/spanien/barcelona/forum/507.aspx/spanien/barcelona/forum/507.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Jarlma
2018-06-13 22:36
[QUOTE=Lion24]Ska pekas hit och dit från allt och alla. Jag säger bara: maränger, vem efterträdde Lopetegui? Var det inte eran gamla legend som var lagkapten, spelade hundratals matcher hos er och en äkta madridista? Han som bara för några säsonger sedan var assisterande tränare hos er? Varför fick han jobbet om förbundet "hatar" er? Ännu viktigare, varför TOG han jobbet om det råder en konflikt mellan Madrid och förbundet? Visar inte Fernando Hierro med sin anställning att ni och Lopetegui gjorde bort er? Dessutom efter att Hierro och Lopetegui haft en hetsig diskussion? Allt handlar inte om er, eller om oss. Jag tror att de allra flesta spelarna i landslaget tycker att det här var väldigt olämpligt. Jag som spelare hade blivit blyförbannad. Så istället för att peka hit och dit, titta på Hierro. Han "visar" sanningen. Men så enögda och högmodig ni är så kommer ni aldrig fatta det. [/QUOTE] Vad för hetsig diskussion hade Hierro och Lopetegui? Vart kan man läsa om den?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2018-06-13 22:17
De flesta spelarna hade tappat förtroendet för Lopetegui. Ja förutom Ramos då men vem blir förvånad över det? Här hade deras FK under hela samlingen tutat i dem att bara koncentrera sig på landslaget och inte tänka på sina klubblag under VM. Flera av spelarna har ju eventuella transfers till andra klubbar att ta beslut om. Under dessa dagar så förhandlar han själv i smyg med ett klubblag om sin egen framtid och dessutom efter att nyligen förlängt som förbundskapten. Ha ha, så patetiskt, knappast konstigt då om flera av spelarna undrar vad är det här för en pajas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-06-13 22:15
Påtal om hierro! Haha! Han gjorde ju årtiondes kapning, fick ta över ett färdigt lag under VM.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2018-06-13 22:02
Ska pekas hit och dit från allt och alla. Jag säger bara: maränger, vem efterträdde Lopetegui? Var det inte eran gamla legend som var lagkapten, spelade hundratals matcher hos er och en äkta madridista? Han som bara för några säsonger sedan var assisterande tränare hos er? Varför fick han jobbet om förbundet "hatar" er? Ännu viktigare, varför TOG han jobbet om det råder en konflikt mellan Madrid och förbundet? Visar inte Fernando Hierro med sin anställning att ni och Lopetegui gjorde bort er?

Dessutom efter att Hierro och Lopetegui haft en hetsig diskussion? Allt handlar inte om er, eller om oss. Jag tror att de allra flesta spelarna i landslaget tycker att det här var väldigt olämpligt. Jag som spelare hade blivit blyförbannad. Så istället för att peka hit och dit, titta på Hierro. Han "visar" sanningen. Men så enögda och högmodig ni är så kommer ni aldrig fatta det.
Barcelona Xavi #6
2018-06-13 22:01
Griezmann will announce his future tomorrow. [l’equipe]

Barcelona Rambla~
2018-06-13 21:57
Vilket jävla kaos i det spanska landslaget och detta under sista veckan innan VM startar. Får det gå till så här? Man kan bara spekulera i hur tongångarna hade gått om det varit Barca som norpat förbundskaptenen dagarna innan VM-starten. Troligtvis inbördeskrig. Perez däremot kommer undan med vad som helst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2018-06-13 21:28
Vilken jävla cirkus, sparken en dag innan VM. Med all resekt för farsans spanska rötter, jag har aldrig brytt mig om spanska landslaget, det "luktade" för mycket Hierro under många år, piss dåliga dessutom, tills Xavi o Co kom i bilden under en period. Nu är vi tillbaka på ruta ett, vem brys sig. Och Hierro är tillbaka liksom ... Visste ni föresten att statsministern Rajoy fick avgå förra veckan efter en misstroendeomrösting i parlamentet. Vi får se vad det leder till och om det påverkar Katalonien på sikt. Min mellan som lyckades tagga mig på en sak inför VM. Han ser framemot att se Greizmann, Dembele o Mbappe in aktion bakom Pogba. Håller med honom, mycket spännade anfall konstruktion. Spännande. Men tummarna, det ska man hålla för Argentina, alla dagar o turneringar med eller utan Xavininiesta.
Barcelona S.Eto'o
2018-06-13 19:41
@Zibarca:


Attans dessa Barcelona spelare.... spring runt huset medans du pekar på dig själv och skrik SIII tre gånger så kommer Perez och botar dig.


Atletico la upp en videoklipp där vissa av deras stjärnor gör reklam inför vm. Ingen Griezmann (trots costas roliga imitation på fransmannen). Länk till twitter finns
Barcelona Zibarca
2018-06-13 18:58
Fan grabbar. Jag var i Barcelona våren förra året och nu håller jag på att få värsta förkylningen. Allt är Pique och Albas fel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2018-06-13 18:01
Enligt flera källor så har Koke skrivit "livet går vidare", har han Twitter eller Facebook? För att på Instagram hittar jag inget
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2018-06-13 17:40
Helt rätt att av spanska fotbollsförbunden att sparka tränaren! Otroligt dåligt skött av Reals ledning! Deras handling äventyrar Spaniens guldchanser. Perez har gjort bort sig fullständigt, vilket är kul så klart. Dessutom verkar tränaren vara extremt illojal. Man förlänger inte ett kontrakt för att två veckor senare bryta det så fort något bättre dyker upp. Hans personlighet verkar passa Real alldeles utmärkt! Svikare verka ha en tendens att attraheras av smuts, titta bara på Figo.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2018-06-13 17:16
Det enda jag ber Spanien om är att de vinner mot Portugal. I övrigt bryr jag mig inte hur det går för dem.

Jag håller såklart på Sverige, och kan de inte vinna så håller jag på Argentina enbart för att Messi spelar där.
Barcelona Romelu Umtiti
2018-06-13 16:55
Realfansen tror alltså på riktigt att det var FC Barcelona som såg till att Lopetegui blev sparkad. Tydligen ska även Pique och Alba haft ett finger i det hela och velat sabotera, liksom som om VM inte betydde något för de. Intressant...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mecum
2018-06-13 16:28
VM 2026 kommer att ha 48 deltagande landslag. Citerar från Wikipedia. ”De 48 lagen kommer att delas in i 16 trelagsgrupper, där två lag i varje grupp går vidare i turneringen. De kvarvarande 32 lagen deltar sedan i en utslagsturnering fram till finalen. Antalet matcher totalt blir 80 i stället för som tidigare 64.”
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona God is a five letter word - Messi
2018-06-13 16:17
"Inter make first offer for Nainggolan
Inter have offered €22 million (£19m/$26m) plus a player for Roma midfielder Radja Nainggolan, according to Gazzetta dello Sport.

Roma will apparently demand €40m (£35m/$47m) for the Belgian, however, with the player having already said 'yes' to a move to San Siro."


Varför slår Barca inte till? 40 miljoner euro för en 30 åring som har lungor som en 25 åring. Sliter som ett djur, bra skott, bra defensivt.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-06-13 16:15
VM 2026 i Nordamerika, innebär det att samtliga 3 är direkt kvalificerade? Helt fel om så är fallet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cúles
2018-06-13 15:29
Spanien kan ju glömma ett VM-guld med Hierro som tränare
Barcelona II Barça II
2018-06-13 15:03
@Katalano

” SJälvklart ska vi inte sluta värva värdsstjärnor, men värvningar som Gomes, Digne, Paulinho m är överflödiga.”

Ja jag håller med dig helt, dessa värvningar var totalt onödiga. Tycker att man borde ha fyllt dessa platser med spelare från akademin.
Barcelona Azulgrana!
2018-06-13 15:02
Mycket bra analys Lenny Romario!

Jag tror att förbundet ville visa att inget är större än landslaget. Han förlängde som sagt för knappt en månad sen, han kunde lika gärna göra klart med Real och sen offentliggöra det efter VM.
Nu kastas Hierro in i hetluften och jag personligen hoppas på att han floppar helt, mest pga hans Real bakgrund. Är det någon som vet om han ens har tränat på hög nivå?

Tog bort större delen av ditt inlägg pga provokationer, i detta fall uppenbara sådana mot rivalforumet. Varning /mod
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarlma
2018-06-13 15:00
Som sagt typiskt spanskfotboll allt sköts så jävla amatörmässigt!!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 09Triplete15
2018-06-13 14:47
Varför tror Real fansen att Barca-fansen ska vara glada över det här? Jag ville se Iniesta briljera ännu ett mästerskap och se Spanien gå långt med Lopetegui. Dock kan jag inte förneka att hela situationen är komisk och hur Real Madrid eventuellt ställer till det och gör att Ramos & co inte står med ett VM guld i Juli. :M
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-06-13 14:46
Sitsen*
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-06-13 14:45
Spanien var en titelfavorit för mig, men vette fan hur hierros fladdrande öron skall kunna lösa sisten speciellt med tanke på att han sitter i förbundet som sparkade tränaren. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-06-13 14:41
Haha Fabregas och lineker!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nelson Umtiti
2018-06-13 14:37
@Erik Satie:
Vilken tur att du inte lirar fotboll då för med den mentaliteten kommer man inte så långt. Får jag fråga vad denne tränare har vunnit eller gjort för att bli så uppblåst på detta forum?
Barcelona messiooooxavii
2018-06-13 14:36
Spanien har alltid i historien varit Real Madrid dominerat förrutom Xavi eran. Då fick Spanien 2 em guld och ett VM Guld. Tyvärr så är vi på väg tillbaka till RM dominans i landslaget och det innebär kvartsfinaler och åttondelsfinaler som bäst
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2018-06-13 14:05
Officiellt att Fernando Hierro tar över under VM.
Barcelona LennyRomario
2018-06-13 13:51
Det är klart det är rätt att sparka Julen. Det folk verkar ha missat är att 22 maj kom nyheten om att Julen FÖRLÄNGT sitt kontakt med förbundet till 2020!! Folk kan sitta i Reals forum och dra paralleller med Conte som gick till Chelsea, Aragones till Besiktas och whatever. Men det är ju så enkelt att de förnyade inte sitt kontrakt tre veckor innan de gick ut med att de lämnar efter mästerskapet. Sen vems fel det är att de ställt till det så jävligt för sig själva är det omöjligt att svara på. Men en sak kan vi vara säkra på, det lät inte så här i förhandlingsrummet. - Så jag skriver på nu till 2020? - Yes - Sen om tre veckor så låter vi det komma ut att jag ska träna Real nästa säsong? - Yes! Grymt, eller hur? Jag utgår ifrån att förbundet känner sig knivade i ryggen, det har inget med Real Madrid hat att göra. Klart Real Madrid ska se om sitt hus och anställa den tränare de vill ha. Julen kanske var så iskall att han tänkte, "vad ska de göra? De kan ju inte sparka mig två dagar innan VM." Det kunde de. Ingen bra lösning för någon, och jag har verkligen tyckt om Spanien under Julen. Men betänker man att han förlängde till 2020 så sent som 22 maj... ja, då verkar allt helt plötsligt rimligare. Tillägg: Ska bli intressant hur en del foliehattar resonerar nu när Hierro tar över. Hur får de det att passa in i deras historia om att förbundet hatar Real och att Barcaspelarna gnällt och fått Julen sparkad. De löser det säkert på nåt vis!
Barcelona Katalano
2018-06-13 13:29
Klart förbundet sattes i en svår sits när Lopetegui och madrid går ut med nyheten så tätt inpå VM.
- Fanns det en överenskommelse med förbundet som bröts i och med att denna nyhet läckte ut? Är det därför Förbundspresidenten känner sig förrådd?
- Kommer Lopetegui att kunna fokusera 100% på VM?
- Hur ställer sig spelarna från andra klubbar till att Lopetegui kommer att träna deras rival nästa säsong?
- Kommer Lopetegui att fatta beslut gällande laguttagningar kopplat till vilken klubb spelarna hör till?
- Fokus på presskonferenserna kommer inte att handla enbart om VM utan hans kommande jobb för Real Madrid.

Självklart är det ett svårt beslut att fatta, men utan all information till hands så är det svårt att säga vad som är rätt beslut och inte. Om det fanns någon överenskommelse innan som bröts när nyheten läckte ut så är det klart att man vill sparka honom nu.

Barcelona 09Triplete15
2018-06-13 13:21
Fyfan vad idiotiskt av båda sidor. Real Madrid gör ett enormt fel som går bakom ryggen på landslaget och tar in Lopetegui mitt under pågående VM. Med det sagt kan inte konsekvensen vara att sparka honom två dagar innan VM-premiären. Visst, Lopetegui och Madrid har gjort fel men hur fan löser man det genom att sparka honom tätt inpå VM? Vem tar över landslaget nu, assisterande?

Båda parter ska skämmas för sitt beteende.
Annons: