/spanien/barcelona/forum/516.aspx/spanien/barcelona/forum/516.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona the cameroonians
2017-07-01 20:15
Idag plockades reklamen för Qatar Airways bort från Camp Nou då sponsordealen gått ut. Det råder delade meningar i Barças styrelse kring om klubben ska fortsätta samarbeta med Qatar. Medan en del menar att det är för mycket dålig PR relaterat till Qatar just nu både politiskt och sportsligt och att klubben bör hålla sig borta från denna publicitet, insisterar andra på att det finns för mycket pengar som står på spel för att tacka nej. Bartomeu var ju själv (på presskonferensen i juni) något osäker i frågan och klubben tittade på situationen och inte såg det för osannolikt att Qatar Airways kunde fortsätta som klubbens officiella flygbolag. Med fortsatt ökande lönekostnader och behov av att både förstärka truppen samt investera i Espai Barça är det mest troligt att pengarna åter vinner över värderingarna. Det ironiska i sammanhanget är att Rosell 2010 övertygade medlemmarna om att Qatar var nödvändigt för att motverka den dåliga ekonomin efter Laporta (som visade sig vara felaktigt). Nu behövs de för att motverka hans egna tillkortakommanden i samma sak.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-07-01 19:52
Mathieu tjänar i runda slängar 4.7 milj € per år. Det finns ingen klubb i varken Portugal lr Spanien förutom topp trion i spanien då som kan betala en sådan lön. Han sitter på en crack lön. Hur han ansågs som en crack och fick en sådan lön förblir en gåta. Jag vet inte riktigt hur det är med kontakt men jag tror inte man kan bara bryta kontraktet. Han sitter ju på ett kontrakt till 2019 dessutom, så då kostar det ca 9.5 milj € att lösa ut honom. Jag tror han själv inte vill gå miste om nästan 10 milj € och tror verkligen inte sporting pungar dom cashen. Det är ju isåfall då att Barca fortsätter med välgörenhets projektet och löser ut honom genom att ge han 9 milj € som är kvar på hans kontrakt. Vermalen sitter på kontrakt till 2019 och tjänar 55000€ i veckan, ca 5.2 milj € kvar att tjäna på sitt kontrakt och lord Douglas med sina 35 o veckan blir ca 3.6 milj €. Dessa är omöjliga att sälja och omöjligt att dom får såna löner ngnannanstans. Dom kmr nog sitta av sina kontrakt då dom inte kmr högre lr längre i karriären. Om 2 år är dom sen fria och gå vart dom vill. Tillsammans har dessa lords nästan 15 milj € kvar att få av Barca till 2019. Låt det sjunka in.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-07-01 19:48
fcb88 Du ser inga problem med att Barcelona låter en kontrakterad gamling provträna i 3 veckor med ett annat lag? Du borde nog TÄNKA lite.... Vi sjunker ännu lägre för varje vecka, jisses så fantastiskt dåligt skött den här klubben är.. Patetiskt är det rätta ordet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2017-07-01 19:35
Fcb88

För att svara på frågan du ställde neymar JR, nej, jag tror inte att det strömmar in med bud för Mathieu. Men om Sporting, ett Champions League lag, som vill ha Mathieu, då måste det väl vara intresserade klubbar, eller hur? Tänk efter själv. Problemet är tre veckors provspel. Jag vet inte om jag har varit med om det här nån gång. Vad händer om tre veckor och Sporting inte är intresserade? Då har du förlorat tre veckor för att sälja spelaren i fråga. För spelaren i fråga måste bort, det är väl nästan alla överens om?

Så jo, om ett lag som nästan varje år spelar i Champions League, då tror jag klart att det finns bud från andra klubbar för Mathieu. Tänk efter själv.
Barcelona the cameroonians
2017-07-01 19:34
Angående Mathieu Den situation som nu uppstått där Barça låter en kontrakterad spelare provträna med en annan klubb i ett desperat försök att hitta en ny klubbadress åt honom är ett resultat av de galna sommaren 2014. Det är ff svårt att förstå, än mindre acceptera, hur Mathieu kunde ges en så hög lön - särskilt med tanke på att han är mittback och inte tänkt för startelvan. Det var kaotiskt minst sagt med köpen av Vermaelen, Douglas osv. Men men, vatten under broarna. Med facit i hand borde Jeremy ha sålts förra sommaren när Umtiti värvades, då hade han i alla fall ett tjugotal matcher i de långa benen med några hyfsade framträdanden på meritlistan. Värre nu när han knappt spelat på ett halvår. Men då var han ju fortfarande Luchos favorit. Nu är det bara att hoppas på att fransmannen kan charma byxorna av sportchef och tränare i Sporting under sommaren. Kan se framför mig hur Mathieu stegar in på deras kontor efter träningen, smäller upp dobbskorna på skrivbordet och med en cigg i mungipan utbrister - How U doin'
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Fcb88
2017-07-01 19:06
@neymar JR || Cillessen #1:


Tror du innerst inne att de strömmar in med bud för Mathieu? Ingen vill ha honom.. tänk efter själv..
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-07-01 17:42
Marlboro får träna i 3 veckor med sporting, avdelning wttttfff.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-07-01 17:12
Vi kan ta hit Zlatte nu när han är klubblös.
Barcelona jonis
2017-07-01 17:06
Härligt med så många spelare samlade på Messis bröllop, men denna bild fastnade. Kan fortfarande inte släppa att Dani inte spelar hos oss längre. En sann culé som alltid kommer tillhöra oss. Inte för att det kommer hända, men tänk om han hade återvänt till kommande säsong..
Barcelona Thierry Henry
2017-07-01 16:49
@Barcelonistas:Nej det förstår jag inte


Nej det förstår jag inte! Iniesta smällde upp bollen i krysset i 92a minuten. Ronaldinho gjorde sitt 2-1 I 50e. Efter det slog Brasilien av på takten och va aldrig riktigt hotat. Även om Ronaldinho blev utvisad i 57e. Så man gick vidare trots hans u5visning snarare än något annat
Barcelona Thierry Henry
2017-07-01 16:44
@Barcelonistas:

"

"Prior to the 2002 World Cup, Romário, aged 36, was in considerably good form while playing for Vasco da Gama, but once again he was left out of the national squad by coachLuiz Felipe Scolari due to indiscipline. The final incident happened when he pulled out of the Brazil squad for the 2001 Copa America inColombia. He told Scolari that he was having an eye operation, but he played friendlies for club side Vasco da Gama in Mexico and went on holiday instead.[49] The entire country, including President Fernando Henrique Cardoso, called for his inclusion,[17] and Romário gave a televised news conference in which he made his case and apologised, bursting into tears three times,"


Tom brasiliens president gick ut och ville art man skulle inkludera Romario. Vissa spelare åldras inte som andra. Romario va en av dom.
Barcelona Thierry Henry
2017-07-01 16:36
@Barcelonistas:Tänker inte argumentera. England är ett choke lag deluxe och Brasilien va överlägsna spelmässigt. Håller med om att Ronaldinho va bäst den matchen. Men är övertygad o. Att Brasilien hade vunnit ändå. Det är som att säga att Barca inte vunnit trippeln 09 utan Henry. Det vet man aldrig.

Brasilien lämna Romario hemma. Romario va kanske deras mest formtoppade spelare just då. Ta in honom istället för Ronaldinho och kanske tom för Ronaldo och dom hade fortfarande vunnit. Ta ut Rivaldo så hade han inte gått att ersätta.

Oftast så betyder spelmässigt dominans vinst. Ingen vet hur en turnering utvecklat sig utan en spelare. Ronaldinho va i vart fall ingen avgörande faktor för Brasiliens cm vinst. Rivaldo va det. För han spela på en egen nivå det vmet. Ronaldinho va en av dom bättre men stod inte ut.
Barcelona Port Olímpic.
2017-07-01 16:28
Helt ärligt nu. Vad är det med denna lednings oförmåga att få in kritiska värvningar i rätt tid? Datumet är idag 1 juli och den enda man lyckats signa tillbaks är Delofeu? Vi är i starkt behov av en spelmotor av yppersta världsklass och en försvarare eller två. Blir det återigen halvdanna lösningar så kan vi glömma titlar även nästa säsong (räknar ej CDR).
Barcelona Cule4life
2017-07-01 15:51
@Barcelonistas:

Blev så arg när dom petade Romario VM 98 för Bebeto.
Barcelona el Flaco
2017-07-01 15:45
@Gabriel:


Min gissning är att fransmannen blir utlånad en säsong och när hans kontrakt går ut nästa säsong går han som Bosman permanent till Sporting. Och som grädde på moset kommer vi betala hava lönen under låneperioden. Visca Barto!
Barcelona LennyRomario
2017-07-01 15:38
Romario var ALLTID Brasiliens mest formtoppade spelare. Men aldrig i personlig toppform.
Barcelona LennyRomario
2017-07-01 15:37
Dubbel
Barcelona Barcelonistas
2017-07-01 15:12
Messi var bäst i världen 09 och således bäst i Cl. Men utan Don Andres hade vi inte vunnit. En bra jämförelse med Ronaldinhos prestation mot England 02. Rivaldo var turneringens bästa spelare men utan Dinho hade man ej vunnit. Förstår du vad jag dillar om nu?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-01 15:08
Romario Brasiliens mest form toppade spelare 2002? Romario var 36 år gammal då va pratar du om?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-01 15:05
Thierry Henry - men snälla människa din jämförelse ger mig migrän. " det är som att säga att Barca inte hade vunnit trippeln 09" Henry avgjorde knappast någon match i Cl för Barca på samma sätt som Ronaldinho gjorde för Brazil 02. Utan Iniesta 09 hade vi inte vunnit Cl elr utan Messi. Då hade jag hållit med. Bara för att man är spelmässigt överlägsen ett annat lag betyder det inte att man kmr vinna. Chelsea - Barcelona 2012 är ett bra exempel på det. Det är fakta att England ledde med 1-0 innan Ronaldinho kom in och trollade.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2017-07-01 14:59
@Barcelonistas:Tänker inte argumentera. England är ett choke lag deluxe och Brasilien va överlägsna spelmässigt. Håller med om att Ronaldinho va bäst den matchen. Men är övertygad o. Att Brasilien hade vunnit ändå. Det är som att säga att Barca inte vunnit trippeln 09 utan Henry. Det vet man aldrig.

Brasilien lämna Romario hemma. Romario va kanske deras mest formtoppade spelare just då. Ta in honom istället för Ronaldinho och kanske tom för Ronaldo och dom hade fortfarande vunnit. Ta ut Rivaldo så hade han inte gått att ersätta.
Barcelona the cameroonians
2017-07-01 14:43
Så, första värvningen i hamn och det blev inte oväntat Deulofeu. I kontraktet som gjordes upp med Everton fanns förutom själva buy-back klausulen också specifika överenskommelser mellan Barça och Deu. 1. Till att börja skulle ett återköp innebära att Deu skulle ses som en sportslig värvning och inte en ekonomisk. Därför får inte Barça sälja honom vidare under den första säsongen. 2. Deulofeus lön ökar med 25% mot det han hade i Everton. Klubben gjorde en i princip likadan deal med Pedro då han skrev under ett nytt kontrakt precis innan han gick till Chelsea, ett sätt att säkerställa en bra lön för spelaren när den väl lämnar. Det här är en lågrisk-affär för både klubb och spelare, frågan är hur långvarig relationen blir den här gången. Förhoppningsvis riktigt lång - för det skulle ju innebära att Deu lyckas vilket såklart är det allra bästa för båda parter. Om inte så är gången redan krattad för ett uppbrott redan nästa sommar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-01 14:33
"Jo det hade dom" Nej det hade dom inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-01 14:31
Thierry Henry - Utan Ronaldinho hade det blivit respass redan i kvarten 2002. Mot England hans ökända frispark. Eller hans dribblingar där han får England försvaret o köpa korv för att sen fri spela Rivaldo.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2017-07-01 14:26
@Barcelonistas:Jo det hade dom. Ronaldinho va bra mot England men han va bara en pojkspoling då. Det är som att säga att framkrike inte vunnit cm 98 utan Henry. Främst Rivaldo men även Ronaldo va helt ostoppbara
Barcelona Fcb88
2017-07-01 14:06
@Gabriel:


Förmodligen för att ingen vill ha honom? Inte så konstigt de heller..
Barcelona Amo.38
2017-07-01 13:36
Barcelonistas Självklart var Ronnies genombrott en av de stora anledningarna också. Han tillsammans med Rivaldo banade verkligen vägen för Brasilien. Mer än R9 i mitt tycke.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-07-01 13:35
Nyaste skämtet från ledningen:

Man har gett Mathieu tillåtelse att gå på en 3 veckors prövning för Sporting Lissabon.

Haha, vi är verkligen den enda top klubben i världen som går med på sånt här. Vadå prövning. Wtf, vilken skämt klubb vi är.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-01 13:27
Ronaldinho var också en stor anledning. Utan Ronnie hade Brasilien aldrig vunnit vm 02.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2017-07-01 13:26
Förstår verkligen inte varför vi inte går all in för Renato ! Killens potential är gaaalet stor! Vi kommer säkert vilja köpa han för en miljard om något år. Varför inte gå för spelare med potential istället för att vänta tills dem har bevisa så jävla irriterande..
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: