/spanien/barcelona/forum/4992.aspx/spanien/barcelona/forum/4992.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Neymar11
2014-11-08 01:08
Baha Med tanke på hur vidic har sett ut i Inter så har jag hellre en skadade vermaalen (stavning) än en vidic i startelvan
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2014-11-08 00:22
7 sekunder men beskriver 1000 ord.
Barcelona Barcelonistas
2014-11-07 23:13
Capello (ex-coach Real Madrid -Milan): "Cristiano is strong, but he doesn't have the quality of Messi, who's very difficult to mark." [ser]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Pep G
2014-11-07 23:10
Vet vad som är pinsamt? Vidic spelar för inter i Europa league. Och vi har Arsenals sämsta back i sjukstugan, från Arsenals sjukstuga. LOL! Bortkastade pengar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-11-07 23:09
Jag bryr mig inte vem vi tar in bara detta värdelösa spel försvinner så är jag nöjd. Vi är knappt topp 5 i världen och för bara några säsonger sen va vi historiens bästa lag. Jag vill ha in en tränare som får lite mer makt det är precis det vi behöver. Lucho verkar inte ha den makten, vilket jag trodde han skulle få när han anlände.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Pep G
2014-11-07 22:59
Mourinho i Barca. Varför ens gå dit? Perez är smartare än så. Hur svårt ska det vara. Köp två jävla mittbackar och en högerback. In med 2 mittfältare och dö Zubi. En 11 åring hade varit bättre sportchef. Tack och lov att Puyol va catalan. De åsnorna hade aldrig värvat han annars. Puyol kan inte passa som Xavi. Vem fsn bryr sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2014-11-07 22:28
@Barclasico:


Jag hoppas innerligt att du skojar!
Ronaldinho Gaucho
2014-11-07 20:30
@Ronaldinho Gaucho:
Det kan ni lägga upp här ovan i texten för att underlätta för enskilda användare. Lägg gärna upp mailadresser och gärna namn på de som modererar i forumet i dagsläget. Fortfarande onödigt att ta bort hela mitt inlägg för att skydda sig själv från kritik. Damage control, eller? PM hade fungerat. Precis det mod. själva hänvisar till. *suck* Capitan: Jag gjorde en elastico precis. Bjuder på en tittfint i morgon. ;) Nej, men allvarligt nu. Menar inte att vara bitter eller sur. Skriver av mig idag för att jag blev felaktigt behandlad av mod. och för att vi ska slippa sådant tjafs här i framtiden.
Barcelona zick9
2014-11-07 20:22
@Ronaldinho Gaucho:


Jo, han spelade där mot Ray Vallecano och gjorde en bra match som vänsterback. Jag håller dock med om att det var fel att bänka Alba mot Real Madrid.
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-11-07 20:12
Ronaldinho Gaucho Mod kanske råkar vara mänsklig och göra misstag. Har den tanken någonsin slagit dig innan du täckte hela forumet med ditt snyfteri. Seså, lev upp till ditt namn och var lite festlig istället.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-11-07 20:09
Freeyourmind Lucho kör på sina favoriter helt enkelt. Han verkar inte bry sig om deras form eller liknande. Adriano känns mer stabil än Alves och han är lite kvickare. Alves är lika slö som Busquets typ.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-11-07 20:07
Liunil Masse Det är bra att Lucho bänkar spelare pga deras insatser på träningarna. Önskar att han kunde göra det pga deras insatser på matcherna också. Önskar att han kunde analysera spelet under matcherna och inte bara under träningarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho Gaucho
2014-11-07 20:01
Problem med moderering tas inte som inlägg, maila till redaktionen.//Mod.
Barcelona Barclasico
2014-11-07 18:30
Haha om vi inte får Guardiola år 2016 då hoppas jag på Mou! Aldrig att ryktet stämmer.. Men hoppas kan man alltid göra
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2014-11-07 18:06
Leo Messi Tyvärr så verkar LE inte vara fullt nöjd med Montoyas prestationer på träningarna medan Douglas är en spelare utan rutin som verkar vara rent usel. Mycket frustrerande att behöva stå ut med avdankade Alves hela säsongen bara för att vi inte kunde hitta en bättre högerback än Douglas :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-11-07 17:58
@LeoMessi:


Vi hålla tummarna att evighetsskadan Adriano bänkar Alves.
Högerkanten skulle kännas lite tryggare.

Man undrar fortfarande varför Montoya in har hoppat in några minuter.
Är medveten av att han inte håller nivån men han kan väl inte vara värre än Alves???
Barcelona el Flaco
2014-11-07 17:54
En av vicepresidenterna, Carles Vilarrubí, har gått ut och sagt att han var en av de inom styrelsen som var emot att överklaga den friade domen mot Laporta. "Det är länge nu som min åsikt inom styrelsen utgör minoriteten i den här frågan".

Intressant. Kan uppgifterna stämma att Vilarrubí ville avgå kort efter att Rosell gjorde det men övertalades av resten att stanna kvar för att behålla imagen utåt som en enad styrelse? Kan det stämma att det finns en spricka inom juntan där vissa anser att alla beslut fattas av en handfull nyckelpersoner?
Barcelona LeoMessi
2014-11-07 17:52
Om det stämmer att Alves skäller på rakitic när han inte passar honom så får han gärna ta sitt pick och pack och dra! Han begränsar rakitic spel som det är redan. Tyvärr är inte Alves tillräckligt bra för att styra och ställa över hur rakitic spelar. Han agerar redan som en städgumma åt honom. Detta är lika mycket Luchos fel, han har inga problem med att bänka Pique för hans insatser men Alves verkar han skita i, kvittar hur värdelös han är.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-11-07 17:41
@Neymar11:


Motståndarlaget låter honom att ha bollen så mycket som möjligt.
Sen är det löjligt att han får massor av bollar hela tiden.
Han bestämmer också över var Rakitic ska passa.
Kolla gärna tillbaka matcher Rakitic och Alves har spelat ihop.
Alves bestämmer varje rörelse Rakitic ska ta. Om Rakitic passar till någon annan medan Alves vill ha bollen få han utskällning av Alves.

Jag överdriver inte.
Ni får gärna kolla upp det..
Barcelona Neymar11
2014-11-07 16:57
@barcastuff: Most Barcelona passes this season: Alves 1111 - Rakitic 894 - Alba 841 - Messi 828 - Busquets 756 #fcblive [via @barcastat] Skrämmande att Alves har så mycket boll, därav den fantasilösa offensiva fotbollen. Kollar Lucho och company matcherna i efterhand och studerar vart det går åt helvete.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-11-07 16:45
Luis Enrique: "Vermaelen? There's nothing new to announce. My previous answers about him from the last two months are still valid..." Så han räknade med att värva en spelare som missar halva säsongen? Okej.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SoM_Un
2014-11-07 16:45
Mod

respekt=)
Mod
2014-11-07 16:42
Det där får ni ta per PM, det är inte något som angår resten av forumet./ /Mod.
Barcelona SoM_Un
2014-11-07 16:32
Hahaha nu vill du inte klistra inbmer va?? Hahahaha
Jag skriver från en lur btw. shitt mannen du har intr fått nåt på länge
Haha. Nice båda ignorera vatandra. Men med tiden kmr folk inse vilket troll du är....
Ronaldinho Gaucho
2014-11-07 16:27
SoM_Un:

*facepalm* Det är jag som är "Messi - GOLGOLGOL!". Det framgår tydligt i inlägget. Ännu ett tecken på att du knappast läser igenom andras inlägg utan bara fortsätter med dina versaler som en broken record. Man kan bara slänga ut armarna i förtvivlan när du tar upp "Alexis-framför-Pedro"-snacket som du själv har hittat på (ännu en gång). Du får gärna klistra in de föregående inläggen om du gillar att göra bort dig själv. Jargongen är exakt densamma.

Och nej: jag är inte din vän. Du får prata med dig själv hädanefter. Härmed är du ignorerad av självklara orsaker för forumets bästa.
Barcelona SoM_Un
2014-11-07 16:08
Ronaldinho Gaucho

snacket mellan mig o Messi - GOLGOLGOL! handlade om 2 olika saker och det var det han vägrade förstå... jag är inte dum jag vet att det STORA problemet ligger i backlinjen hos oss...och det var det jag pratade om var bara om att jag o 10000 andra här föredrar alexis före pedro o att han skulle göra oss bara bättre i år inte lösa alla problem...märks klart o tydligt vad jag jag pratade om o det var anfallet. för jag ser att den håller på att tappa oxå o att vi behöver bättre rotation spelare än pedro o munir i dom...

en annan grej det är så nice att du kopierar o klistrar in här det som passar dig, när jag fick nog o blev arg o inte hela konversationen.där finns ju en anledning till varför jag blev som jag blev. klistra gärna in hela snacket=) det var dom tidigare inläggen min vän
Barcelona Barcadinho.
2014-11-07 15:30
Utöver fotbollen - tiden är snart framme. På söndag går flera milj röstberättiga i Katalonien för att rösta om självständigt vara eller icke.

Jag tror att Ja -sidan vinner, men det kan lika gärna vara så att det var den sidan som hördes mest och inget mer. Typ som i Skottland. Intressant hur som helst.
Ronaldinho Gaucho
2014-11-07 15:24
(1/2) Hej. Är tillbaka på forumet och vill lyfta fram en viktig sak för forumet och dess skick. Se det här som ett bidrag till forumets bästa. Det här var bara en liten diskussion mellan mig och en användare 1:a november vilket ledde till att jag blev spärrad på felaktiga grunder. Jag skrev 2014-11-01: """Du gör det bara svårt för dig iom att Sanchez och Cesc har bromsat vårt spel lika mycket som Iniesta och Pedro. Munir har knappast fått speltid och vad kan man egentligen förvänta sig av en 19-åring? Tror knappast någon gråter floder nere i Katalonien över att de Alexis/Fabregas har lämnat klubben. Mer karaktärslösa spelare för de pengarna får man leta efter. Torres-varning på bägge med andra ord. Du får gärna rotera med vem du än vill men vad är syftet när det inte ger någon effekt? Vi kan ha Ronaldinho i sina bästa form idag men det hade knappast hjälpt när det kollektiva arbetet är undermåligt. Du som varit så "duktig" och "följt klubben med rätta ögon" får gärna berätta hur bra vi var med Cesc och Alexis. Cesc - kylskåpet som behöver 4 sekunder på sig för att ta emot en passning och föra bollen vidare eller Alexis - träfoten till chilenare som fick tre år på sig som startspelare men kämpade att etablera ett spel med Dani Alves och ännu värre: hade otroligt svårt att ta sig förbi sin spelare. Tror att hans sista minuter i klubben mot Atletico Madrid summerade hans bidrag till vår klubb. Nästan där men aldrig riktigt där. Lycka till med nästa intetsägande inlägg. Skriker du bakom dataskärmen, eller? Kör du också på den metoden där man tror att ens argument blir mer legitimt och underbyggt bara för att man skriker med versaler? Kan rekommendera att spara på versaler, frågetecken och utropstecken till förmån för bättre argument. Fortsatt trevlig höstkväll.""" SoM_Un svarade en halvtimme senare: """seriöst haha vad är det för fel på dig...det jag försöker säga är att jag o precis alla på forumet här .föredrar alexis före pedro alla dagar i veckan..alexis fick 3 år??? nej han fick 2 o det 3e året pepprade han över 20 mål som ytter, allstå lyckades han till slut. plus så var han aldrig dålig dom första åren utan det var laget som envisades med sidledspassningar o sket i alla hans löpningar. kan även länka dig en video på det...fabregas var kaos jag håller me dig.. men men du kan ju inte på allvar mena att han fick en ärlig chans på hans position...ärligt pallar inte ens diskutera med sånna troll som dig, skaffade sitt konto förra veckan o ska börja leka rolig. stick till ditt forum istället snart börjar er julfirande (gaynaldos ballon d or kampanj). får halva priset på biljetterna för att hålla upp ett tifo med han noppade o vaxade ögonbryn där ni tjurar till fifa. så stick ärligt. du envisas o det du skriver är bara idioti...enklare än så är det inte.. JAG FÖREDRAR ALEXIS FÖRE PEDRO VAD ÄR DET DU INTE FÖRSTÅR???? det än min åsikt.. spärra bonden tack.""" Så här såg det ut alltså ut när jag felaktig anklagades för trollande och blev spärrad av mod. utan belägg. Samtidigt får SoM_Un fortsätta härja i forumet. Bedöm själva. "Messi - GOLGOLGOL!" (namnval i hopp om att Messi skulle måla på Bernabeu och ta över Zarra's rekord) var mitt förra nick och ni kan söka i historiken att jag inte någonstans främjar Real Madrid eller använder hån mot FC Barcelona (min klubb) förutom enskilda spelare som jag stört mig på sedan en lång tillbaka (favoritoffer: Mascherano). Det enda jag kritiserade SoM_Un för var att Sanchez inte kan lösa klubbens problem. Inte någonstans har jag lyft fram att Pedro skulle vara bättre utan detta är något som sitter i SoM_Un's huvud. Min argumentation var fullt saklig och formell men SoM_Un fortsätter (i vanlig ordning) visa upp aggressivt beteende. Hur ska man skapa diskussion om man anser att man alltid har rätt? Självkritiken hos den här personen är obefintlig. Vill bara skicka en passning till SoM_Un som är den verkliga boven (och bonden) i dramat. Härmed tänker jag fortsätta bidra med positivitet till forumet, konstruktiv kritik och annat godis. Mod. är förlåten för misstaget och jag förstår att det inte kan vara lätt att reda ut vem som är troll eller inte när vi har manipulativa användare (SoM_Un) samtidigt som att Les Rambles brukar bli trollspäckat när det stundas El Clasico. Jag har under en lång tid funderat på att återvända till forumet och valde att göra det lagom inför världens största klubbmatch som vi tyvärr förlorade (en förlust jag analyserat i ett par inlägg här). Jag kan klistrar in två tidigare inlägg för att visa vilket "troll" jag egentligen är. Jag hoppas att mod. kollar i historik innan ni spärrar personer hejvilt i fortsättningen för att jag, precis som många andra trogna Barca-följare, lägger ned tid på att kommentera i forumet. Det är det minsta man kan begära - att kolla historik dvs. Här kommer inläggen: Jag skrev 2014-10-28 i kritik mot Blatter: """Vem skulle ha guldbollen i VM om inte Messi? Han tog laget till VM-final med avgörande insatser. Tyskland hade snarare kollektivet att tacka där flera spelare utmärkte sig. För Argentina var Messi avgörande på alla sätt och utan honom hade de aldrig kommit till final. Blatter glömmer bort att Tyskland vann på övertid dessutom. Argentina var bara minuter från straffläggning och kunde lika gärna ha vunnit VM. Kanske dags för Messi att gråta och kampanja som Ronaldo gjorde i fjol? Det här priset har blivit ett skämt sedan fjolårets floskler. I år är det bara värre med dessa uttalanden (som skapar partiskhet), faktumet att Suárez blivit petad och det allmänt kända att VM till Qatar är en enda stor korrupt process. Listan är lång.""" Detta skrev jag alltså 4(!) dagar innan jag blir anklagad för att vara en Ronaldo-dyrkare av SoM_Un. Sense - makes none. Vi pratar alltså om en person som har lyckats posta 196 inlägg på 5 år vilket är ungefär ett inlägg var tionde dag - och dessa inlägg är knappast strukturerade eller genomtänkta (kolla historiken bara). forts.
Ronaldinho Gaucho
2014-11-07 15:18
(2/2) Jag skrev följande strax efter El Clasico: """Förstår din frustration. Det är ju ganska lustigt att vi efter fullt godkända matcher äntligen börjat nöta in en permanent startelva. Då väljer LE att göra följande saker: 1. Plocka ned Mascherano till mittbacksplatsen (som ofta fungerat ganska horribelt tillsammans med Pique). Detta trots att Mascherano visat sitt sanna jag som DM tidigare i veckan vid två tillfällen. 2. Ta in Busquets som varit skadad i mer än en vecka och dessutom förlorat tempo i fötterna. En Busquets som varit en medelmåtta sedan säsongen startade. Suárez var hetare än Busquets och då har han inte spelat tävlingsfotboll sedan fyra månader tillbaka. 3. Flytta ut Mathieu till vänsterbacksplatsen för FÖRSTA GÅNGEN den här säsongen i den viktigaste matchen hittills. Samma Mathieu som varit klubbens viktigaste försvarskugge sedan säsongen startade. 4. Bänka Rakitic som är den enda spelaren på mittfältet som behärskar offensiv och defensiv fotboll samtidigt (vilket varken Xavi eller Iniesta klarar av). En Rakitic som just behövs i matcher som dessa där vi brukar vara fysiskt underlägsna. 5. Inte samla laget/agera när vi leder med 0-1 och verkar inte heller agera under halvtidspaus när hela världen ser att Real Madrid börjat äta sig in i matchen. 6. Pedro och Sergi Roberto följer med men Sandro lämnas i Barcelona. Sandro som visat sitt värde och senast gjorde ett viktigt mål mot Ajax. Ni såg glöden i hans målgest och ögon när han gjorde målet. Sådana prestationer ska belönas omedelbart. Det kallas för: smid när järnet är varmt. Sandros glöd påminner om en ung Pedro som visade framfötterna 2009. Istället står vi där med två karaktärslösa spelare som verkar spela för att det står på dagordningen - inte för att de vill vända på matchen eller ens kan vända på matchen.""" Visst verkar jag vara väldigt oinsatt? Visst låter jag som en madridista? Visst låter jag som ett troll? Eller? Med det sagt ber jag forumdrägget SoM_Un dra åt helvete (med all rätt) men önskar er alla andra som kan uppträda normalt en god fortsättning. Det här inlägget skrev jag för forumets bästa och som ett varnande finger för användare som tror att de kan förgifta forumet med sin påhittade ensamrätt. Hoppas inte någon tar sig illa vid utan ser det här som ett bidrag av besk smak (tyvärr). SoM_Un får däremot tåla leken nu när han gillar att leka. Grattis till det faktum att du blivit uthängd så att alla vi på Les Rambles kan se hur du uppför dig. Hur du förstör och sänker nivån. Tack för att vi kan använda dig som ett dåligt exempel. Bugar och bockar. Hoppas karman smakar. Önskar er alla andra en trevlig helg. Visca Barca y Visca Catalunya!
Barcelona Nemesis 10
2014-11-07 14:55
Marca hade en omröstning om vem dom tycker är tidernas bästa. Av ca 81.000 som röstade så fick Messi 41% av rösterna och Ronaldo fick 30%, Maradona fick bara 10% men kan tänka mig att hälften som röstade inte ens har sett Maradona.
Annons: