/spanien/barcelona/forum/4901.aspx/spanien/barcelona/forum/4901.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Neymar11
2014-11-12 10:56
Vad det lipas här inne, ni måste ha missat en viktig förändring som har skett Messi spelar i 10:rollen med 2 forwards framför sig och det är han som ska göra assisterna eller ytterbackarna, därav kommer våra mittfältare göra färre och Messi fler
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-11-12 10:06
Papillon När Messi inte går ner för att hämta boll så sitter vi här och trashar honom för att han lunkar runt utanför motståndarens straffområde. Han tvingas gå ner för att mittfältet är helt jävla inkapabla till att etablera något form av tryck utanför motståndarens straffområde. Är så jävla besviken på Busi och iniesta, fy helvete vad dom har varit kalla denna säsong. Att se min favoritspelare iniesta (trots mitt nick) vara så under isen, gör fan ont i hjärtat. Speciellt när man vet vilken jävla magi han kan bjuda på. Ville se iniesta göra horhus av motståndarens mittfält och försvar, så som han brukade göra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2014-11-12 09:54
Inte konstigt att mittfältarna inte har mycket assist när det är Messi som kommer ner och slår de avgörande passningarna.

Kan inte minnas sist jag såg Messi ta en djupledslöpning. I 95% av fallen då det vankas anfall så droppar han ner och tar över "anfallet". Det kanske är dags att gå över till två defensiva mittfältare och en playmaker i Iniesta och flytta upp Messi ett steg.
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2014-11-12 07:58
Jag störde mig till och från på Cesc när han spelade hos oss, Men det hade varit intressant att se honom på mittfältet tillsammans med Rakitic.
Vi hade inte behövt grubbla över mittfältet lika mycket om det inte vore för att Sergio och framförallt Iniesta varit totalt under isen.

Inte undra på att de sett dåligt ut när den lagdel som är viktigast för barcas spel är helt vilse.
Barcelona Bentley King
2014-11-12 07:41
@barcastuff: Barcelona's midfielders have recorded only 1 assist in the Liga so far this season #fcblive [via opta] Meanwhile in England så leder Cesc assistligan med 9 assist...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjf
2014-11-12 04:21
Vi kan snacka spelfilosofi hit och spelfilosofi dit till döddagar, utan att det ändrar det faktum att Pep Guardiola var rätt man på rätt plats. Men framförallt i RÄTT TID. Sistnämnda omständighet är nämligen enligt mitt förmenade fullständigt avgörande för Peps exempellösa framgångar med sin upplaga av Blaugrana, inte "hans" eller FC Barcelonas spelfilosofi i sig. Ni vet, det där talet om DNA och dylikt. Tämligen dödfött att ta till sådana termer. Så´nt handlar om genetik och så också talang i mångt och mycket. Och glöm för all del inte att självaste Carles Pyuol var på vippen att sållas bort ur Barca på ett tidigt stadium i unga år, just för att han inte ansågs ha riktigt rätt "DNA" i sig. Sensmoralen i den sannsagan skriver sig alldeles själv. Inte så sällan har vi fått höra att det ser ut som handboll, när Barca passar i sidled framför en mur av motståndare för att hitta instick. Vilket får mig att tänka på svensk handboll när den var som bäst. Dom flesta av oss har förmodligen, kanske inte varit med men i alla fall hört talas om, när Sverige dominerade handbollsvärlden och det folkkäraste landslaget kom att kallas "Bengan Boys". Men även om "Bengan" i hög grad var med och bidrog till framgångarna, så var det den lyckliga omständigheten att Sverige under hans tid som ledare, hade fått fram en gyllene generation av extremt talangfulla handbollspelare, vars formtoppar mer eller mindre sammanföll under en och samma period. DET var inte främst "Bengans" förtjänst. Men han kunde få dom att fungera som grupp och därmed få ut det bästa av dom individuellt. Däri låg också Pep Guardiolas storhet. Sen får vi heller inte glömma bort Tito i sammanhanget. Maken till egenproducerad generation spelare från La Masia, som Pep under sin tid till allas vår stora glädje hade den stora äran att disponera på sitt speciella sätt, lär vare sig Barca, Spanien eller världen få se igen. Och knappast något en ny sportchef, tränare eller inköpta stjärnor i miljardklassen kan återskapa. Visst vill jag som alla culés av hela mitt hjärta att Barca ska vinna allt som går att vinna igen och helst gör det lika vackert som på Peps tid. Men att segra som Atletico Madrid gjorde förra säsongen, är faktiskt inte fy skam det heller. Eller? För övrigt skulle jag verkligen behöva ett riktigt sömnpiller till match, i skrivande stund. Hoppas C-more visar någon direktsänd drabbning i amerikansk "fotboll". Får stänga av datorn och sätta på TV:n. För det här håller fan inte. Har ju faktiskt ett jobb att sköta också. Precis som "Zubi".
Barcelona Gio Style
2014-11-12 00:32
Grabbar, vem fan bryr sig om Ronaldo?
Barcelona BARCA-més que un club
2014-11-12 00:16
Det stinker avundsjuka ur den patetiska Crynaldo ska starta sina kampanjer nu allt för att vinna den guldbollen och att folk ska tycka synd om han, och att han förtjänar den osv. vilken vidrig spelare 29 år också skäms för fan.
Barcelona wallmannen
2014-11-12 00:10
Jag tycker att Rolle är mer spornosexual än metrosexual.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Barcelonistas
2014-11-11 23:53
Ronaldo är en metrosexuell narcissist som vill stå i rampljuset så mycket som möjligt. Allt det där är fake, " i will get my lawyers" vem ska dom stämma luft eller? The book also suggests that the 29-year-old’s Madrid team-mates jokingly compare Messi to a dog or puppet kept in one of Ronaldo’s designer bags...
Barcelona Liunil Masse
2014-11-11 23:50
Jag tycker inte det är våra mittfältares kvalité det är fel på utan det är Luchos taktik. Alla våra mittfältare begränsas totalt när dom ska bredda och täcka upp för ytterbackarna. Vi måste spela mer centralt och etablera ett tryck mot motståndaren centralt istället för att lämna ett stort jävla hål där stackars Busquets ska försvara ensam. Sen en sak till och det är att vingarna nu spelar centralt. Det är det som i grunden gör att mittfältarna misshandlas pga att dom måste täcka upp för ytterbackarna som tvingas bredda. "Football begins with two wingers." #MarceloBielsa
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-11-11 23:43
News is circulating that I allegedly made offending remarks regarding Lionel Messi. This is absolutely false and I have assured my lawyer takes action to sue those responsible. I have the utmost respect for all my professional colleagues, and Messi is obviously no exception.


BarcaClasico - va ska snubben säga? Klart han tog sig tiden att hitta på en trovärdig historia. För inte tror ni på fullaste allvar att han skulle erkänna att han snackat skit om Messi? Ska han gå ut och säga, " dessa uppgifter stämmer jag har kallat Messi detta".

Allt detta är ett spel, oo tro mig han har sagt mycket om Messi i omklädningsrummet. Detta är sätt att måla ut sig själv som ett offer så han får mer anhängare när det kommer till priser som guldbollen. Nu går han ut och påstår att dessa uppgifter är felaktiga ( vilket dom inte är) bara för att framstå som ett offer.
Barcelona Baha - Pep G
2014-11-11 23:24
Luis breddar med mittfältarna föt mycket. Det funkar inte. Han kommer inse det när han förlorar mot Sevilla, Valencia och mot ett bra lag i CL. Jag har inte sett potentialen i sättet han vill spela på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2014-11-11 22:50
Direkt från Ronaldos Facebook sida: Ronaldo: News are circulating that I allegedly made offending remarks regarding Lionel Messi. This is absolutely false and I have assured my lawyer takes action to sue those responsible. I have the utmost respect for all my professional colleagues, and Messi is obviously no exception.
Barcelona A good coach is everything!
2014-11-11 22:50
Vårt mittfält är nog sämst i världen just nu inte bara statistiskt utan även formmässigt. Iniesta och Busi har vart KATASTROF speciellt Busi. Xavi har faktist spela upp sig och imponerat på mig trodde han var het slut men han verkar ha lite kvar. Men statistik och Xavi har inte gjort en enda assist men har däremot gjort mål som han vägga sig genom. Rakitic har fått en helt fel roll i Barca rakitic är offensiv mittfältare och prestera på topp som offensiv mittfältare i Sevilla. Med LE så får rakitic dra ett jävligt stort defensivt lass. Rakitic behöver tid kontinuitet så ska ni se att det lossnar.

Rafinha har spela alldeles för lite för att bli rättvist bedömd ..

Der ser illa ut bokstavligen !!
Barcelona El Messias
2014-11-11 22:36
Till med försvaret har mer assist än mittfältet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2014-11-11 22:07
Barcelona's midfielders have recorded only one assist in La Liga this term; Real Madrid's midfielders have managed 17. Contribution. Där har ni vrf Messi inte gör många mål. Han måste fan gå ner och skapa chanser själv för ingen annan är det. Vad fan är det!? Är det Barcelona Messi spelar i eller Elche?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2014-11-11 21:39
Only 12% of Barcelona's goals this season were assisted by midfielders (Iniesta 2, Busquets 1, Rafinha 1)

Vad vårt mittfält sysslar med kan man undra.
Barcelona Neymar11
2014-11-11 21:15
Lion24 Du får hans besatthet att klarna till för mig ytterligare. Ronaldo borde få göra lögndetektor test och ställas frågan är Messi bäst i världen 95% säker på att svaret hade varit JA eller att apparaten hade gått i högvarv och exploderat hahaha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2014-11-11 20:52
Tänkte skriva en kommentar angående Cristianos ''motherfucker''. Ska jag vara ärlig så skulle det absolut inte förvåna mig om Cristiano säger/sa så. Cristiano är fullständigt besatt av Messi. Jag har känt det länge och nu har jag t.o.m sett det. Som den senaste matchen mellan Real Madrid och Barcelona som spelade för bara några veckor sen. Kolla i länktips och stanna vid: 12:00 - Messi gör en tackling på Modric och Cristiano går till domaren för att lägga sin synpunkt på tacklingen. Även om man inte ser Cristiano med domaren så är det klart och tydligt vad han vill när han går fram mot Messi. 51:12 - Messi ska slå en frispark och resten talar för sig självt. Cristiano är ''lagens man'' och bollen får absolut inte flyttas fram, om ens 1 millimeter. Det vill Cristiano förmedla till domaren och kanske Messi. 1:12:49 - Här ser vi en Cristiano som under en tid markerat Messi men när Messi sedan joggar sig fri så vänder sig Cristiano mot sina lagkamrater och markerar tydligt att dom ska markera Messi, genom att med fingret peka på Messi. Ja, videon talar för sig självt. Sen så har vi flera gånger vittnat Cristiano förminska Messis insatser mot just Real Madrid för att lägga fokus på annat, bl a domaren. Här kommer några exempel: Real Madrid-Barcelona = 3-4. Messi gör ett hattrick på Cristiano hemmaborg. Ett hattrick mot en rival är alltid stort, speciellt El Clasico. Detta sa Cristiano efter matchen (http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/real-madrid/10718482/Real-Madrids-Cristiano-Ronaldo-hints-at-conspiracy-to-ensure-Barcelona-won-Clasico.html): "It was tough game," said Ronaldo. "There were some people that didn't want us to win or see Barca out of the title race. I've been here for a long time. It obviously bothers people when Real Madrid win. It makes them jealous. There isn't a level playing field. "The referee made so many mistakes. They have to assign a referee who lives up to the game's importance. He was pale and very nervous. I'm not trying to justify myself. There were a lot of things. Some people wanted Barca to stay in the title race and they did. "My penalty might have been just outside the area, but there are many things that went on. It is difficult when many people didn't want us to win today." Samma sak var det när Messi gjorde båda målen i Champions League semifinalen varav 1 av dom var den när han dribblade av halva Real laget och gjorde mål. Efter matchen sa Ronaldo att ''det inte var så svårt att göra så mot 10 man'' och ''att domaren avgjorde den här matchen''. Kanske sant men meningen var helt annat. Meningen var att nedvärdera Messis insats och framförallt flytta fokus på honom så att han inte får den cred han förtjänar. Man ska istället prata om domaren. Jag har länge känt att Cristiano varit beroende av Messi och den nya ryktet ''motherfucker-ryktet'' förvånar mig inte om den skulle vara sann.
Barcelona Neymar11
2014-11-11 19:42
Capitan Är det någon som skulle kunna vara då patetisk och få sina medspelare att skämta om Messi samtidigt nedvärdera honom för att kunna höja Ronaldo så är det ändå Ronaldo. Därför tror jag inte på att det endast är rykten. --------- Leomessi Ja det vill säga när hon inte är staterna och spelar in p-rulle med R Kelly haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-11-11 19:38
Intressant att folk inne i La Puta direkt påstår att dessa rykten är falska. Seriöst vad har vi fått lära oss dom senaste säsongerna? Pepe trampar på Messis hand utan att straffas, Real Madrids officiella hemsida går ut med en video som dom manipulerat ( Alves vs Pepe), samma hemsida gick ut föra säsongen och började gråta över domslut igen. Real Madrids tränare kan peka folk i ögonen utan att straffas, han kan säga dittan och dattan. Real Madrid och dess spelare är kapabla till allt jag är ganska så säker på att Ronaldo gått runt i sitt omklädningsrum och sagt så. Haha jag kan bara skratta åt eländet, det hela blir dessutom ännu mer komiskt när den mest korkade människan i världshistorien börjar anklaga folk för att va korkade?
Barcelona LeoMessi
2014-11-11 19:36
Neymar11 Hahaha skrattar varje gång jag tänker på att han har öppnat ett museum som han tillägnar till sig själv. Kan slå vad om att han speglar på väggarna och på taket i hans sovrum, så han kan se sig själv när han sätter på frugan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitán - El tiburón
2014-11-11 19:35
Neymar 11

Givetvis finns det en möjlighet att han kallat Messi för något olämpligt när han varit i privata sällskap. Det jag menar är att man trots allt får vara lite källkritisk ibland och inte tolka allting som absoluta sanningar.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-11-11 19:25
Jag tänkt på den där förbannade målrekordet i La Liga och Cl.
Det är helt sjukt!!! Ska Messi bryta båda benen för att göra den???

Minns innan vi skulle möta R.Madrid gick tidningarna i huvudstaden med att Messi kunde hyllas i Madrid om han slog den. Jag tror nu så här efterhand att det var strategisk drag av R.Madrid klubben att sätta press på Messi. Det känns som att Messi gör allt för att göra målet för att komma förbi men i de stunderna han kommer fri mot målvakt eller får bra chans kommer spöken fram.

Har läst lite här och där att professionella spelare har egna sportpsykologer. Vet någon av er om Messi träffar någon???

Samma med den där rekordet i Cl. Visst tappar man tappar killerinstinkten framför mål om man har spelat på mitten i lång period men ändå. När Messi missar så mycket i form av alla ribb och stolpträffar börjar man fundera.

Barcelona Neymar11
2014-11-11 19:13
Man behöver inte vara ett geni för att förstå att Ronaldo känner förakt när det gäller Messi, så dem rykten tar jag inte alls med en nypa salt utan tror att sanningshalten är ganska hög. Speciellt med tanke på hur osäker killen är att han söker bekräftelse vart han än vänder sig om. Vem är annars så patetisk och öppnar ett museum för sig själv
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitán - El tiburón
2014-11-11 19:05
Det där angående Ronaldo som går runt och kallar Messi för motherfu**er tar jag med en nypa salt. Snälla, tro inte på allt som media säger bara för att det handlar om Ronaldo
Missförstå mig inte, jag tycker att Ronaldo är en av de vidrigaste personligheterna (så som han beter sig på plan) bland dagens professionella fotbollsspelare, men det går inte att tolka alla rykten som sanning bara för det..
Barcelona tikitaka
2014-11-11 18:54
@andreiano:


Du kan få köpa min haha
Barcelona Kröjf
2014-11-11 18:30
Finns ingen större anledning att uppröras över ryktet att Ronaldo kallar Messi för "motherfucker" i lönndom.
Det rör sig förmodligen om en vad gamle Sigmund Freud skulle kallat en klassisk projektion.
Det är med andra ord troligtvis sig själv Ronaldo synar i sömmarna, då han säger så.

Barcelona Vampíro
2014-11-11 18:18
David Moyes blir tränare för Real Sociedad, vem hade kunnat tro det för ett år sen? Otroligt spännande att följa i fortsättningen.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: