/spanien/barcelona/forum/4866.aspx/spanien/barcelona/forum/4866.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Smogen
2014-11-28 22:55
Ronaldo-Messi- Ronaldo-Messi- Ronaldo-Messi- Ronaldo-Messi- Ronaldo-Messi- Ronaldo-Messi- Ronaldo-Messi- Ronaldo-Messi- Ronaldo-Messi- Ronaldo-Messi- Ghaaa.....Sluta! Snälla! Jag skiter verkligen i det! Dom är kanske världens genom tideena bästa fotbollspelare. Vem som är bäst kanske kan få vara en smaksak!?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2014-11-28 22:30
Ändå grymt hur Ronaldo genom att gråta i media fått hela Real Madrid och Perez att böja sig ner på alla fyra och suga av honom. Messi har aldrig någonsin haft några kampanjer eller Barcelona. Han bevisar på plan och gråter inte till sig priser. Han visste att Ronaldo redan vunnit men ändå gick dit. När Ronaldo visste att Messi var given guldbollen så gick han inte ens på galan. Detta med guldbollen har överdrivits rejält och aldrig någonsin skådat under mina 26 år dessa kampanjer för ett individuellt pris. Ronaldo tog det till nya höjder.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Decinho - Josep Guardiola #4
2014-11-28 22:29
@Maestro Xavi:


Håller med!
Jag tycker faktiskt det är märkligt att Rafinha inte fått mer speltid. Han är väl den mittfältare tillsammans med Mascherano som presterat jämnast?
Barcelona Bentley King
2014-11-28 21:21
[QUOTE=Maestro Xavi]Rafinha är inte så sålig faktiskt. Jag tror att han kan bli något stort. =) [/QUOTE] Vi får bara hoppas att klubben inte gör samma misstag som de gjorde med hans bror. Han kan bli en riktig stjärna. Drömmen hade väl varit ifall Thiago av någon konstig anledning kommer tillbaka och vipps så har vi världens bästa mittfält igen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-11-28 20:50
@English_AS: Barça poised to scupper Madrid's bid to land Asensio, whose transfer to the Bernabéu has still not been completed. More on that to follow.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-11-28 20:44
Barca Barca - att Messi inte slagit Zarras rekord än.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2014-11-28 20:40
@Barcelonistas:


Vad har Zarras dotter sagt ?
Barcelona Maestro Xavi
2014-11-28 20:20
Rafinha är inte så dålig faktiskt. Jag tror att han kan bli något stort. =)
Barcelona MUNIR-ADAMA
2014-11-28 20:19
Såg en lista i fotbollskanalen som en annan hemsida gjort det innehåll de mest överskattade spelarna där har de Reus med wtf liksom
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-11-28 20:13
Messi surpassed Zarra's Liga goal record having played 2300 minutes (almost 26 games) less than Zarra [via @_Futbolero_ @InfostradaES] Zarras dotter kan ta och .... Min ..... Undra vad hon har och säga nu?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
2014-11-28 19:38
@Cule4life:


Jag förstår precis vad du menar och jag har sett det på Suarez, han är som bäst när han får vara lite fri och ta eget ansvar. Men det han gör nu gör han också jääääävligt bra måste jag säga. Han hotar djupet hela tiden och det tar som fan på försvararna när de vet att killar som Xavi, Messi, Neymar också finns i laget och vill gärna leka med den dom med. Han gör det riktigt jobbigt för dem då backlinjen inte vet om de ska falla eller stöta. Sen gör han det riktigt bra i 1 mot 1 och vinner både närkamper och boll. Han är nästan alltid spelbar, både för korta och längre passningar och söker sig till lägen så fort han kan. Lite otur med avsluten men jag han har visat ett gott smakprov under sin första månad.
Barcelona Barcelonistas
2014-11-28 19:26
Man förlänger omröstningen hade man inte gjort de hade Messi vunnit... Messi kan bjuda på den märks hur desperat killen varit när han står och gråter för ett pris. Så glad och känslig var han inte när han vann cl? Elr när han torska med 5-0 mot Barca?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
2014-11-28 19:26
@Diar Shekha:


Vill herr carlo att Messi slutar spela fotboll, sisådär 8 år för tidigt, eller vad fan är det frågan? Vilket jävla gangsterbeteende det ska vara från Real Mindervärdeskomplex
Barcelona Barcelonistas
2014-11-28 19:21
Komiskt hur man skriker korruption när man självs är definitionen av just korruption. Ronaldos guldboll föra säsongen? Tom Ribery går och säger att det var en skandal. Ronaldo visste på förhand att han skulle vinna guldbollen han hade nog ett och annat samtal med sin frälsare Blatter. Ronaldo hade ju med hela släkten Vrf hade han inte med dom tidigare år? Messi har på 1 vecka blivit tidernas största målskytt i både Cl och La Liga klar att det blir lite blött i kallingarna hos Perez och Ronaldo. Det är nu man är oroliga nere i Madrid då man vet att kungen har återvänt ( Leo Messi).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-11-28 18:53
Måste säga att jag gillar Lucho som tar laget på aktiviter utöver fotbollen. Bra för sammanhållningen och ett utmärkt sätt koppla bort sig från fotbollen. Man börjar se visa detaljer som pekar på harmoni inom laget
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-11-28 17:23
Det roliga är att jag tror att Madrid skjuter sig i foten med detta. Förra året var människor tröttna på att Messi alltid vinner och dom ville se något nytt. Men nu kommer folk inse Madrid och ronaldos desperation och förlöjliga dom. Ja förutom Blatter som ger honom priset Men allt detta kommer när Messi visar sin överlägsenhet. Det här är ett enkelt knep för att förringa Messis senaste månad. Men faktum är att både Perez och Ancelotti hade kickat ut Ronaldo på gatan om dom kunde värva Messi! Madrid har blivit en klubb som går gå ner på knäna för Ronaldo. Men skyller inte på Madrid då jag förstår dom, Messi springer runt på plan och knäcker varenda rekord som finns
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Conejito
2014-11-28 17:22
@Lion24:
Visste inte att Alexis var serb, men sorry det legenden Lion24 säger är lag. Alexis är bara en tillfällighet. brukar oftast bara läsa på forumet men kan ibland inte hålla mig när jag ser att legenden uttalar sig så fel om en spelare, driven av hat.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-11-28 16:41

Det som stör mig och många andra är att de bokstavligen kampanjar för priset som om de fiskade röster för att bli president . Vi minns alla hur de där *som har ett pris* plötsligt förlängde röstningen trots att den var klar. Om Ronaldo var vinnaren skulle de aldrig behöva att förlänga den. Men så var inte fallet. Vem vet, det kanske var Messi, Robben eller Ribery som vann guldbollen föra året. Den enda som är säkert är att det var inte C.Ronaldo som vann den utan han fick den..

För någon månad sen tyckte jag att Ronaldo förtjänade den men nu hoppas jag att alla som röstar ser genom dimman och spottar på hela R.Madrid andan..


Barcelona Lion24
2014-11-28 16:39
@Gio Style:Han skriver mitt ''namn''. Han skriver till mig. Han skriver om mig. Väljer du eller någon annan skriva om Alexis så bryr jag mig inte. Säg till mig Gio Style, när var det sist jag skrev nåt om Alexis? När den sista personen skrev om Alexis, skrev jag något tillbaka? Nej, varför ska jag? Men när ''El Conejito'' skriver till/om mig så ska jag väl svara eller hur?

''Vad har vi gjort dig'', herregud. Ska jag skjuta mig själv? Vad snackar du om? Jag föredrar Ter Stegen och tycker att han är en bättre målvakt men finner det mer än rättvist att Bravo spelar nu, är inte han chilenare? Ska jag behöva skriva hur många vänner jag har som är chilenare? Hur många chilenare jag är uppväxt med COOLIAO? Bedrövligt. Kolla alla mina startelvor jag har skrivit på sistone så har Bravo förmodligen varit med på varenda en. Men när någon på 7 av 11 inlägg endast pratar om sin landsman, skriver sedan om sin landsman till/om mig och försöker få mig att se dum ut, ja då tar jag inte han på allvar och då svarar jag. Sen angående Cesc, Thiago eller nån annan. Trots allt detta så förstår jag Gio.
Coach Pep.
2014-11-28 16:33
@Diar Shekha:


Om Messi spelade i Real Madrid hade jag aldrig kommit på tanken att försöka nedvärdera honom utan visat stor respekt för den spelare och människa han är, precis som jag gjorde med Raul. Tyvärr är Real Madrid-folk i allmänhet oäktingar och hyenor, så det går inte att förvänta sig annat än sådana här oprofessionella utspel. Jag hoppas innerligt att Ronaldo får det där äckliga kommersiella pajas-priset, Messi är för fin för det ändå.
Barcelona Maestro Xavi
2014-11-28 16:30
Dom får löpa hur de vill, med 600 mil euro i skulder och sminkspelare. Seriösa personer tycker att deras propaganda är löjligt.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-11-28 16:26
Maestro Xavi

Hur vi låta de löpa amok då ??
De står mig upp i halsen..

Barcelona Maestro Xavi
2014-11-28 16:24
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:

Ne, som barca, skall man inte hamna på real madrids låga nivå. Om världen kommer att tycka att madrids uttalanden pinsamma. Inte mer än så skall det vara.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-11-28 16:21
@Barcelonistas:


Men du får Barca's ledning påpeka och dra upp i ljuset hur Ronaldo fick sin guldboll föra året. Är det någon gång man ska ta upp det så är det nu.

Eller spelar spelar hela ledningen golv med Zubi???
Det är nu FC Barcelona har chansen att få R.Madrid att svettas ....
Barcelona Maestro Xavi
2014-11-28 16:08
Fint att de håller samma nivå som fox-news
Barcelona Barcelonistas
2014-11-28 15:50
"Real Madrid backar upp Ronaldo och ställer upp för honom i ett läge där korruption osv aldrig varit mer tydlig. Det kan omöjligt vara fel" Haha dör när jag läser detta bara jag dom ser det komiska i det hela? Korruption när det gäller hur Ronaldo får guldbollar serverade på ett guldfat. Föra året borde han aldrig ha vunnit. Messi var överlägsen på all statistik.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2014-11-28 15:38
1.70-ligan Dags för Edgar Ie att komma upp till a-laget :D
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan
2014-11-28 15:33
@barcastuff: Despite transfer ban, Barcelona could be allowed to sign out-of-contract player to replace Vermaelen. But they don't plan to do it. [catr]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Maestro Xavi
2014-11-28 15:28
Han får ta med sig gokarten med sig på plan!
Barcelona Neymar11
2014-11-28 15:27
@barcastuff: Gerard Pique won Barcelona's karting competition this morning. Martin Montoya finished 2nd, Thomas Vermaelen 3rd. #fcblive [md] Fan nu kommer pique få för sig att han kan köra formel 1
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: