/spanien/barcelona/forum/4940.aspx/spanien/barcelona/forum/4940.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona I.Cuenca
2015-06-06 09:07
Äntligen är dagen här Äntligen dags för final Äntligen dags för revansch B enen kommer löpa som aldrig förr A drenalinet kommer pumpa R oligt det blir det C atalonia A tmosfären skapar de tillresta
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2015-06-06 08:38
Läste precis Nivas hyllning till Messi, tråkigt att han inte kan hylla honom utan att först trycka ner Messi. Känns som att han lika gärna kunde hållt igen truten.

Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona KiNg-PuYi
2015-06-06 05:24
har legat sängen nu i 3 timmar, kan fan inte sova...CL final imorn!!! min adrenalin pumpar redan
Barcelona Erik Satie
2015-06-06 02:03
Jag blir mer och mer nervös ju längre tiden går...Olidligt!
Barcelona Davids3
2015-06-06 01:37
Grabbar vet ni om kanal 3 har live tv ?
Barcelona Josep Guardiola
2015-06-06 01:27
Jag har en god känsla imorgon. Vi är favoriter, vi är bättre och vårt lag består av vinnare som har gjort det här förut. Det ska bara gå.

Visca Barca!
Barcelona Lion24
2015-06-06 00:39
Stor cred till hela redaktionen med Emily och Michael i spetsen som varit on fire på sistone. Ni ska veta att det uppskattas även om det inte tas upp så ofta.

Vill jag att tiden ska gå? Ja men samtidigt nej. Ja för att jag vill se matchen så fort som möjligt, orkar inte vänta mer! Men samtidigt så älskar jag den här vänte känslan och då hatar jag den också. Formulera det ni! Inte blir det bättre när jag jag sett Barcas matcher mot United (09 & 11), Bayern hemma och borta, tidigare CL finaler och alla dessa ''Road to the finals'' på alla möjliga kanaler. Det är inte varje år man får känna den här känslan och många lag/fans hade önskat att få vara i den.
Barcelona melvin
2015-06-06 00:03
Ifall någon av er behöver/söker sällskap imorgon före matchen eller tidigare på dagen så är det bara att PM-a mej. Har själv ingen biljett till matchen men bor i Berlin så umgås gärna med något annat Barca-fan för att få upp atmosfären ännu lite mer :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Heisenberg
2015-06-05 23:38
Jag har inte så starka minnen av Gretzky, så exkluderar honom här. Men Michael Jordan däremot, herrejävlar vilken spelare! Folk tyckte att han var för dålig på att skjuta treor, så då såg han till att bli bäst i ligan på det. Sen hette det att han var för dålig defensivt, så då blev han bäst i ligan på det också. Till slut gick det inte att förneka hans storhet. Låter det bekant? :) Messi är definitivt i paritet med honom.
Barcelona BlueRed
2015-06-05 23:37
@Vampíro:


En diskussion som är värd att ta, dock inte här. ;) Tror att många härinne skulle tycka att det är lika tråkig som GSPs brotta ner, små slag brotta ner små slag taktik.
Just sayin'.
Barcelona Vampíro
2015-06-05 23:20
BlueRed GSP > Anderson.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2015-06-05 23:18
Omöjligt att jämföra Messi med andra idrottare då fotbollspelare måste genomföra regelbundna dopingprov. Just sayin'.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-06-05 23:17
vet att jag skrev som en kratta haha, från luren:P
Barcelona Ney
2015-06-05 23:16
Klart fan Messi är tidernas störste idrottare när han lägger skorna på hyllan. Han delar på planen med 21 andra människor och lyckas ändå att hamna på tapeten gång på gång på gång på gång. Finns ingen idrottare i världen som får sådana hyllningar från omvärlden. Bolt utför en sport som går ut på att springa 100 meter snabbt. Utöver den teknik och träning som krävs för att avbeta dessa 100 meter på snabbast möjliga tid kvarstår knappt något annat. Messi har en jävla fysisk boll att trilla runt med utöver att hålla styr på kroppen. Han ska dessutom ta sig runt, passa rätt, göra mål etc. Inte nog med det ... den här bollen ska behandlas välvilligt under 15-20 år tills kroppen säger stopp. Bolt dyker liksom upp vart fjärde år och hinner kanske göra det vid tre tillfällen under sin karriär. Messi är extraordinär år efter år.

Ja, det var en taskig jämförelse men det finns så mycket som gör Messi större än alla andra. Man behöver observera Messi match efter match för att förstå hans storhet. Det han gör är ingen slump. Han besitter verkligen en fotbollshjärna utan dess like. Man är så jävla bortskämd nuförtiden. Det är som om Messi ser planen från tv-skärmen. Man bara vet att hans passning kommer gå rätt. Han träffar liksom medspelaren på foten utan att denne tappar fart i sin löpning.
Barcelona KiNg-PuYi
2015-06-05 23:12
börjar fan att tröttna som fan på alla haters runt om i världens. skador hit o skador dit. barca har tur o barca bla bla. hylla barca istället era loosers, för att man har matchat sin trupp perfect o roterat en hel del under första HALVA SÄSONGEN!!!.

o jag vet att HEEEELA puertan kommer att läsa det här. var det nån jävel som öppnade sin mun finalen mot man u? VI SAKNADE HALVA START 11an nästan. plus att henry o iniesta spelade halvaskadad. jag säger bara F*****G skäms på er fyfan, väldigt låg nivå. vidrigt!

uefa hit o fifa dit? alltså är ni helt jävla hjärndöda? vilket lag har fått mest skit av fifa? futbol club barcelona och ändå är vi FIFALONA..

uefalona hit o uefa dit? snälla kolla alla lottningar vi får i CL snälllllaa. är det uefa som skadar spelarna också innan dom möter oss? den där chelsea matchen. SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA, kolla abidals röda, kolla ballacks hands som var straff i första halvlek o ballacks som slapp röda på camp nou när han saxar barca spelaren när han ska komma fri från vänsterkanten...T O M bosse pettersson sa i studion, beslut från ovrebo kan vi diskutera men folk verkar ha glömt om att det handlar om 180 min o barca blev blåsta första matchen.

en till HUUUUUUR åkte barca ut mot inter? milito 1 meter offside, alves saxad bakifrån domaren skiter i, bojans mål på camp nou? ärligt ska man behöva ta upp fler grejer?

jag har varit sportslig o hyllat motståndare när dom varit bättre än oss. grattade även ronaldo när han vann balon d or och många här inne grattade oxå även om alla visste att det var helt oförtjänt...

jag har äcklats och kommer att börja säga ifrån och imorgon ifall vi vinner så kommer jag att fira som aldrig för o spotta varende hater i ansiktet.

förlåt för mitt språk o vet att sånt sänker nivån men grabbs jag är en cule som har fått NOG!! vi vet att vi är bäst!, vi vet att messi är bäst! men vi kan inte bara hålla det för oss själva mer för så länge vi gör det så kommer smuts som ronaldo att jämföras med fotbollsguden messi. vi måste sprida allt o hjälpa vårt barca med allt vi kan för allt skriverier o tidningar TYVÄRR hamnar i historien inte vad som sägs här inne på les rambles. alla smuts o haters smutsar ner vår klubb med falska påhitt o det snacket kommer att leva kvar för alltid så länge vi inte spelar deras smutsiga spel o lära oss att säga ifrån!!!

MOT CL GULD GUBBAAAR!!! VISCA BARCA Y VISCA CATALONIA

Barcelona xaviniessiola
2015-06-05 23:09
Bolt: magisk ja, men under en för kort period. Nej, jag säger Roger Federer. Sen har vi en svensk bubblare i en av världens största idrotter som höll yttersta världsklass i 25 år i en sport där de flesta försvinner efter några år: J-O Wal-De-Ner, det evigt gröna trädet!
Barcelona Visca el Barca 17
2015-06-05 23:01
Bolt 2008 var magisk, om han inte hade stannat upp så vet jag inte vad rekordet hade varit på.
Barcelona dinho the artist
2015-06-05 22:42
Michael Jordan, isinbajeva är väl två iaf som kan konkurrera. Wayne Gretzky, Ingmar stenmark.. Så otroligt svårt när det finns otroligt många sporter.
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
2015-06-05 22:38
@Flavía:


I en tid som kantats av fusk, filmare, fysiskt spel och dödgrävarlag så är det Messi som står för det raka motsatta, valt den svåra vägen och överkommit all odds. Jag tänker på hans sjukdom och svåra väg till toppen. Idag är han överdrivet bäst och förlöjligar alla. Med den motiveringen att han står upp för allt det fina i en mycket svår tid och behållit en hög nivå under 10 år och slagit nästan all rekord som finns, så anser jag honom den bästa idrottaren under min tid, och då är jag 26 år gammal.
Barcelona BlueRed
2015-06-05 22:36
[QUOTE=Flavía]Kom igen gott folk, är Messi den störste idrottaren genom tiderna eller inte? :) [/QUOTE] Vill verkligen svara ja ända sen du skrev frågan men... Det har ju funnits andra väldigt viktiga idrottare. Så mitt svar blir; han är den största genom tiderna av dem idrottare som har varit aktiva under tiden jag har funnits. Messis inverkan på sporten är verkligen enorm. Anderson Silva håller jag annars väldigt högt. Han har verkligen varit en bidragande faktor till UFC och MMA storhet senaste 10-15 åren. Hans teknik har bland annat varit väldigt viktig för t.ex Jon Jones som har tagit mycket från just Silva. Och Jones är ju själv med i diskussionen om den främste inom UFC. Notera att jag endast nämner idrottare som varit/är aktiva under min tid (so far). Men Messi håller jag definitivt högst just nu. Att kunna briljera som han har gjort i en så stor sport som fotboll och ta det till en ny nivå är mäktigt. Fotbollen tyckte jag saknade en spelare så dominant som Messi är. Senast var ju Maradona och då var han inte riktigt nära det Messi gjort än så länge. Jag menar prestera så som Messi har gjort år efter år efter år... Mäktigt. Men bäst genom tiderna? Många faktorer som spelar in tycker jag. Prestationer så klart, vad idrottaren har bidragit till sporten etc etc. Ska vi bara gå in på prestationer så absolut, jag kan gå med på att Messi är bäst då. Att dominera som han gör i fotboll är stort. Med tanke på vilka motståndare han ställs emot osv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meymar
2015-06-05 22:27
Andresito: Aha, okej! Jag kan för övrigt tipsa alla som vill ladda upp inför finalen imorgon om att finalen mellan Barca-United från 2009 börjar på viasat fotboll alldeles strax!
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
2015-06-05 22:19
Kom igen gott folk, är Messi den störste idrottaren genom tiderna eller inte? :)
Barcelona Visca el Barca 17
2015-06-05 21:44
Tycker det är så roligt att alla Engelska lag ska kräma ut allt av sina spelares prestationer. Det är alltid han har gjort 23 mål i år, oj tänker jag fan det är bra. Innan jag glömmer att i England räknar de ihop alla deras matcher. tre cuper och liga för att snickra ihop 23 mål. Så om vi tar Hazard 19 mål har de fått det till i Chelsea han är för dem 10/10 i betyg. Tacka vet jag Barca där Messi är 10/10 och taket är betydligt högre.
Barcelona SOMISEREM1899
2015-06-05 21:20
Douglas lyckas avsluta så dåligt att Bravo räddar bollen med huvudet.
Flavía
2015-06-05 21:16
För att dra igång en diskussion på forumet:

Att Messi är världens främste fotbollsspelare genom tiderna är en självklarhet sedan länge men hur många härinne anser att argentinaren är den främste idrottaren (oavsett sport) genom tider?
Flavía
2015-06-05 21:08
En mycket bra artikel från FK som handlar om hur Messis väg till A-laget såg ut.
Barcelona tikitaka
2015-06-05 20:59
någon som vet när uppvisningsmatchen börjar?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymars
2015-06-05 20:53
@koeman92:


Det var nog bara en del av träningen..livestreamen avslutades precis.
Barcelona koeman92
2015-06-05 20:51
@Neymars:


Vänta här.. jag trodde att våra träningar skedde bakom stängda dörrar?
Barcelona Neymars
2015-06-05 20:48
Sista träningen inför matchen livesänds för er som är intresserade!
Annons: