/spanien/barcelona/forum/503.aspx/spanien/barcelona/forum/503.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona A good coach is everything!
2018-04-10 23:42
Grejen är att denna lojhet kommer från någonting. Att Valverde inte vila Messi exempelvis mata in att CL är viktigast är en gåta för mig !!! Sen visst ska spelarnas attityd ha törn men attityden börjar med förbundskaptenen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2018-04-10 23:41
Även om jag mår dåligt och inte kan sova, så finns en del av mig som är glad för Romas skull. Det är en väldigt underlig känsla, men på nåt sätt känns det bra att de gick vidare. Tycker att de gör en fin match på Camp Nou, vågade att pressa högt men hade otur med att göra två självmål. 4-1 speglade inte matchbilden, matchen var jämnare än vad siffrorna visade. På hemmaplan kör de all in och spelar en väldigt fin fotboll, visserligen lite hårt ibland kanske. Men fullständigt dominerar och 3-0 speglar inte heller matchbilden för att de borde ha vunnit med fler bollar. Roma vågade mer, de spelade bättre, hade fler lägen och vinner helt välförtjänt. Roma var helt klart det bättre LAGET än Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Emily
2018-04-10 23:41
@Kröjjff:


Påbörjade en text som är allt annat än positiv. Får se om jag orkar slutföra den. Totalt mörker just nu. Och då menar jag inte bara förlusten, utan vad Bartomeu och delvis Valverde har gjort med den här klubben och det här laget. Det enda positiva som kan komma av det här är att Valverde får gå efter säsongen. Tyvärr är ju Bartomeu kvar och så länge han styr klubben kommer vi bara fortsätta nedåt.
Barcelona Davids3
2018-04-10 23:41
Valverde: "I feel absolutely responsible. The coach is the one who plans the game, the tie, who makes the changes. The coach is always the visible face of the team."

"People are sad, this is normal after such a loss, we have to get back to La Liga and the Copa del Rey."

"Everything was in their favor; they scored an early goal and the atmosphere were causing us many problems."

"I have no explanations."

"We have to stand up again."

"They forced us to play the long ball. There were no spaces and they played man to man."

"It was a game we could not impose our style on."
Barcelona Soko
2018-04-10 23:40
Det största misstaget ikväll var att spela Messi från start.. Dembélé borde spelat istället ...En hungrig Messi i andra hade gått bättre. Nu gick han bara och var totalt osynlig. Iniesta likaså.. Det var en kollektiv kollaps.. Den sämsta insatsen jag någonsin sett..
Barcelona Andreas FCB
2018-04-10 23:40
Vad har Barcelona blivit? En själlös förening. För oss som varit med sedan i alla fall 90-talet så är det ju helt sjukt vilket förfall på senare år. Ja, vi kanske vinner titlar. Ja, vi kanske har bra spelare på pappret. Men La Masia, ledningen? Allt är ju så misskött att man blir tårögd. Jag förstår att spelare som Xavi och Puyol håller sig ifrån klubben. Vill väl inte ta i den ens med tång. Det går en cancer i klubben just nu och det gör ont att behöva bevittna. Jag skiter fullständigt i att vi åker ur idag. Är inte det minsta irriterad. Jag är bara irriterad på att klubben helt förändrat sig senaste åren långt ifrån det som gjorde att jag började följa denna klubb. Vad är det för jävla skämt till insats idag och vad är det för jävla ledning som förstör hela klubben? Blir seriöst ledsen. Men men, får nöja mig med att stödja lokala laget på deras resa till Superettan. Där har man i alla fall en klubb med som har kvar sin själ, kämparglöd samt en bra ledning att njuta av.
Barcelona Xavi #6
2018-04-10 23:39
Visst ska tränaren få kritik för att han fegspelade och inte vågade spela Dembele som hade haft enorma ytor att springa på. Men spelarna ska få all skit, vi har ju trots allt spelat 4-4-2 hela säsongen med framgång. Ingen vilja, intensitet, ledarskap, inte en enda spelare röt ifrån när Roma våldtog oss. Det var elva lejon mot elva katter ikväll.

Nu kommer väl Real vinna sin tredje raka CL och Ronaldo sin sjätte Ballon dor. Messi må vara den bättre spelaren men Ronaldo nätar alltid när det verkligen gäller.
Barcelona Skurhink
2018-04-10 23:36
Koeman; Jag håller med dig angående Barto och att klubben i stort går bakåt! Jag personligen va som stoltast och gladast under Laporta! Men Messi kan inte skylla sina prestationer på Barto! Messi har inte levererat i CL slutspelet på vad är det 4år? Han ser inte ens sett sugen ut på att göra det heller. För du nämnde det som individuella prestationer och där har Ronaldo presterat bättre än Messi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona wallmannen
2018-04-10 23:35
Det skulle vara fint med en semifinal mellan Roma och Liverpool. De lagen förtjänar på nåt vis att nå final.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Blårö
2018-04-10 23:34
Valverde: "I feel absolutely responsible. The coach is the one who plans the game, the tie, who makes the changes. The coach is always the visible face of the team."

"People are sad, this is normal after such a loss, we have to get back to La Liga and the Copa del Rey."

"Everything was in their favor; they scored an early goal and the atmosphere were causing us many problems."

"I have no explanations."

"We have to stand up again."

"They forced us to play the long ball. There were no spaces and they played man to man."

"It was a game we could not impose our style on."
Barcelona Soko
2018-04-10 23:32
Det var en sportsligt katastroff och förödmjukelse. Men det hade varit för mycket att ta sig vidare tur efter tur.. Undantag första matchen mot Juve så var det katastroff hela vägen till idag. Känns bara rät att åka nu än att bli förnedrade av Real Bayern eller Liverpool. Vi fick betala priset även för PSG ifjol.
Ekonomiskt är det också en smäl. 100 000 åskådare i en semifinal med dyra biljetter, ja då har man gått misste om flera hundra miljoner..
Coutinho lämnar och Liverpool spelar semifinal..
Nu kan Messi fokusera fullt på VM.
Har han någonsin gjort mål mot italiensk lag borta ?
Synd bara att Roma kommer få Real och bli slaktade . Real har medicin mot italienska lag.
Enda hoppet är nu på Bayern eller Liverpool.
Barcelona The Lionel King
2018-04-10 23:32
Detta är den logiska utgången för det ängsliga ledarskap som Valverde utstrålar. Ytterst genom den antitaktik som han står för och som nu tillslut skurit sig med det DNA som trots allt suttit i väggarna under decennier. Att dominera spelmässigt är Barcas identitet. Att medvetet ge upp detta övertag som funnits på alla lag i världen är att ge sig ut i helt okända marker. Vad vet FC Barcelona när man inte längre vet hur man äger matcher?
Barcelona Dolares
2018-04-10 23:28
Kan någon förklara för mig vad Valverde såg som vi andra missade? Hur kunde han fortsätta spela utan byten i 85 min fast Roma ägde matchen och vi hade ett obefintligt mittfält spel? Vad var planen? Chansa på att Roma skulle fortsätta missa och att Leo skulle rädda oss?

Är i chock över denna (coach)insats som är måste vara bland det sämsta som presteras i CL:s slutspels historia. PSG presterade tex mycket bättre mot oss förra året trots 1-6.
Barcelona Criff
2018-04-10 23:27
En kväll som denna kan bara gräva ner sig och titta framåt.
Tycker ändå man haft det på känn, tycker inte vi var värda 4 - 1 i första matchen, och VV feghet med att köra med samma elva hela tiden visste man skulle straffa sig förr eller senare. Att der kom i denna matchen trodde man dock inte.
Sen att man går 80 minuter, i en match där inget stämmer på planen, innan man gör ett byte, och slänger in Gomez, istället för Paulinho eller Denis Suarez, är tjänstefel.
Sen 2 panikbyten när man håller på att förlora.
Nä VV har mycket kvar att lära på högsta nivån. Hoppas han kommer tillbaka som en bättre tränare till nästa år, för Messis år bara slösas bort.
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2018-04-10 23:27
De kommande veckorna blir intressanta. Jag undrar verkligen om Messi pallar fortsätta i det här laget, och vad Valverdes nästa drag blir. Han kommer inte få godkänt om vi så vinner ligan med 10000 poäng. Valverde får UNDERKÄNT, sin första, och förhoppningsvis sista säsong som manager för Barcelona, om inte något drastiskt sker.
Barcelona Rivaldo=Gud
2018-04-10 23:26
Jaja. Vi ska vara otroligt glada över att vi förmodligen vinner både ligan och cupen, för då har vi lyckats med konstycket att vaska fram guld från skit. Med tanke på hur det såg ut att vår säsong skulle bli när man kollar på truppen efter transfer fönstret i sommar och när man betänker hur brutalt Roma nu rivit ner vårt lilla luftslott. Så måate man tacka gud för att vi förmodligen ändå kommer undan det här med cup och ligaguld. Dom som verkligen borde gråta sig till sömns är real fansen vars lag gett bort 2 titlar till den sämsta upplagan av barca på nära 20 år. Detta kan bara bli bättre till nästa år förhoppningsvis.
Barcelona Koeman!!
2018-04-10 23:25
Skurhink: Real kommer studsa tillbaka i ligan då Real anpassar sig och lär sig av misstagen. Med denna ledning kommer vi inte studsa tillbaka i CL, jag vet att det låter hårt men så är det. Jag älskar klubben men så länge Bartomeu är i styret så går klubben bakåt. Messi har levererat i CL också, men tänk dig själv om Ronaldo hade haft dessa spelare bakom sig i CL, då hade han inte levererat som han gör gång efter gång.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dreamteam09
2018-04-10 23:25
[QUOTE=FCB_Messi]Lingonligan på 6an , är det Barcelona dom pratade om haha ? [/QUOTE] Haha fan håna inte dem är så mycket bättre än barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 7 || #5 sergiobusquets
2018-04-10 23:25
Jag kan tänka mig vilken huvudlös tränare som helst, enda kravet jag har är att tränaren har cojones och bestämmer. Han ska styra truppen och styra sportchefen. Den här svågers politiken och utdelande av nya kontrakt måste upphöra. Det infekterar hela klubben. Ledningen kommer inte lämna oavsett vad
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Awymard
2018-04-10 23:24
@JUSSI BJÖRLING:


Fast de är emot Cruyff och allt som har med honom att göra. Det är därför många av de äldre Nunez-anhängarna gillar Bartomeu. Eller har jag fel nu? Jag förstår inte bara hur de ska få ihop det hela.
Barcelona ElRaval
2018-04-10 23:23
[QUOTE=Skurhink]Koeman! Hur många poäng efter var real sa du? Eller är det så enkelt att Ronaldo levererar när det räknas? [/QUOTE] tyst på dig troll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2018-04-10 23:23
Lingonligan på 6an , är det Barcelona dom pratade om haha ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 7 || #5 sergiobusquets
2018-04-10 23:23
Knappast så att man kalla Madrid som en fungerande klubb när dom är 15 poäng + efter oss och ute ur cupen. Dom har varit bra i en månad och prickat formen inför cl. All eloge till deras bärande spelare som ramos och Ronaldo som har klivit fram för dom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
2018-04-10 23:21
Koeman! Hur många poäng efter var real sa du? Eller är det så enkelt att Ronaldo levererar när det räknas?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2018-04-10 23:21
@Awymard:

Jag tycker såhär: Om de lyckas hämta in en tränare som kan Barcelonas filosofi så förtjänar de respekt.
Barcelona wallmannen
2018-04-10 23:20
Det enda som återstår nu för laget är att avsluta säsongen på ett bra sätt ... om det nu är möjligt.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Koeman!!
2018-04-10 23:18
Ronaldo håller på att gå om Messi pga att Real Madrid fungerar som en klubb. Det gör inte Barca och de har inte Barca gjort på länge. Här ser man hur viktiga personerna runtomkring klubben är.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2018-04-10 23:16
Det enda som glädjer mig är när jsg sätter mig i romas sits. Vi fick känna på det mot Paris , nu var det deras tur. Stort stort grattis till deras fans. Och all cred till deras coach. Det såg ut som att dom spelade med 18 man på plan. Varje Barca spelare hade 2 gubbar i ryggen. Det presspelet dom hade var bara heeelt sjukt !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2018-04-10 23:16
Var taktiken att skicka långbollar mot de kortaste spelarna på planen?, Såg bara andra halvlek men som det låter så skulle ett byte skett i halvtid.
Valverde ska ut det finns ingen ursäkt.
När nu spelet såg ut som skit hela matchen varför går man inte för ett mål? Ligger under med 2-0 och ett mål ifrån ett uttåg.. Då ska man bara göra minst 2 byten direkt och satsa framåt. Nä istället så fortsätter man med att försöka försvara (vilket inte gick så bra) och så slänger man in Gomes och fortsätter tjonga iväg bollen. Okej om det bara är minuter kvar av matchen men i det här fallet så måste man våga framåt när så mycket tid återstår.

Trögaste tränaren jag upplevt, Stackars Coutinho som ser Liverpool spela grym fotboll och samtidigt se att sitt drömlag inte längre existerar.

Roberto och Iniesta ut och Paulinho och Denis in tidigt i andra halvlek och sen vid ett 2-0 mål in med Dembele och ut med Busquets.

Var ju så tydligt att kanterna var rena autobahn samtidigt som inga dueller vanns på mitten. Brist på fysik av roberto och framför allt Iniesta. När man trots det skickar långbollar (med andra ord ger tillbaka bollen till Roma) Barcas enda sätt att försvara en ledning på är att passa bollen och när inte det funkar så är det anfall som gäller.

Vad i helvete tror Valverde att han börjat träna för klubb..Stackars Messi och stackars iniesta som får springa runt som yra höns och undra varför de inte har bollen och kontrollen. Jag har inte tittat på barcas matcher med entusiasm på länge och nu lär det dröja innan jag kollar alls.
Barcelona Beast Puyol
2018-04-10 23:15
Remember when Coutinho said : "I left Liverpool to win the Champions League with Barca." Undrar bara vad Coutinho tänker haha
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: