/spanien/barcelona/forum/510.aspx/spanien/barcelona/forum/510.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Andresito
2018-06-15 19:40
Pepe mot Diego Costa är alltid underhållande att se.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-06-15 19:38
Det är ju direkt ett defensivt Spanien och mindre spelskickligt, hierro kommer förstöra allt direkt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2018-06-15 19:33
@shalit:
Enligt ryktena ångrade Lopetegui att han inte tog ut Sergi för att hans konkurrent odriozola har inte levt upp till förväntningen (dålig positionsspel). Carvajal skadad då är det bara Azpilicueta och nacho kvar. Nacho är en stabil mångsidig truppspelare men tycker Azpilicueta borde gå före. Men ska tillägga att jag är chokad att Koke samt costa startar. Trodde verkligen på Thiago samt rodrigo/Aspas.
Barcelona shalit
2018-06-15 19:29
HAHAHAHAHAHA, Nacho från start???????????
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-06-15 19:26
Vart är genit som påstod att busquets är en bänkspelare i Spanien? :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 09Triplete15
2018-06-15 19:21
4 Barca-spelare från start! Alba, Busquets, Pique och Iniesta. Hoppas på en bra match från samtliga men usla insatser av Ramos och Nacho. Isco gillar man ändå. :)
Barcelona Mido
2018-06-15 19:20
Enligt Marca så har spelarna skickat ett meddelande till styrelsen att försöka ta tillbaka Neymar om det finns en chans
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarlma
2018-06-15 16:29
[QUOTE=Andresito]BBC hade ett 10 minuter långt inslag om Suárez innan matchen idag. Hans gamla tränare och vänner pratade alla om samma sak - hans vinnarskalle. Det var någon som sa att han gjorde precis allt för att vinna, även fuska. Som han är idag har han varit sedan barnsben. [/QUOTE] Bara för han varit så sen barnsben gör inte hans beteende okej. Det är ju rätt så uppenbart att allt inte står rätt till i huvudet på honom. Jag hatade värvningen innan och jag avskyr fortfarande att en sån personlighet representerar våra färger.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-06-15 16:27
Hoppar man på Ronaldo så bör man hoppa på suarez, då bägge allt som oftast visar prov samma sorts personlighetsstörning. Även idag var suarez i farten med sina efterslängningar och filmningar/förstärkningar. Värdigt Barcelona? Nope! Är så trött på alla dessa spelare vi har haft senaste åren. Alves, neymar, suarez och Alba som verkligen tar bort glädjen från en när dom drar igång med deras teaterspel samt fulspel. Ifall vinnarskalle betyder att man ska tappa huvudet varannan minut så är det inte välkommet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2018-06-15 16:15
[QUOTE=S.Eto'o]Vad har Suarez gjort som Visar han enorma vinnarmentalitet? Att vifta med händerna och gestikulera är inte vinnar mentalitet. Zlatan pushar sina lagkamrater och visar pondus på plan vilket Suarez inte gör. Att Zlatan gestikulerar är ett stort minus men han höjer laget på ett sätt Suarez inte är i närheten av. De flesta Ex lagkamraterna till Zlatan har bara bra saker att säga om honom och hans vinnarmentalitet medan jag aldrig hört någon prata bra in Suarez. Även hans anfallspartner sturridge tyckte inte om honom. [/QUOTE] BBC hade ett 10 minuter långt inslag om Suárez innan matchen idag. Hans gamla tränare och vänner pratade alla om samma sak - hans vinnarskalle. Det var någon som sa att han gjorde precis allt för att vinna, även fuska. Som han är idag har han varit sedan barnsben.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kubala.
2018-06-15 15:59
Officiellt: Ronaldo dömd för skattebrott. Villkorligt fängelsestraff. Minns när Madrid fansen häcklade Messi för hans dom. Skulle inte förvåna mig om Ronaldo lämnar Madrid i sommar.
Barcelona A good coach is everything!
2018-06-15 15:58
Suarez är en enormt äcklig spelare!!!! Vi kan inte säga något annat bara för han lirar hos oss. Det vore hyckleri !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2018-06-15 15:45
vill bara flika in att jag älskar suarez! :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2018-06-15 15:44
@ElRaval:Vad har Suarez gjort som Visar han enorma vinnarmentalitet? Att vifta med händerna och gestikulera är inte vinnar mentalitet.

Zlatan pushar sina lagkamrater och visar pondus på plan vilket Suarez inte gör.

Att Zlatan gestikulerar är ett stort minus men han höjer laget på ett sätt Suarez inte är i närheten av. De flesta Ex lagkamraterna till Zlatan har bara bra saker att säga om honom och hans vinnarmentalitet medan jag aldrig hört någon prata bra in Suarez. Även hans anfallspartner sturridge tyckte inte om honom.

Barcelona S.Eto'o
2018-06-15 15:38
@Beast Puyol:Vilket vinnar mentalitet pratar du om? Ser bara att han gnäller och klagar utan framgång.

Vad får dig och tänka att Suarez skulle sluta med sin dåliga attityd om vi tar in en respekterad tränare? Suarez har alltid vart så oavsett vilken tränare han har.

Suarez är den smutsigaste spelaren jag någonsin sett ta på sig en Barcelona tröja (personlighet inte fotbollsmässigt). Allt han har gjort genom karriär gör mig äcklad och även förbannad. Förr vägde han upp det med åtminstone 40 ligamål och Cl framgång, men nu?....

Ingen sammanträffande att sens Suarez kom till Barcelona har alla låg status spelare vi köpt ”floppat”.
Barcelona ElRaval
2018-06-15 15:36
[QUOTE=S.Eto'o]Helt ärligt vad är en vinnare för dig? För inte står Suarez för samma vinnar mentalitet som puyol eller? En vinnare år inte en spelare som ständigt sänker sina lagkamraters självförtroende och en spelar som går ner i utvecklingen istället för att förbättras. Killen är tjockare än han var när han anslöt till och istället för att gå ner några kilo för att ta hand om sin kropp äter han dåligt och kan knappt springa på plan. Det är en myt att Suarez är en stor vinnare utan han är bara en gnällig anfallare som viftar åt sina medspelare. [/QUOTE] Att suarez sänker sina lagkamraters självförtroende vet du ju dock ingenting om? om du syftar på att han ger pikar och dåliga gester mot medspelare så gör ju zlatan likadant och han är absolut en vinnare. suarez är en vinnare i mina ögon absolut, även om det är en annan typ av vinnare än puyol.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Beast Puyol
2018-06-15 15:29
Puyol var mer än fin ledare där han hade en vinnarmentalitet av rang. Suarez är en ful typ med ett sånt vinnarmentalitet. Idag har vi Suarez men inte Puyol. De jag menar att hade vi haft en tränare som spelarna har respekt för då hade Suarez inte kunnat agerat så mot sina kamrater. Hans beteende följer honom vart han än går. Suarez är inte Barca profil dvs en en tyst pjäs som gör sitt jobb. Suarez är en spelare som är en ful jävel och gör ett grisjobb de passar inte hos Barca. Men vilket ligger hos styrelse, vi värvar fel rätt ofta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarlma
2018-06-15 15:26
[QUOTE=Barclasico]Cristiano Ronaldo döms till ett villkorligt fängelsestraff på två år och till böter på motsvarande 190 miljoner kronor. [/QUOTE] Bra timing inför Spanien-Portugal. En extra psykning från Spaniens sida?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2018-06-15 15:24
Cristiano Ronaldo döms till ett villkorligt fängelsestraff på två år och till böter på motsvarande 190 miljoner kronor.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-06-15 15:19
Likt förbannad så lär han avgöra idag haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarlma
2018-06-15 15:14
Suarez har helt enkelt inte alla hästar hemma i stallet. Han kan liksom inte ro för det känns det som, måste vara otroligt frustrerande att spela med en sån spelare speciellt i motvind.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2018-06-15 15:11
Har aldrig sett Suarez vifta eller skrika åt Neymar, Messi, Iniesta, Alba, busquets eller till och med pique när han gör dina dumma onödiga soloräder som resulterar i kontring för motståndarlaget, men så fort spelare utan status: dembele, gomes, Semedo, Rakitic och alla övriga spelare inte passar honom eller går på eget avslut blir det problem.

Detta beteendet är inte vinnarmentaliter utan det är särbehandling.

Inte ens Messi som är helt perfekt i sitt spel gnäller och viftar mot de övriga, så hur kan Suarez ha denna högmod?
Barcelona S.Eto'o
2018-06-15 15:05
@Beast Puyol:


Helt ärligt vad är en vinnare för dig? För inte står Suarez för samma vinnar mentalitet som puyol eller?

En vinnare år inte en spelare som ständigt sänker sina lagkamraters självförtroende och en spelar som går ner i utvecklingen istället för att förbättras. Killen är tjockare än han var när han anslöt till och istället för att gå ner några kilo för att ta hand om sin kropp äter han dåligt och kan knappt springa på plan.

Det är en myt att Suarez är en stor vinnare utan han är bara en gnällig anfallare som viftar åt sina medspelare.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-06-15 15:00
Beast puyol Nu skjuter du bara blint, vinnarmentaliteten har det inte varit fel på sedan 2004. Nej vi behöver bättre spelkvalitet samt bättre personligheter på plan, vi behöver ledare och inte mobbare på plan :).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2018-06-15 14:55
Real Madrid värvar Rodrygo Goes som vi var intresserade av ett tag. Anländer juli 2019.
Barcelona Beast Puyol
2018-06-15 14:53
Vi behöver vinnarmentalitet i dagens Barca. Sen vi förlorade Puyol har vi tappat rätt mkt. Så jag hoppas att Suarez blir kvar i klubben.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-06-15 14:48
Hur cavani är som spelare är irrelevant då han inte spelar för oss, suarez hade kunnat vara lika bra som Messi men hade ändå inte velat ha kvar honom pga hans beteende. Otroligt osympatisk människa men ja vinnare enligt dig troligtvis.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Beast Puyol
2018-06-15 14:45
Om ni tycker Suarez är värdelös då har ni inte sett Cavani. För min del är Cavani mer värdelös i spelet. Han måste få klara målchanser för att sedan göra mål. Skillnaden mellan Suarez o Cavani är rätt stor. Suarez är mer komplett. Suarez kan lägga smörpassningar vilket vi har sett till Messi. Cavani är boxspelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2018-06-15 14:35
Har inga problem med Suarez enkla missar eller hans avslut (han är trots allt världens bästa nr 9 målgörare) men hans teknik och bollbehandling är under all kritik. Förstår inte varför vi inte cashar på honom innan det blir försent. Vi kan lätt få 70-80 för honom och om vi väntar tills nästa säsong kan summan sjunka till 30-40.
Barcelona little_master
2018-06-15 14:30
Suarez lika värdelös i spelet som vanligt
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: