/spanien/barcelona/forum/491.aspx/spanien/barcelona/forum/491.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona FBKröjjf
2018-08-18 16:16
messiooooxavii Jag har följt Barca kontinuerligt sedan TV 4 började sända La Liga och fram till förra säsongen. Och hade gjort så även då, om matcherna fortfarande visats i "fyran" som förr . Jag såg därtill större delen av vårsäsongen 2018, när jag väl släppt den sista skepsismen mot streaming. Så med detta konstaterande kan du kanske formulera om frågan? Som den ställdes i ditt inlägg känner jag mig inte särskilt träffad. I alla fall inte mer än våra moderatorer och den forumansvarige; som skrivit om sin förlorade lust.
Barcelona Passa_Bollen
2018-08-18 15:49
Har läst här kontinuerligt sen 2012. Kommerihåg att köiff skrev långa inlägg varför han slutade kolla ett litet tag och det var väl när när ledningen hade skämt ut sig totalt bland snabbt dom han skrev inlägg on det men du kommer det kommer nog en bra förklaring från huvudmannen själv alldeles strax ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona messiooooxavii
2018-08-18 14:27
[QUOTE=FBKröjjf]Ribohn Fan Tvärtom faktiskt. Jag hade abonnemang fram tills dess Valverde tog över. Så om du försöker insuniera att jag inte sett Neymar spela i någon nämnvärd utsräckning, så har du helt fel. Såg faktiskt i stort sett samtliga matcher med Neymar JR i FC Barcelona. Missade förvisso flera förra säsongen i brassens frånvaro. Men förlitade mig på vissa skribenter som ansåg att framförallt Alba men även Iniesta, kom mer till sin rätt i anknytning till att din evigt ungdomlige idol på gamla da´r, försvann till PSG. Men luften gick ur Barcas fotboll redan under Luis Enriques tid som tränare, när Neymar var som mest i ropet och ställdes i centrum vid sidan om Leo Messi. Och eftersom jag trodde mig veta åt vilket håll det lutade när Valverde tog vid, avstod jag från att förnya mitt Viasat - abonnemang i avvaktan på hur mina mer eller mindre "säkra källor" på forumet beskrev fortsättningen; blev aldrig nå´t nytt Viasat-"avtal". [/QUOTE] Så du följer bara på Barcelona om dom spelar som dom gjorde 3 år under pep annars får det vara? Minns du ens hur vi spelade fotboll tiden innan Pep Xavi Iniesta eran? anledningen till att Spanien första gången och förmodlugen enda gången vann titlar på landslagsnivå stavas Xavi Iniesta Busquets mittfält. Ett mittfält som kommer fram var 100 år. Vi hade det och vi kommer inte få det igen då det inte finns Spelare som dessa. Du får gärna sluta följa barca och vänta in en ny Xavi Iniesta Busqueys era eller så får du acceptera att just nu ser det annorlunda ut och vi får göra det bästa av det som finns tillgängligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stefansito
2018-08-18 14:11
Det är många här inne som ogillar valverdes fotboll, taktik och laguttagningar.

Är det någon som har koll på hur han tänker och som känner till hans filosofi?
Jag vet faktiskt inte, det är därför jag frågar. Jag vet att han anses vara en kunnig manager i Spanien, med ett väldigt bra rykte. Det var anledningen tror jag till att ledningen värvade just han. Men är det någon som vet mer kring vad han egentligen vill göra med laget? Vad är hans långsiktiga plan? Hur vill han egentligen spela? Skulle vara schysst om någon med rätt bra koll på honom kunde ge en beskrivning med trovärdiga uppgifter förstås. :)

Trots den kritik som ges mot honom här inne så tycker jag någonstans att han ändå verkar vara rätt så cool och ändå jävligt duktig. Men jag kanske har helt fel. Jag vet inte.


Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-18 13:44
Det är ju bara att titta på hur begränsade marcelo och coutinho blev under VM.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FBKröjjf
2018-08-18 13:42
@Ribohn Fan:
Ribohn Fan Tvärtom faktiskt. Jag hade abonnemang fram tills dess Valverde tog över. Så om du försöker insuniera att jag inte sett Neymar spela i någon nämnvärd utsräckning, så har du helt fel. Såg faktiskt i stort sett samtliga matcher med Neymar JR i FC Barcelona. Missade förvisso flera förra säsongen i brassens frånvaro. Men förlitade mig på vissa skribenter som ansåg att framförallt Alba men även Iniesta, kom mer till sin rätt i anknytning till att din evigt ungdomlige idol på gamla da´r, försvann till PSG. Men luften gick ur Barcas fotboll redan under Luis Enriques tid som tränare, när Neymar var som mest i ropet och ställdes i centrum vid sidan om Leo Messi. Och eftersom jag trodde mig veta åt vilket håll det lutade när Valverde tog vid, avstod jag från att förnya mitt Viasat - abonnemang i avvaktan på hur mina mer eller mindre "säkra källor" på forumet beskrev fortsättningen; blev aldrig nå´t nytt Viasat-"avtal".
Barcelona FBKröjjf
2018-08-18 13:33
Barcelona Stefansito
2018-08-18 13:32
Jag såg precis en video som visade Puigs kvalitéer i försäsongsmatcherna det här året. Den killen måste ju få en möjlighet att bli en framtida startspelare hos oss. Han är ju en ren Barca-spelare, från samma kvarter som Xavi också. Helt galet. Snälla släng inte bort den potentialen. Han står för klubbens identitet också.
Barcelona Davids3
2018-08-18 13:18
Barça are one goal away from 6000. Leo Messi, who scored the 5000th goal in 2009, could it repeat 9 years later. He also scored the 5100th, 5300th, 5400th and 5900th goals for the Catalans. [Diario Sport]


Skulle vara obeskrivligt mäktigt för Barcas historia.
Barcelona Ribohn Fan
2018-08-18 12:22
När Neymar spelade i Barca, måste ha varit den perioden du vägrade köpa Viasat kanalerna.
Barcelona FBKröjjf
2018-08-18 12:08
Neymar, nu igen?! Han som fick hela övriga vänsterkanten att underprestera. Nej tack.
Barcelona Ribohn Fan
2018-08-18 11:27
Känns verkligen hoppfullt att vi ska spela 4-3-3 och med en offensiv svängd triangel på mittfältet ikväll.
Valverde har fått Messi att utgå från en högerytter possition är verkligen positivt.
Jag måste skriva att jag är possivtiv till denna säsong, gällande underhållning och förhoppningar resultatmässigt.
Lite orolig bara att vi har 3 stycken balansspelare(Busquets, Rakitic, Arthur), som konkurrerar om en plats, kan påverka utformningen av laget.
Annars tror jag att Coutinho kommer bli våran viktigaste och nyttigaste playmaker denna säsong. Jag tror att första formationen på mittfältet kommer att bli Busquets balans och Coutinho, Vidal i offensiva triangel.
Hoppas Busquets ska komma upp i tempo denna säsong.
För min del skulle jag vilja se Roberto i den rollen, men så kommer det inte bli.
Lite orolig också för vänsterytter positionen också. Är rädd att Dembele och Malcom inte är redo än i dem stora matcherna.
Vilket lag vi hade haft om Neymar hade varit kvar på vänsterkanten, helt oslagbara.
Barcelona Canaletes
2018-08-18 10:14
@Passa_Bollen:

30 slak
Barcelona Andresito
2018-08-18 09:09
[QUOTE=The Octopus of Badia]Andresito Huruvida spetsen är tilräcklig kommer att bero på hur utvecklingen av dem unga/semi-unga spelarna ser ut under säsongen. Arthur, Dembélé, Malcom, Semedo, Lenglet, Aleñá etc. [/QUOTE] Har svårt att se spelare som Arthur, Malcom, Lenglet och Aleña bidra med någon spets i år. Talangen och potentialen finns där helt klart, det kommer dock ta mer än en säsong att uppnå den till fullo.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Passa_Bollen
2018-08-18 04:16
Ni som har Instagram, gå in och kolla på umtittis story, alltså pigue?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Criff
2018-08-18 02:00
Inte för att vara den jobbiga, men något man lärt sig genom tiderna med streamingtjänster av fotboll är att det kan vara rätt instabilt.
Så att hoppa på något som släpptes för några dagar sen, och sen klaga på att det krånglar låter lite dumt.
De kommer säkert få bättre styr på det efter en tid, men precis som med allt annat i app/spel världen ska man oftast inte försöka vara den betalande beta testaren.
Barcelona oocbgb
2018-08-18 00:43
[QUOTE=Koeman!!]Strive funkar inte alls för mig på firefox. [/QUOTE] Jag köpte ett helt år igår, och testade la liga preview-klippet. Nu testade jag logga in, allting är låst. T.o.m. ovan nämna klipp är låst, och ligger under "Continue watching". Går bra för Strive..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-08-18 00:08
Morales. Vilken spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Loco Lucho
2018-08-17 23:44
Ronaldo7 stream sidan är riktigt bra! Oftast brukar de ha full HD streams via Bein och ESPN, det gäller bara att fixa fram en HDMI kabel och koppla upp till TV:n.. språk kan man välja innan man väljer stream.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Koeman!!
2018-08-17 23:39
Strive funkar inte alls för mig på firefox.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-08-17 23:38
Matchen spelas sent pga värmen i Spanien. Därför det inte är nån lunchmatch bland annat i helgen. Så har jag förstått det iaf.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2018-08-17 23:37
Förstår tanken med sena matcher, fler världskontinenter ska kunna njuta av spanskfotboll osv. Men frågan är om inte La Liga har tagit det för långt? Matchen ikväll slutar runt midnatt, även om det är fredag så anser jag det är väldigt sent! Risken finns att de tappar tittare i Europa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-08-17 23:29
Levante vilket mål!! Betis-Levante håller högre klass än majoriteten av premier league matcherna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Koeman_4
2018-08-17 23:06
Bollinnehavet Jag har samma problem. Jag blir helt utloggad och har ej tillgång till matcherna alla efter ca 10 15 minuter. Lösningen är att jag måste gå in i appen och trycka på account/restore purchase. Begriper inte vad som är fel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Den vise mannen
2018-08-17 22:58
Vilka sjuka XI ni drar upp. Nostalgitripp-psykos!!! Vilka minnen!! Vilka spelare!!! Och framför allt vilket SPEL!! 5-0 mot Real!! Vågar stick ut hakan och säga att det är den bästa matchen ett fotbollslag NÅGONSIN presterat. I min värld går det inte spela bättre och framförallt inte vackrare fotboll. Den symbiosen av teknik, spelförståelse och rörelse. Kryddat med en stänk av Messi! Insane!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2018-08-17 22:54
Är det någon mer som upplever att sändningen mellan telefonen och teven bryts typ var 10e minut med Strive-appen? Edit: Nu loggades jag till och med ut från appen.
Barcelona Unicef1983
2018-08-17 22:15
Bentley king: Just nu känns det inte som att man kan säga att vi spelar 433 el 442. Men han skulle absolut kunna konkurrera ut både Raketic Vidal och Arthur i mina ögon när det kommer till kreativare mittfältspositioner i tex ett 4-3-3.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
2018-08-17 22:13
Bein sports sänder.
Barcelona Bentley King
2018-08-17 22:11
@Siempre Barça:


Sky sport UK är min absoluta favorit!
Barcelona Siempre Barça
2018-08-17 22:05
på vilken kanal ska man kolla nu på spanska matcher nu när dem inte visar på svenska tv kanaler. vilka kanaler rekommenderar ni att se på la liga och så klart Barca?? har IPTV och har dem flesta kanalerna. helst inte bein sport kanaler. skysport uk???
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: