/spanien/barcelona/forum/5044.aspx/spanien/barcelona/forum/5044.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona LeoMessi
2014-10-26 03:05
Thierry Henry Är du rolig? Messi är anledningen till att Neymar har kunnat göra mål den här säsongen. Messi är anledningen till att chanser över huvud taget skapas. Och du säger att han står iväg för andra? På vilket sätt står han i vägen? Genom att spela fram Neymar varenda jävla match eller? Nej han lunkar inte runt så sluta överdriva. Han springer betydligt mer och vinner betydligt fler bollar än han gjorde förra säsongen. Det löjligaste jag har läst! Ta bort Messi från startelvan så ska du se hur kul Neymar kommer att ha när han får lira med sidledskungarna. Han kommer inte få en enda djupledsboll att löpa på. Snarare så ska Messi hyllas för att han har fått vårt sorgliga mittfält att verka bra när dom i själva verket har varit kassa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2014-10-26 02:57
@J.Gamper:Håller med dig i det du skriver. Alves tycker jag personligen sällan gör en dålig match. Han har fortfarande kvar glöd och vinnarmentalitet men tappat en del kvalite då åldern tagit ut sin rätt. Men han är sällan dålig och håller fortfarande hög klass. Dock en av spelarna som passerat senit och måste flytta på sig för nytt blod framöver.

Messi ska bort om han fortsätter spela lika oinspirerat som han gör. Jag bryr mig inte om så klubbemblemet födde honom på la masias gräsmatta. Klubben är större och går före allt och alla. Jag kon ihåg hur folk lipa när Pep kom in och gjorde sig av med Ronaldinho. Hur många lipa efter säsongen sen? Vill man ständigt va på topp så finns det ingen tid för nostalgi eller kelgrisar. Man måste ständigt utvecklas för klubbens bästa. Messi kan mycket väl ha gjort sitt i barca. Det är ganska uppenbart att han står i vägen för att en spelare som Neymar ska blomma ut fullt ut spelmässigt i klubben. Då måste han antingen själv va den motiverade drivkraften som vi alla vet att Neymar kan bli med mer ansvar och som Messi har vart under föregående år. Eller så fortsätter han att lunka runt halvintresserad denna säsongen också och då är det bara att casha in den miljarden han är värd och hitta en ny identitet under Neymar
Barcelona BARCA-més que un club
2014-10-26 02:50
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^

Allt det du skrev undrar jag också varför, LE är inte rätt man att leda detta lag.
Och jag fattar inte heller varje gång vi får bollen till att kontra så promenerar allihopa och väntar in så hela Real hinner samlas igen , och så står vi där med bollen och kommer ingenstans.

så jävla trött på denna spelstilen alltså. Jävla skit kväll alltså usch....

bona nit
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-10-26 02:48
@J.Gamper:


Vi kan inte blunda för att Messi har dåliga mittfältare bakom sig. Det är bara kolla på hur många assist han har gjort hittills i den här säsongen. Varför är det så??? Juuh, för att det inte finns någon mittfältare som ger passarna Messi, Neymar och de övriga ska ha...

Vi som var redan dåliga i försvaret har visat senaste två matcher mot PSG och R.Madrid hur dålig mittfält vi har.
Barcelona Barcanist
2014-10-26 02:48
Thierry Henry Jag håller med dig i allt du säger, nästan. Att sälja Messi vore riktigt dumt. Barcelonas främsta spelare genom tiderna, som dessutom bara är 27 år gammal. Visst, han ser ut att ha tappat hungern, men vem hade inte gjort det när man får spela med avdankade spelare som Xavi, Busquets, Alves, Piqué och delvis Iniesta? Vem hade inte tappat hungern när man får gå ner på mittfältet för att sköta andras jobb på planen? Nu har han två lekkamrater på topp i Neymar och Suarez, men det räcker inte. Han behöver fler nya lekkamrater på andra positioner. Piqué brukade slå fantastiska passningar på löpande band förut. Borta. Xavi likaså. Iniesta likaså (dock kan han fortfarande idag ge en glimt av att passningsfoten fortfarande fungerar). Busquets, haha. Jag ser hellre en Mascherano som faktiskt är BÄTTRE i den rollen. Och jag ser faktiskt mycket hellre en Samper som kan få växa in i rollen då jag tycker att han skötte det fenomenalt senast han fick spela där. Samper är 19 år gammal, om han inte få chansens nu.....när ska han då få den? Sergi Roberto väljer jag att inte kommentera. Bona nit! Edit: Gällande Vermaelen så tror jag också att han kommer att fullständigt dominera matcher när han väl kommer till spel. Men, frågan är när han kommer till spel så skadebenägen som han är. Åkte på en skada direkt när han kom till oss, rehabilitera sig och kom tillbaka, gjorde en liten match med B-laget, åkte sedan på ännu en skada och är därför inte tillgänglig än. Snacka om glasspelare.
Barcelona Thierry Henry
2014-10-26 02:46
@LennyRomario:Jag håller med dig i grunden. Att det är sjukt dåligt att vi ej får in en Mb av riktig kvalitet. Men samtidigt så stoppa inte Sjarez affären oss från att köpa mittbackar. Vi la ju t:ex bud på Luiz på nästsn 400 miljoner. Marquinhos likaså. Dock fick vi ingen av dessa och då gick vi medvetet in för Mathieu och Vaermeleen istället.

Att dra upp Suarez som någon anledning till att vi ej värva mittbackar är helt fel. Värvningen av Suarez hade ingenting med mittbacksfrågan att göra. Vi hade gott om pengar över i värvningskassan att värva både 1 och två svindyra backar. Men vi hitta inga och gick efter Vaermeleen och Mathieu istället.

Sen tror jag många här inne kommer bli positivt överraskade av Vaermelen. Jag följer Arsenal än del i england. Vaermelen är klass! En riktig tuffing. Krigare och naturlig ledare som innehar det mesta en mb ska ha idag. Inklusive snabbhet. När han kommer tbx riktigt och får chansen så är jag övertygad om att han kommer vara backen dom flesta här inne kommer skriva ner först på pappret när dom ska kludda startelvor. Så helt misslyckade tror jag inte vi va på transfermarknaden i sommras. Även om det fanns flashigare mbs att värva
Barcelona J.Gamper
2014-10-26 02:43
Thierry Henry.. Jag föreslog också att kanske tom Messi borde säljas och andra hungriga spelare köpas in. Alla hoppade på mig. Och kan inte klandra de... Messi är en Masia produkt och besitter fortfarande stor potential. Skulle gärna behållit honom men Busquets, Xavi, Iniesta, Alves och Pique är alla old school och lever på gamla meriter. Sen håller jag med nån här nere som skrev att Alves var bra. Tyckte han var ovanligt duktig i defensiven idag ändå och gick inte bort sig lika enkelt som man var rädd för. De som gjorde mig mest besviken var mittfältet.
Barcelona Barcanist
2014-10-26 02:41
@jerkasss:


Hahahaha. Dra, snälla. "joga bonito-supporter som man är" och "hejat på barca sedan 2005 när man skiftade från real". Dra, snälla.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-10-26 02:40
Först och främst vill jag gratta R.Madrid
Efter det vill jag gratta Lucho för att han gav bort matchen.

Såg matchen idag ute i en bar med ett gäng R.Madrid och Arsenal fans.
Om jag försöker summera hela matchen skulle jag sammanfatta det medtvå ord #katalansk rasism"

Ja du/ni läste rätt.

Hur kan den dåren Bänka Alba?
Hur kan han spela Mathieu som vänsterback när han är vår bästa mittback ?
Hur kan bänka Rakitic??
Varför tvingar han Rakitic vara städgumma för Alves??
Vad har han gjort med Rakitic?? (killen som dominerade alla lag föra säsongen vågar inte slå en enda pass framåt)

Varför tvingar han spela Masken som mittback när han är en av världens bästa defensiva mittfältaren??
Varför får inte Masken spela på sin naturliga position och bära kaptensbindeln?
Varför gömmer sig Messi???
Varför bär Iniesta kaptensbindel när han är den snällaste spelare i hela världen??

Varför lämnas Sandro och Rafinnah utanför laget medan Roberto och Pedro får spela??

Varför promenerar alla alla våra spelare förutom Neymar (och Suarez den här matchen) när vi ska anfalla??

En gång till varför promenerar våra spelare när vi ska anfalla??

Varför lätt han spela Busquets trotts att han har varit bedrövlig de här senaste två månaderna??

Nu måste jag ge respekt till de som gjorde bra ifrån sig.
Jag tyckte Alves för första gången i det här säsongen gjorde sitt jobb trots att han hade två emot sig hela jävla matchen.

Neymar och Masken var de enda som visade någon jävla vilja och hjärta den här matchen???

Messi, om du hade gjort mål när du fick pass av Suarez skulle vi ha en helt annan match. En fråga som har snurrat i mitt huvud senaste två månader är, varför misslyckas Messi med att göra mål med så många chanser senaste två månader??

Jag försöker inte skydda honom men han har spelat för mycket i mitten sista sex månader när Xavi och Iniesta har gått ner sig. Han har tappat "killer stinget" Han har tappat blicken...

Ärligt talat, när jag såg vilka som fick spela, och var de fick spela och vilka som bytes in hur vi spelade den här matchen önskade jag av hela mitt hjärta att vi skulle förlora med 10-1. Jag blev besviken att vi inte förlorade med med siffror.

Skriver det här på fyllan. Får be om ursäkt för alla stavfel och dåliga formuleringar. Det känns lite bättre nu iallafall nu när jag har lagt ner mina tankar och spammat forumet...
Barcelona Thierry Henry
2014-10-26 02:34
Barcelona Thierry Henry
2014-10-26 02:32
Till alla losers här inne. Som "hotar" med att sluta följa klubben bara för det inte går som dom vill. Till er säger jag stick. Tror ni någon vill ha er här? Ni börja uppenbarligen heja på barca antingen när Ronaldinho spela här eller efter 2009. Ni har ingen aning om vad Barca är för klubb eller vad som är rimligt att förvänta sig av klubben Ni heja förmodligen på real eller något annat lag under tiden vi frekvent missa cl och va påväg att bli bankrupt i början på 2000 talet. Det barca som ni såg mellan 2009-2012 va barcas bästa lag genom tiderna. Förmodligen det bästa laget i världen genom tiderna. Det kommer knappast upprepas igen dom närmsta 50 åren. Så om ni inte kan leva med det eller sitter och väntar på att vi ska va lika dominanta framöver så är det bara att sticka. Stick och spela fifa 15 eller något och dröm er bort. Såna lag kommer bara fram vart 20e år.

Lucho har vart tränare i några månader. Det här är hans första säsong. Vi har bytt tränare 3 år på raken och är egentligen mitt uppe i ett generationsskifte just nu. Precis som vi va när Pep anlände. Vi borde rensa bort alla spelare från den gamla generationen och starta frächt med en ny hungrig trupp. Precis som Pep gjorde. Han kom in och såg att spelare som Deco, Ronaldinho etc va slut. Så han kasta dom och satsa på nya spelare. Det borde vi göra nu också

Messi, Iniesta, Xavi, Pique och Alves ser alla mätta ut. Man måste ha eye of the tiger om man ska nå framgångar på den här nivån. Dessa spelare har med all uppenbarhet tappat det och då ska dom bort.

Neymar är mer än redo att ta över manteln helt från Messi. Han växer ju mer ansvar han får vilket vi såg i vm. Killen är ett fenomen och framtidens ballon dor premenuant. Han och Suarez kan leda barcas anfall. Messi står dock i vägen.

Jag säger inte att Messi är slut. Han är fortfarande världens bästa spelare. Men han kanske inte är det som är bäst för laget just nu och behöver nya utmaningar och truppen behöver hitta en ny identitet. Sålänge Messi är i laget så är han den identiteten. Så antingen höjer han sig eller så cashar vi in nästa sommar. Detsamma gäller Iniesta och Xavi, Precis som Deco fick flytta på sig för att ge plats åt Xavi, borde Xavi ha flyttat på sig för att ge plats åt Cesc. Vi borde byggt vårt spel runt Cesc och hans sätt att bygga upp anfallen. Men icke. Så nu måste vi hitta en ny. Rakitic är inte den spelaren. Koke kan va den spelaren.

Även Busquets plats måste utmanas. Samper borde ges mer speltid. Och hinner inte han mogna tillräkligt snabbt fören transferförbudet hävs 2016 så får vi köpa Pogba eller någon.

Jag förespråkar inte att vi blir ett köpelag. Men vi måste genomföra ett generationsskifte och göra det grundligt och på rätt sätt. Vi har ända till 2016 på oss att planera. Förhoppningsvis kommer det då in en ny president som förutom sina vallöften också åtar sig att rensa ut truppen på mätta spelare.

Tills dess hoppas jag alla riktiga cules står bakom klubben oavsett vad framtiden bär med sig. Glöm aldrig att vi är fc Barcelona. Mer än en klubb!
Barcelona LeoMessi
2014-10-26 02:45
Tiki taka Mascherano har också skuld i det. Men det var iniesta som förlorade bollen där, han petade fram den samtidigt som han blev undantryckt, Isco hade fått den där bollen ändå. Fattar inte varför han var så mån om att hålla just den bollen i spel, kunde gott ha täckt ut den.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2014-10-26 02:32
Leo Messi Så du menar på fullaste allvar att tredje målet var iniestas fel och inte masherano? Masherano måste väl fatta att iniesta har kontroll över situationen och att han ska stanna kvar på sin position. Madrid fick idag tre pissmål, ren slump bara! Hade inte Messi missat det sooooooklara läget, hade Barca stått som segrare
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymessi
2014-10-26 02:24
Helt sjukt ändå att vi spelar el Clasico med samma mittbackspar som var ett så stort problem förra säsongen.
Njuter ändå lte av tanken på att Barto satt på läktaren och fick bevittna det elände Rosell och hans kompisar har skapat. Amatörer och parasiter.
Men förlusten idag är framförallt LEs fel. Så otroligt fel balanserad 11 att jag blir mörkrädd. Ska erkänna att jag var stormförtjust i tanken på LE som tränare då vi behövde en tränare med glöd. Det har han ju, men rent taktiskt har han inte imponerat för fem öre.
Barcelona jerkasss
2014-10-26 01:56
För ungefär ett halvår sedan hade jag ett rant om att busquets måste offras nu när folk har insett hur man sårar oss på kontringar. Det håller inte att ha en spelare på den positionen som är helt oduglig vad gäller defensiva omställningar Jag blev utskrattad då här på forumet, men jag fattar fortfarande inte varför vi inte kan inse att vi behöver folk som kan ställa om snabbt defensivt. Istället ställer vi upp med alla långsamma muskelfibrer man kan hitta i katalonien på den defensiva planhalvan (-mathieu). Dags o hitta ett nytt lag att heja på kanske, joga bonito-supporter som man är. Verkar inte finnas nått hopp om att barca ska kunna anpassa sig för att kunna konkurrera. Har ju ändå hejat på barca sedan 2005 när man skiftade från real. Tar emot lite, finns ju så mycket fint här ändå under lagren. Men om det ser ut så här i ett år till är det risk för att man releasar sin anger o blir sith
Barcelona LeoMessi
2014-10-26 01:55
Fy helvete vad jag blir förbannad när jag ser deras tredje mål! Vad i helvete sysslar iniesta med???? Inte ens roberto hade lyckats fucka upp det lika brutalt! Straffen och hörnan var det inget snack om.. Pique kan ju inte sluta spela handboll, han spelar oftare med händerna än med fötterna.
Barcelona J.Gamper
2014-10-26 01:54
Word på Gabriel och LeoMessis inlägg. Bara o längta fram tills 2016 för en bättre "era". Kanske kommer Pep Guardiola tillbaka till oss då? :)

Barcelona Vampíro
2014-10-26 01:50
Barcelona är den där snubben på gymmet med rippad överkropp men usel kondition och kycklingben. Anfallet kan hålla världsklass men i motgång så faller hela korthuset och det ser alltid EXAKT likadant ut. Tafatt och man kan inte skapa målchanser om så deras liv hängde på det. Madrids sista mål kom i 62:a minuten. Skapade Barça ett enda läge sista halvtimmen? Nah, gör om gör rätt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-10-26 01:43
Helt sjukt vad besviken man är just nu, okej att förlora en El Clasico händer alltid någon gång och det får man ta, men inte på det här sättet. Jag trodde verkligen vi var bättre än så här, därutöver besvikelsen, det kändes som en rejäl väckarklocka in till verkligheten. Sanningen är nog dessvärre att, näe, vi är fan inte bättre än så här. Tyvärr mina bröder. Vi har ett anfall som är det bästa i hela världen, men utöver det så har vi faktiskt inte så mycket annan kvalitet i vårt lag. Varken backlinje eller mittfält består utav hög klass och både Real Madrid, Bayern München och Chelsea har ljusår bättre mittfältare och försvarare än vad vi har. Vi har försökt mjölka ut det sista av Peps Barcelona och ur hans Xavi, Iniesta och och Busquets även trots att det inte finns något mjölk kvar i paketet längre, och det är nu vi ser resultatet av det. Det gjorde riktigt ont i hjärtat att höra Bernabéu skandera "olé" efter deras upprullningar mot oss. Vad har hänt? Det där är ju våran stil, det är vi som ska göra så. Vi har inte längre spelarna för det. Många sitter och klagar på backlinjen och med all rätt men mittfältet är ännu mer kritiskt enligt mig sett till den fotboll Barcelona spelar och personifieras med. Vårat mittfält består utav dessa spelare: Xavi, Iniesta, Busquets, Mascherano, Rafinha och Sergi Roberto. På pappret kanske det ser jävligt bra ut men tar man en närmare titt och faktiskt inser att Xavi inte längre är samma Xavi, och Iniesta underpresterat i drygt 1 års tid nu och faktiskt fyller 31 år nästa år så inser man att mittfältets framtid är långt ifrån säkrat, snarare tvärtom. Dessa två spelarna var navet i Peps dream team era, båda två presterade en fotboll född ur en sagobok men även sagorna tar slut nån dag. Samtidigt som man i Barcelona vägrat inse detta och stänga boken så har Bayern München, Chelsea, Manchester City och Real Madrid gått och köpt upp alla framtidens Xavis och Iniestas, och det är inte längre vi som spelar fotbollen på våra villkor i våra matcher. Nej, för vi har inte de spelarna längre för det. Det är den väckarklockan jag fick mig, en hård box rakt in i nyllet. Ja, det kändes. Jag vet helt ärligt inte hur framtiden den här säsongen kommer att se ut. Just nu har jag svårt att se det positiva. Det enda positiva känns som att vi lyckades köpa Neymar, vilken underbar fotbollsspelare han är och lyckad vi hålla honom glad och lycklig är mycket vunnet fram till 2016. Men fram tills dess vet ja fan vad vi kan förvänta oss alltså. Som det känns nu är det bara att glömma alla drömmar om att vinna Champions League igen för vi är inte ens i närheten av tillräckligt bra för att bli Europas bästa lag. Jag blir mer än nöjd med en liga titel om vi lyckas vinna den denna säsongen. Och mitt i allt elände så passad jag ändå på att påminna om att vi trots allt ändå ligger 1p före Real Madrid i tabellen, och dessutom tappar vi mer sällan poäng i ligan än vad Real Madrid gör. Så ligan är absolut en möjlighet. Men alla drömmar om att bli världens bästa lag igen, den drömmen förblir nog en dröm tills 2016 kommer in och vi vågar köpa in nytt på riktigt. Godnatt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-10-26 01:40
Det sorgligaste med förlusten är att det enda man får från spelare/tränare är att dom måste analysera sina misstag bla bla bla.... Nej Lucho, finns inte mycket att analysera! Du ställde upp med helt fel uppställning och valde att ta ut spelare baserat på namn och inte baserat på form.. Varför i helvete har vi köpt rakitic och Mathieu? När det väl gäller så får den ene spela på en position som han inte har spelat på i två säsonger och den andre bänkas helt och hållet!! Sedan spelade han Busquets enbart för att han heter Busquets. En seriös tränare hade ställt upp med mascherano och rakitic på mittfältet och med Alba som vänsterback... Men nej, han var tvungen att totalt rövknulla taktiken.. Sorry för ordvalet, men är så otroligt trött på att när det väl gäller som mest så tränaren röra om totalt i uppställningen. Är han blind eller dum när han tror vi blir stabilare defensivt med Mathieu på vänsterkanten?? Kollar han ens på Alba under matcherna eller kollar han endast på den fantastiska "energin" Alves bidrar med på högerkanten? Alba har riktigt bra defensiva egenskaper och han har helt fantastiska offensiva egenskaper. Det enda han saknar är huvudspelet! Sen så måste Messi hela jävla tiden sköta offensiven åt mittfältet, killen kommer knappt till chanser längre eftersom det är han som måste skapa allt åt alla andra. Jag älskar att han skapar så mycket chanser som han gör, men han skulle skapa lika mycket chanser och göra ännu fler mål om mittfältet hade förmågan att slå hotande bollar. Nej, Lucho kan analysera en påse skit för det var exakt så hans taktik var. Leker att han endast tar ut dom bästa spelarna och när det väl gäller så skrynklas han kulor ihop tills russin. Och detta kommer från någon som inte har kritiserat Lucho alls denna säsong! Jag har skyddat honom, men idag gjorde han mig sjukt besviken.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona jawwa
2014-10-26 01:32
Vad barca behöver är att kasta alves all världens väg, sämsta spelaren alla kategorier i barca. Saken blir knappast bättre av att mr pique håller till på samma kant. Sen vill jag inte se busquets på ett jävla bra tag, jag undrar om han verkligen varit så bra eller om xavi och iniestas tidigare storhet har gett sken av det. Slutligen så bör iniesta förpassas till bänken, lallar runt som om det vore beach fotboll. Det betyder att barca spelar med 4 spelare som i dagsläget inte hade tagit plats i något europeiskt topplag. Mittfältstrion skall bestå av rakitic, masken och xavi. Jag tror med handen på hjärtat att om vi hade startat så samtidigt som alves inte spelat så hade vi vunnit.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Krabban94
2014-10-26 01:15
Har länge varit inne på att vi behöver en ny ide i laget och spelet. VI är fortfarande alltför förutsägbara, blir lite bätre med Suarez istället för Pedro.

Sedan så kan man ju ställa sig frågan och många har säkert varit inne på det här tidigare.. Tänk er Messi i ett lag med ytor som Real har varje match ut och in, istället för att han på en yta av en kvadratmeter måste utföra det han gör med 4spelare runt sig... Sedan om Ronaldo hade had 4spelare/lika lite yta som Messi hur hade det sett ut då?

Idag gjorde båda en dålig match, men Ronaldo under all kritik alla kontringar så slog han ju sina passningar hur som helst och toucherna var dålig förutom den som olyckligtvis ledde till 3-1. Hade så gärna velat se Messi med Ronaldos ytor, tror han hade varit uppe i dubbelt fler mål än han är idag. Han får ju kritik för att han inte gör lika mycket mål som CR och folk inser inte heller att han slagit så många avgörande passningar och byggt upp typ flest chanser i europa.

Hur som helst är det viktigaste att vi vinner matcher och som det ser ut mot topplag nu så känns de tyvärr inte något vidare...
Barcelona jawwa
2014-10-26 01:06
Suarez är en fantastiskt spelare som dessvärre ej kommer komma till sin rätt så länge vi spelar sengångar-fotboll. Även därför neymar ej verkar komma in 100% igt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2014-10-26 01:05
Sluta larva er va fan, Real var helt enkelt bättre än oss och förtjänade att vinna. Det berode varken på otur eller något annat. Sen kan man inte sitta och resonera på det sättet som ni gör, "om de inte hade fått straff" "om Messi hade satt 0-2", nu fick de (korrekt dömt) straff och Messi missade. Det är tydligen inte bara ledningen som lever i förnekelse, även en stor del av supportrarna gör det också tydligen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2014-10-26 00:47
Det var ju inte så att Real var bra enligt mig? Snarare vi som gjorde misstag vid alla 3 målen. Real tycker jag inte var så bra med tanke på att de "bara" gjorde 3 mål pga våra misstag och inte tog vara på ytorna lika stora som hav i vårt försvar sista 30!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2014-10-26 00:43
Ni som plötsligt börjar skriva om att Suarez var ett onödigt köp blablabla. Hade ni sagt det ifall vi vunnit idag? Samma folk som pratade om att vår defensiv blivit bra säger nu att vi borde köpt backar istället för Suarez. Det blir bara dumt och tråkigt mot Suarez att säga som vissa gör. En sak. Suarez kommer att göra stordåd, det syntes.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona J.Gamper
2014-10-26 00:41
Messo

Gillar den elvan mot bättre motstånd. Men då måste Montoya och Barta få mer speltid och visa upp lite bättre form. Detsamma gäller Busquets.. Annars kan man slänga in Rakitic istället för honom med Iniesta/Xavi som offensiv mittfältare.

Barcelona J.Gamper
2014-10-26 00:31
Det som är värst är ju att vi nu heller inte kan värva någon. Haha nä jag råder er kära Cules att acceptera läget. Ja, ledningen har fuckat upp Barca rejält... Ja, det är jätte irriterande och känns så onödigt.Men det är bara att acceptera det. Mitt råd till er är att inte ha höga förväntningar.. Var hoppfulla men bli inte förvånade om vi inte vinner något denna säsong heller. Vi får fokusera på det goda och de matcher vi vinner och vara positiva. Kanske vinner vi någon titel.. LE kanske hittar ett perfekt spelsätt för våra spelare men i ärlighetens namn tror jag inte vi kan bli så jätte bra helt enkelt. Betyder inte att vi fortfarande inte kan njuta av Barca. Älskar Barca lika mycket och hatar högmodiga Madrid lika mycket. Visca el Barca i med och motgång!
Barcelona Alltid en legend, Puyol .
2014-10-26 00:31
Tråkig förlust, Lucho gjorde en del fel-val i startelvan men samtidigt var det spelarna som gjorde en allt för dålig andra halvlek. Vi har dessutom släppt in 6 mål de två stora matcherna vi nu spelat. ( PSG, madrid ). Det som talar för oss är att vi har gott om tid att rätta till misstag och bli starkare tills det avgörs.Vi har mycket att förbättra men det känns ändå som vi kommer bli ruggigt farliga framåt vår.Tänk på att förra året inledde vi säsongen kanon på hösten men det slutade tillslut med 0 titlar. Om vi slutar med 0 titlar denna säsong är det dags att fortsätta ge förtroende till tränaren, fungerar inte att byta tränare varje år.
Barcelona Messo
2014-10-26 00:21
------------Bravo-------------
Montoya --Mathie - Bartra -- Alba
---Mascherano -- Busquets-----
-----------Rakitic--------------------
--Suares ---Messi---- Neymar

Önskar denna elvan .. Vi måste alltså börja spela med två defensiva eftersom vi har ju inga ytterbackar...
Annons: