/spanien/barcelona/forum/502.aspx/spanien/barcelona/forum/502.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona NoGo™
2018-08-18 18:24
@tribente_magico:

Köpte nu och blev utkickad efter en stund... Men man har ju 7 dagars provperiod så man kan ju alltid säga upp de innan om man inte är nöjd..
Barcelona tribente_magico
2018-08-18 18:19
Är strive nåt att ha?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona shalit
2018-08-18 18:15
Juves match menar jag
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona shalit
2018-08-18 18:14
ni kan se matchen på Aftonbladet gratis bara så ni vet
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2018-08-18 18:11
jag blir utkickad från strive hela tiden. det står att jag inte har nån prenumeration trots att jag har det och redan kollat på matchen i 15 min...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Corazon
2018-08-18 18:10
Striven är ju skit hittills laggar galet. Men sen finns det ju inte så mycket mer alternativ heller.
Barcelona Mike79
2018-08-18 17:40
Haha touché
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FBKröjjf
2018-08-18 17:35
Mike79

Tja, uppenbarligen inte lika starka och halogena grejer som du. Men alla är barn i början...
Barcelona Mike79
2018-08-18 17:14
Man är ingen riktig supporter om man inte idoliserar Barca-legendaren Neymar.. obviously! Så vad röker du kröjjff
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2018-08-18 17:13
Förstår verkligen inte vad serri gör i fullham, hans kvalite och spelstil är klass högre än fullham.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2018-08-18 16:49
Marcelo börjar bli för gammal och Coutinho VM bästa mittfältare så länge Brasilien var kvar i turneringen. Allt spel gick genom våran vänsterkant så länge Neymar spelade, så det var bara den kanten som fungerade. Högerkanten lämnade Messi till ytterbacken och så länge Alves var kvar fungerade, men när Alves lämnade rasade hela högerkanten. Så....???
Barcelona Katalano
2018-08-18 16:48
FBKröjjf

Hehe, är jag inte ute och cyklar började TV4 sända La liga 2006 eller 2007. Tv4 plus och Sport-expressen vill jag minnas att de flesta matcherna visades på.
Det är roligt hur vi som följt Barca så länge och som i många fall är som mest kritiska till nuvarande ledning och hur Barca sköts och hur värderingarna blir trampade på, blir uppläxade av nyare skribenter och fans om att vi måste acceptera det nya Barca och nuvarande ledning. Alltid så hänvisar de till åren med Pep som tränare trots att vi följt Barca i så många år mer än så. Barca kommer jag fortsätta att följa, men jag kommer fortsätta vara kritisk så länge jag inte känner igen "mitt Barca" och jag kommer aldrig att acceptera nuvarande ledning, hur laget och klubben sköts oavsett hur ofta folk skriver det här inne.

Det är just för att jag älskar klubben så mycket som jag är så kritisk. Varför jag följer vad som sker bakom kulisserna också och inte bara det som händer på planen och vilka spelare som finns till förfogande.
Barcelona FBKröjjf
2018-08-18 16:47
Om "vi" ska rannsaka oss själva som supportrar, så tycker jag att alla de som på mer eller mindre kontinuerlig basis sågat de flesta av FC Barcelonas spelare i en strid ström av smutskastning, ska krypa till korset först och göra avbön. Vem vill börja? Botgöring borde innebära att inga injektiv kommer till uttryck ikväll. Ska vi säga så?
Barcelona Puyi el capitan
2018-08-18 16:41
Att Serri hamna i Fulham är ett skämt! Alldeles för bra!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2018-08-18 16:19
Till er som följde och följer endast om barça spelar som under pep, vet inte vad FC Barcelona betyder då.. Ett råd, följ ett annat lag, som man city kanske...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FBKröjjf
2018-08-18 16:16
messiooooxavii Jag har följt Barca kontinuerligt sedan TV 4 började sända La Liga och fram till förra säsongen. Och hade gjort så även då, om matcherna fortfarande visats i "fyran" som förr . Jag såg därtill större delen av vårsäsongen 2018, när jag väl släppt den sista skepsismen mot streaming. Så med detta konstaterande kan du kanske formulera om frågan? Som den ställdes i ditt inlägg känner jag mig inte särskilt träffad. I alla fall inte mer än våra moderatorer och den forumansvarige; som skrivit om sin förlorade lust.
Barcelona Passa_Bollen
2018-08-18 15:49
Har läst här kontinuerligt sen 2012. Kommerihåg att köiff skrev långa inlägg varför han slutade kolla ett litet tag och det var väl när när ledningen hade skämt ut sig totalt bland snabbt dom han skrev inlägg on det men du kommer det kommer nog en bra förklaring från huvudmannen själv alldeles strax ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona messiooooxavii
2018-08-18 14:27
[QUOTE=FBKröjjf]Ribohn Fan Tvärtom faktiskt. Jag hade abonnemang fram tills dess Valverde tog över. Så om du försöker insuniera att jag inte sett Neymar spela i någon nämnvärd utsräckning, så har du helt fel. Såg faktiskt i stort sett samtliga matcher med Neymar JR i FC Barcelona. Missade förvisso flera förra säsongen i brassens frånvaro. Men förlitade mig på vissa skribenter som ansåg att framförallt Alba men även Iniesta, kom mer till sin rätt i anknytning till att din evigt ungdomlige idol på gamla da´r, försvann till PSG. Men luften gick ur Barcas fotboll redan under Luis Enriques tid som tränare, när Neymar var som mest i ropet och ställdes i centrum vid sidan om Leo Messi. Och eftersom jag trodde mig veta åt vilket håll det lutade när Valverde tog vid, avstod jag från att förnya mitt Viasat - abonnemang i avvaktan på hur mina mer eller mindre "säkra källor" på forumet beskrev fortsättningen; blev aldrig nå´t nytt Viasat-"avtal". [/QUOTE] Så du följer bara på Barcelona om dom spelar som dom gjorde 3 år under pep annars får det vara? Minns du ens hur vi spelade fotboll tiden innan Pep Xavi Iniesta eran? anledningen till att Spanien första gången och förmodlugen enda gången vann titlar på landslagsnivå stavas Xavi Iniesta Busquets mittfält. Ett mittfält som kommer fram var 100 år. Vi hade det och vi kommer inte få det igen då det inte finns Spelare som dessa. Du får gärna sluta följa barca och vänta in en ny Xavi Iniesta Busqueys era eller så får du acceptera att just nu ser det annorlunda ut och vi får göra det bästa av det som finns tillgängligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stefansito
2018-08-18 14:11
Det är många här inne som ogillar valverdes fotboll, taktik och laguttagningar.

Är det någon som har koll på hur han tänker och som känner till hans filosofi?
Jag vet faktiskt inte, det är därför jag frågar. Jag vet att han anses vara en kunnig manager i Spanien, med ett väldigt bra rykte. Det var anledningen tror jag till att ledningen värvade just han. Men är det någon som vet mer kring vad han egentligen vill göra med laget? Vad är hans långsiktiga plan? Hur vill han egentligen spela? Skulle vara schysst om någon med rätt bra koll på honom kunde ge en beskrivning med trovärdiga uppgifter förstås. :)

Trots den kritik som ges mot honom här inne så tycker jag någonstans att han ändå verkar vara rätt så cool och ändå jävligt duktig. Men jag kanske har helt fel. Jag vet inte.


Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-18 13:44
Det är ju bara att titta på hur begränsade marcelo och coutinho blev under VM.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FBKröjjf
2018-08-18 13:42
@Ribohn Fan:
Ribohn Fan Tvärtom faktiskt. Jag hade abonnemang fram tills dess Valverde tog över. Så om du försöker insuniera att jag inte sett Neymar spela i någon nämnvärd utsräckning, så har du helt fel. Såg faktiskt i stort sett samtliga matcher med Neymar JR i FC Barcelona. Missade förvisso flera förra säsongen i brassens frånvaro. Men förlitade mig på vissa skribenter som ansåg att framförallt Alba men även Iniesta, kom mer till sin rätt i anknytning till att din evigt ungdomlige idol på gamla da´r, försvann till PSG. Men luften gick ur Barcas fotboll redan under Luis Enriques tid som tränare, när Neymar var som mest i ropet och ställdes i centrum vid sidan om Leo Messi. Och eftersom jag trodde mig veta åt vilket håll det lutade när Valverde tog vid, avstod jag från att förnya mitt Viasat - abonnemang i avvaktan på hur mina mer eller mindre "säkra källor" på forumet beskrev fortsättningen; blev aldrig nå´t nytt Viasat-"avtal".
Barcelona FBKröjjf
2018-08-18 13:33
Barcelona Stefansito
2018-08-18 13:32
Jag såg precis en video som visade Puigs kvalitéer i försäsongsmatcherna det här året. Den killen måste ju få en möjlighet att bli en framtida startspelare hos oss. Han är ju en ren Barca-spelare, från samma kvarter som Xavi också. Helt galet. Snälla släng inte bort den potentialen. Han står för klubbens identitet också.
Barcelona Davids3
2018-08-18 13:18
Barça are one goal away from 6000. Leo Messi, who scored the 5000th goal in 2009, could it repeat 9 years later. He also scored the 5100th, 5300th, 5400th and 5900th goals for the Catalans. [Diario Sport]


Skulle vara obeskrivligt mäktigt för Barcas historia.
Barcelona Ribohn Fan
2018-08-18 12:22
När Neymar spelade i Barca, måste ha varit den perioden du vägrade köpa Viasat kanalerna.
Barcelona FBKröjjf
2018-08-18 12:08
Neymar, nu igen?! Han som fick hela övriga vänsterkanten att underprestera. Nej tack.
Barcelona Ribohn Fan
2018-08-18 11:27
Känns verkligen hoppfullt att vi ska spela 4-3-3 och med en offensiv svängd triangel på mittfältet ikväll.
Valverde har fått Messi att utgå från en högerytter possition är verkligen positivt.
Jag måste skriva att jag är possivtiv till denna säsong, gällande underhållning och förhoppningar resultatmässigt.
Lite orolig bara att vi har 3 stycken balansspelare(Busquets, Rakitic, Arthur), som konkurrerar om en plats, kan påverka utformningen av laget.
Annars tror jag att Coutinho kommer bli våran viktigaste och nyttigaste playmaker denna säsong. Jag tror att första formationen på mittfältet kommer att bli Busquets balans och Coutinho, Vidal i offensiva triangel.
Hoppas Busquets ska komma upp i tempo denna säsong.
För min del skulle jag vilja se Roberto i den rollen, men så kommer det inte bli.
Lite orolig också för vänsterytter positionen också. Är rädd att Dembele och Malcom inte är redo än i dem stora matcherna.
Vilket lag vi hade haft om Neymar hade varit kvar på vänsterkanten, helt oslagbara.
Barcelona Canaletes
2018-08-18 10:14
@Passa_Bollen:

30 slak
Barcelona Andresito
2018-08-18 09:09
[QUOTE=The Octopus of Badia]Andresito Huruvida spetsen är tilräcklig kommer att bero på hur utvecklingen av dem unga/semi-unga spelarna ser ut under säsongen. Arthur, Dembélé, Malcom, Semedo, Lenglet, Aleñá etc. [/QUOTE] Har svårt att se spelare som Arthur, Malcom, Lenglet och Aleña bidra med någon spets i år. Talangen och potentialen finns där helt klart, det kommer dock ta mer än en säsong att uppnå den till fullo.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Passa_Bollen
2018-08-18 04:16
Ni som har Instagram, gå in och kolla på umtittis story, alltså pigue?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: