/spanien/barcelona/forum/4953.aspx/spanien/barcelona/forum/4953.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona jerkasss
2014-11-03 15:49
Kröjf! Jobbar du med journalistik? Om inte, tycker jag verkligen att du borde ge dig in på den banan. Skulle vara guld att ha dig som sportjournalist i blaskan eller i rutan! Skulle kunna byta ut mossiga ola wenström eller nån! Som minst måste du iaf bli inbjuden till Eurotalk. Kampanj?
Barcelona the cameroonians
2014-11-03 15:22
LeoMessi

Du är inne på en intressant sak som jag själv också reflekterat över - just det där med överraskningsmomentet/vem som ska spela.

Lucho har vid ett par tillfällen pekat ut oförutsägbarheten som ett viktigt tatkiskt vapen. Det är därför han roterar friskt för att motståndarna inte ska veta vilken uppställning de kommer möta.

Dilemmat är att han samtidigt inte meddelar sina egna spelare startelvan förrän 1,5 timmar innan match. Detta funkar mot de flesta lag och motstånd, men i stora martcher behövs i min värld en längre tid av uppladdning, inte minst mentalt.

Mathieu kände kanske på sig att han skuille spela från start, men just att det blev vänsterback hade han ingen aning om. Svårt att ställa om skallen till denna förändring på 1,5 timmar.

Med detta sagt, vi får ge Lucho mer än 3 månader innan han sågas vid fotknölarna. Märks att många fans vill se snabba resultat efter de senaste säsongernas prestationer.
Tyvärr är det fler än en klubb som begått det misstaget genom året, och många gånger är det kontinuitet som trots allt är det bästa på lång sikt. Även om det kan gå käpp rätt åt helvete i början.

Kopplat till det här ställer jag mig frågan hur mycket tålamod ledningen kommer ha med tanke på alla reklampengar som de (klubben) kan gå miste om när inte framgångarna kommer som på beställnng. Var går gränsen för Barto och co?
Barcelona Kröjf
2014-11-03 15:17
Nesto

Jag respekterar Pep på många sätt, vilket jag också givit uttryck för i tidigare inlägg. Att Titos tragiska död och den delvis offentliga träta de gamla vännerna emellan som föregick densamma, tog självfallet synnerligen hårt på honom.

Och att begravningscermonin hölls tätt inpå matchen mot Real Madrid gjorde ju näppeligen Pep mer fokuserad på fotboll i allmänhet och semifinalen i synnerhet. Hans tomma blick på bänken under en "vanlig" ligamatch vid den tidpunkten, glömmer jag inte i första taget.

Men med det sagt vill jag nog ändå mena att Bayerns professionella spelare utan denna personliga och känslomässiga bindning till Tito, efter att ha tillryggalagt åtskilliga träningspass under Peps ledning, borde ha lärt sig hans läxor och nött in hans grundläggande spelidé långt innan dess .

Åtminstone i tillräckligt hög grad för att deras mentala påverkan av sin tränares förståeliga sinnestämning i mörkaste moll, inte kan förklara den stora förlusten på fotbollsplanen fullt ut.

Lika lite som Peps frånvaro i dagens FC Barcelona, kan förklara dom problem klubben brottas med, kan hans återkomst få klubben att återuppstå som världens bästa. Det vill bra mycket mer till än så.Och det var väl i korta drag ungefär av vad jag egentligen ville ha sagt med mitt nattliga inlägg.

Det andra du skriver kan diskuteras. Och jag är inte alls säker på att du har fel. Men inte heller på att du har helt rätt. Själva ämnet är sådant att det lätt tenderar stanna vid spekulationer. Om om hade varit och så vidare i all oändlighet.

Hur som helst var mitt inlägg inte ämnat att ta heder och ära av Pep. Han är och förblir en klubbikon, både som spelare och tränare.
Men om du uppfattade vad jag skrev på det viset, så hedrar det dig att du tar dig tid att invända. Tack för att du väckte mig.
Barcelona LeoMessi
2014-11-03 15:09
Man kan inte beskylla Lucho för att spelarna avslutar i stolpen och ribban titt som tätt. Jag tycker att han ska få en ärlig chans och i slutet av säsongen så får vi se vad han och laget har uträttat. Men det är Lucho som ska beskyllas för alla taktiska missar som begås. Som att tex spela spelare på fel position och bänka spelare som har gjort det bra. Det är han som ska träna upp den taktiska biten och ett bevis på att han inte har gjort det är när han spelade Mathieu som vänsterback, där Mathieu själv blev förvånad över att han fick spela det. Det säger bara att han inte förberedde spelarna inför el Clasicot, Mathieu ska inte bli förvånad att han får spela vb om Lucho har spelar honom där på träningarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nr.9
2014-11-03 14:24
Andresito

Tummen upp!

Tyvärr så finns det människor i detta forum som inte förstår sig på fotboll alls!
Det är som du säger, det är inte LE som dribblar i mittplan eller skjuter skotten mot mål. Folk verkar inte inse det..
Real Madrid Tyska Maskinen
2014-11-03 13:39
Varför så mycket snack om att sparka tränare hela tiden? Chelsea 2.0
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2014-11-03 13:36
AS skriver att det är osämja i omklädningsrummet. Lucho verkar inte ha dialoger enskilt med spelarna, utan det är mer hans hjälptränare som förklarar hur LE vill att de ska spela individuellt. Samtidigt verkar det inte heller finnas någon spelidé (steg 1 är bollinnehav, och sen då?).

Det finns även mer förtroende för att Messi ska lösa problemen än Lucho.

Hoppas det hela bara är förstorat av AS.
Men man kan inte undgå att det finns problem, om än rätt så små. Montoya är utfryst, Mathieu förvånad över vänsterback, Piqué får lalla runt som han vill, Busquets given i startelvan trots sina dåliga insatser.

Lucho lär inte lämna under säsongen. Efteråt kan det dock diskuteras, samtidigt som Klopp har mycket att rätta till i BvB innan säsongen är slut.
Barcelona Nesto
2014-11-03 13:30
Kröjf

Peps barndomsvän som följt varandra hela livet gick bort några dagar innan.
Tror helt seriöst att det var en av de största orsakerna till varför Real vann den kvällen.
Är väl ett bevis på att ett lag inte kan köras på autopilot om man möter ett bra motstånd. Funkade mot hamburg matchen innan men inte mot Real.

Sen tror jag att Pep hade kunnat få detta lag att bli det bästa med Laporta i ryggen. Han hade slängt iväg Pique,Fabregas för länge sen.
Tror han antingen hade fått Messi att springa eller nöta bänk om han skulle promenera som han gjorde förra säsongen.

Busquets slarv? det hade vi säkert aldrig sett.
Barcelona Neymar N11
2014-11-03 12:57
@RafaelH117: Just keep in mind that the possibility of Lucho going exists, he’s not as backed as most are imagining. It’s wait and see. Det ska bli interesant se hur ledningen reagerar om vi nu förlorar nån match till. Det kommer inte bli lätt mot Ajax nu i veckan sen spelar vi borta mot Almeria i helgen. 2 borta matcher i rad med detta form blir jobbigt. Hoppas att laget motbevisar mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2014-11-03 11:30
Har isolerat mig från SF och Twitter sedan Celta-matchen fram tills nu. Kan dock tänka mig att många krävde Luchos avgång efter helgsmatchen, att Messi bör säljas, Suárez dåligt köp osv osv.

Faktum är att våra 3 förluster har berott på oss själva (ja, ni från Puertan, erkänner att ni spelade ut oss i El Clásico efter en bit in på matchen..).

PSG - Individuella misstag sänker oss. Vi gör ändå 2 mål på Parc des Princes och det är väl vad de flesta topplagen hade gjort mot PSG. Men när man som ytterback försöker dribbla vid mittplan så är det inte fel på taktiken, det är underskattning i mina ögon. Zlatan och Silva var borta, vad har PSG kvar då? "Inte mycket, vi kan säkert dribbla oss igenom deras lag".

Real Madrid - Börjar bra, 1-0 redan efter några minuter. Vi har läge för 2-0 och kan ta rejält järngrepp om matchen. Istället får Real gratischans och matchen lever. Ett slump-hörnmål och Real har övertaget. Slarv i försvaret leder till 3-1. Att vi inte kan komma tillbaka är en annan sak, krävs mycket för att man ska återta en ledning, speciellt mentalt.
Både ineffektivitet och individuella misstag (Piqué, markering på hörna, Iniesta) sänker oss.

Celta - Finns egentligen inte så mycket att säga. Barcelona ska vinna mot Celta på hemmaplan 10 av 10 gånger. Det var även på väg att se ut så, 4(!) ramträffar som lika gärna kunde gått i mål, samtidigt som Alvarez på 179cm gjorde sitt livs match. Antar att folk tycker att vi spelade dåligt (har inte velat läsa vad som skrivits), hade vi satt iallafall hälften av lägena och haft 3-0, skulle ni då tyckt att vi gjorde en dålig match?
Ineffektivitet sänker oss än en gång. Chanserna finns, men det är varken Zubis, Douglas eller Luchos fel att bollen är riktad 5 cm fel varje gång.

Det som behövs är en match för att få upp självförtroendet, både för spelarna och för fansen som verkar ha gett upp. Tror det kommer bli en skjuts inför kommande matcher. Tvivlar på att det kommer bli en skandalsäsong. Barcelona kommer slåss i ligan tills slutet, i CL kommer man absolut inte åka ut i åttondelen.
Tippar 1 eller 2 i ligan, minst semi i CL och vinst i CdR om Madridarna i inte slår ut oss i kvarten.

Det är inte olagligt att vara lite positiv :)
Barcelona SoM_Un
2014-11-03 03:53
Coach Rijkaard.

hahaha du kan inte mena allvar att du skapade en profil för att svara på det där o försvara din penaldo? hahaha madridistas,

vrf slutar jag aldrig att förvånas:D:D:D
Coach Rijkaard.
2014-11-03 03:23
@Barcelonistas:
Haha, är du seriös? Det var allmänt känt att Ronaldo inte kunnat träna sen CL finalen p.g.a. skadekänningar. Att han likväl spelade hela matcherna beror mer på avsaknad av kvalitet i laget då Portugal är helt beroende av Ronaldo. Ganska förståeligt varför portugisen gjorde ett dåligt VM-slutspelet. Messi hade vägen för ett grymt VM upplagt för sig, tog han den? NEJ! Messi gjorde ett väl godkänt VM men var inte på något sätt dominant eller avgörande. Statistiskt sett hamnade Messi bara på 11e plats, visst statistik säger inte allt men den ger en bra fingervisning! Att hans ens fick priset som turneringens bäste spelare var rejält omdiskuterat med all rätt, speciellt då det bara var fjäsk från Adidas sida...
Barcelona Kröjf
2014-11-03 03:23
För dom som till äventyrs tror att gentlemannen Pep Guardiola och en salongsberusad Laporta i kulisserna med nå´n lyxprostituerad i knä´t, är patentlösningen på FC Barcelonas alla problem, vill jag påminna om att Real Madrid fullkomligt krossade Bayern Munchen i förra årets CL-semifinal; d v s dom fram tills dess odiskutabelt regerande världsmästarna på klubbnivå. Och inte att förglömma, detta inträffade alltså vid en tidpunkt då den levande legenden Pep Guardiola faktiskt hade haft tillfälle att så gott som in i minsta detalj finkalibrera den "tyska" "fotbollsmaskinen", under nästan ett år. En maskin som många ansåg nära nog fulländad redan innan den välklädde katalanen anlände till Tyskland och som kört över vårt Barca av bara farten, med sina snabba omställningar mot ett redan då mediokert försvar, året innan. Uddamålsförlusten i Madrid till trots, bänkade sig en med all rätt förväntansfull och glatt betalande publik på Allianz Arena. Bara för att se sitt lag få stryk med hela 4-0.; alltså samma siffror med vilka man vunnit över Barca året innan, utan att nå´n Pep ännu intagit sin givna plats vid sidan om planen. Och det efter att långa stunder ägnat sig åt samma stillastående sidledspassningar och fantalislösa spel, som andra får bära hundhuvudet för härinne nu. Två matcher, inte ett mål (framåt alltså). Kanske något att INTE fundera vidare på, när "vi" lägger huvudet mot dunkudden för att om möjligt få sova en liten stund efter en hård helg. Go´natt!
Barcelona MessiyoyO 10
2014-11-03 00:39
Från att vara serieledare som inte släppte in ett enda mål till en 4.e plats efter två raka förluster. Det svänger snabbt och det gäller att hänga med nu. Real går som tåget nu efter en mindre bra inledning på säsongen samtidigt som tre andra lag verkar vilja vara med och fightas på riktigt. Vi måste fortsätta ta poäng, vinna matcher och bygga upp ett självförtroende. För om vi får en svacka nu, ja då är förmodligen säsongen redan förstörd. Även om vi inte vinner med stil så är det oerhört viktigt att ta trepoängare för att inte hamna efter i toppen. Finliret växer med självförtroendet.

Jag tror och hoppas att vi repar oss snabbt efter dessa två förluster. Enrique måste skaka om hela laget och verkligen börja visa vad han går för. Fuck styrelsen, så länge som resultaten är bra så kommer ingen att sparka honom, oavsett om han trampar någon på tårna. Det kommer fansen inte tillåta. Låt honom göra det på sitt sätt, om det inte funkar då kan man gå och hitta en ersättare.
Barcelona Kröjf
2014-11-03 00:37
Apropå vittvätt, så undrar jag hur lång tid det ska ta innan det äntligen lossnar för stackars Christiano. "Karl´n" verkar tro att mål är medicinen mot svår förstoppning, med tanke på hur han alltid ställer sig bredbent direkt efter han nätat och trycker på allt vad han orkar. För det är väl inte en målgest?
Barcelona Kröjf
2014-11-03 00:08
Xaviesta Som om jag inte visste. Jag vet.Tvättkorgarna med fläckig vittvätt lär vara överfulla vid det här laget, till minst 42 morsors stora förtret.
The Maestro!
2014-11-03 00:06
Off Topic: Under gårdagen, var det exakt 15 år sedan en f.d. Fiorentina-spelare gjorde en makalös cykelspark mot oss i CL. Ett snäpp bättre än Zlatans cykelspark mot England på Friends för ett par år sedan. Såg matchen på plats och även om det sved, kunde inte jag låta bli att applådera när målet gjordes.

Barcelona ( Xaviesta )
2014-11-02 23:57
Kröjf Skriv ett inlägg där du, som culé, talar dig varm om CR och berömmer Florentino och du lär få tresiffrigt med likes. Fenomenet stavas maränger som kliver över till granngräset och beundrar blommorna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjf
2014-11-02 23:47
Namn: Zyzz skrev igår kväll följande på forumet för oss barcafans:

"Om Valencia och Sevilla vinner sina matcher så ligger vi 5:a..... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. EURO LEAGUE-KVAL HERE WE COME!!!!!!"

Och hela 42 "supporters" gjorde tummen upp....

Ha-ha-ha-hade ni fest, eller?
Barcelona Barcelonistas
2014-11-02 23:16
Mittfältet kändes bra på förhand vi hade Rakitic,Iniesta,Busi. Vad vi inte hade en aning om var Iniestas form. Där trampade både vi fans och ledningen i en fälla tyvärr. Där tycker inte jag man kan gnälla på ledningen där tycker jag att vi har ren otur. Jag trodde Iniesta hade minst 2 år till kvar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2014-11-02 23:15
Faktum är att matchen igår var precis den typ av match flera härinne suktat efter i några år nu. Även om vi hade bollinnehavet så böljade det otroligt mycket, speciellt i första halvlek där vi hade många chanser men Celta även de stack fram emellanåt. Sätter man då inte chanserna är det sjävklart att vi även släpper in mål då vi alls har samma kontroll som tidigare. Gårdagens match hade förmodligen slutat 0-0 med tidigare Barcaupplagor med samma mål/chans-ratio eftersom att vi då trots missade målchanser hade kunnat behålla bollen, hållt Celta på deras egen planhalva och fortsatt skapa tryck. Nu var det dock mer likt Real under Mourinho där de spelade en väldigt böljande fotboll. De både skapade och släppte till mycket chanser men vann oftast för att deras individuella skicklighet var såpass mycket högre än motståndarlagens.

Det vissa inte fattar äratt vi helt plötsligt inte kan gå över till omställningsfotboll bara sådär. Vi har inte spelarmaterialet och heller inte tänket för det. Kolla på Real återigen, de har lyckats ta steget från omställning till bollinnehavsfotboll men detta tack vare fleraköp av spelare som fullständigt bemästrar den spelstilen samt en tränare som är villig att förändra spelsättet. Trots det har de fortfarande kontringsspelet i sig. Poängen är att det är svårt att ändra på sitt spelsätt över en natt. I vårt fall hade det betytt att vi skulle vara tvungna att införskaffa mer fysiska tvåvägsmittfältare, ytterbackar med bättre defensiv, mittbackar med bättre boxspel samt framförallt en tränare utifrån som både har viljan, pondusen och tillåtelsen att ändra på vår fotboll. Där kan jag ju direkt säga att Mourinho är utesluten, den sluga jäveln ska aldrig få sätta sin fot i vår vackra klubb.

Kontentan av allt detta är att en plötslig spelsättsomväxling i princip är utesluten. Istället så skulle jag satsa på att återigen ta tillbaka grunderna i våran egen fotboll som vi enligt mig tappat helt. Pressen från mittfätarna är tex horribel, vi pressar inte längre som en enhet. Messi ska sätta första pressen på mittbackar och målvakt, sedan ska Suárez och Neymar ligga vid sina ytterbackar för att sedan jobba sig innåt och stänga mittbackarnas uppspelsalternativ. Det funkar sedan inte med att en av mittfältarna tar löpningen uppåt för att kompensera för Messis lata försvarsspel, utan Rakitic och Iniesta måste jobba tillsamans för att inte motståndarnas innermittfältare ska få bollen och vända upp. Därefter har vi Busquets som är väldigt viktig när han ger understöd åt både mittfältarnas och ytterbackarnas press. Dani Alves och Alba får gärna pressa högt när de befinner sig i läge för att göra så, men då ska hela laget vara med på det och flytta upp för att ge understöd och stänga ytor. Ibland ser man Dani Alves pressa målvakten och ingen annan uppfölja detta, utan motståndarna kan då spela sig ur pressen och hitta de tomma ytorna på Alves kant.

Vi måste verkligen hitta tillbaka till presspelet som gjorde oss så framgångsrika. I nuläget ligger vi i ingenmansland där backlinjen fortfarande står högt och mittfältet/anfallet inte tar jobbet som krävs. Inte så svårt att hitta ytor att spela på då. Anfallsmässigt ska ytterbackarna koncentrera sig på att bredda och inget annat. Att Dani Alves tar sig in i banan gillar jag som en detalj, en liten variant för att skapa variation och förvirra, men inte som regelbunden't sätt att anfalla på. Alves och Alba ska bredda, Busquets ska droppa, det ska bildas en kvadrat med Messi som spets på mitten och Suárez och Neymar ska leta sig in i planen för att hitta avslut. Det låter väldigt enkelt vilket det såklart inte är, men just nu ger vi det inte ens ett försök.

Att vi inte spelarna att spela såhär längre är absolut inte hela sanningen även om det delvis stämmer. En spelare innan 30 blir inte plötsligt sämre om det inte handlar om en svår skada eller någonting mentalt jobbigt. En spelare som Busquets har visserligen haft en formdipp men det är såklart lagspelet som inte sitter och därför blottar Sergios svagheter. Det handlar absolut inte om att han är en begränsad spelare, alla spelare är beroende av att laget presterar. Busquets position som pivote är svår även när vi spelar väldigt bra och det är i princip bara han som klarar av det, men det blir omöjligt när andra inte tar jobbet. Väldigt otacksam position i en hawaiimatch. Vi har även Alba som är i nivå med Alves när han var som bäst. Suárez och Neymar är definitivt bättre än Villa-Pedro och i nivå med Henry-Eto'o. Att Iniesta helt plötsligt blivit en dålig spelare är ju heller inte sant, utan man måste ge han friheten att prestera vilket han inte får om inte grundspelet sitter.

Med allt detta sagt så tror jag naturligtvis inte på att vi kommer ta oss tillbaka till nivån vi hade för 3-4 år sedan. Jag har försvarat Lucho, vilket jag inte kan göra just för tillfället då han gjorde några grova taktiska självmål i Clásicot men jag tänker åtminstonde ge honom några chanser till. Det är verkligen sorgligt att se detta forum när det inte gått så bra nu under en tid. Man glömmer helt bort att vår förra stora era byggdes på tålamod och tro på sin egen fotboll när man efter en dålig period skriker efter valfri stortränare och kräver en tre månader gammal tränares avgång. Väldigt likt Puertan för några år sedan som var fullständigt kaos. Jag trodde verkligen inte att vi skulle sänka oss till deras nivå, när man tänker efter är det dock rätt naturligt med tanke på lagens form men jag trodde verkligen, och tror i och för sig fortfarande, att vi culés är tillräckligt stolta och övertygade om vår egen identitet att vi inte skulle låta det spåra ur likt detta. Som sagt, jag ger LE denna säsong att bevisa för mig varflr han ska vara tränare för FC Barcelona, även om jag tills vidare förblir tveksam till huruvida han kommer att klara av uppgiften.
Barcelona Heisenberg
2014-11-02 22:28
Xaviesta

Det ledningen verkar ha missat är att det inte finns någon bättre marknadsföring än att stå och hålla i pokaler i april/maj.
Barcelona ( Xaviesta )
2014-11-02 22:18
Snackas om Klopp, Bielsa och även självaste Mourinho som bättre val än Lucho. Vilken stortränare vill ens arbeta för vår klubb? En klubb som är låst vid sin filosofi lämnar inte mycket till utrymme för en tränare som vill komma med sitt eget spelsystem och sina egna idéer. Finns inte många tränare som hade velat ta sig an uppdraget och Barca själva är medvetna om detta. Därför tvingas vi sila och filtrera tills vi hittar rätt typer som delar vårt sätt att se fotboll. Började med Tito, fortsatte med Tata och i år är det Lucho. Så länge vi fortsätter på det här spåret kommer det aldrig att ske förändringar av den grad vi önskar se. Fansen suktar efter en revolution i vårt spelsystem, man sneglar på motståndarlag som Real Madrid och Dortmund som spelar med sylvassa omställningar som sitt främsta vapen. Man kikar på Bayern som klarar av att hålla i boll men även köra kontringar när tillfället ges. Och vi då? Barca kör samma vanliga possession-fotboll precis som vanligt vilket är underbart om man gör det rätt och framför allt med rätt spelartyper. Idag kör vi tyvärr en hemsk kopia av det vi själva uppfann, en slags Barcelona version 0,5 när vi snarare borde lira version 2,0. Känns som att reformationens tider är förbi - fansen kräver revolution. Iaf på nätet. Bland medlemmarna och bland fansen på arenan syns inga vita näsdukar än. Men visst fan börjar det lukta revolt i luften? En revolution kräver att vi ser om hela vår organisation vilket är ett oerhört komplext nätverk att demontera. Vi lär ut samma tika-taka till våra knattar som till våra juniorer och hela vägen upp till vårt A-lag. Ska vi byta spelsystem och revolutionera vår spelstil måste vi göra det hela vägen ner till knattarna dessvärre. En sådan oerhörd förändring kräver en noggrann planering som heter duga och kommer inte att hända den närmsta tiden direkt. Så länge den här ledningen sitter kvar kommer det att se ut som det gör med ett Barcelona som slåss om platserna 1-3 i ligan och som tar sig till kvartsfinal som bäst i CL. Ambitionerna är ordnad ekonomi och fortsatt strävan att knyta kontakter med sponsorer och marknadsföra varumärket globalt. Det sportsliga bryr man sig inte om nämnvärt för varför värvar man en spelare som Suarez vars pris nosade på miljarden för isf? När man är fullständigt medveten om att försvaret var i kris och att mittfältet behövdes renoveras? För att Suarez är en jävligt bra marketing decision! Likaså med Neymar året innan. Jag älskar Neymar men jag gillar inte intentionerna som ledningen hade när man värvade honom. Det var knappast sportsliga grunder som avgjorde utan snarare varumärket "Neymar". Suarez och Neymar i all ära men det var inte där vi behövde lägga krutet och det vet hela forumet om vid det här laget. Jag har själv tatuerat in 2016 i mitt sinne sedan länge och redan när Guardiola lämnade anade jag enorma ugglor i mossen och läste ut hela den här boken och förutsåg dagens händelser i det stora hela redan vid Peps uttåg ur klubben. Väldigt deprimerande att vår klubb har misskötts så pass att man har gett upp fullständigt, iaf för min del. Många har påpekat det här nedanför också men det tåls att säga igen - 2016. Finns inga garantier då heller, men det finns en väldigt speciell känsla som jag förknippar med det årtalet och den känslan får mig att fortsätta hålla hakan uppe: Hopp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2014-11-02 21:50
Messiyoyo
Celta Vigo ska inte krossas i vanliga fall.
Vi ska vinna, men att räkna med att krossa Celta Vigo pekar bara på grov undersakttning.
Barcelona MessiyoyO 10
2014-11-02 21:25
Ja, i vanliga fall ska Celta vigo krossas. Det är ingen som förväntar sig annat, men med tanke på hur läget ser ut just nu så bör man kanske inte förvänta sig att vi gör 4-5 mål mot alla motståndare. Men Celta vigo, jadu, dem ska inte ha någon som helst chans mot Barca, oavsett hur vi spelar. Vi hade säkert 4 ribbträffar igår, det säger mycket om vem som borde ha vunnit...
Barcelona Gio Style
2014-11-02 21:18
Jag skrattar åt folks ignorans när de trodde att vi skulle KROSSA Celta Vigo.
Celta Vigo kan mycket väl ta en Europaplats i år.
Nu borde vi ändå vinna mot alla lag på hemmaplan men folk pratar om Celta Vigo som om det vore ett pajasgäng.
LE gjorde det bra där förra året och Berizzo har fortsatt på den inslagna vägen. Inget pajasgäng det där inte.

Orkar annars inte uttala mig något mer om LE, vid El Clasico såg man hans begränsningar. Han har redan visat att han inte har stake att bänka spelare som bör bänkas (Busquets, Alves m.fl) osv.

Bara att vänta till omvalet, så långt kvar :(
Barcelona Nesto
2014-11-02 21:03
@Liunil Masse:Som Heisenberg säger så hade antagligen El Loco fått operera inom vissa ramar, vilket förstör så himla mycket.
Bielsa hade garanterat bänkat varenda spelare som inte gjorde sitt bästa. Ja,även Messi. Vilket inte hade funkat med dagens ledning.

Lucho tror jag har fått mycket friare tyglar av ledningen men tyvärr gav ledningen de fria tyglarna till fel man.
Inför säsongen förväntade jag mig löpningar i berg, penningar av storstjärnor och ett mycket mer aggressivare Barca.

Löpningarna har skett på träningsanläggningen, Xavi är den som blivit petad (av naturlig orsak) och något aggressivt barcelona har jag inte sett.
Barcelona Heisenberg
2014-11-02 20:37
@Liunil Masse:


Nu delar inte jag din vilja att ta in Bielsa, men tror du ärligt talat att ledningen hade tagit in någon som är känd för att säga ifrån och köra sitt egna race? De vill ha nickdockor som inte ger dem någon skit och som gör som de säger. Bra för dem, men katastrof för FCB.
Barcelona Heisenberg
2014-11-02 20:35
Frågan är väl egentligen om våra mittfältare har blivit så extremt dåliga på en sommar eller om det är Enriques taktik för hur de ska spela som gör dem dåliga? Att spela dem ut mot kanterna är oförlåtligt såvida inte matchplanen är att vinna efter ett långt inkast.
Barcelona Liunil Masse
2014-11-02 20:31
Förstår inte en sak. Varför i helvete tog man inte in Marcelo Bielsa som tränare innan han stack till Marseille!? Den ultimata tränaren för Barca när det kommer till spelsätt. Tror fan att vi hade påbörjat en ny era med Bielsa men men varför skulle vi ta in en bra tränare när det finns loosers som Luis Enrique och Tata Martino.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: