/spanien/barcelona/forum/5121.aspx/spanien/barcelona/forum/5121.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-10-12 21:13
Forsberg från Malmö FF är en frisk fläkt att se i landslaget.
Han och Durmaz ligger bakom all farlighet och kreativitet för Sverige så här långt i matchen...

Forsberg har dragit några gubbar ett par gånger och sen kommit till avslut..
Jättespännande spelare..
Barcelona Andresito
2014-10-12 21:09
Hyfsat skott av Silva!
Barcelona DM1982
2014-10-12 21:09
[QUOTE=Capitan \(^.^)/]Eller snarare hur göra jag för att kunna ladda ner en fungerande sopcast app på ipaden? [/QUOTE] Jag vet inte hur det funkar på ipad, det ska funka men är bra mycket meckigare. Apple-grejerna har en tendens att vara det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-10-12 21:05
Eller snarare hur göra jag för att kunna ladda ner en fungerande sopcast app på ipaden?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-10-12 21:03
Om jag vill kolla live matcher från Ipaden då? Jag har försökt ladda ner sopcast, men vet inte vart den hamnar och kan inte heller öppna länkarna på varken flash eller sopcast. Hur ska man göra då?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-10-12 20:58
[QUOTE=MUNIR-ADAMA]Har köpt en nya samsung mobil, så jag undrar om det finns nåt app eller hemsida man kan kolla matcher live,, skulle uppskatta det vill inte missa nån barca match [/QUOTE] wiziwig.tv Kör acestream eller sopcast, toppkvalitet. Ladda ner programmen. Flash funkar inte tråkigt nog.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MUNIR-ADAMA
2014-10-12 20:52
Har köpt en nya samsung mobil, så jag undrar om det finns nåt app eller hemsida man kan kolla matcher live,, skulle uppskatta det vill inte missa nån barca match
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-10-12 20:39
Äntligen bänkas Casillas i landslaget, t.o.m. del Bosque har insett att han är helt slut. Värdelös spelare det där, bara att hålla tummarna för att han fortsätter spela i Madrid.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-10-12 17:33
[QUOTE=^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^]Tycker verkligen synd om spelarna/barnen som straffas för att ledningen har varit skumma med deras affärer. Ledningen borde överklaga om dubbelstraffen men det kan vi glömma med dessa clowner som styr.. Man måste ändå erkänna att det säger mycket om Seung Woo Lee's karaktär när han har bestämt sig för att stanna nu fast han inte får lira några matcher.. Till ett annat ämne nu D. Suarez!!! Vilken lirare, minns när man fick veta han skulle bli utlånad så gick jag upp i taket. Nu när man ser hur mycket han har spelats och utvecklats i Sevilla kan man inte sluta le.. Han är den närmaste vi kan komma Iniesta.. [/QUOTE] Det surras om att han ska komma tillbaka redan till näst säsong även fast det var ett tvåårslån. Skulle vara kul.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
2014-10-12 16:07
Känns som att omvärlden listat att ut att sättet att förgöra Barcelona, är att attackera deras rötter och grund, dvs akademien. Men som någon nedanför redan kommenterat så säger det allt om hur stark och bra utbildningen är att de fortfarande väljer att stanna hos oss trots spelförbud!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-10-12 15:48
Tycker verkligen synd om spelarna/barnen som straffas för att ledningen har varit skumma med deras affärer. Ledningen borde överklaga om dubbelstraffen men det kan vi glömma med dessa clowner som styr..
Man måste ändå erkänna att det säger mycket om Seung Woo Lee's karaktär när han har bestämt sig för att stanna nu fast han inte får lira några matcher..

Till ett annat ämne nu D. Suarez!!!
Vilken lirare, minns när man fick veta han skulle bli utlånad så gick jag upp i taket. Nu när man ser hur mycket han har spelats och utvecklats i Sevilla kan man inte sluta le.. Han är den närmaste vi kan komma Iniesta..

Barcelona Krabban94
2014-10-12 13:57
Det är klart fel att vi är FC Uefa (som så många tycker) och vi är den enda klubben som straffas då alla håller på likadant. Sen ser vi att spanska förbundet borde införa den regel att man får skriva kontrakt med 16åringar som de får i England (eller hur det nu exakt fungerar). Annars så riskerar vi ju tappa flera spelare. Då hade ju t.ex Lee fått spela om han hade haft ett proffskontrakt. I Barca B eller tom. a-laget i cupen etc.
Barcelona Neymar11
2014-10-12 13:46
Jag stör mig inte på att dom straffar oss då vi klart och tydligt har brutit mot reglerna. Men det jag stör mig på är att 85% av alla klubbar gör det men det är endast vi som bestraffas Att spelarna inte får spela är ändå enligt reglerna då dom inte har licens för att spela. Och det får man helt enkelt ta att acceptera. Sen att ungdomarna har sån stor kärlek för klubben att dom väntar tills att dom blir 18 istället för att ta sig till andra klubbar visar hur bra UTBILDNING dom får och att dom trivs
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-10-12 13:18
DM1982 Det är riktigt sorgligt. Visst, Barca bröt mot deras löjliga regler men vad har barnen gjort? Straffa klubben med en transferban men straffa inte dom stackars ungdomarna som inte har gjort något fel och som bara vill uppfylla sina drömmar. Det är dubbelbestrafffning för fan! Det är som att straffa ett barn för att han har fått veckopeng av sin förälder som i sin tur har gjort något olagligt för att få dom pengarna. Har dom överklagat domen mot ungdomarna?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-10-12 13:12
[QUOTE=LeoMessi]Barcelona youth forward Seung Woo Lee (16), who can't play until Jan 2016 due to Fifa ban, will stay in Barcelona. Can play friendlies. [md] Tycker så oerhört synd om honom! Han förtjänar inte att straffas, han har inte gjort något fel. Men det är ändå kul att se att han är fast besluten att lyckas i barca. [/QUOTE] FIFA straffar som de vill, de tvekar inte på att trakassera ett barn. Barcelona straffas hårt, tyvärr även barnen som vill spela fotboll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2014-10-12 12:39
@Vampíro:

Typiskt Barça... Amatörer hela bunten!
Barcelona Vampíro
2014-10-12 12:18
As it's not yet clear if Barcelona can sell players under FIFA ban, midfielder Alex Song (27) could next season again leave on loan. [sport] Bra jobbat att inte sälja honom den här sommaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-10-12 12:05
Barcelona youth forward Seung Woo Lee (16), who can't play until Jan 2016 due to Fifa ban, will stay in Barcelona. Can play friendlies. [md]

Tycker så oerhört synd om honom! Han förtjänar inte att straffas, han har inte gjort något fel. Men det är ändå kul att se att han är fast besluten att lyckas i barca.
Barcelona Gabriel
2014-10-12 11:37
Hur klokt vore det egentligen att anställa Monchi ändå? Vi får faktiskt ändå inte lov att köpa spelare igen förens 2016, sammma sommar det är nytt presidentval. Och det mest vanliga brukar vara att den nya presidenten med hans "crew" hämtar in nytt folk som de själva valt. Så Monchi hade blivit en jövligt begränsad sportchef hos oss som inte ens får köpa spelare och vi väl får lov till det igen hade han med största sannolikhet blivit avsatt och ersatt med någon annan. Så?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan
2014-10-12 11:13
@el Flaco:


Precis, förhoppningarna är inte särskilt stora. Men å andra sidan är hoppet det sista som överger en!
Barcelona el Flaco
2014-10-12 10:34
1.70-ligan/

Att anställa Monchi som sportchef hade varit en bra beslut, men jag har för mig att ledningen är lika allergiska mot att ta kloka beslut som jag är mot pollen. Och även om MD skriver att Barça är Monchis förstaval om han skulle lämna Sevilla så tror inte jag att han kommer ha all tålamod i världen. Framför allt inte om halva Europa är ute efter honom.
Barcelona koeman92
2014-10-12 10:32
Denne Monchi.. Är han i sådana fall tänkt att jobba sim sportchef höst oss eller?
Barcelona 1.70-ligan
2014-10-12 10:13
MD skriver kopplar återigen samman Sevillas sportchef Monchi med Barca. Han ska ha ett helt koppel storklubbar som vill ha honom men förstavalet är alltså oss. Snälla, låt inte Zubi vara i vägen för ännu en affär. Detta hade varit det bästa på länge. Vem vet vad den mannen hade kunna utföra med Barcas resurser och starka varumärke
Barcelona Gio Style
2014-10-12 01:11
Neymar11

Okej, nåväl jag håller inte med helt enkelt.
Kör man raka rör är det inga som helst konstigheter och sånna här intriger ska inte behöva uppstå om allt går väl till.
Det är inte svårare än så, det är inte svårt alls.

Men om man nu tycker att det är okej att vissa ledningar agerar falskt så kan man väl klandra Bielsa för det.
Nu senast så fick han frågor om transferfönstret och han sa som det var.
Han blev lovad saker, lämnade en lista på 12 namn som han var intresserad av. Han fick ingen utav dem spelarna utan istället sålde men spelare som Valbuena och värvade spelare utan hans vetskap.

Har Bielsa gjort fel? Inte alls och helt ärligt hade det vart uppfriskande med en Bielsa som vågar ryta ifrån mot den skitledningen vi har så att allt skit kommer upp till ytan.
Barcelona Neymar11
2014-10-12 00:48
Gio style Nja inte riktigt, en tränare som skapar intriger för att han inte får precis som han vill funkar inte. Han vill styra allt oavsett vad och ibland får man inte som man vill vid sidan av plan. Problemet med Tata var det på plan. Då han släppte sin egen spelidé och föll för påfrestningarna av dom runt omkring. En viss skillnad på vad jag vill ha och på hur bielsa är. Tata kunde ha fortsatt med sin ideologi och fått sparken när han åtminstone gjorde det på sitt sätt Pep är ju den optimala tränaren för dagens Barcelona. Han styr det på plan och i omklädningsrummet. När han inte fick som han ville så behölls det internt och han kunde åtminstone förhandla med ledningen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2014-10-12 00:40
Neymar11

Njae, press av att vinna så mkt som möjligt tror ja inte hade vart några problem.
Han själv har otroligt höga krav på sina spelare och spelet han använder hade passat oss som handen i handsken.

Tar man in en tränare som Bielsa går man ju automatiskt med på hans villkor, man vet vad man får helt enkelt.
Det är ett geni som lever för fotbollen som vill göra saker på sitt sätt.
Det var ju trots det ni kritiserade Tata för att inte göra och det Lion24 just ansåg att Tata borde gjort när han inte fick sköta laget som han velat.

Med andra ord hade det varit just den sortens tränare vi behövde om man ska gå efter era åsikter ;)
Barcelona Neymar11
2014-10-12 00:32
Gio style Det är just det, får han inte som han vill så spårar det ut. Finns inget mellanläge och han kommer aldrig svälja sin stolthet. Det går ju alltid till en punkt då det går för långt. Han är framför allt för frispråkig i media och inte rädd för att kasta skit på dom omkring det skapar onödig kalabalik inom klubben Jag själv har svårt att se han kunna lyckas i ett riktigt topplag. Tror gubben hade fått hjärtattack av all press från ledning och media. Speciellt pressen att vinna varenda match man spelar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2014-10-12 00:10
@Neymar11:

Personligen tycker jag att Bielsa är underbar även när det går emot :)
Får jag fråga varför du är av den uppfattningen?
Sen att han är smått autistisk och principfast är en annan femma. Får han inte som han vill kan det spåra.
Barcelona Neymar11
2014-10-12 00:01
Gio style Tata hade inte spelarna med sig heller, spelarna var otränade och omotiverade. Det ansvaret måste du lägga på Tata och inte på ledningen. Hade Tata stått på sig, fått med sig resultat så hade han haft fansens och ledningens stöd. Han kunde ha varit hårdare och verkligen visat upp cojones Bielsa är en underbar tränare när det går bra, men när det går dåligt så är han ett helvete att ha med sig. Men njuter av den gubben och hans passion. Det han visar upp med Marseille är helt otroligt. Men det är en galning som kan tappa det när som helst haha. En skada på gignac så kommer det nog spåra ur
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2014-10-11 23:58
Hade jag varit i samma situation som Tata så hade jag lämnat med omedelbar verkan om jag inte hade fått köra mitt race. Hellre det än att bli totalsågad och därefter tappa rykte i och med att man sannolikt floppar. En tränare ska stå upp för sina idéer, om han inte får det är det bäst för båda parterna att tränaren lämnar.
Annons: