/spanien/barcelona/forum/4976.aspx/spanien/barcelona/forum/4976.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonistas
2014-11-11 23:43
News is circulating that I allegedly made offending remarks regarding Lionel Messi. This is absolutely false and I have assured my lawyer takes action to sue those responsible. I have the utmost respect for all my professional colleagues, and Messi is obviously no exception.


BarcaClasico - va ska snubben säga? Klart han tog sig tiden att hitta på en trovärdig historia. För inte tror ni på fullaste allvar att han skulle erkänna att han snackat skit om Messi? Ska han gå ut och säga, " dessa uppgifter stämmer jag har kallat Messi detta".

Allt detta är ett spel, oo tro mig han har sagt mycket om Messi i omklädningsrummet. Detta är sätt att måla ut sig själv som ett offer så han får mer anhängare när det kommer till priser som guldbollen. Nu går han ut och påstår att dessa uppgifter är felaktiga ( vilket dom inte är) bara för att framstå som ett offer.
Barcelona Baha - Pep G
2014-11-11 23:24
Luis breddar med mittfältarna föt mycket. Det funkar inte. Han kommer inse det när han förlorar mot Sevilla, Valencia och mot ett bra lag i CL. Jag har inte sett potentialen i sättet han vill spela på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2014-11-11 22:50
Direkt från Ronaldos Facebook sida: Ronaldo: News are circulating that I allegedly made offending remarks regarding Lionel Messi. This is absolutely false and I have assured my lawyer takes action to sue those responsible. I have the utmost respect for all my professional colleagues, and Messi is obviously no exception.
Barcelona A good coach is everything!
2014-11-11 22:50
Vårt mittfält är nog sämst i världen just nu inte bara statistiskt utan även formmässigt. Iniesta och Busi har vart KATASTROF speciellt Busi. Xavi har faktist spela upp sig och imponerat på mig trodde han var het slut men han verkar ha lite kvar. Men statistik och Xavi har inte gjort en enda assist men har däremot gjort mål som han vägga sig genom. Rakitic har fått en helt fel roll i Barca rakitic är offensiv mittfältare och prestera på topp som offensiv mittfältare i Sevilla. Med LE så får rakitic dra ett jävligt stort defensivt lass. Rakitic behöver tid kontinuitet så ska ni se att det lossnar.

Rafinha har spela alldeles för lite för att bli rättvist bedömd ..

Der ser illa ut bokstavligen !!
Barcelona El Messias
2014-11-11 22:36
Till med försvaret har mer assist än mittfältet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2014-11-11 22:07
Barcelona's midfielders have recorded only one assist in La Liga this term; Real Madrid's midfielders have managed 17. Contribution. Där har ni vrf Messi inte gör många mål. Han måste fan gå ner och skapa chanser själv för ingen annan är det. Vad fan är det!? Är det Barcelona Messi spelar i eller Elche?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2014-11-11 21:39
Only 12% of Barcelona's goals this season were assisted by midfielders (Iniesta 2, Busquets 1, Rafinha 1)

Vad vårt mittfält sysslar med kan man undra.
Barcelona Neymar11
2014-11-11 21:15
Lion24 Du får hans besatthet att klarna till för mig ytterligare. Ronaldo borde få göra lögndetektor test och ställas frågan är Messi bäst i världen 95% säker på att svaret hade varit JA eller att apparaten hade gått i högvarv och exploderat hahaha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2014-11-11 20:52
Tänkte skriva en kommentar angående Cristianos ''motherfucker''. Ska jag vara ärlig så skulle det absolut inte förvåna mig om Cristiano säger/sa så. Cristiano är fullständigt besatt av Messi. Jag har känt det länge och nu har jag t.o.m sett det. Som den senaste matchen mellan Real Madrid och Barcelona som spelade för bara några veckor sen. Kolla i länktips och stanna vid: 12:00 - Messi gör en tackling på Modric och Cristiano går till domaren för att lägga sin synpunkt på tacklingen. Även om man inte ser Cristiano med domaren så är det klart och tydligt vad han vill när han går fram mot Messi. 51:12 - Messi ska slå en frispark och resten talar för sig självt. Cristiano är ''lagens man'' och bollen får absolut inte flyttas fram, om ens 1 millimeter. Det vill Cristiano förmedla till domaren och kanske Messi. 1:12:49 - Här ser vi en Cristiano som under en tid markerat Messi men när Messi sedan joggar sig fri så vänder sig Cristiano mot sina lagkamrater och markerar tydligt att dom ska markera Messi, genom att med fingret peka på Messi. Ja, videon talar för sig självt. Sen så har vi flera gånger vittnat Cristiano förminska Messis insatser mot just Real Madrid för att lägga fokus på annat, bl a domaren. Här kommer några exempel: Real Madrid-Barcelona = 3-4. Messi gör ett hattrick på Cristiano hemmaborg. Ett hattrick mot en rival är alltid stort, speciellt El Clasico. Detta sa Cristiano efter matchen (http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/real-madrid/10718482/Real-Madrids-Cristiano-Ronaldo-hints-at-conspiracy-to-ensure-Barcelona-won-Clasico.html): "It was tough game," said Ronaldo. "There were some people that didn't want us to win or see Barca out of the title race. I've been here for a long time. It obviously bothers people when Real Madrid win. It makes them jealous. There isn't a level playing field. "The referee made so many mistakes. They have to assign a referee who lives up to the game's importance. He was pale and very nervous. I'm not trying to justify myself. There were a lot of things. Some people wanted Barca to stay in the title race and they did. "My penalty might have been just outside the area, but there are many things that went on. It is difficult when many people didn't want us to win today." Samma sak var det när Messi gjorde båda målen i Champions League semifinalen varav 1 av dom var den när han dribblade av halva Real laget och gjorde mål. Efter matchen sa Ronaldo att ''det inte var så svårt att göra så mot 10 man'' och ''att domaren avgjorde den här matchen''. Kanske sant men meningen var helt annat. Meningen var att nedvärdera Messis insats och framförallt flytta fokus på honom så att han inte får den cred han förtjänar. Man ska istället prata om domaren. Jag har länge känt att Cristiano varit beroende av Messi och den nya ryktet ''motherfucker-ryktet'' förvånar mig inte om den skulle vara sann.
Barcelona Neymar11
2014-11-11 19:42
Capitan Är det någon som skulle kunna vara då patetisk och få sina medspelare att skämta om Messi samtidigt nedvärdera honom för att kunna höja Ronaldo så är det ändå Ronaldo. Därför tror jag inte på att det endast är rykten. --------- Leomessi Ja det vill säga när hon inte är staterna och spelar in p-rulle med R Kelly haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-11-11 19:38
Intressant att folk inne i La Puta direkt påstår att dessa rykten är falska. Seriöst vad har vi fått lära oss dom senaste säsongerna? Pepe trampar på Messis hand utan att straffas, Real Madrids officiella hemsida går ut med en video som dom manipulerat ( Alves vs Pepe), samma hemsida gick ut föra säsongen och började gråta över domslut igen. Real Madrids tränare kan peka folk i ögonen utan att straffas, han kan säga dittan och dattan. Real Madrid och dess spelare är kapabla till allt jag är ganska så säker på att Ronaldo gått runt i sitt omklädningsrum och sagt så. Haha jag kan bara skratta åt eländet, det hela blir dessutom ännu mer komiskt när den mest korkade människan i världshistorien börjar anklaga folk för att va korkade?
Barcelona LeoMessi
2014-11-11 19:36
Neymar11 Hahaha skrattar varje gång jag tänker på att han har öppnat ett museum som han tillägnar till sig själv. Kan slå vad om att han speglar på väggarna och på taket i hans sovrum, så han kan se sig själv när han sätter på frugan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitán - El tiburón
2014-11-11 19:35
Neymar 11

Givetvis finns det en möjlighet att han kallat Messi för något olämpligt när han varit i privata sällskap. Det jag menar är att man trots allt får vara lite källkritisk ibland och inte tolka allting som absoluta sanningar.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-11-11 19:25
Jag tänkt på den där förbannade målrekordet i La Liga och Cl.
Det är helt sjukt!!! Ska Messi bryta båda benen för att göra den???

Minns innan vi skulle möta R.Madrid gick tidningarna i huvudstaden med att Messi kunde hyllas i Madrid om han slog den. Jag tror nu så här efterhand att det var strategisk drag av R.Madrid klubben att sätta press på Messi. Det känns som att Messi gör allt för att göra målet för att komma förbi men i de stunderna han kommer fri mot målvakt eller får bra chans kommer spöken fram.

Har läst lite här och där att professionella spelare har egna sportpsykologer. Vet någon av er om Messi träffar någon???

Samma med den där rekordet i Cl. Visst tappar man tappar killerinstinkten framför mål om man har spelat på mitten i lång period men ändå. När Messi missar så mycket i form av alla ribb och stolpträffar börjar man fundera.

Barcelona Neymar11
2014-11-11 19:13
Man behöver inte vara ett geni för att förstå att Ronaldo känner förakt när det gäller Messi, så dem rykten tar jag inte alls med en nypa salt utan tror att sanningshalten är ganska hög. Speciellt med tanke på hur osäker killen är att han söker bekräftelse vart han än vänder sig om. Vem är annars så patetisk och öppnar ett museum för sig själv
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitán - El tiburón
2014-11-11 19:05
Det där angående Ronaldo som går runt och kallar Messi för motherfu**er tar jag med en nypa salt. Snälla, tro inte på allt som media säger bara för att det handlar om Ronaldo
Missförstå mig inte, jag tycker att Ronaldo är en av de vidrigaste personligheterna (så som han beter sig på plan) bland dagens professionella fotbollsspelare, men det går inte att tolka alla rykten som sanning bara för det..
Barcelona tikitaka
2014-11-11 18:54
@andreiano:


Du kan få köpa min haha
Barcelona Kröjf
2014-11-11 18:30
Finns ingen större anledning att uppröras över ryktet att Ronaldo kallar Messi för "motherfucker" i lönndom.
Det rör sig förmodligen om en vad gamle Sigmund Freud skulle kallat en klassisk projektion.
Det är med andra ord troligtvis sig själv Ronaldo synar i sömmarna, då han säger så.

Barcelona Vampíro
2014-11-11 18:18
David Moyes blir tränare för Real Sociedad, vem hade kunnat tro det för ett år sen? Otroligt spännande att följa i fortsättningen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-11-11 17:58
Kolla länk haha efter 5-0 matchen.

Klart Penal är desperat Messi har pulvriserat honom dom senaste 4-5 åren. Killen stod och grät när han vann Balon de Blatter. Känslorna kom ut, det har varit tuffa år för mr Penal aka den eviga tvåan.
Barcelona Barca Barca
2014-11-11 16:24
@Gabriel:


Ska jag vara ärlig, så har jag inget emot Pedro. Tycker att han är en bra trupp spelare som har en väldigt hög högsta nivå, dock har vi inte sett så mycket av det senaste åren. Han gör inte mycket oväsen av sig och kämpar på rätt bra när han är på planen. Sen att han har underpresterat så enormt sista tiden håller jag med om. Pedro är egentligen en komplett spelare, snabb, skjuter med bägge fötterna, ganska målfarlig, pressar motståndarna, personligen tror jag att Pedro har mycket mer att ge i toppfotbollen, men 30€ låter lockande, men hur lockande låter det när pengarna kommer hamna i famnen på en som Zubizarreta eller rättare sagt, kungen som pajjasen Euseubio kallar honom, tror inte att det finns en chans att dessa pengar kommer investeras rätt på någon rätt spelare i framtiden om vi nu får värva 2015. Reus och alla dessa spelare vi drömmer om kommer aldrig kunna värvas till denna klubb med en styrelse som denna.

Men att Alves och Pique vill lämna/verkar ha köpare är en annan femma, dessa två spelare är jag enormt trött på, speciellt Pique. Maken till mer överskattad back finns inte och jag hoppas innerligt inne att han drar redan nu i januari, ju tidigare vi blir av med dö kött desto bättre. Att sitta och hålla på med mobilen under pågående match är helt oacceptabelt, han beter sig som om Barcelona är ett korpen lag, t o m div 4 spelare i Sverige lägger undan telefonen under pågående match. Hade Pique inte varit katalan och uppfostrad i klubben och har en morfar(eller nått sånt) som varit president/vice president i klubben hade han rykt för länge sen. Det är många spelare ute i fotbollsvärlden som vill va i hans position och spela för våra färger och dessutom göra det mycket bättre.
andreiano
2014-11-11 16:20
Hej,
Vet nån vart jag kan få tag på denna tröja med tryck och nummer (#5 Puyol) i storlek Large?
http://store.nike.com/se/en_gb/pd/2013-14-fc-barcelona-stadium-football-shirt/pid-754489/pgid-10259529

Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-11-11 15:54
@Barcelonistas:


Jag blir också arg.
Säg ingenting, träna hårdare och visa det på planen stället.

Det är alltid någon som ska börja gagga om att vi ska bli bäst igen, eller att vi är fortfarande bästa klubben i världen. Vi kommer att spela vår spel igen.

Håll truten och jobba hårdare. Låt de som har spelat dåligt börja träna ännu hårdare med fysiken och bollen.
Barcelona BARCA-més que un club
2014-11-11 15:35
haha om det stämmer vilken j'ävla pajas Crynaldo är sånt barn beteende . karln är fan 29 år gammal skäms för fan.
Barcelona Vampíro
2014-11-11 15:33
Han har rätt, Messi är en 'bad motherfucker'! Den ultimata komplimangen inom hiphop-världen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2014-11-11 15:29
@barcastuff: According to Real Madrid players, Cristiano Ronaldo uses the nickname 'motherfucker' for Lionel Messi behind closed doors. [via telegraph] Hahaha förvånar inte mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjf
2014-11-11 14:02
Gabriel

Seriöst svar, saklig argumentation. Så ska en slipsten dras, utan att knivarna blir alltför vassa för att kunna användas på ett konstruktivt sätt (övar mig i konsten att vara kortfattad).
Barcelona Barclasico
2014-11-11 13:59
According to some RMA players, Cristiano has a nickname for Messi in the Real Madrid dressing room: ‘Motherfucker’; and if he sees someone from the club speaking to Leo, he also ends up being baptised ‘Motherfucker’ [The Telegraph]

Kan det verkligen stämma? Är han verkligen så "desperat" av messi
Barcelona Federer - köp en back, tack
2014-11-11 13:48
Stay classy Ronaldo.

And that is why, according to some Real Madrid players, CR7 has a nickname for him: ‘motherf----r’; and if he sees someone from the club speaking to Leo, he also ends up being baptised ‘motherf----r’
Barcelona Gabriel
2014-11-11 13:42
Kröjf

Jo men trots att jag avskyr Cesc (för ja det gör jag faktiskt) så anser jag han ändå vara en perfekt spelare för just Chelsea och deras sätt att spela fotboll på. Det är lite skillnad från Barcelona och Chelsea så just för Chelsea anser jag ändå att Mourinho satte även den värvningen perfekt. Och när det kommer till Piqué så tror jag inte på att Mourinho vill ha honom, men det får tiden utvisa.

Mourinho är fortfarande, enligt mig, den tränare som tänker smartast när det kommer till värvningar, med det sagt så vill jag absolut inte ha honom som tränare hos oss.
Annons: