/spanien/barcelona/forum/515.aspx/spanien/barcelona/forum/515.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona the cameroonians
2018-08-12 17:48
FCB_MESSI Godswill lämnade Barça och drog till England och League One-laget Fleetwood Town medan han studerade i London. Tror inte det var så mycket fokus på teknik där o då, men visst borde man (du) ha sett nån form av la Masia-spår även nu. Kan man tycka. Det blev för övrigt en halv säsong i Segunda B i våras för nigerianen innan flytten till Götelaborg. En påminnelse om att långt ifrån alla akademispelare tar de sista klivet i karriären och har förmågan att nå toppen. Finns ju fler exempel, bland annat Gai Assulin.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2018-08-12 17:47
Valencia har gjort klart med batshuayi från Chelsea samt Gameiro från Atletico, Rodrigo klar för Real?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Damon2022
2018-08-12 17:46
city har 0 försvar 2 passningar o man är framme i deras mål
Barcelona FBKröjjf
2018-08-12 17:44
Iniesta70 alias Kapten Roberto Ja, tyvärr har du "nog" dessvärre helt rätt i att våra förhoppningar förblir vad jag själv skrev, d v s fantasier. Och skulle Miranda och Puig mot förmodan ändå kastas in i hetluften ikväll, sä lär många av de som sitter på läktaren eller i TV-fåtöljen kräva att de presterar på minst samma nivå som den miljardmannen Dembélé uppnått under sin första säsong i FC Barcelona, för att publiken som lidit med Dembéle i empatins tecken, ska plädera för en fortsättning på hemmagjorda "experiment" av det slaget.
Barcelona FCB_Messi
2018-08-12 17:41
PSG köper en mittback från Schalke vid namn Thilo kehrer 22 år för 37 miljoner euro . Dyrare än Yerry mina med andra ord . Konstigt .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2018-08-12 17:36
The cameroonians Jag var på plats och såg häcken . Han ekpolo som har spelat i Barca imponerade inte ett dugg och min första tanke var ”har den här killen spelat i Barca ?”. Fast det tar väl lite tid att acklimatisera sig i det nya laget . Men jag tänkte främst på grundtekniken o.s.v.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2018-08-12 17:27
@LeChiffre:


Tvmatchen.nu
Barcelona LeChiffre
2018-08-12 17:04
Nån som vet vart man kan se matchen ikväll?
Iniesta70 alias Kapten Roberto
2018-08-12 16:49
Kröjjf Om jag granskar min spåkula riktigt noga angående hemma-odlade lirare i startelvan så säger den mig att Roberto dessvärre med största sannolikhet var den siste att etablera sig. I dagens cut-throat-konkurrens bland mångmiljonköp-miljardinvesteringar, grabbar med hutlösa löner, agenter, sociala medier och annat mumbojumbo, så tror jag det faktisk är nästintill omöjligt för en junis från de egna leden att slå sig in och få tillräckligt med speltid och förtroende för att make it big i A-laget. Vi bedrivs mer eller mindre som ett företag och man chansar knappast med "vaktmästarens son" när man investerat en bunt med cash på en het investering som man hoppas få utdelning för. Vem ska tex Puig sno speltid av? Nån miljoninvestering? Finns inte en chans. Kolla Alena förra säsongen. Inte en endaste sekund i LaLiga, trots att vi var mästare långt innan vi spräckte målsnöret. Nää, det var en bunt andra som låg högre upp i hierarkin som lirade istället. Miranda som andrahands val efter Alba? Nää, Valverde lär möblera om i backlinjen om det kniper och det slutar troligtvis med att Roberto vikarierar som vänsterback. Själv har jag höga förhoppningar på Miranda, Puig och Ruiz. Men, tror inte de har en susning att tjyva åt sig tillräckligt med speltid för att utvecklas som de ska för att växa med uppgifterna. Och steget från B-laget blir ju ännu större nu när de lirar i en division lägre än förra året. Ja, Alena gjorde det bitvis jäkligt bra i Segundan och han belönades med noll sekunder i ligan. Hur ska de andra kunna övertyga Valverde och styrelsen om att de är värda en riktig chans och inte bara några matcher i begynnelsen av kungens-cup, där alla andra bänknötare och "talanger" får chansen. Och nästa fönster så investeras det nytt... Ikväll hoppas jag mest av allt att Puig och Miranda kastas in i hetluften och får en del speltid i en riktig tävlingsmatch.Och att de tar vara på de minuter de får. Men de lär väl få sitta på läktaren för att "se o lära".... Sen vill jag tillägga att jag INTE ser Puig eller Miranda som ordinarie i A-laget denna säsong men OM man tror på dom så make some room and space så dom får chansen att slussas in på sikt.. För de flesta La Masia lirare så ligger ju faktiskt the cameroonians senaste inlägg närmare sanningen än att de hamnar i Barcas startelva.
Barcelona S.Eto'o
2018-08-12 16:30
Vet att hela laget har åkt till Tanger men när släpps 18 manna truppen ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-08-12 16:01
Det intressanta med en Superliga hade varit att man hade fått se vilket lag som är bäst i världen över en HEL säsong o inte vissa tillfällen i ett cupspel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2018-08-12 14:30
Ex-juvenilen och tillika UEFA Youth League-mästaren Godswill Ekpolo från start på högerbacken för... Häcken. Ibland är fotbollen väldigt rund.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona jerkasss
2018-08-12 14:25
Kåmark angående Liverpool: ”I och med finalplatsen i cl vet man att man är näst bäst i Europa på pappret” Suck Längtar till vi får en Toppliga i Europa istället för CL.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FBKröjjf
2018-08-12 13:00
Iniesta.70 Kapten Roberto är ett alias som lätt kan förväxlas med boxaren i "Män som hatar kvinnor". Men du har väl fullt upp att kämpa med hundarna, ungar och hembryggt äpplevin; förlåt fulwhiskey ska det förstås vara! Men nu raskt över till saken och den är att jag givetvis läste ditt inlägg i Dembele -frågan m fl. Syftet med min fråga var avsedd att få^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^ att också få del av tankegångar som du givit uttryck förut och som han också efterlyste i sitt svar tilll mig under gårdagen. Vi två verkar vara överens om det mesta för att nu inte säga snart sagt allt när det kommer till klubben i våra svårt sargade hjärtan. Därför lär det inte bli mycket till diskussion oss emellan. Så istället för att fortsätta stryka varandra medhårs i det offentliga rummet, kanske vi ska hålla oss till PM - funktionen. Där vi kan lätta på trycket i trygg förvissning om att vi inte behöver vara så diplomatiska som forumets regelverk föreskriver. Diskutera diverse drömvärvningar året runt, kan vi väl överlåta åt andra tills dess våra egna fantasier om fler närproducerade egna talanger, äntligen går i uppfyllelse. Sergi Roberto är tyvärr än så länge bara undantaget som bryter mot regeln, som säger att gräset alltid är grönare på den andra sidan där det konstgjorda kostar skjortan; som måste smutsas ned med sponsorers reklam för att finansiera handpenningen som betalas under styrelseborden i dagar som dessa. Vi syns!
Barcelona CipanBarcelona
2018-08-12 12:58
Folk tar den här matchen som om de vore en träningsmatch eller som att vi möter ett bottenlag. Vi möter Sevilla i en cupfinal. Vi vill ta hem alla titlar och Sevilla är inget bottenlag, då ska man inte bänka Suarez, Rakitic, Umtiti osv. Spelare som ska bara va inne i startelvan, ingen snack om saken. Min elva: Ter stegen Semedo, pique, umtiti, alba Sergio Rakitic Arthur Messi Suarez Coutinho
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2018-08-12 12:43
Vad vill ni se för startelva ikväll?, Jag vill köra med en elva som är kombinerad med spelare som varit med hela försäsongen kryddat med spelare som är självskrivna i startelvan.


_________________Cillessen_____________
__Semedo____Pique____Lenglet__Alba__
__________________Sergio_______________
__________Rafinha________Arthur________
______Messi__________________Coutinho_
__________________Munir________________

Vill ge chansen till Munir så att han antingen imponerar och blir kvar eller springer runt som en yr höna och lämnar klubben. För jag tror att det står mellan Paco och Munir om vem som ska bli kvar (ev bud påverkar såklart också vem som försvinner) Rafinha hoppas jag startar och förhoppningsvis gör han en grym match och blir kvar i laget.

Spelare enligt mig som klubben ska överväga bud på är Paco, Munir, Denis (tror dock han blir kvar denna säsongen), Samper, Alena (lån)

Enligt mig borde 3 av ovanstående lämna klubben, Samper känns som självklart att han lämnar men är knepigt då han fortfarande har knäproblem och hans kontrakt går ut nästa säsong, Vi får hoppas på en lösning som gynnar alla parter.

Bud på mellan 15-20milj euro för Munir ska övervägas, Paco 25-30milj euro (känns som pl var hans chans), Får vi inte bud i dessa trakter så hoppas jag man förlänger Munirs kontrakt och lånar ut han. (Alaves)

Alena behöver speltid och jag har svårt att se att han får tillräckligt denna säsong så där ser jag gärna en utlåning.
Barcelona jonis
2018-08-12 12:29
@VizzlA-"Tots Units Fem Força":


Att stava spelarens namn fel är en sak, men att gå in på hur man stavar när det kommer till varje persons individuella kunskap är något helt annat och hör inte till detta forum. Jag har också sett det du beskriver och utöver det sjukt många särskrivningar (ja jag är särskrivningspolis). Men hade jag poängterat detta varje gång hade mina inlägg ökats med 5000% och därför avstår jag från det. Du får tänka lite utanför boxen, det kan finnas de med läs- och skrivsvårigheter.
Iniesta70 alias Kapten Roberto
2018-08-12 11:34
Kröjjffar'n Jo, jag håller med dig i ditt senaste inlägg. Själv har jag för inte alltför längesedan skrivit ner min ståndpunkt i "Dembele-frågan". Ja, redan när det blev klart med Dembeles signatur så skrev jag en jämförelse mellan Dembele och Arnaiz om jag inte minns fel. Inte nåt om vem som är bättre än den ena, inte heller jämförde jag deras potential. Nää, jag jämförde deras "väg" till A-laget. Ja, en naiv liten banal jämförelse om hur man kan få speltid i Barcas A-lag: Dembele. Strejkade, "satte-sig-på-tvären" mot sin dåvarande klubb och hamnade tillslut hos Barca med ett "Jerry Bruckheimer production"-köp som fick många cules att ta fram popcorna. Ett gigantiskt miljardköp, för potential, under ett vinterfönstret. Nödvändigt? Nää, inte enligt mig personligen. Sen har jag extremt svårt för spelare som "bråkar" sig bort från sina "galärslavslöner"... Så, vi betalade för en "Popcorn- movie" men enligt mig så är den fortfarande under produktion. Jodå, han hade lite huvudroller i Dortmund, så, han har "visat" vad han kan.... Arnaiz? Jo, grabben köptes in för att förstärka B-laget. Ja, en sketen independent-movie. Billig, inget för massorna, endast "för närmast sörjande". Men, han tråcklade sig fram så pass bra i B-films träsket, ja, bl.a. med sin wingman Alena, så han fick chansen att ställa sig i rampljuset med A-laget. Vilket han gjorde med bravur de chanser han fick. Tyvärr gick han sönder när han var som "hetast" och nu är han på väg ut samma väg som han kom in...bakvägen. Ja, till Leganes för 60 miljoner(?). Nu är det här bara en jämförelse om hur vägen kan vara till speltid i Barca A och inget om hur bra eller vilken potential de har/inte har. Man kan också jämföra Thiago och Roberto. Ja, nu när många cules vill ha tillbaka Thiago till vårt kära Blaugrana. Själv vill jag inte se honom tillbaka i Barca tröjan. Roberto stannade kvar och tog de utmaningar som kastades åt honom. Han spelade på de platser han blev sagd att spela på. Han gjorde det utan att gnälla. Han visade KARAKTÄR och han visade att det var i BARCA han vill spela, inte i nån annan klubb. Nu är han en av kaptenerna i klubben medans Thiago söker skydd för den bayerska blåsten på deras avbytarbänk. Nää, Thiago är INTE den förlorade sonen. För mig finns inget "La Masia frikort" som han kan hiva upp och spela ut. Han har gjort sina val baserat på att göra karriär( inget fel i det) och inte att hans högsta önska varit att bära en Barcatröja. Roberto stannade och fightades, trots samma konkurrens. Det gjorde inte Thiago...
Barcelona Barcadinho.
2018-08-12 08:49
Siupercupen och säsongen är igång.

Finns en del saker som jag undrar över, nyfiket, hur de nya värvningarna och några (enstaka) unga talanger kommer prestera om ens de får bra chans mm.
Men en sak snurrar i mitt huvud strakast, jag är mest nyfiken inför säsongen på hur Messis säsong kommer se ut. Äldsta hemma undrade om jag tvekar, jag svarade att jag behöver nya bevis för att känna mig iugn.

En sak till. Börja spela Demb som toppforward istället för Suarez i vissa matcher.
Dags att skeppa bort Suarez steg för steg, precis som alla klubbar gör med duktiga spelare som kommit längre bort från sin topp. Man hamnar mer o mer på bänken tills man fattar att det är dags för nya äventyr.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2018-08-12 01:35
@FBKröjjf:
Bara mina öron hör namnet Pogba så brukar jag höra tjut, pipljud, brus och ett jävla surrande. Påminner nästan om tinnitus symtom tänkte jag först. Men när öronen mina spyr bara att bokstavera hans namn. Denna får forskarna lösa. Min tidigare inlägg om hudfärg och dessa effekter handlade om att detta viktiga ämne skulle hamna på topplistan när tiden var inne. På tal om Neymar. Försvarade honom mycket första säsongerna men ville ha bara få bort med honom sista säsongen är kejsaren var naken så o säga. Ville få bort honom, hans pappa's och deras företag.Och jag har inte ångrat sen dess. När vi är ändå inne på Neymar och Dembele och prislista. Minns du/ni någon av er samma häxjakt mot Neymar's första säsong? Han var juh den mest lovande spelaren någonsin och Barca's ledning skrattade åt dem hela R.Madrid. Men var det samma hysteri och bombastiska rubriker med alla hans fira syrans födelsedagar? Jag minns inte det. Jag minns inte det. Kanske kan jag ha fel. La masia aspekten är ännu en annan sak som har fått mig tappa intresset för att se på fotboll överhuvudtaget så tjejen börjar kolla på mina sms i mob. Så långt har det gått. Från att prioritera bort allting och henne p.g.a Barca till att hon bokar bord och jag avbokar det. Försöker få henne att förstå det. Den bataljen kommer ta några år tills livet börjar för oss två. Men ändå hänger jag här inne och läser och så kommer ack, på ack om bara. Läste precis Ramla's inlägg där han påminde mig om median och lednings relation. Fast jag har ändå har haft ögonen på detta många år. men man glömmer det snabbt med tanke på hur snabbt världen snurrar i dessa tider.
Barcelona ElRaval
2018-08-12 01:25
[QUOTE=VizzlA-"Tots Units Fem Força"]När folk drömmer om spelare och inte ens kan stava deras namn.. Facepalm.. De ligt* inte De light. Malcom och inte malcolm.. En annan sak jag märkt är att typ hälften här använder sett och sätt på helt fel sätt. Jag har sett flera olika sätt att skriva sett och sätt och typ bara jag använder det rätt. [/QUOTE] Andre Gomez, Raketic, Victor Valdez, Sergio Roberto, Cillisen, Bosquets, Alex Vidal är andra härliga varianter som dykt upp under åren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona oocbgb
2018-08-12 01:13
[QUOTE=Katalano]Var det inte samma sak med Rafinha och Inter. Att om Inter kvalificerade sig för CL så var de tvungna att köpa Rafinha? Är osäker men minns det så iaf. Där blev vi dragna vid näsan minst sagt. [/QUOTE] Exakt så. Om någon sitter på mer info gällande officiella uttalanden efter låneperiodens slut vore det trevligt att läsa mer. Såvitt jag vet är den officiella skrivelsen att det endast är en köpoption, medan samtliga medier av någon anledning rapporterade annat. Rätta mig gärna om jag har fel, det hoppas jag verkligen jag har..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2018-08-12 01:08
Angående non eu så får vi fast ställa upp med 11 st i supercupen.. Reglerna gäller ej i där då det räknas som en inofficiell match. Edit: Länktips
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2018-08-12 01:05
När folk drömmer om spelare och inte ens kan stava deras namn.. Facepalm..

De ligt* inte De light.

Malcom och inte malcolm..

En annan sak jag märkt är att typ hälften här använder sett och sätt på helt fel sätt.

Jag har sett flera olika sätt att skriva sett och sätt och typ bara jag använder det rätt.
Barcelona Infinit8Don
2018-08-12 00:41
Sevilla har tydligen gjort en ”anmälan” angående att Barca fick sin EU-grej fixad så pass fort innan matchen. Hoppas bara inte matchen skjuts upp eller något nu.....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2018-08-12 00:37
Ronaldo- Det är en jättebra klubb. Ända sedan jag var liten har jag tittat på Juventus och sagt: ”Hoppas jag spelar där en dag” och nu kommer jag att få spela i denna fantastiska klubb, en av de största i världen. Killen gör verkligen allt för att skaffa sig ”anhängare”. PRonaldo
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2018-08-12 00:37
@Rambla~:
Tack Ranmla. Har misstänkt detta samma och så klart det handlar om att balansera kontot hos dessa hyenor. Tro fan att jag inte missade när ledningen sparkade tränaren som jobbade med Messi under Pep's tid. Vad hete han igen? Jag pratar om den tränaren som följde som en skugga från vänskapsmatcher till träningarna. Snälla hjälp någon. Se, Det är bara affären o politik av det hela. Önskar, o hoppas att Dembele lyckas i Barca om inte så finns det andra klubbar som är intresserad. Men när det blir en sommarplåga här inne så tappar man bort var källan är egentligen. Ledningen och median där i Barca är så synkroniserade. Kollade här om dan Tottenham med en vän som hejar på dem och berättade om Rossel Juntan och hur lättpåverkade medlemmarna är som rösta fram dem. Uppskattar ditt inlägg ovan här då jag slutat följa fotboll nästan intill ingenting. Kan lova dig att jag kanske såg 7 matcher av hela VM p.g.a föra säsongens taktik, värvningar, icke värvningar, spel nej listan är lång. Har tappat intresse för fotboll så att man börja gå tillbaka till gamla vanor d.v.s UFC.
Barcelona Katalano
2018-08-12 00:33
@oocbgb:


Var det inte samma sak med Rafinha och Inter. Att om Inter kvalificerade sig för CL så var de tvungna att köpa Rafinha? Är osäker men minns det så iaf. Där blev vi dragna vid näsan minst sagt.
Barcelona FBKröjjf
2018-08-12 00:31
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:
Vad jag tycker? Tja, först som sist vill jag understryka att Pogba från skillnad till Dembélé, fungerar som ett rött skynke för mig och det beror verkligen inte på hans hudfärg. Pogbas fjantiga beteende efter vinsten i VM - finalen gav mig ytterligare vatten på den kvarn, som alstrar negativ energi så fort jag ser kroppsspråket; som passar bättre på en catwalk i Paris än Camp Nou. Med Pogba i FCB och Puyol som kapten, hade den senare haft fullt upp med att läxa upp primadonnan och hans manér. Dembélé däremot väcker inte den sortens antipati hos mig som Pogba. Men med det sagt så har jag personligen inte alls sett ens tillstymmelse till den potential, som fick FC Bartemeu att punga ut med så otroligt mycket pengar, för hans egenhändiga namnunderskrift på ett storstilat kontrakt; som kanhända väckte krav som kvävt kreativiteten på samma sätt som våra La Masia - ynglingar dukar under för trycket av att få EN chans; på fel plats i ett för dem ofördelaktigt spelsystem där fysiken allt oftare sätts i främsta rummet. Fråga fransosen vad han anser. Vågar han svara för sig? Förvisso har skador satt käppar i lyckohjulet för Dembélé, liksom Valverdes val av spelsätt den gångna säsongen. Men i mina ögon har han fortfarande en hel del att bevisa även i sitt eget beslutsfattande på planen, för att jag ska kunna ta honom på fullaste fotbollsallvar. Och jag lär ju inte vara allena om den uppfattningen. Eller hur, Iniesta.70? Vad förväntas av vår Alena, efter hans långtida skadefrånvaro månntro? Visar han inte per omgående mer "potential" än Dembélé, vilken kostade FCB en summa som skvallrade om en fix färdig storstjärna med framtiden för sig, så talar väl det mesta för att La Masia får stå tillbaka för att bekosta något nytt penningslukande propagandanummer så som Neymar; i det skumraskprojekt som påbörjades av "vår" Sandro Rosell och Bartomeu verkar vilja avsluta till hans "ära"; ska stå för vanära. Apropå Pogba, så verkar denne vara utrustad med så mycket självförtroende att han gott kunde ha delat med sig hälften av detsamma till Dembélé. Det hade förmodligen båda vunnit på i det långa loppet. Och när som jag nämnt även Neymar, förmodar jag att någon troligtvis lär komma hävda att denne diva betalade sig själv i och med övergången till PSG och det med mer än en rejäl ränta därtill; trots tröjrealisation. Må så vara, men att Dembélé inom en snar framtid skulle komma att göra skäl för det marknadsvärde vilket Bartomeu satte på honom, har jag alltjämt svårt att se. Varför "vi" riskerar en gigantisk förlust i fall han skulle gå till en annan klubb. Och då tänker jag inte på kvalitet i truppen, utan så klart i krassa ekonomiska termer. Säga vad man vill om Neymar JR, men hade fullt tillräckligt med Pogba i sig för att få PSG att nappa på PR-betet, som fängslade Sandro Rosell så till den grad att han fick skaka galler utan borgen på köpet. Nöjd? Nej, inte än inte. För lika lite som en svala gör en sommar, leder en "lyckad" Silly Season till sevärd fotboll och titlar i sin förlängning. Nu inne på stopptid vänder jag mig till Iniesta.70. Nå, vad tycker du då?
Barcelona oocbgb
2018-08-12 00:17
[QUOTE=Blaugrana91]Vad gäller Paulinho så är jag ganska säker på att klubben är garanterade dem €50M, annars hade Bartomeu och co. knappast sålt honom redan efter en säsong. Vi bör alltså ha råd att testa United med ett bud mellan €100M-€120M för Pogba. [/QUOTE] I klubbens officiella statement när det begav sig så stod det optional. Alla medier rapporterade dock att det var bindande köp. Jag tror inte det har blivit mer uträtt än så.. Gällande twitterlistan så lade jag upp den, den som är spekulant på listan vet säkert hur man söker efter inlägg jag skrivit, för jag hittar ingen sån funktion på luren iaf. Ha att gott
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: