/spanien/barcelona/forum/4959.aspx/spanien/barcelona/forum/4959.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Thierry Henry
2014-11-21 18:37
@Tyska Maskinen:
Va ska barca följa med bayern? Vi har världens bästa ungdoms akademi. Vi har en större mer blomstrande ekonomi än er. Mer fans världen över och är en demokratiskt styrd klubb där fansen kan rösta fram president och påverka vilken riktning klubben skall ta. Vi är föredömet för alla att följa. Ni borde va tysta och studera oss. Så kanske ni också får fram ett lag av homegrown spelare som dominerar världsfotbollen i 1 decenium. Där ni bland annat har 3 egna profukter som 1a 2a och 3a i en ballon d or omröstning;) Bara för resten av sverige gulligullar med Bayern och tysk fotboll pga att det är ett nordeuropeiskt land kommer inte betyda att jag kommer göra det. Spanien är långt före tyskland. Ni har vadå? 1 titel med landslaget på 24 år. Trotts att Tyskland har mer än dubbelt så stor befolkning som Spanien. Det va 2 Spanska lag i cl final i år. Spanien och Barca är 2000 talets stora giganter. Vi har 3 cl titlar på 10 år och 8 semi finaler Barca se upp till bayern? hahahahahahahahahahah!!!!!
Real Madrid Tyska Maskinen
2014-11-21 18:02
[QUOTE=Thierry Henry]Dold pl fanboy? Jag har hållt på barca sen Romario spela här. Du är en fjunis i samanhanget. Du är även den som har förutfattade åsikter. United enda laget som byggt upp sin verksamhet från gräsrotsnivå? Arsenal och Liverpool då? Det är väll bara Chelsea och City som byggt upp sina framgångar på investerares pengar. Bayern är som en diktator ingen politisk motståndare kan växa upp brevid dom utan att bayern slaktar dom. Tycker tvärtom det är du som sålt dig själv inför hypen av bundesliga. 2 års framgångar i cl och folk som dig blir helt lyriska. patetiskt. [/QUOTE] Ditt hat för Bayern är för stort. Du borde se de som en klubb Barca borde följa istället för all hat
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2014-11-21 17:58
@Coach Pep.:
Sitter du på allvar och hävdar att Brasilien vunnit vm 2002 utan Ronaldo och Rivaldo? Brasilien hade inte ens spelat vm om inte Rivaldo räddat dom i sista matchen i kvalet. Sen hur Brasilien hade vunnit vm utan Ronaldos 8 och Rivaldos 5 mål får stå för dig. Du är förmodligen för ung för att veta va du pratar om. Ronaldinho va inte ens top 5 spelare i det vmet. Han va en stor talang men knappast en världstjärna. Neymar är en världsstjärna idag. Barca har betalat nära 800 miljoner för honom. Ronaldinho gick till ett mittenlag i Frankrike. Hur du har mage att jämföra dom som spelare i det stadiet i deras karriärer är löjeväckande. Man märker klart och tydligt att du är ett stort Ronaldinho fanboy som börja heja på barca efter han slagit igenom här. Du har nog ingen som helst koll på hans tidigare bedrifter. Jag är ett stort fan av barca sen 94a och av brasiliansk fotboll sen 94a. Jag har sett talanger komma och gå. Ronaldinho va en favotit för mig likt Neymar är nu. Utan att blinka kan jag säga att Neymar är den större talangen av dom båda. Det har inte bara med mål att göra utan hela paketet. vinnarskalle, psyke tecknisk begåvning ja allt. Visst kan man som du stå och förtrollas av en spelare som jonglerar hejvillt på plan. Men fakta är att det här är en sport där resultaten räknas. Dom största spelarna hade alla teknik att kunna skämma ut sina motspelare som Ronnie gjordde. Men dom valde att effektivisera sina talanger istället. Det är därför Pele va större än Garrincha och det är därför Ronaldo den riktige va större än Ronaldinho. Garrincha och Ronaldinho va oprofgisionella underhållare. Pele och Ronaldo va spelare med samma om inte bättre teknik. Men dom va professionella och tänkte på att vinna främst och på att hitta den snabbaste vägen mot mål. Messi är likadan. Och Neymar följer som tur är i dom störstas fotspår Ronaldinho va den mest underhållande spelaren jag har sett. Men han va inte bäst och hans karriär var kortvarig. Just pga den lättsamheten som genomsyra hans spel och personlighet. Jag har alltid gillat Henry som spelare så ändra nick när han kom. Men det är barca främst för mig. Rivaldo och Romario är mina stora barndomsidoler ej Henry.
Barcelona AndreD.
2014-11-21 17:55
@zick9:

Enligt dig var Pique också en av våra bästa spelare förra säsongen. Ser du matcherna?
Barcelona Lion24
2014-11-21 17:22
Varje gång jag ser Isco spela så blir jag tokig (på ett bra sätt). Isco är en spelare för oss. Han borde vara hos oss. Jag älskar hans teknik och hans lättsamhet med boll. Hade vi haft kunniga personer inom den här klubben så hade man kunnat förutspå att Xavi och Iniesta inte blir yngre, Keita lämnar/lämnade, S. Robert höll/håller inte alls. Finns ingen som helst genomtanke från den här juntan, framförallt från Zubis sida. Det är katastrofalt dåligt. Ingen organisation. Rosell/Bartomeu/Zubi kan vara det absolut sämsta som har hänt mitt liv. Förskräckligt.
Barcelona Lion24
2014-11-21 17:15
@Neymar11:Räckte det inte med att Messi sa att Faus (vice-presidenten) inte kan nåt om fotboll? Jag menar, hur många gånger får man höra det där inom fotbollen? Det är inte varje dag. Bara en sån spelare säger så nånstans inom fotbollen skulle skapa dunder rubriker. Tänk att Messi av alla sa det. Messi kan inte gå ut och säga ''nu räcker det, jag kräver nyval och att den här juntan försvinner''. Det ser inte snyggt ut. Det är inte Messi som styr och bestämmer. Det är medlemmarna som har röstat fram den här juntan på ett halvt demokratiskt sätt och Messi har ingenting att säga till om vem som ska styra eller inte, tyvärr.

Annars så skulle jag precis som du vilja att Messi skulle hänga ut dom fast han redan gjort det men på ett ''finare sätt'' (Faus). Det går inte mer än så, tyvärr. Annars finns det en risk att det är spelaren (Messi) som styr och bestämmer i klubben FC Barcelona och den imagen går det ju inte att ha. Eller det ska inte ens gå. Men jag förstår din ilska.
Barcelona zick9
2014-11-21 17:13
@AndreD.:
13 mål och 22 assists förra säsongen från Fabregas. Inte dåligt. Mycket bättre än Rakitic som har 2 mål och 1 assist hittills. Enligt mig var Fabregas en av lagets bästa spelare förra säsongen. Synd att han inte uppskattades.
Barcelona Lion24
2014-11-21 16:23
En väldigt svår match väntar oss imorgon mot Sevilla. Det är en ''tradition'' att Barcelona får det svårt direkt efter landslagsuppehåll. Och då möter vi Sevilla som ser ruskigt starka i år som dessutom har en väldigt duktig tränare (Emery). Det kommer inte bli lätt. Emerys lag har alltid en väldigt hög intensitet på matcherna och jag tror det kan störa vårat lag eftersom det blir svårt att få igång rytmen efter att man inte spelat med varandra på 2 veckor. Emery är också en psykologisk duktig tränare som peppar sina spelare till 90% (bara Pep, Simeone, Mourinho, Conte och Klopp kan till 100%, kanske nån till också).

I vanliga fall när det gäller matcher efter landslagsuppehåll så vill jag helst vila spelare som har varit på långa resor och som spelat 2 matcher i rad, det gäller främst sydamerikanerna. Den här gången har jag haft lite svårt att veta vart dom spelat men eftersom vi möter ett så bra lag som Sevilla så vill jag att vi startar med bästa elvan. Kanske att man vilar 1-2 spelare men inte mycket mer. Lucho måste va smart den här veckan och tända gnistan i spelarna och verkligen fokusera på den här matchen imorgon eftersom det är en svår och viktig match, även om det är på hemmaplan.
Barcelona B-Guden
2014-11-21 16:14
@Smogen:


det där är uppvärmningen, när uppvärmningen är klar, ja då finns det inga nyhetskanaler eller så kvar eftersom när träningen börjar på riktigt är den stängd
Barcelona Neymar11
2014-11-21 15:18
Haha orka med er, ska ni gnälla på dom där scenerna? Hur många har spelat fotboll här inne? Där lattjar dom bara innan träningen ska komma igång, speciellt för att slappna av musklerna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2014-11-21 14:53
Den filmen måste vara klippt under någon slags ettappträning. Dvs. man kör stenhårt ett tag och sen varvar man ner en liten stund innan man kör igen. Alla de där klippen är under den tiden spelarna laddar. Hur illa jag än tror om Lucho så tror jag inte det är så slappt som den filmen är klippt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2014-11-21 14:50
@Coach Pep.:
Dold pl fanboy? Jag har hållt på barca sen Romario spela här. Du är en fjunis i samanhanget. Du är även den som har förutfattade åsikter. United enda laget som byggt upp sin verksamhet från gräsrotsnivå? Arsenal och Liverpool då? Det är väll bara Chelsea och City som byggt upp sina framgångar på investerares pengar. Bayern är som en diktator ingen politisk motståndare kan växa upp brevid dom utan att bayern slaktar dom. Tycker tvärtom det är du som sålt dig själv inför hypen av bundesliga. 2 års framgångar i cl och folk som dig blir helt lyriska. patetiskt.
Barcelona el Flaco
2014-11-21 14:46
koeman92/

Benedito säger att ett möte tog plats hemma hos Rosell om läktarprojektet Grada d'Animació och där två medlemmar från Boixos Nois ska ha närvarat, något Rosell förnekade.

Senare, i 2013, avslöjades ett dokument där det mycket riktigt framgick att Boixos Nois hade signerat ett avtal med Rosell, tillsammans med de övriga supportergrupperna som ingick i Grada d'Animació. Detta är alltså inte min åsikt att Rosell ljög, det är fakta. Det finns på svart och vit. Under valkampanjen 2010 nekade Rosell hela tiden att en sådan pakt existerade men hans lögner hann till slut ifatt honom. Och detta är alltså någon som många trodde skulle rädda klubben och oss en bättre image än vad vi hade under Laporta. Keep taking L's.
Barcelona Andresito
2014-11-21 14:40
@el Profete:


Fanns ändå något positivt i den videon, det sista som händer med Suárez och Piqué.
Barcelona el Flaco
2014-11-21 14:37
el Profete/

Naturligtvis har Luis Enrique ett ansvar när det gäller att upprätthålla disciplinen men jag kan också tycka att spelarna har också ett ansvar när det gäller att dyka upp i tid och inte visa slapp inställning under träningarna. De ska inte behöva ha någon som håller de i handen för det. Ingen ska behöva säga till Neymar att träningen börjar vid en viss tid och att han inte bör komma för sent. Det är bara pinsamt.
Barcelona koeman92
2014-11-21 14:23
EDIT: här är länken:
Barcelona el Profete
2014-11-21 14:16
el Flaco

Undrar verkligen om Lucho har någon koll, vad håller vissa av spelarna på med under uppvärmningen? I synnerhet Messi och Piqué...
Barcelona koeman92
2014-11-21 14:15
Råkade hitta en gammal debatt mellan Augustí Benedito och Sandro Rosell på Youtube. Någon här som kan Katalanska och kan berätta ungefär vad det är de säger? Vet i alla fall att det har att göra med våld och Boixos Nois.
Barcelona Barcadinho.
2014-11-21 13:20
Bundesliga, samt samarbeten mellan klubbar, förbundet, landslaget, samt nationella mål, publik, priser, talang utveckling och anti kommersiellt till en viss mån.

Tysk fotboll är ett super bra exempel på hur fotbollen kan se ut. Må alla länder och ligor ta lärdomar av tyskarna.
Coach Pep.
2014-11-21 11:47
@Thierry Henry:


Jag fattar precis din poäng, det är du som inte fattar min. Du kallade tyska ligan för ”skitliga” i ett tidigare inlägg, så du har redan visat vad du egentligen tycker. Det finns många fler anledningar att vara optimistisk angående tysk fotboll än tvärtom. Tysk fotboll fördömer utländskt ägarskap och klubbarna är nästan uteslutande ägda av fansen. Man kan inte förvänta sig stor konkurrenskraft så som förutsättningarna råder utan mer fokusera på vad annat som erbjuds. Tyskland har i särklass högst publiksnitt, samtidigt som man fortfarande ger möjlighet till alla oavsett samhällsklass att gå på fotboll. På sikt kommer det löna sig. Bundesliga hade garanterat varit världsbäst om de tillåtid inflöde av utländskt kapital och otvivelaktigt är tyska ligan sämre för att man avstår; men har det kanske inte slagit dig att tyskarna är fullt medvetna om det, men skiter i det? Jag säger ju att det är bra och den naturliga ordningen att det är en s.k. enlagsliga i dagsläget. De har klubbar som kontrolleras av föreningar, de har lag som inhemska talanger kan ta plats i, de har lägre biljettpriser och de har ståplats. Jag tycker inte det är värt att offra.

Det finns således ingen reell behållning i att beklaga sig över Spaniens och Tysklands en respektive tvålagsligor i ständig negativ bemärkelse som de flesta gör. De förstår inte vidden av implikationerna av att mynta negativt klingande begrepp som ”enlagsliga” på världens mest sunda fotbollsland.

Engelsk fotboll är privatägd elitist-underhållning som inte uppmuntrar till riktig konkurrens på gräsrotsnivå. Det är ”money talks” som gäller, förutom Manchester United som har vuxit organiskt likt de tyska lagen. Varför skulle Tyskland sälja ut sig och sträva att bli lika degenererat som England?

Kompis, det är du som spyr ur dig massa ”grejor”. Du är helt klart påverkad av slaskmedia utan att veta om det. Försök inte att vända på steken. Du har suttit och försökt förminska tysk fotboll på lösa grunder, för oavsett hur överlägsna Bayern må vara så förändrar det inte faktumet att tysk fotboll blir bättre och bättre och till slut kommer fler lag börja konkurrera med Bayern också, eftersom fotbollen oundvikligen går i cykler. Det väsentliga är att de tyska spelarna stannar i Tyskland som det ser ut nu. Jag menar, Lewandowski och Götze hade lämnat Tyskland för högre löner i vilket fall. Det är ingen som klagar när PL roffar åt sig tyska talanger och spanska toppspelare; men gud förbjude Bayern göra samma sak? Det är bättre att de hamnar i Bayern än i shejkernas/oligarkernas händer, men kanske inte enligt en förklädd PL-fanboy som dig. Resterande tyska lag klarar sig på så sätt de har bra scoutingnätverk och bra ungdomsakademier som ständigt ersätter de sålda spelarna.

Skillnaden mellan dig och mig är helt enkelt att du inte är någon särskilt djup tänkare och har någon slags dold avsky för tysk fotboll. Du är helt fokuserad på ytliga förehavanden om hur jämn ligan är men skiter i hur fotbollsvärlden mår idag, och ignorerar hur fantastisk och förmånlig tysk fotboll faktiskt är för folket. Det finns viktigare problem för tyskarna att ta itu med än att öka konkurrenskraften för tillfället; t.ex. beskydda tysk fotboll från den moderna fotbollens ryggradslösa ondska och rotlöshet. Jag lovar dig att tyskarna är medvetna människor som i mångt och mycket tänker i dessa banor. De har valt att prioritera god ekonomi, och på längre sikt bli en mer konkurrenskraftig liga; producera mer tysk talang och behålla dem i Tyskland där Bayern fångar upp dem som sista utpost och kan erbjuda konkurrenskraftiga löner så att de inte försvinner hemifrån. Ett Bayern i optimalt skick är helt enkelt en nödvändighet för Bundesliga.

Så ja, jag hoppas att Reus och Draxler hamnar i Bayern; annars hamnar de ju i träbensligan!
Barcelona LeoMessi
2014-11-21 11:44
Måste säga att jag är så otroligt avundsjuk på bayerns ledning! Dom sköter klubben exemplariskt och att betala av arenan 16 år för tidigt är så jävla mäktigt gjort! Jämför vår ledning med deras, det får en att vilja gråta. Alla som vill driva vår klubb är för upptagna för att smutskasta varandra. Klart som fan att Pep ville ha det jobbet, han får jobba med professionella då.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-11-21 11:35
Överdrivs det inte en aning angående Ronaldinhos vm när han var 22?! Han gjorde EN utomordentlig match mot England i kvarts-finalen men det var väl allt. Annars så briljerade Rivaldo och Ronaldo gjorde målen. Just under det vm:ET var ett skämt att inte Rivaldo blev vald till turneringens lirare. Då allt han gjorde var briljant (förutom filmningen) Tar absolut inget från Ronnie då JAG håller honom som den störste fotbollspelare någonsin då ingen annan har haft en högre nivå honom. Men för att klargöra en del, så var det efter det mästerskapet Ronnie började blomma ut Att neymar har varit mer framträdande fram tills han blev 22 om man jämför med Ronnie så sticker man inte under stolen när man påstår att neymar har varit bättre. Men med det sagt så kommer neymar aldrig komma till Ronaldinhos högsta nivå någonsin och det kommer ingen annan heller göra för den delen. Men att han har börjat den här säsongen lovandes ska inte förringas När man börjar diskutera en spelares privata vanor så inser man att inte alla gör en bedömning på det sportsliga planen. Och antagligen har något emot personen neymar istället för spelaren neymar. Men däremot skjuter man sig själv i foten om man ska jämföra neymar & Ronaldinho utöver det fotbollsmässiga. Då den senare var nästan lika känd med sin samba på klubbarna som med sin samba på fotbollsplanen.
Postat via SvenskaFans-appen
Coach Pep.
2014-11-21 11:25
Coach Pep.
2014-11-21 11:22
Coach Pep.
2014-11-21 10:46
@Thierry Henry:
Ja ja, jag förstår nog vad du försöker få fram för ”budskap”. Det är du som inte förstår att dina antaganden är åt skogen. Du tycker i stort sett att Neymar är bättre än Ronaldinho när han var 22 bara för att han gjort mer mål. Ronaldinhos prioriteringar låg aldrig i att bli en måldrönare, det ska man komma ihåg. Om inte Ronaldo/Rivaldo vore där så hade nog Ronaldinho vunnit det där VM:et ensam ändå, så han har inte ”dansat i någons skugga” alls. Du är bra på att skicka subtila pikar mot Ronaldinho måste jag säga. Jag vet att det är många Henry-fantaster som blev avundsjuka när Ronaldinho började härja och fick guldbollen. Vilka håller du på ens? Du kan försöka glorifiera Neymars VM hur mycket du vill men faktum är att många spelare var bättre och Brasilien borde ha åkt ut i gruppspelet. När Neymar visar att han kan bära Barca på sina axlar kan vi börja snacka Ronaldinho. Än så länge är det mer berättigat att jämföra honom med Robinho (som också härjade i jippoturneringar som ung men aldrig blev något). Ja, Neymar är bättre än Robinho någonsin var, men snarare än ”nya Pele” skitsnacket så tycker jag han är närmre ”nya Robinho”, även om han redan åstadkommit mer än Robinho någonsin gjorde i landslaget. Ja, alla spelare har olika utvecklingskurvor och som det ser ut verkar ju Neymar ha slutat utvecklas för tillfället. Det är för tidigt att säga ännu men Barca kan ha skjutit sig själva i foten med hela hans transfersaga om det vill sig illa. Min personliga konspirationsteori är att ledningen värvade både Neymar och snabbt klart med Suarez därpå eftersom de helt enkelt ville rädda sitt arsle ifall Messi bestämmer sig för att lämna, så att vi inte bara står där med byxorna nere (någonting är ruttet). Hur som helst.. starkare psyke än Ronaldinho? Lägg av.. Ronaldinho må ha degenererat som spelare snabbt men hur kan man ens påstå att en talang som inte uppnått något ännu i Europa har ett starkare psyke än Ronaldinho? Tvärtom så tycker jag Neymar kryper in i skalet så fort det går dåligt för Barca i spelet. Tycker han har visat mer tendenser på bristande psyke än tvärtom. Killen byter frisyrer varje (!) vecka och tar selfie-bilder stup i kvart vilket indikerar på personlighetsstörning och fjortissyndrom.Är det modevisning eller fotbollsplan? Ronaldinho å andra sidan hade alltid långt vackert naturligt hår och spred ständig positiv energi på planen hur dåligt det än gick. Tvärtemot vad man kan tro så gillar jag dock Neymar, men är en motståndare mot fanboyism.
Barcelona el Flaco
2014-11-21 10:23
På tal om Neymar, som det har varit mycket diskussion om på sistone här, så kom han tydligen för sent till gårdagens träning. Bra gjort där! Nu hoppas jag att Lucho drar honom ordentligt i örat.
Barcelona Neymar11
2014-11-21 08:41
@barcastuff: Barcelona are the team that conceded fewest goals from set pieces (including penalties) in the Liga this season #fcblive [via @barca19stats] Det ni!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2014-11-21 08:41
Nu kommer ett sånt tråkigt inlägg igen.
Vet att det tagits upp 320 gånger här inne, men ville bara skriva av mig.


Jag kan erkänna själv att Guardiolas sista år stundtals var frustrerande då spelstilen hade övergått till extremt bollinnehav, och att man ibland ropade efter en nystart.

Piqué, Alves, Cesc och Villa
Precis som när Pep tog över 2008 var tanken att sälja en del av stommen för att få en nystart. Ledningen med Rosell i spetsen saknar all form av sportslig kompetens, Zubi inkluderad. Laporta må kanske inte vara den kunnigaste heller, men han hade fotbollens fader Cruyff vid sin sida som sportslig rådgivare. Rosell borde ha litat på Pep bärgade hem en och en annan titel under sin tid, det fanns liksom ingen mer lämplig än honom att ta dessa beslut.

Dessa fyra spelare kunde ha sålts (möjligtvis behålla Piqué och ersätta honom gradvis), och vi hade idag stått med en mittback och högerback som hade hunnit anpassa sig, och även Thiago hade stannat, samtidigt som man kunnat köpa in en yngre chansning som Cescs ersättare.

Klubben saknar både erfarenhet och kompetens. Är övertygad om att Pep kunde blivit vår Sir Alex med sin ambition att alltid revolutionera något, vilket vi idag ser i Bayern.

Vi hade kunnat behålla spelare som Valdés och Abidal. ter Stegen skulle då ha haft Valdés framför sig att gå förbi, samtidigt som Pinto i papparollen hade pushat på bakifrån. Abidal hade kunnat stå för bredd, men även ta hand om yngre spelare som kommer in med tanke på hans utstrålning utanför planen.

Angående mittbacksproblemen så hade dessa varit lösta idag om inte Zubi suttit på sitt feta arsle. Tito ville som känt endast ha Thiago Silva, då är det Zubis uppgift att övertyga Tito om andra mittbackar och att det verkligen behövs. Som sagt så hade en ledning med erfarenhet sett detta då Puyols skadebekymmer blev större och Pep förutsåg Piqués nedgång.


Vad jag vill ha sagt är att Guardiola var nyckeln till en bättre framtid, han hade ambitionen och viljan att utvecklas. Han märkte när hans spelare och system var slut och ville förnya laget, ledningen gjorde tvärtom som anställde Tito som fortsatte på exakt samma spår, Tata som användes som en marionett och nu Lucho som saknar starka meriter på sitt CV, och ledningens enda hopp om att bli 'den nästa Pep'.

Ledningens största misstag var inte att värva Vermaelen, Douglas etc. Det största misstaget var att släppa Pep, som till skillnad från 90% av klubbens andra pampar faktiskt kunde något om fotboll, hur man vinner och att man ständigt behöver utvecklas.
Barcelona Neymar11
2014-11-21 08:26
Lion24 Precis han där uppe bland Maradona, pele just därför kan han tvinga ut den här ledningen. Gå ut öppet i en tv-intervju och häng ut dom jävlarna. Istället för att ge median något att spekulera.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2014-11-21 07:58
@Tiki-Taka:Haha, håller med dig. Det är helt otroligt. Vad finns det att säga liksom? Borde vara massdemonstrationer och kravaller så som det ser ut just nu. Saknar ord.
Annons: