/spanien/barcelona/forum/495.aspx/spanien/barcelona/forum/495.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona 1899 - Puyol
2017-07-25 08:49
Hoppas bara det tar en vecka för att köpa Coutinho så det inte tar en månad. Vi måste köpa 2 spelare helst crack. Eriksen är dröm och Coutinho är den blöta drömmen aja vi får se vad ledningen har att erbjuda oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-07-25 08:44
God morgon! En ny dag och äntligen kommer man lämna Frankrike. På tal om Sergi Roberto, läste igår kväll att Chelsea är villiga att aktivera hans €40m klausul. Conte vill ha ett alternativ till HB som kan sätta press på Victor Moses. Det kommer från en av dessa brittiska blaskor så ta det för vad det är. Uppgifterna ska dock komna från Diario Sport journalisten José Luis Carazo. Ännu en blaska iofs. :) Läste även att ytterbacken Munier i PSG trollade Piqués tweet om Neymar. Piqué behöver väl egentligen bara kommentera tillbaka: ...and who are you? Läser nu också från en annan brittisk blaska, Daily Star, att PSG erbjuder Verratti + €90m för Neymar. Haha, denna såpa lär ju hålla på resten av sommaren. Höj budet med minst 50m så kan de ta honom. OBS! Ta allt med en nypa salt, det är bara rykten, inte speciellt trovärdiga än så länge.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2017-07-25 07:55
Tror att Coutinho tar Iniestas plats. För mig är Coutinho världsklass, finns nog ingen annan jag hellre skulle vilja ha på Iniestas position än just han. Antingen ska vi värva han, eller så värvar vi ingen till mittfältet och satsar på egna spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero 9
2017-07-25 05:20
Kanske saknar spanjorerna men har absolut inget emot Coutinho grabben har varit underskattad så länge.
Tror ni att han kommer långsamt ersätta Iniesta som Rakitic gjorde med Xavi eller blir det mer 50/50 och ifall vi får honom vem ska då ta Rakitic position? Roberto har sett mycket mer skarp ut än Rakitic har enligt mig men kanske det bara är jag.
Barcelona Reymar
2017-07-25 03:54
FC Barcelona representatives are in London to sign Phillipe Coutinho. Liverpool wants 100M, but there is room for negotiations. [sport]
Barcelona MessiLionel
2017-07-25 02:56
@Andreas FCB:

Varför lägger du in Dybalas namn bland de? Dybala är några nivåer över de andra på listan i dagsläget och har störst potential.
Barcelona shalit
2017-07-25 02:29
[QUOTE=Barcelonistas]Soko - Messi spelade centralt då också. [/QUOTE] Det gör han nu också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero 9
2017-07-25 01:46
Saknar alla spanjorerna som lämnat t.ex Pedro, Villa, Cesc, Xavi, Thiago och Puyol med mera. Har gått på en nostalgi tripp genom 2010-2012 och saknar den truppen. Inte för att vi vann svin mycket då i alla fall 2011/2012 men jag kommer ihåg när vi startade våra elvor med nästan bara La Masia produkter sedan den vackra tiki takan och kreativiteten. Hoppas Valverde ger oss ett stort leende!
Barcelona Koeman!!
2017-07-25 01:30
Sluta underskatta vad Pedro och Villa gjorde för Barca och Messis spel.
Barcelona Barca4life98
2017-07-25 00:56
Soko Ja det är trams. Lägg Pedro och Villa tillsammans med sättet som mittfältet från förra säsongen spelade. Det skulle bli pannkaka. Neymar är topp 3 i världen enough said!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2017-07-25 00:50
Det minsta problemet vi har just nu och haft senaste säsongerna. Det är inte att göra mål och att anfalla. Det är defensiven som är vårat stora problem. Intressant att se hur Valverde ska lösa det!
Barcelona Ribohn Fan
2017-07-25 00:45
Och ett försvar som var flera nivåer bättre än vad dem är nu!
Barcelona Barca Barca
2017-07-25 00:42
Soko Jag förstår hur du resonerar. Men sen får du inte glömma att Messi hade, Xavi och Iniesta i sina bästa år, som assisterade och byggde upp anfall åt honom, nu är det tyvärr så att han får stå för kreativiteten då vårt mittfält har gått ner sig rejält, Rakitic är och har varit under all kritik i 1.5 år nu. Att vi nu slänger in en handlingsförlamad Andre Gomes och Arda Turan gör inte saken bättre, på den tiden hade vi Thiago och Cesc på bänken som hoppade in istället för Xavi och Iniesta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-25 00:13
Soko - Messi spelade centralt då också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-07-25 00:06
Messi har varit bättre när han spelade med Pedro, Vila och de andra än han är nu med Neymar och Suarez då han ser mer till att göra de två nöjda och glada än till sig själv. Messi bombade 45-50 mål per säsong men nu 10-15 mindre. Är det trams? Neymar kostar Messi många mål och assist per säsong!!
Barcelona Barca4life98
2017-07-24 23:58
Soko Sorry men vad skriver du för strunt? Messi missgynnas av att spela med Neymar? På vilket sätt då undrar jag? Man kan vara besviken på Neymar men man behöver inte börja skriva saker i frustration. Vissa här inne skriver att han ska ersättas av Pedro och att man tycker att Neymar bara spelar för MSN etc. Att Neymar är fotbollens Justin Bieber och en pajas. Neymar är inte skyldig klubben någonting. Han kommer inte från La Masia, han har ingen stark koppling till klubben som t.ex. Messi har. Det klart att han (hans Pappa) utnyttjar situationen nu när det finns ett jätteläge att få ett bättre kontrakt. Vill vi ha kvar honom så är det upp till oss (ledningen) att höja hans klausul/förbättra hans kontrakt om det krävs för att höja klausulen. Neymar är unik och han är den enda i världen som ens kan komma upp i 50 % av det Messi är. Blir vi av med honom så kommer vi inte kunna ersätta honom med "Eriksen, Coutinho och Dybala". Allt detta är önsketänkande man kan max få 2st spelare för Neymar-pengarna med dagens priser. Egentligen är problemet att ledningen inte håller måttet för en klubb av vår dignitet. De ger spelarna chansen att göra som Neymar och var ärliga hade inte ni gjort samma sak? Spela i Barcelona med Messi och samtidigt kunna få ut ännu mer pengar på köpet. Jämför det med när ni ska löneförhandla på ert drömjobb hade inte ni försökt få upp lönen så mycket som möjligt? Messi började följa Chelsea och några av deras spelare på Instagram och några veckor senare = nytt kontrakt. Rakitic ryktades till Manchester City utan att dementera = nytt kontrakt. Ronaldo och Ramos från våra största rivaler har gjort samma sak som Neymar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-24 23:29
När man ser hur taggad Messi är så blir man så glad. Tänk att vår älskade klubb fick fram den här fantastiska spelaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-07-24 23:26
Om någon har blivit missgynnat av Messi och Neymar så är det Messi. Utan Neymar i laget hade Messi gjort Många fler mål och blivit ännu bättre spelare än han redan är. Men Messi trots att han är från en annan planet så har han världens största hjärta . Messi var den som tog emot Neymar med öppna händer och lägger för stor fokus på att Neymar ska lyckas i Barca. När Neymar kan inte göra spelmål så skänker Messi honom straffar och frisparkar. Och hycklaren tackar genom att vilja lämna för att komma ur Messis skugga och bli bättre betald än den bäste genom tiderna . Att han bara inte skäms.
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-07-24 23:13
Träning idag i slow mo, Lagmoralen ser bra ut.
Barcelona the cameroonians
2017-07-24 23:06
En av de mest trovärdiga katalanska journalisterna, Albert Llimos. skrev ikväll en liten krönika om Neymar. Klubben kommer inte att göra något offentligt uttalande eftersom de anser att bollen är i Neymars ägo och det är upp till spelaren att tala om hur det ligger till. Det förekommer ff påtryckningar från PSG, men tvärtom vad MD skriver så är det Maxwell och inte Alves som ringer Ney tre ggr om dagen. Annars är allt som vanligt och det är förvånansvärt hur avslappnad Neymar är på träningen osv. Det verkar inte finnas några spänningar internt, men även om de flesta i klubben tror att han stannar inser de att ingenting är klart förrän Neymar uttalar sig offentligt om saken. Förutom pengarna finns det också sportsliga anledningar för Neymar att flytta. Trots hans prestationer så har han inte närmst sig Messis nivå under sina fyra år och ska ha insett att han inte kommer kunna bli nummer ett så länge han delar omklädningsrum med Leo. Att vara ledare i ett nytt projekt skulle ge brassen större möjligheter att nå individuell framgång. Allt detta är alltså Llimos åsikter och det han grävt fram i "fallet".
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Criff
2017-07-24 22:45
@El Tridente:


Jo men det är en helt annan sak, men ingen kallade honom illojal och krävde att han skulle bete sig som La Masia lirarna, utan det enda som skrevs här inne på den tiden var att han var en festande brasse, och att sådana är brassarna.. Klubben fick seriöst rea ut honom bakdörren för att bli av med honom.
Är det att bete sig som Xavi och Messi som ni nu vill att Neymar ska göra?

Det finns lojala spelare, som Xavi, Totti, Messi, Casillas osv.. för de har väst upp i sina klubbar mer eller mindre.
Neymar har säkert starkare band till Santos än vad han har till Barcelona skulle jag gissa på. Så som han grät när han lämnade Santos, hade han inte gjort för Barcelona idag. Om han nu bestämmer sig för att spendera hela sin proffskarriär i Barcelona till slut, kanske den kärleken kommer komma.
Men efter 4 år och ständigt ifrågasatt som han ändå varit under sin tid här, så är frågan om han ens kommer orka hålla ut om det fortsätter som nu.. tom denna soppan, om fans börjar bua honom under denna säsongen, kan vi nog vara garanterade att han kommer lämna utan att blinka nästa sommar.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-24 22:44
Ronaldinho är historiens absolut skillade spelare. Ingen är i närheten av dom skillsen som han hade. Kunde blivit historiens bästa om han hade haft samma hunger som Messi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Criff
2017-07-24 22:33
@neymar JR || Cillessen #1:


Absolut, däremot kunde man aldrig begära att Ronaldinho skulle uppföra sig som våra La Masia spelare, för han var en inköpt stjärna. Man kan inte kräva samma lojalitet av en spelare som en gång kom för att vinna de stora priserna och tjäna pengar, som garanterat Ronaldinho gjorde när han kom.
Eller du tror Ronaldinho kom till Barcelona för någon annan anledning?

Det är precis som de flesta här inne tror att alla spelare som kommer till Barcelona kommer hit för de älskar vår klubb så otroligt mycket, så de skiter i om de vinner titlar eller tjänar pengar. Wake the fuck up..
Det finns fler stora klubbar som kan betala samma eller mer än vad Barcelona kan betala, och så som vår klubb sköts för tillfället, finns det andra klubbar som har betydligt mer satsande ledning och mer spännande projekt.

Vi överlever för vi har Messi i dagsläget.
Eftersom denna ledningen också skiter fullständigt i våra ungdomar, lär vi inte få någon ny stjärna därifrån på några år, så bara att vänja sig vid legoknektar ett tag.
Hoppas bara Messi vill spela tills denna ledningen tackar för sig, för det enda som jag ser som lockar spelare fortfarande att komma till oss, är just att spela med en av historiens bästa spelare.
Barcelona Cule4life
2017-07-24 22:31
Jag hade inte ens diskuterat med Neymar och hans giriga farsa. Sagt håll käft gör ditt jobb. Betalar PSG klausulen är du fri att gå. Annars håller du tyst och får inte en krona mer i lön och lämnat rummet. Barca måste visa heder och stake här. Alla andra spelare ska veta att man inte kan jiddra såhär. Vi är inte ngn nybildad klubb med en rik ägare. Denna klubben het gått igenom inbördes krig ,1 och 2 världskriget, världsstjärnor som kommit och gått. Vem är en spinkig Neymar som gjorde 13 liga mål förra säsongen som ska komma och spela allan.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-24 22:26
Varför kan vi aldrig få lugn och ro? Våran klubb har blivit en stor cirkus. Helt ärligt så tror jag Valverde kmr ta tillbaka det gamla Barca igen och göra oss bäst i världen med ett fantastiskt spel. Den här sommaren skulle vi ägna tid åt att värva bra spelare och det började så bra. Vi tog in Semedo sen ryktades det om flera bra mittfältare också.


Vi har en enorm potential där vi har stora möjligheter att skapa stor historia med Valverde men gubbjäveln till farsa tänker bara på pengar. Messi är tacksam City bjöd på blank check men Messi sa nej.
Barcelona II Barça II
2017-07-24 22:18
Fuck han och hans mål. Har man inte respekt för klubben så spelar det ingen roll hur många mål man gör.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2017-07-24 22:16
Han pissade in 2 mål senast!
Barcelona II Barça II
2017-07-24 22:08
Även om vi inte är någon "säljande klubb", så kan vi inte ha spelare som beter sig som Neymar. Ser ni inte att han håller hela klubben som gisslan? Istället för att lägga ner tid på att förbereda sig för nästa säsong, måste spelare och ledning koncentrera sig på att övertala Neymar att stanna kvar. Neymar har förstört halva försäsongen med sitt jävla trams. Förstår inte hur man som Barca supporter vill ha kvar Neymar, han har i princip pissat på klubben.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-07-24 22:03
Av 138 som röstat säger 51% att de vill att Neymar stannar. Detta efter allt hycklaren ställt till. Hoppas att många av dessa "ja" är bara gäster på forumet.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-24 22:02
Men vad tjänar han på det? Han vill stanna men drar ut på det? Drömmen är att han medvetet drar ut på det och ger Nasser fingret.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: