Lucho känner till klubbens filosofi mycket väl. Lite tålamod tack!

Förresten är det bara jag som är imponerad av Valencias framfart? Kan bli något intressant att följa framöver!
Barcelona Gabriel
2014-09-26 14:45
Barcelonistas

Skurken? Herregud visa respekt för en legend. Skäms på dig.
Barcelona Gabriel
2014-09-26 14:44
Zibarca ~ MESMARizing

I länktips står det att det är innan matchen mot Malaga.
Barcelona Barcelonistas
2014-09-26 14:44
Messis nya roll? Killen ska ha en fri roll bakom anfallarna han ska inte agera som mittfältare. Det förstår ju vem som helst. Jag var skeptisk till Lucho och jag är det fortfarande.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-09-26 14:41
Skurken Enrique verkar tro att defensiven vinner titlar. Vad han glömde var att det är offensiven som gör målen. Jag har aldrig somnat till en Barca match men nu gjorde jag det. Första gången på 10 år då fattar man själv att något är allvarligt fel. Vad Jag vet inte vad Enrique tog innan matchen men det måste ha varit riktigt starka grejer med tanke på att han inte somnade.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SaM__-
2014-09-26 14:40
Listan visar på vad spelarna äter direkt efter en match. Är det någon gång fotbollsspelare ska äta sådan mat så är det trots allt direkt efter slutsignalen eftersom kroppen är som mest aktiv då. Men och andra sidan är det väldigt märkligt att spelarna ens äter detta under säsong och framförallt att klubben bidrar till det är för mig en gåta.

Precis som Gabriel är inne på så förstår man nu vilket superproffs Ronaldo faktiskt är. Vill inte veta hur bra Messi, som är en mycket större talang, hade varit om han hade haft Ronaldos diet och jävla anamma..
Barcelona Den vise mannen
2014-09-26 14:25
Är detta med matmenyn sant?! Jag menar Barca som är en av världens största klubbar, att dom har, år 2014, en dietist som har godkänt detta. Jag håller detta som väldigt osannolikt. Klubbar på Korp-nivå har ju nästan nuförtiden egna dietister. Om detta nu är sant då blir jag väldigt orolig. Å andra sidan så skulle man inte bli förvånad då man ser hur vissa andra delar av klubben sköts.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2014-09-26 14:21
[QUOTE=Gabriel]Att spelarna trycker i sig sådan junkfood innan matcher gör mig oerhört orolig. Pizza innan match ska INTE vara tillåtet, att försöka komma med förklaringar och argument till varför det ändå skulle kunna vara okej är bara ett löjligt försök att försöka försvara allt som har med klubben man ändå älskar att göra. Nej, vadå käka pizza innan match. Proffesionella fysiker eller inte, förstår ni vad det gör med kroppen? Inte speciellt konstigt att Messi spyr innan match. Hänt några gånger att jag gått och gymat efter att ha slängt i mig Pizza, revben eller annat skit, det har ALLTID slutat med att jag varit tvungen att avbryta träningen pga illamående. Det här är på inga sätt okej, man måste ta hand om sin kropp bättre. Jag avskyr Ronaldo men killen är den mest proffesionella fotbollsspelaren som finns. Han äter ingen skräpmat alls och dricker inte kolsyrade dricker. Det som gör det hela än mer oroväckande är att nästan hela laget hade Pizza på menyn. [/QUOTE] Som jag har förstått det så är det efter match dem gör det
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-09-26 14:12
Hahah kan det vara samma diet som Messi gick på under Guardiolas tid?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-09-26 13:43
Att spelarna trycker i sig sådan junkfood innan matcher gör mig oerhört orolig. Pizza innan match ska INTE vara tillåtet, att försöka komma med förklaringar och argument till varför det ändå skulle kunna vara okej är bara ett löjligt försök att försöka försvara allt som har med klubben man ändå älskar att göra. Nej, vadå käka pizza innan match. Proffesionella fysiker eller inte, förstår ni vad det gör med kroppen? Inte speciellt konstigt att Messi spyr innan match. Hänt några gånger att jag gått och gymat efter att ha slängt i mig Pizza, revben eller annat skit, det har ALLTID slutat med att jag varit tvungen att avbryta träningen pga illamående.

Det här är på inga sätt okej, man måste ta hand om sin kropp bättre. Jag avskyr Ronaldo men killen är den mest proffesionella fotbollsspelaren som finns. Han äter ingen skräpmat alls och dricker inte kolsyrade dricker. Det som gör det hela än mer oroväckande är att nästan hela laget hade Pizza på menyn.
Annons: