/spanien/barcelona/forum/518.aspx/spanien/barcelona/forum/518.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonistas
2018-02-16 23:51
Lion24 - vad som är frustrerande är att han står offside med en fucking meter. Kolla linjedomaren han har perfekt sikt på hela situationen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Krabban94
2018-02-16 23:05
@Soko:


Valverde gör helt rätt i och med att Eibar är ett av de formstarkaste lagen i ligan. Dessutom har Barca redan kryssat två matcher i rad och har inte längre råd att tappa försprånget mer än man gjort.

Spelarna har 2 hela dygn på sig att vila inför Chelsea, då bör de även få vila och återhämta sig. Nu är det bara måste vinna matcher som gäller. Det bästa laget bör spela och Valverde bör även låta dem vilaunder veckorna för att de ska hålla sig fräscha.
Barcelona Soko
2018-02-16 22:43
Jag är orolig inför matchen imorgon när jag ser att Valverde tog den starkaste laget till matchen och lämnade hemma Paco Denis och Gomes. Om en match de tre borde vara med är just imorgon. Nu blir det alltså stark elva och vi kan bara byta ut 3 spelare .  Detta mot ett fysisk starka Eibar på bortaplan bara tre dagar inför Chelsea matchen. 

Barcelona II Barça II
2018-02-16 22:25
@Barcelonistas “Silence, is the best reply to a fool”
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2018-02-16 22:14
@Barcadinho.:Tottenham matchen var ingen utslagningsmatch. + så stod inte säsongen på spel i matchen. Du kan vinna en match mot Real Madrid, men du kan inte slå ut dom. I utslagningsmatcher i turneringar Uefa anordnar kan man inte slå ut Real Madrid. Inget lag har chans. Champions League spelas som tradition, inger pengar och reklam. Annars finns det bara en mästare. Det här snart gått 3 år, snart över 1000 dagar, att du inte fattat det än...
Barcelona Barcadinho.
2018-02-16 22:05
@Lion24:


Jaha du, fick dem inte stryck av Tottenham, säg inte att matchen var betydelselös för det var den ! Om Tottenham kan så kan många andra klubbar.
Barcelona Lion24
2018-02-16 21:53
Tydligen var Toni Kroos offside innan straff incidenten mot PSG. Bild på länktips. Video här: https://mobile.twitter.com/Zona_Blaugrana/status/964579200018669568


Det är som sagt omöjligt att besegra Real Madrid i Champions League. Inget lag har chans på Real Madrid i någon av Uefas turneringar. Spelar ingen roll om det är supercuper eller Champions League. Ett lag på en helt egen nivå.
Barcelona Soko
2018-02-16 21:45
@TIKITAKA1086:

Dessutom spelar Chelsea hemma ikväll redan inför matchen mot oss på hemmaplan. Medan vi spelar först imorgon på bortaplan inför Chelsea på bortaplan. Helt otroligt . 2 borta matcher på 3 dagar medan Chelsea 2 hemmamatcher på 4 dagar !
Barcelona DM1982
2018-02-16 21:18
[QUOTE=Dûssel]Ja för han ju spelat gratis hela karriären här typ eller?. [/QUOTE] Det har han inte gjort men han har varit lojal och inte lämnat när det gick dåligt för laget. Förstod du verkligen inte att det var det som syftades?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona TIKITAKA1086
2018-02-16 21:10
En väldigt stor fördel Chelsea har inför mötet är att dem spelar ikväll, i cupen och roterar i princip hela laget. Hoppas vi avgör tidigt imon och kan plocka av spelare. Väldigt viktigt kan det bli.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2018-02-16 21:00
Vill att man går hårt direkt mot Eibar och stänker dit 2 mål så att laget slipper slita på sig för att jaga hela matchen och VV då kommer använda spelare som ska sparas till Chelsea. Vill se en stark elva med viss rotering.

Möjlig elva,

Ter Stegen
Semedo Mina Umtiti Alba
Vidal Rakitic Busquets Coutinho
Messi Suarez

Vidal kan vara nyttig här med sina löpningar och sin ständiga jakt på mål/assist. Han sprattlar till ibland och Paulinho känns lite off för tillfället. Avgör man matchen tidigt tar man ut Alba Busquets Messi. All in från början så inte lagen börjar få luft efter våra två senaste poängtapp.
Real Madrid Dûssel
2018-02-16 20:09
@ || #5 sergiobusquets:

Ja för han ju spelat gratis hela karriären här typ eller?.
Real Madrid Dûssel
2018-02-16 20:08
@Barcelonistas:
Lustigt hur pratar om att andra har begränsade fotbollskunskaper
Barcelona oocbgb
2018-02-16 19:28
[QUOTE=the cameroonians]Ingen Denis, Paco eller Gomes i truppen till morgondagens match mot Eibar. Vermaelen fortfarande skadad. I länktips ser ni hur lilla Eibar ser ut från ovan. [/QUOTE] Är det inte helt underbart? Town population: 30,000 Stadium capacity: 5,400.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona TIKITAKA1086
2018-02-16 18:26
Tror ni mina får ännu en start för att vila pique inför cl eller blir det pique-umtiti?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2018-02-16 18:12
Ingen Denis, Paco eller Gomes i truppen till morgondagens match mot Eibar. Vermaelen fortfarande skadad. I länktips ser ni hur lilla Eibar ser ut från ovan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2018-02-16 17:36
Håller med om att det var ett väldigt märkligt byte att ta in Meunier mot Cavani men faktum är att PSG faktiskt tog tag i matchen runt den tidpunkten. 2-1-målet kom ju egentligen ur i princip ingenting. Därför är det kanske lite överdrivet att helt och hållet lasta Emery för det tappade resultatet. Jag tycker fortfarande det var ett enormt misslyckande och på många sätt signifikativt för honom och PSG att förlora matchen på det sättet men ibland får mn även komma ihåg att marginalerna är mycket små.
Barcelona Barcelonistas
2018-02-16 15:08
Kolla in länktips folket jag följer gruppen på Facebook och dom diskuterar Barca matcher osv. Riktigt sevärd!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-02-16 13:15
Z_z Det har varit så oerhört lätt och smärtfritt att följa honom. Inga flyktrykten, inga skandaler och alltid visat upp det bästa från Barcelona. Under dessa år så har han varit en av dom bättre om inte stundtals vår bästa spelare. Men aldrig varit i närheten av messis lön, har fått bevittna legoknektar tjäna mer. Aldrig gnällt, hotat eller begärt fantasi summor. Blir han kvar så ska han fan ha den lojalitetbonusen neymar suktar efter! Kan vara viktigt för Dembele att iniesta blir kvar, vampyren är dembeles idol.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-02-16 13:01
II Barca II - märks att dina fotbollskunskaper är begränsade. Så vadå bara för Real vann med 3-1 så hade jag fel? Var Real bättre än PSG? Stirra dig inte blint på resultatet det var marginaler och tur som avgjorde matchen. PSG var det bättre laget spelmässigt men även chansmässigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Z_Z
2018-02-16 12:26
@ || #5 sergiobusquets:


Iniesta är en spelare som absolut har full rätt att göra helt som han vill och klubben ska och (som det låter) kommer inte stå i vägen för det. Däremot tror jag absolut att Iniesta kommer kunna ha en betydande roll för laget åtminstone två säsonger framöver även om hans speltid lär minska allt eftersom.

Oavsett vad han väljer så har han den fulla rätten och man kan bara tacka för alla år hand fått oss att njuta. Utan tvekan en av världens bästa mittfältare genom tidigare och briljansen och finessen han haft är det få om någon som kan matcha. Nästan tur för världsfotbollen att han inte var lika stark poängmässigt som spelmässigt för då hade det nästan varit löjligt.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-02-16 12:13
Iniesta is considering a huge offer from the Chinese Super League (€35M per year). He has not made his decision but will wait till the end of the season to decide. [Lluis Miguelsanz of @Sport_EN] Kanske dags att även det här äktenskapet tar slut, han förtjänar ju minst sagt det där kontraktet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2018-02-16 10:28
Håller med, Cavani kan jämföras med Suarez. Du byter inte ut såna spelare på rikitgt vikriga matcher. De här spelarna kan vara bleka nästan hela matchen men ändå göra ett par match avgörande saker.

Paradoxalt nog så tyckte jag att Psg spelade rikitgt bra efter bytet, under några minuter, men det fanns ingen avslutare av rang längre. Psg belgiska högerbacken kom in för att stänga Marcelo och återigen paradoxalt, det är han som gjorde sista målet. Så är det, taktik o idéer en sak, verkligheten annorlunda. Inte alltid, men ibland, precis som i livet, går inte att planera morgondagens till prick.
Barcelona Cule4life
2018-02-16 10:16
Som vi alla förstått nu i efterhand är att Emery fegade ur totalt. Vi såg det på Camp Nou förra året och på bernaleo nu senast.

I båda lägena har Emery och PSG överhanden. Hade PSG spelat som vanligt mot Barca hade bi inte gått vidare. Likadant mot Real. Man skulle fortsätta spela mot Real efter 0-1. Men när man börjar göra defensiva byten med Cavani ut för en högerback, ja då skickar du ut helt fel signaler. DiMaria te.x har varit briljant senaste tiden. Han kunde ta ut Celso och flytta in Veratti som pivote och låtit DiMaria spela offensiv mitt. DiMaria tillsammans med Mbappe Cavani Neymar hade enkelt kontrat in 2 mål. Hur han vågade bänka T.Silva heller fattar jag inte alls.

Denna Emery är ett riktigt stolpskott. Hur Nasser låter honom vara kvar förblir en gåta.
Barcelona Barcadinho.
2018-02-16 10:16
Tillbaka hit efter ett märkligt spärr. Fattar inte varför men shit same, antagligen misstag.

Många, inkl mig själv, har en tendens att överanalysera jämna matcher i efterhand. Jag menar, kollar man på livescore och ser 3-1 så uppfattar man en rätt stor skillnad mellan lagen. Men så var det inte, marginalerna var ytterst små, matchen kunde sluta annorlunda och vi skulle nog analysera allt på ett annat sätt.
Psg hade två skott på mål från typ 5-7 meter med en knapp ben blockering.
Och flera andra bra chanser, tvärtom för Real, Ronaldo har nästan snubblade in bollen på sitt andra mål, det fanns inte avsikt att avsluta så. Visst, han förtjänar beröm för loppningen och boxplaceringen.
Men återigen, Real har fått väldigt bra utdelning (3-1) med tanke på hur matchen såg ut. Det kallas väl för flyt och som så många gånger, viktigt att ha flyt på cup turneringar.

Jag är jätte nervös för nästa vecka. Kommer kännas skit om vi snubblar mot Chelsea och marängerna kör vidare. Även om jag inte tror att de kommer vinna turneringen iår.

Svår liga match dessutom först.
Barcelona II Barça II
2018-02-16 09:34
@ Barcelonistas

”Real va sämre än vad jag trodde”

Innan matchen trodde du att PSG skulle vinna, det slutade med en 3-1 vinst för Real. Hur kan du då komma till slutsatsen att de var ”sämre än du trodde”? Real var ju uppenbarligen bättre än vad du trodde?
Barcelona Duda
2018-02-16 09:29
Coutinho bekräftade i Marca (tror jag att det va) för någon dag sedan att han har ansökt om portugisisk pass så att han kan frigöra icke-EU platsen åt Arthur, som förväntas komma i sommar. Sen så får ni inte glömma att PSG är väldigt starka just i Paris. Vi vill inte minnas men... 4-0 förra säsongen? Allt kan hända i returen!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-02-16 00:43
Kröjjff - aldrig jag är så nervös inför tisdagen. Chelsea är konstigt nog det enda laget nuförtiden som gör att jag blir nervös. Kan ha och göra med hur svårt vi har det mot dom. Jag vet inte. Men jag är nöjd med ett kryss. 1-1, 2-2, är resultat jag tar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
2018-02-16 00:40
Barcelonistas Real Madrid var alltså sämre än vad du trodde. Men imponerade samtidigt på dig vid en jämförelse med vad dom presterat tidigare under säsongen. Är det kanske så att du tagit ut Barcas seger mot Chelsea i förskott och redan har firat med din helflaska champagne?
Barcelona Barcelonistas
2018-02-16 00:24
Real Madrid imponerade om man jämför med vad dom presterat under säsongen. Vilket säger ganska mycket så det i ärlighetens namn inte alls såg så bra ut hemma mot PSG. PSG styrde i långa stunder matchen totalt och hade enorma chanser till att sätta ditt 1-2 mål till. Det kanske bara är jag men jag blev väldigt överraskad av sättet PSG spelade på. Blir en intressant retur.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: