/spanien/barcelona/forum/4971.aspx/spanien/barcelona/forum/4971.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ElRaval
2014-11-11 11:53
[QUOTE=Gabriel]Blev lite felstavningar här och där, ni får ursäkta det, skrev från Iphonen. [/QUOTE] Jag förstår poängen och vill inte heller ha Mourinho. Men vad folk måste förstå om Mou är att han är en legoknäkt. Han kommer försvara sig själv och sina spelare till döden, oavsett vilken klubb han representerar. Därför tar jag inte Mourinhos ord på allvar eftersom det är ett spel för att gynna honom själv och hans lag. Han är en vinnarskalle helt enkelt som skulle trampa över lik och sina gamla spelare för att vinna mark. Ett problem med vårt lag i nuläget att det inte verkar finnas några objektiva ögon i innersta kretsen, utan det tas beslut alldeles för mycket med hjärtat. Och då menar jag inte alla snedsteg som våra presidenter har gjort, utan snarare faktumet att vi väljer tränare med hjärtat snarare än hjärnan. Tränare som underkastar sig ett spelsystem som är söderläst sedan ett par år tillbaka och tränare som underkastar sig vissa spelare. Det finns något vackert i att vara så envis vad gällande traditioner, dock.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona westinho - Sergio #5
2014-11-11 11:48
Jag har hellre Barca som ett mittenlag än att vi vinner trippeln med Mourinho som tränare.
Barcelona Gabriel
2014-11-11 11:45
Blev lite felstavningar här och där, ni får ursäkta det, skrev från Iphonen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-11-11 11:42
Angående Mourinho, så desperata kan vi bara inte vara, det MÅSTE finnas någon annan tränare där ute bortsett från honom som har kapaciteten att ta tillbaka oss till toppen igen. Anställer vi Mourinho som tränare så är det ungefär som att sälja sin själ till djävulen. Har ni glömt allt han har gjort? Alla hans uttal och utspel i media? All respektlöshet gentemot vår klubb, mot våra spelare, mot Pep och Tito? Anställer vi Mourinho som tränare så har vi nått den totala botten och då kan vi inte längre sjunga lägre ner. Enda sedan hans första dag i Chelsea har han kaxat upp sig speciellt mot våran klubb. Minns när vi skulle möts honom 2004 första gången i Champions League och han kom med det kaxiga uttalandet att han och vi hade vunnit lika många CL titlar under historien men att skillnaden var att han inte hade försökt i över 100 år. Det var där det började. Eller hur äckligt han firade när Inter turligt lyckades köra ut oss i CL 2010? Springa in som en efterbliven orangutang på Camp Nou bara för att irritera alla culés på plats och runt om i världen. Hans alla uttalanden om Pep när vi var som bäst och han inte visste hur han skulle stoppa oss? Hans UFC taktik mot oss varje gång vi möttes, hans Uefalona konspirationer, hans ögonpetande på Tito? Att träna FC Barcelona eller bara att vara en del av våran speciella klubb (även om den med denna ledningen har blivit mindre speciell för varje dag som går och mer ordinär) är det vackraste som finns, det är ett privilegium och inte vem som helst ska få den äran att tillhöra oss; Mourinho har för längesedan förbrukat den möjligheten i mina ögon, han ska inte få komma undan med all skit genom åren och ändå lyckas med att träna oss. Min bror sa tom att om Mourinho blir tränare för oss så kommer han att bojkotta klubben tills han försvinner eller blir sparkad, jag förstår honom. Personligen hade jag nog aldrig klarat av det, jag kan inte men jag klandrar varken honom eller de som hade resonerat på det viset. Mourinho har helt enkelt gjort för mycket ont för att få lov att komma hit. Jag förstår att vissa i ren desperation sitter och funderar på Mourinho nu, jag ska erkänna att även jag skämtat om det här hemma och med en sucks bestämdhet ropat ut: "det räcker, hämta Mou!" - men när slutsignalen blåses, när spelarna lämnar planen och lugnet i kroppen hinner komma tillbaka så är det mer som att jag på droger och inte var mig själv när jag sa det. Nej, mina vänner. Mourinho hade säkert gjort det bra hos oss, där har jag inga som helst tvivel. Han är också i princip den enda som jag anser gör klockrena värvningar till sina klubbar så även där hade vi gått upp oss rejält. Men som jag sa, det hade varit som att sälja sin själ till djävulen och det är inget jag någonsin vill se oss göra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2014-11-11 10:11
När folk vill ha in Mou som tränare så vet man att det har gått för långt. Desperationen är ett faktum.

Wow, hade aldrig kunnat tänka mig Mourinho som tränare i Barca, han hade pissat på allt som har med klubbens kultur att göra. Katalansk media hade kört över honom och det hade varit oro i hela Katalonien.

Med det sagt så hade det ändå varit intressant att se hur fotbollen sett ut om han tog över. En så defensivt inriktad tränare som inte viker sig från sina idéer i en anfallsinriktad klubb som Barcelona.

Men nä, efter hur han har behandlat både legendarer och fans i Real Madrid så vill jag aldrig se honom representera Barcelona.
Låt honom plaska runt i Abramovichs pengar tillsammans med Cesc i England, han har inget här och göra.
Barcelona Krabban94
2014-11-11 09:53
@Barcelonistas:
Personligen tycker jag det vore väldigt intressant, jag vet att folk här inte gillat Mourinho. Tror han hade varit ett bra alternativ ändå, han känner trots allt till klubben och han ser verkligen till att spelarna presterar. I övrigt är han ju en väldigt bra tränare, han har sina negativa sidor men det har alla. Tror också han hade kunnat komma med nya idéer... Tror dock Mou till Barca är ytterst osannolikt...
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
2014-11-11 09:10
barca barca

Vermaelen kostade 15 miljoner PUND lite, skillnad ändå. Och i länktips står det att Barcas läkare varnade för den här värvningen men antar att zubi var så mån om att hämta en mittback till så att "fansen kunden bli nöjda nångång", att det kvittade hur skadad han var och hur mycket det kostar.
Barcelona Smogen
2014-11-11 08:35
Det är ju inte mycket positivt snack runt Barcelona just nu. Jag har verkligen hoppats att LE ska lyckas med det här laget, men tycker tyvärr det blir mer och mer uppenbart för varje dag som går att han inte har vad som krävs. Snackade med en polare som är die hard Roma fan när LE tog över, han bara hånskrattade åt vårt tränarval och sa väl ungedfär "Han var helt värdelös i Roma, spelarna sprang omkring som yra höns. Går det bra för Barca när han tar över så visar det bara att vem som helst kan träna det laget". då tänkte jag att han inte visste vad han snackade om, nu börjar jag få en annan åsikt. Jag hoppas redan att Frank De boer tar över nästa år. Hoppas han håller över presidentvalet i till kanske 2020 då sen El Capitan Puyol tar över och håller fram till sin död runt 2070!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-11-11 04:27
Bravo var redan från dag 1 ett dumt köp, inte för att Bravo på något sätt har gått bort sig hos oss utan helt enkelt för vi redan hade värvat in en av världens mest lovande målvaktstalanger och i längden är den här situationen ohållbar. Alla visste om det, det pratades om det i somras och mer personer än just jag tog upp faktumet att den som blev utelämnad speltid skulle börja klaga. Annat hade det varit om Bravo värvades in som klar och tydlig andramålis, att han hade blivit informerad om det och också acceptarat det - men så var knappast fallet. Nu står vi istället med 2 målvakter som båda anser att dem förtjänar att vara förstamålvakt och ordinarie, det går inte att göra båda nöjda.

Man kunde och borde ha värvat in en andramålvakt som hade accepterat den rollen, det fanns bra alternativ. Det är egentligen synd om Bravo att de flesta culés är emot honom men åtminstone jag är inte villig att slänga bort en sådan talang som Ter Stegen pga Bravo.
Barcelona NoGo™
2014-11-11 02:47
Barcelona centre back Gerard Pique (27) could consider leaving if his situation doesn't change in the games after interneational break. [md]

Pique... LOl
Barcelona Gio Style
2014-11-11 02:23
Barca Barca

Tvivlar starkt på att det ena spelade ut det andra.
Trots värvningen av Bravo hade vi fortfarande kunnat investera 25 miljoner istället för 13 på en ny mittback.
Men ja, fortfarande onödiga pengar då man hade gjort klart med Ter Stegen sedan tidigare.
Barcelona Barca Barca
2014-11-11 02:14
Ter Stegen missnöjd ? Var ju väntat. Fattar inte hur klubben tänkte där, hur fan kan man ha två så pass bra målvakter ? Sen undrar jag och säkert 90 procent av forumet hur klubben resonerade när dom hade köpt Ter Stegen går och pungar ut 13€ miljoner för Bravo när dessa pengar egentligen borde gå till att finansiera ett bättre köp än Vermalen. 10 € miljoner för Vermalen + 13 miljoner för Bravo = 23 miljoner. Benatia kostade Bayern runt 28 miljoner euro om jag inte missminner mig, vi har alltså lagt 23 miljoner helt fel investerade denna silly season, jag menar inte nu att Vermalen är ett floppköp, men så som det har sett ut nu i 3 säsonger så kan vi inte vänta in Vermalen, utan vi behövde en mittback som kommer in direkt i startelvan och dominerar. Sen kunde Jordi Masip vara en fullkomlig andra målvakt då han var en av B lagets viktigaste spelare förra säsongen. tänker jag fel ?
Barcelona Barcelonistas
2014-11-11 00:55
I don't rule it out and the support moves me.
Joan Laporta

Han vill ta hit Mou va tycker ni om det? Mou ska tydligen gillat att Laporta sagt att han vill ta hit honom 16, han har då svarat med att han håller på Laporta och att han hoppas han vinner...
Barcelona Barcelonistas
2014-11-11 00:37
Gio Style - så mycket snack man blir frustrerad. Hela tiden ska dom snacka, vrf visar dom det inte på planen istället?.
Barcelona Gio Style
2014-11-11 00:26
Barcelonistas

Hahaha, såg det med på mitt twitterflöde.
Ville nästan gå in för att skriva något argt men andades 3 gånger och skippade det. Man känner sig nästan hånad.
Barcelona Barcelonistas
2014-11-11 00:21
Xavi promises the best of FC Barcelona.
Barcelona Gio Style
2014-11-11 00:13
@Neymar11:

Haha tur att jag surfar in en gång per dag och missar dem flesta svaren jag får ;)
Barcelona Neymar11
2014-11-10 23:59
Gio style Bad move bro, nu kommer alla hoppa på dig och försöka pumpa in "fakta" varför ter stegen gör rätt och varför han ska vara garanterad 1:a platsen...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2014-11-10 23:50
Borde det inte komma in en del folk som skriker om hur arrogant och oproffsig Ter Stegen är som säger att han är missnöjd med situation och för någon vecka sedan sa att han kämpade hårt för att vara en startspelare? Var ju bra många som anklagade Bravo för att vara det när det enda han sade var att han skulle göra det svårt att välja för Luis Enrique och att han givetvis siktar på att vara förstamålvakt. Hela situationen är pannkaka egentligen och jag personligen uppmuntrar våra målvakter till att försöka sno startplatsen av varandra även om jag tycker att det är lite to much att gå ut offentligt med att säga att man är direkt missnöjd med situationen. Men tycker bara att dubbelmoralen förtjänar en pik när inte ett ord har kommit ut gällande Ter Stegens uttalanden. Tråkigt när man är för objektiv i sina sågningar när det kommer till våra egna spelare. Angående Messi så kan väl ingen blunda för hur otroligt viktig han varit denna säsong? Det känns som att folk glömmer prestationer alldeles för lätt så fort en sämre prestation dyker upp. Messi är inte alls lika iskall i avsluten som tidigare år men å andra sidan har han gjort hundratals mål i sin karriär så det borde komma tillbaka snart. Det är knappast något nytt han behöver lära sig. Annars har han fortfarande varit väldigt viktig för vårt anfallsspel. Hans betydelse kan komma att sjunka nu en aning när Suarez får spela och tar mycket kreativ ansvar, men dem senaste månaderna har Messi kanske varit den viktigaste spelaren i anfallsväg. Så otroligt fantasilöst när han inte är på plan.
Barcelona Neymar11
2014-11-10 23:42
Minns under Peps tid som boss så var ingen kritisk inför median, man läste aldrig något och våra spelare var mediatränade. Inte ens Zlatan gick ut och gnällde (officiellt), han gjorde det dock via sin smurf! Dags att sätta ner foten och ge dom mindre frihet framför media och sociala medier. Är trött på den här kalabaliken som skapas runt klubben varje år nu
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Brismene24
2014-11-10 23:34
Upplever ett känslosvall inför vår älskade klubb. Det är som alltid med klubbar som väcker känslor, mycket olika åsikter. Men jag tycker vi måste visa tålamod och stötta klubben. Det har blivit två förluster i rad, innan trenden bröts av en hårt növlande seger. Inte ens Pep hade sådant resultat under de 9 inledande matcherna. Alla lag har sina svackor fyllt med dåligt spel och inspelande av nya spelsystem. Det har ju varit vår fördel i många säsonger gentemot t.ex Real Madrid som köpt in halva lag varje säsong och tappat de första fem omgångarna bara för att de inte känner varandra. Jag tycker det är en styrka hos ett lag att även om man spelar dåligt att man har spelare som kan göra det extra och avgöra matcherna. det skapar en trygghet som oftast leder till att laget hittar rätt och presterar bättre ju längre säsongen lider. Min oro är att Barca har tappat de två sista säsongerna i mars när alla stora turneringar och serien går in i avgörande skeden. Men samtidigt så har klubben lidit många känslokval genom skador, cancer och död. Klubbens storhet dvs spelarnas proffsighet är att acceptera om man sitter på bänken och vara beredd när man får chansen. Det skapar en riktig vinnarmentalitet! Så genom allt står vi enade, genom sorg och glädje, för att vi är en del av något mer än bara en klubb... Visca el Barca!
Barcelona MessiyoyO 10
2014-11-10 23:30
Det känns som om Peps tid i klubben gick väldigt fort. Kan det har varit för att vi glömde av tiden för att allt va så jävla perfekt? Dem senaste åren med olika tränare har känts som 10 år. Ingen utveckling och en mer och mer förlorad identitet.Vart är vi på väg? Vi har en styrelse som inte ens bryr sig om det sportsliga, enbart om kapital och reklam. Vi behöver en Laporta typ. En som kan styra med hjärtat och hjärnan samtidigt. Nä, det går inte att jämför dem bästa åren i fotbollshistorien mot dagens situation. Vi är kända som laget som älskar att passa. När vi idag inte ens kan slå 2-3 passningar i rad så förstår man hur illa det är. Om laget och Lucho inte rycker upp sig rejält så blir det kanske den absolut sämsta säsongen på mycket länge. Avancerar vi i CL och vårt spel fortsätter se ut som det gör, ja då kommer vi få äta en massa skit. Vi har inte ens en förstaelva. Rotation förekom även under Peps tid, men då visste alla ändå vilken elva som skulle stå på plan i ett tufft möte mot Real och liknande lag. Det vet vi inte idag. Rotation är bra, men inte i dagens situation och absolut inte i så stor utsträckning som Lucho verkar tycka är okej. Nu läste jag även att Ter Stegen är missnöjd. Det visste väl alla, men det var bara en tidsfråga innan han skulle gå ut i media. Vi behöver en lösning, och vi behöver det nu.
Barcelona Neymar11
2014-11-10 22:38
Det är väl självklart att Pep inte vill träna Barcelona igen. Vore ju idioti Han har legend status som spelare och tränare varför öka risken till en misslyckad sejour hos klubben i hans hjärta som han redan har vunnit allt med Peps nästa steg är att kandidera för presidentposten!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2014-11-10 22:22
Pep är smart. Han förstår att han har allting att förlora om han väljer att gå tillbaka till Barca. Därför är det absolut inget alternativ för stunden. Han lämnade i rätt tillfälle och verkar även ha gått till Bayern vid rätt tillfälle. Han såg något som kunde utvecklas. Jag tror knappast han blir långvarig i Bayern. Skulle förvåna mig oerhört om han stannade över 2016. Vinner han CL kan han mycket väl lämna i sommar. Vad blir nästa klubbadress då? Jag skulle sätta mina pengar på Man U, när Van Gaal antingen lyckats eller förmodligen misslyckats därborta på öarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-11-10 22:13
Vampiro - Pep kommer aldrig återvända till Barca inte ens om 10-15 år vrf? Allt har ett slut han gjorde Barca till tidernas bästa lag och att träna just Barca tar på hans krafter mer än va de gör när han tränar andra lag. Han kommer va kvar i Bayern tills han vinner Cl och jag tror han tar Bayern till en Cl titel i år.
Barcelona LeoMessi
2014-11-10 22:12
Bentley king Förstår ter stegen. Att spela endast spela i CL är inte tillräckligt. Han behöver spela i ligan också! Vet inte vad fan dom tänkte på när dom köpte honom och bravo. Ingen av dom verkar vara typen som är nöjd med att få spela strömatcher och Lucho ger ter stegen oförtjänt lite speltid. Vi får tacka Song som skadade ter stegen, vilket sedan ledde till att han inte fick en ärlig chans att slåss om positionen som förste målis. Bravo har inte gjort något fel och han har ingen skuld i detta. Men det är ett sånt jävla slöseri med potential att låta stegen värma bänk. Jag tror att stegen tycker att han inte har fått en ärlig chans att visa upp sig. Förresten, har Navas fått spela något i Madrid?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-11-10 22:10
Guardiola: "Barça return? No. In principle, as a coach, that chapter is closed. In life there are cycles and that one has ended." [ara] Finns inte en chans att han återvänder till Barça 2016. Pep vill testa vingarna i olika länder. Vinner han CL med Bayern så lär han flytta vidare till PL och jag tror även han är sugen på Italien. Skulle Guardiola någonsin komma hem så är det kanske om 10-15 år när det är ett helt annat Barcelona.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-11-10 22:10
Guardiola: "Barça return? No. In principle, as a coach, that chapter is closed. In life there are cycles and that one has ended." [ara]
Barcelona Federer - köp en back, tack
2014-11-10 22:05
Pep Guardiola says he will never return to be manager of FC Barcelona

Skriver Sport på Twtter.
Barcelona Bentley King
2014-11-10 21:32
Förlåt jag skrev massa fel men jag hoppas att ni förstår vad jag försökte skriva hehe
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: