/spanien/barcelona/forum/495.aspx/spanien/barcelona/forum/495.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Xavi #6
2018-04-10 23:39
Visst ska tränaren få kritik för att han fegspelade och inte vågade spela Dembele som hade haft enorma ytor att springa på. Men spelarna ska få all skit, vi har ju trots allt spelat 4-4-2 hela säsongen med framgång. Ingen vilja, intensitet, ledarskap, inte en enda spelare röt ifrån när Roma våldtog oss. Det var elva lejon mot elva katter ikväll.

Nu kommer väl Real vinna sin tredje raka CL och Ronaldo sin sjätte Ballon dor. Messi må vara den bättre spelaren men Ronaldo nätar alltid när det verkligen gäller.
Barcelona Skurhink
2018-04-10 23:36
Koeman; Jag håller med dig angående Barto och att klubben i stort går bakåt! Jag personligen va som stoltast och gladast under Laporta! Men Messi kan inte skylla sina prestationer på Barto! Messi har inte levererat i CL slutspelet på vad är det 4år? Han ser inte ens sett sugen ut på att göra det heller. För du nämnde det som individuella prestationer och där har Ronaldo presterat bättre än Messi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona wallmannen
2018-04-10 23:35
Det skulle vara fint med en semifinal mellan Roma och Liverpool. De lagen förtjänar på nåt vis att nå final.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Blårö
2018-04-10 23:34
Valverde: "I feel absolutely responsible. The coach is the one who plans the game, the tie, who makes the changes. The coach is always the visible face of the team."

"People are sad, this is normal after such a loss, we have to get back to La Liga and the Copa del Rey."

"Everything was in their favor; they scored an early goal and the atmosphere were causing us many problems."

"I have no explanations."

"We have to stand up again."

"They forced us to play the long ball. There were no spaces and they played man to man."

"It was a game we could not impose our style on."
Barcelona Soko
2018-04-10 23:32
Det var en sportsligt katastroff och förödmjukelse. Men det hade varit för mycket att ta sig vidare tur efter tur.. Undantag första matchen mot Juve så var det katastroff hela vägen till idag. Känns bara rät att åka nu än att bli förnedrade av Real Bayern eller Liverpool. Vi fick betala priset även för PSG ifjol.
Ekonomiskt är det också en smäl. 100 000 åskådare i en semifinal med dyra biljetter, ja då har man gått misste om flera hundra miljoner..
Coutinho lämnar och Liverpool spelar semifinal..
Nu kan Messi fokusera fullt på VM.
Har han någonsin gjort mål mot italiensk lag borta ?
Synd bara att Roma kommer få Real och bli slaktade . Real har medicin mot italienska lag.
Enda hoppet är nu på Bayern eller Liverpool.
Barcelona The Lionel King
2018-04-10 23:32
Detta är den logiska utgången för det ängsliga ledarskap som Valverde utstrålar. Ytterst genom den antitaktik som han står för och som nu tillslut skurit sig med det DNA som trots allt suttit i väggarna under decennier. Att dominera spelmässigt är Barcas identitet. Att medvetet ge upp detta övertag som funnits på alla lag i världen är att ge sig ut i helt okända marker. Vad vet FC Barcelona när man inte längre vet hur man äger matcher?
Barcelona Dolares
2018-04-10 23:28
Kan någon förklara för mig vad Valverde såg som vi andra missade? Hur kunde han fortsätta spela utan byten i 85 min fast Roma ägde matchen och vi hade ett obefintligt mittfält spel? Vad var planen? Chansa på att Roma skulle fortsätta missa och att Leo skulle rädda oss?

Är i chock över denna (coach)insats som är måste vara bland det sämsta som presteras i CL:s slutspels historia. PSG presterade tex mycket bättre mot oss förra året trots 1-6.
Barcelona Criff
2018-04-10 23:27
En kväll som denna kan bara gräva ner sig och titta framåt.
Tycker ändå man haft det på känn, tycker inte vi var värda 4 - 1 i första matchen, och VV feghet med att köra med samma elva hela tiden visste man skulle straffa sig förr eller senare. Att der kom i denna matchen trodde man dock inte.
Sen att man går 80 minuter, i en match där inget stämmer på planen, innan man gör ett byte, och slänger in Gomez, istället för Paulinho eller Denis Suarez, är tjänstefel.
Sen 2 panikbyten när man håller på att förlora.
Nä VV har mycket kvar att lära på högsta nivån. Hoppas han kommer tillbaka som en bättre tränare till nästa år, för Messis år bara slösas bort.
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2018-04-10 23:27
De kommande veckorna blir intressanta. Jag undrar verkligen om Messi pallar fortsätta i det här laget, och vad Valverdes nästa drag blir. Han kommer inte få godkänt om vi så vinner ligan med 10000 poäng. Valverde får UNDERKÄNT, sin första, och förhoppningsvis sista säsong som manager för Barcelona, om inte något drastiskt sker.
Barcelona Rivaldo=Gud
2018-04-10 23:26
Jaja. Vi ska vara otroligt glada över att vi förmodligen vinner både ligan och cupen, för då har vi lyckats med konstycket att vaska fram guld från skit. Med tanke på hur det såg ut att vår säsong skulle bli när man kollar på truppen efter transfer fönstret i sommar och när man betänker hur brutalt Roma nu rivit ner vårt lilla luftslott. Så måate man tacka gud för att vi förmodligen ändå kommer undan det här med cup och ligaguld. Dom som verkligen borde gråta sig till sömns är real fansen vars lag gett bort 2 titlar till den sämsta upplagan av barca på nära 20 år. Detta kan bara bli bättre till nästa år förhoppningsvis.
Barcelona Koeman!!
2018-04-10 23:25
Skurhink: Real kommer studsa tillbaka i ligan då Real anpassar sig och lär sig av misstagen. Med denna ledning kommer vi inte studsa tillbaka i CL, jag vet att det låter hårt men så är det. Jag älskar klubben men så länge Bartomeu är i styret så går klubben bakåt. Messi har levererat i CL också, men tänk dig själv om Ronaldo hade haft dessa spelare bakom sig i CL, då hade han inte levererat som han gör gång efter gång.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dreamteam09
2018-04-10 23:25
[QUOTE=FCB_Messi]Lingonligan på 6an , är det Barcelona dom pratade om haha ? [/QUOTE] Haha fan håna inte dem är så mycket bättre än barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 7 || #5 sergiobusquets
2018-04-10 23:25
Jag kan tänka mig vilken huvudlös tränare som helst, enda kravet jag har är att tränaren har cojones och bestämmer. Han ska styra truppen och styra sportchefen. Den här svågers politiken och utdelande av nya kontrakt måste upphöra. Det infekterar hela klubben. Ledningen kommer inte lämna oavsett vad
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Awymard
2018-04-10 23:24
@JUSSI BJÖRLING:


Fast de är emot Cruyff och allt som har med honom att göra. Det är därför många av de äldre Nunez-anhängarna gillar Bartomeu. Eller har jag fel nu? Jag förstår inte bara hur de ska få ihop det hela.
Barcelona ElRaval
2018-04-10 23:23
[QUOTE=Skurhink]Koeman! Hur många poäng efter var real sa du? Eller är det så enkelt att Ronaldo levererar när det räknas? [/QUOTE] tyst på dig troll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2018-04-10 23:23
Lingonligan på 6an , är det Barcelona dom pratade om haha ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 7 || #5 sergiobusquets
2018-04-10 23:23
Knappast så att man kalla Madrid som en fungerande klubb när dom är 15 poäng + efter oss och ute ur cupen. Dom har varit bra i en månad och prickat formen inför cl. All eloge till deras bärande spelare som ramos och Ronaldo som har klivit fram för dom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
2018-04-10 23:21
Koeman! Hur många poäng efter var real sa du? Eller är det så enkelt att Ronaldo levererar när det räknas?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2018-04-10 23:21
@Awymard:

Jag tycker såhär: Om de lyckas hämta in en tränare som kan Barcelonas filosofi så förtjänar de respekt.
Barcelona wallmannen
2018-04-10 23:20
Det enda som återstår nu för laget är att avsluta säsongen på ett bra sätt ... om det nu är möjligt.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Koeman!!
2018-04-10 23:18
Ronaldo håller på att gå om Messi pga att Real Madrid fungerar som en klubb. Det gör inte Barca och de har inte Barca gjort på länge. Här ser man hur viktiga personerna runtomkring klubben är.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2018-04-10 23:16
Det enda som glädjer mig är när jsg sätter mig i romas sits. Vi fick känna på det mot Paris , nu var det deras tur. Stort stort grattis till deras fans. Och all cred till deras coach. Det såg ut som att dom spelade med 18 man på plan. Varje Barca spelare hade 2 gubbar i ryggen. Det presspelet dom hade var bara heeelt sjukt !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2018-04-10 23:16
Var taktiken att skicka långbollar mot de kortaste spelarna på planen?, Såg bara andra halvlek men som det låter så skulle ett byte skett i halvtid.
Valverde ska ut det finns ingen ursäkt.
När nu spelet såg ut som skit hela matchen varför går man inte för ett mål? Ligger under med 2-0 och ett mål ifrån ett uttåg.. Då ska man bara göra minst 2 byten direkt och satsa framåt. Nä istället så fortsätter man med att försöka försvara (vilket inte gick så bra) och så slänger man in Gomes och fortsätter tjonga iväg bollen. Okej om det bara är minuter kvar av matchen men i det här fallet så måste man våga framåt när så mycket tid återstår.

Trögaste tränaren jag upplevt, Stackars Coutinho som ser Liverpool spela grym fotboll och samtidigt se att sitt drömlag inte längre existerar.

Roberto och Iniesta ut och Paulinho och Denis in tidigt i andra halvlek och sen vid ett 2-0 mål in med Dembele och ut med Busquets.

Var ju så tydligt att kanterna var rena autobahn samtidigt som inga dueller vanns på mitten. Brist på fysik av roberto och framför allt Iniesta. När man trots det skickar långbollar (med andra ord ger tillbaka bollen till Roma) Barcas enda sätt att försvara en ledning på är att passa bollen och när inte det funkar så är det anfall som gäller.

Vad i helvete tror Valverde att han börjat träna för klubb..Stackars Messi och stackars iniesta som får springa runt som yra höns och undra varför de inte har bollen och kontrollen. Jag har inte tittat på barcas matcher med entusiasm på länge och nu lär det dröja innan jag kollar alls.
Barcelona Beast Puyol
2018-04-10 23:15
Remember when Coutinho said : "I left Liverpool to win the Champions League with Barca." Undrar bara vad Coutinho tänker haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Awymard
2018-04-10 23:14
Vad spelar det för roll om Valverde blir kvar eller inte? Bartomeu och hans polare kommer ändå att hämta in en annan mindre känd och kunnig tränare (läs: Gerard från B-laget). Tror ni på allvar att ledningen är kapabla till att ta in en ny tränare? Eller har jag missuppfattat allt? Vad tycker ni?
Barcelona 7 || #5 sergiobusquets
2018-04-10 23:14
Jag förstår inte hur en tränare som gjorde nästan allt rätt första 6 månaderna lyckas med bedriften att göra allt fel näst kommande månader. Vad är det som har förändrats?!?!?!? Han ändrade matchbilder tidigt, roterade rätt och höll igång spelarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dreamteam09
2018-04-10 23:14
[QUOTE=Andres Iniesta Lujan]HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!! Förstår att Roma är överlyckliga för Semifinal, men dem kommer få den största kuken av vilket lag dem än möter... att slå Stokes B-lag med 3-0 är faktiskt inte så svårt, när B-laget inte har tur då. Plus att stackarna gjorde två självmål i första mötet, och kunde mycket väl haft en straff i det mötet istället för frispark. Med marginaler åt andra hållet skulle vi inte ens spelat den här matchen, hade tex William stolpe ut x2 istället gått in hade vi aldrig klarat att ta oss vidare. Pique ska alltså vara enligt MÅÅÅÅNGA här inne världens bästa back, han fick Dzeko att se ut som båda världens bästa fotbollsspelare och världens snabbast man. Iniesta? Ujujuj vilken dirigent vi har, vilken magiker på mitten.. stark som en oxe är han också, vinner det mesta på mitten. - sa ingen sen år 2015 Rakitic? En annan dirigent, bildar världens mest kreativa mittfält tillsammans med Iniesta.. helt galet vilka genomskärare gubbarna slår match efter match, Messi behöver inte göra mycket. - sa ingen någonsin Busquets? Ja all heder åt honom, en av världens bästa defensiva mittfältare om inte den bästa. Men med hans mittfältskollegor funkar inte ens han. Suares? Hur många mål har han gjort i år? Så många rätt har han också den här säsongen, för han gör inte ett rätt på plan. Kanske motståndarnas bästa spelare i 30% av alla matcher. Umtiti? Grym sålänge han sprang efter anfallare och inte pengar. Sen United ryktena och kontraktsförhandlingarna, gått ner sig minst 50%. Vad har vi kvar? Roberto? Alba? Semedo? Inte mycket att komma med för att skrämma något lag. Och när stackars Messi har en dålig match, då förlorar även Stokes B-lag med 3-0 mot Roma. Älskar den här klubben över hela mitt hjärta, men HATAR det här laget. Har inte missat många matcher dem senaste 16-17 åren och det är inte vid många tillfällen vi spelat lika dåligt som vi gjort HELA den här säsongen. Det är ett mirakel att vi var obesegrade i CL och Ligan fram tills nu. [/QUOTE] Haha fyfan vad jag håller med i allt det du skriver här.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Damon2022
2018-04-10 23:14
jag är inte ens arg, lite ledsen bara. Vi barca har blivt vana med sånna här presationer i cl borta, kolla real o bayern när dem spealr borta, dem käkar upp laget. Medan vi går o chillar o hoppas andra laget gör självmål. Vi HADE så mkt tur mot chelsea att vi gick vidare, tror faktisk de är karma, Men fattar inte hur valverde inte fattat än att, om inesta inte börjat matchen bra är han värdelös byt ut han mot denis elelr dembele få fart i laget. Så jävla bränd är valverde
Barcelona Davids3
2018-04-10 23:11
@II Barça II:


Finns många som kan argumentera för att han ska vara kvar. Han ska vara kvar, men han behöver "kröjferas".
Barcelona Rivaldo=Gud
2018-04-10 23:10
@JUSSI BJÖRLING:
Yes vi saknar ordentliga mittfältare. Något som dock inte hade spelat någon större roll om neymar och Messi stått för kreativiteten. Nu blir Messi för isolerad och anfallsspelet för uddlöst med en Suarez helt ur slag som det enda offensiva hotet brevid Messi. Vi saknade ordentliga mittfältare under Neymars år i klubben också skall man komma ihåg. Men då löste vi det kreativa gebom honon och Messi kombinerat.
Annons: