/spanien/barcelona/forum/487.aspx/spanien/barcelona/forum/487.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Ribohn Fan
2017-07-14 14:36
Det man blir sjukt nyfiken på är hur Valverde tänker formera laget.
Man försöker se in i hans tankar.
Jag tror inte det blir 4-3-3 den här säsongen heller.
Jag tror hans tankar går åt att spela med 3-backslinje.
Ovanför dessa 2-stycken Innermittbalansspelare.
Ytterbackarna högt upp i plan(utgångspositionen med balansspelarna).
Neymar(lite mer centralt denna säsong, för att öppna för ytterback)och Messi, Lite nedanför Suarez.
Alltså en 3-4-2-1 uppställning.
Nyförvärv tror jag att han tänker att en snabbmittback saknas i 3-backslinjen.
Där kommer första nyförvärvs bomben.
Busquets och Iniesta behöver en lekkamrat, som kan alternera dem som den andra balansspelare.

Själv vill jag spela 4-3-3, med följande uppställning.
Semedo, Pique, Umtiti, Alba
Busquet,
Messi, Iniesta,
Dembele, Suarez, Neymar,

Barcelona Barcelonistas
2017-07-14 14:35
Gabriel - who gives a shit homie, Semedo kmr bli klar när som helst. Om han blir klar idag elr om 2-3 dagar spelar ingen roll för mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-14 14:31
Umtiti-Semedo-Sergio Roberto-Rafinha Tycker det ser lovande ut på den fronten när det gäller unga spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2017-07-14 14:23
[QUOTE=Soko]Ska vi ge honom chansen innan vi dömer ut honom ? Vissa spelare passar inte i vissa klubbar men blomstrar i andra, det har vi sett hur många gånger som helst. Att han inte lyckades fullt ut i Tottenham betyder inte att han kommer att misslyckas i Barca trots bättre klubb. Jag ser bara positivt med Paulinho, att Arda ska bort och förmodligen någon till. [/QUOTE] Så kan man säga om alla spelare. Det finns på förhand bra värvningar samtidigt som det finns dåliga. Semedo är en bra värvning med tanke på hans ålder och potential. Sen är det klart att det är en chansning och han kan såklart misslyckas. Paulinho är 29 år, han har aldrig någonsin varit världsklass eller på en startnivå i Barça. Förstår inte hur han helt plötsligt, efter att ha snurrat upp kineser i ett år, bli en toppspelare. Och jag köper inte att han kommer som backup, det enda vi har i truppen är för fan backups. Vi behöver spets och det är något Paulinho aldrig kommer kunna bidra med, speciellt med tanke på att hans ålder inte tillåter en anpassningsperiod. Arda kan fortfarande lämna utan att Paulinho kommer. Deulofeu kan täcka upp på kanterna och vårt mittfält är redan packat. Det ska inte krävas en Paulinho för att Arda ska lämna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Fcb88
2017-07-14 14:20
Säger bara lycka till för Ceballos att få speltid i Real, hade man en spelare som James på bänken så lär även den förstnämnde få ruttna en hel del på bänken..
Barcelona Barcelonistas
2017-07-14 14:08
Varför ska man gå efter Cabellos när man själva kan producera dom. Jag hade aldrig bytt Sergio Roberto tex mot Cabellos. Inte ens Rafinha för den delen. Jag tror inte folk fattar hur viktigt det är att vi värvar in en crack för mittfältet. Det kan vara skillnaden på flera års dominans kontra någon enstaka säsong så viktig är den. Iniesta-Rakitic-Busquets-Sergio Roberto-Rafinah- det behövs en till Veratti, elr Coutinho.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-07-14 13:59
Tydligen så är inte Semedo helt klar ännu då Benfica medger att de fortfarande inte godkänt övergången och att det finns kvar detaljer att komma överens om. De hade dock tillåtit Semedo att genomgå läkarundersökningen. Affären ska inte vara i någon fara, men personligen tycker jag att det är ordentligt oproffsigt att offentliggöra en värvning innan den faktiskt är helt klar.

Only in Barça!
Barcelona Loco Lucho
2017-07-14 13:58
Benfica have issued a statement clarifying that the transfer of Semedo isn't closed and he's only permitted to undergo medical tests. Vaaaaa?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-07-14 13:38
@Andresito:

Ska vi ge honom chansen innan vi dömer ut honom ? Vissa spelare passar inte i vissa klubbar men blomstrar i andra, det har vi sett hur många gånger som helst. Att han inte lyckades fullt ut i Tottenham betyder inte att han kommer att misslyckas i Barca trots bättre klubb. Jag ser bara positivt med Paulinho, att Arda ska bort och förmodligen någon till.
Barcelona Tiki-Taka
2017-07-14 13:31
Plus att kvoten redan är fylld för icke EU spelare nu när Marlon är med i A-laget. Paulinho kommer inte! Det enda vi behöver är en central mittfältare. Coutinho kommer inte, detsamma gäller Veratti, Herrera, Eriksen osv. Den enda värvningen som jag ser kan ta Xavi rollen är Seri....en oerhörd intressant spelare!
Barcelona Ribohn Fan
2017-07-14 13:28
Unga spelare är inte lätt att hantera. Under alla år så har våra spelare varit mer talangfulla och varit dem som spelat för Spanien. Bra jämförelse de Real spelare Boa nämner, kontra Barcas i samma åldersklass. Deulofue, Munir, Ramirez, Samper, Denis Suarez, Grimaldo. Varför har det då blivit så att de spelare, som nu Real har köpt/tagit tillbaks. Sprungit ifrån våra talanger. Mitt svar är dem har under flera år hela tiden fått spela på en hög nivå(la liga) och varit ordinarie. Utvecklat sitt spel och självförtroende. Det som händer nu är att dem hamnar i en storklubb Real och troligtvis lite speltid. Kommer utveckling då att stagnera? Har dem tåla mod att bli kalla på bänken? Frågorna kan bli många?
Barcelona Blaugrana91
2017-07-14 13:25
[QUOTE=Andresito]Har en äcklig känsla av att Paulinho kommer komma. Det vrider sig i magen. Carazo som var bland de första som rapporterade om Semedo skriver att Paulinho är nära en övergång till Barça för €20M. [/QUOTE] Det tror jag knappast stämmer. Sport skriver att förhandlingarna är helt låsta och den kinesiska klubben vägrar sälja. Dessutom blev ju vårt bud €27M nekat, varför skulle man då helt plötsligt acceptera €20M?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2017-07-14 13:25
[QUOTE=Blaugrana91]Jaha så ryktet om Verrattis PK visade sig vara falskt, var ju ganska väntat iof. Men hade varit bra om vi fick ett defenitivt besked på detta... [/QUOTE] Om inte det som sagts av både PSGs ledning och Verratti själv räknas som "definitivt" så vet jag faktiskt inte vad dom ska göra. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2017-07-14 13:21
Har en äcklig känsla av att Paulinho kommer komma. Det vrider sig i magen. Carazo som var bland de första som rapporterade om Semedo skriver att Paulinho är nära en övergång till Barça för €20M.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-14 13:19
Nu när vi har värvat Semedo så kan vi använda Roberto på mittfältet. För det är mittfältet som är hans position. Vi har både Rafinha och Roberto två unga som mittfältare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2017-07-14 13:13
[QUOTE=JUSSI BJÖRLING]Är det imorgon supervärvningen avslöjas? [/QUOTE] Värvningen det pratades om var med högsta sannolikhet Semedo och han är redan presenterad. Sedan är jag fundersam till om klubbar presenterar spelare under helger. Så om det nu görs klart med ytterligare en spelare så får vi nog veta det först på måndag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-07-14 13:12
Jaha så ryktet om Verrattis PK visade sig vara falskt, var ju ganska väntat iof. Men hade varit bra om vi fick ett defenitivt besked på detta...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-14 13:11
Boa Hancock - jag har en fråga till dig. Är du medveten om vilket otroligt bra lag vi har? Lyckas vi bara få in en riktigt bra mittfälts crack så kan vi faktiskt få ett riktigt järngrepp på Real.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-14 13:11
Boa Hancock - jag har en fråga till dig. Är du medveten om vilket otroligt bra lag vi har? Lyckas vi bara få in en riktigt bra mittfälts crack så kan vi faktiskt få ett riktigt järngrepp på Real.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Fcb88
2017-07-14 13:01
@Boa Hancock:


"Reals dominans definitivt att börja ta vid" herregud.. sluta överdriv
Barcelona Barcelonistas
2017-07-14 13:01
Boa - snälla dela med dig av sen spåkula som du använder.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-07-14 12:58
Perez kan verkligen det där med marknaden. Han köpte Cebalos för 17 miljoner euro och är på väg att sälja Danilo för 33 miljoner euro.
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-07-14 12:56
Är det imorgon supervärvningen avslöjas?
Boa Hancock
2017-07-14 12:54
@Soko:


Skillnaden är att vi hämtade in mediokra spelare och Umtiti är den ende som faktiskt håller en mycket hög klass. Marcos Llorente, Ceballos, Vallejo, Asensio, Isco etc. är samtliga oerhört talangfulla lirare som lär vara stommen för både Madrid och Spanien under nästa decennium.

Den dagen när världens absolut bästa fotbollsspelare genom alla tiderna lämnar oss eller börjar oundvikligen gå ned sig, så kommer Real Madrids dominans definitivt att börja ta vid. Med all respekt för övriga, men Messi är den största anledningen till att vi har varit Spaniens mest dominanta klubb under 10 och bar oss på sina axlar mot ett Real Madrid som gjorde sin absolut bästa säsong på mer än 50 år. Messi är ett unikum som vi aldrig kommer att uppleva igen i vår livstid.
Barcelona Soko
2017-07-14 12:53
Nu har priset för Semedo uppdaterats till 33 miljoner euro. Tror ni priser stannar där ? Efter Neymar affären vet man aldrig nummera..
Barcelona Fcb88
2017-07-14 12:53
@Messi es el fenómeno número uno:


Vem säger att alla dessa unga värvningar kommer bli en succé? Finns alltid en risk med att värva unga spelare..
Barcelona Romelu Umtiti
2017-07-14 12:40
The Journalist who claimed that Verratti was going to hold a press conference today deleted his tweet @JORDI_ANJAUMA
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Romelu Umtiti
2017-07-14 12:39
Davids3 Att han är klar för real :p
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-07-14 12:30
Apopå Verattis konferens. Vad tror ni kommer sägas?
Det är väl inte normalt att en spelare håller i en konferens sådär bara?
Barcelona Felix-Forca Barca!
2017-07-14 12:29
Kl 12.30 nu...
Har det varit någon presskonferens för Verattis del??
Annons: