/spanien/barcelona/forum/486.aspx/spanien/barcelona/forum/486.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-10-31 17:16
Å andra sidan brukar väl Messi ta sig där bak? Han brukar även klia sig på näsan ofta. Något slags tics kanske? Han verkar ha slutat kräkas också. Så det behöver inte vara något. Jag tycker inte han har hämmats av en eventuell skada. Ber om ursäkt för vulgärt språkbruk, jag besitter tyvärr inte de lingvistiska muskler som krävs för att uttrycka mig sofistikerat i det här fallet.
Barcelona the cameroonians
2017-10-31 17:13
Katalano Lönekostnaderna uppgår nu till 84% av de totala kostnaderna, och det är inte konstigt att klubben vill göra sig av med flera spelare som samtidigt inte heller bidrar med kvalitet i truppen. Alltså precis det som talespersonen Oscar Grau sa för ett par veckor sedan. Läge att flytta upp Aleña och Arnaiz för att ersätta Vidal och Arda samt ta tillbaka Marlon så att Vermaelen kan lämna. De förändringarna skulle jag vilja se i januari. Lite speed, självförtroende och finess behövs nämligen i vår trupp. Till sommaren tar vi farväl av Rakitic och hämtar hem Samper som kan fylla luckan som understödjande mittfältare efter kroaten som ändå verkar tappat all kreativitet och sitter på en stor lönepost. Samtidigt säljer vi Gomes till PL och flyttar upp Roberto till mittfältet. Detta tillsammans med en vass offensiv mittfältare/winger plus en vettig ersättare till Paco som kan ge Suarez konkurrens gör truppen komplett. En my mittback som ersättare till Mascherano behövs också, och det finns flera tänkbara alternativ som är billiga i både drift o pris. Och svaret på din fråga om Neymar. Summerar man allt det som sades och gjordes från kontraktsflrlängningen för ett år sen fram till idag så lutar det mot att ledningen ekonomiskt sett inte hade något emot ATT Ney lämnade, men däremot HUR han lämnade gillas något inte lika mycket.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2017-10-31 17:12
[QUOTE=Ribohn Fan]Ett VM år vinner alltid VM bästa spelare Ballon ’dor. Spelar ingen roll hur man har spelat i CL. Kolla bara Cannavaro. [/QUOTE] Messi vann inte 2014 :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2017-10-31 17:10
Ett VM år vinner alltid VM bästa spelare Ballon ’dor.
Spelar ingen roll hur man har spelat i CL.
Kolla bara Cannavaro.
Barcelona Katalano
2017-10-31 16:51
the cameroonians

Ja, just Neymars övergång är ju en väldigt intressant detalj i det hela. Låg ledningen bakom den för att få siffrorna att gå ihop kanske? Var buden på Coutinho rena mörkandet av hur dålig ekonomin såg ut innan Neymars uttåg? Detta förväntar jag mig få svar på när siffrorna klargörs. Inte för att jag ville att Neymar skulle stanna, utan för att det blir ännu ett bevis på ledningens inkompetens om så är fallet.

Då jag inte kan språket kan jag inte läsa igenom rapporten själv, men väntar med stort intresse på en översättning eller sammanfattning från annat håll.

Barcelona the cameroonians
2017-10-31 16:15
Katalano Årsbokslutet och årsberättelsen är nu publicerad, den blev det EFTER att generalförsamlingen träffats. Neymars avgång påverkar såklart detta årets budget rejält och såväl intäkter som kostnader skenar. Bland annat ökar lönekostnaderna med över 1 miljard, och hade inte Neymar lämnat är jag osäker på hur klubben skulle hanterat detta faktiskt. Länkat finns bokslutet på 298 sidor där ekonomin redogörs för i slutet. Det är bland det finstilta som de riktigt intressanta sakerna finns, men jag har inte orkat sätta mig in i det än. Räknar med att Manifest Blaugrana kommer göra så när det lugnar ner sig på det politiska planet i Katalonien.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-10-31 15:51
The Cameroonians

Har det kommit fram några nya uppgifter kring årsbokslutet? Det övergår mitt förstånd hur ledningen kan bryta mot stadgarna och inte offentliggöra denna för sina medlemmar inom den tid som bestämts.
Barcelona Cúles
2017-10-31 14:48
Får Dembélé vibbar av bilderna på Messi. Hoppas han får vila ikväll!
Barcelona Kröjjff
2017-10-31 14:24
Rivaldo Jag kan bara bekräfta vad Gabriel skriver. Han stod upp för Neymar med frenesi, t o m när jag ifrågasatte och hade synpunkter på brassens personlighet. Så det så. Tillägg: För att inga missförstånd ska uppstå vill jag i efterhand understryka att Gabriel tolkade det som kritik mot brassen som fotbollsspelare. Nu, så hoppas jag inga ytterligare missförstånd infinner sig. För övrigt har jag hyllat Gabriel som en av de främsta och mest sakkunniga kritikerna av juntan. Så att fel gran vattnas, är SÅ sant.
Barcelona Gabriel
2017-10-31 13:37
Rivaldo Skulle jag vara hjärntvättad av juntan? Jo tjena, du vattnar fel gran kan jag säga. Jag försvarade Neymar rejält här inne hans två första säsonger men de sista två säsongerna blev jag trött på hans beteende. Har absolut ingenting med att jag blivit hjärntvättad av ledningen o göra. Jag är den första här inne som vill ha ut de kräken.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona IlTriplete
2017-10-31 13:26
Bilderna på Messi ser lite oroväckande ut.
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-10-31 12:44
Hmm. Hoppas Messi vilar. Det är en lång säsong minst sagt.
Barcelona || Cillessen #1
2017-10-31 10:51
Katalano Visst han är en hal jävel, men tvivlar på att dom har överlistat nasser och hans jurister.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-10-31 10:49
@ || Cillessen #1:


Underskatta inte Neymars pappa och eventuella klausuler i kontraktet dem emellan. Mig skulle det inte förvåna det minsta. Tror som sagt att det är deras strategi från början. Neymar vet att han inte vinner Balon Dór i PSG.
Barcelona || Cillessen #1
2017-10-31 10:40
Neymar kan ju glömma att han kommer kunna lämna psg innan 2021, finns inte en chans i världen att nasser släpper honom. Real har inte pengarna för att köpa ut neymar för den delen heller.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-10-31 10:36
@Barcadinho.:


Klart det inte snackas seriöst om en värvning av Neymar. Möjligheten är obefintlig. Jag kan däremot se honom gå till Real Madrid om 2-3 säsonger. Känns som att det är nästa mål för honom. PSG är bara en mellanlandning för att möjliggöra en flytt till Real.
Barcelona Barcadinho.
2017-10-31 10:35
Finns det ens en ekonomsik möjlighet med Neymar, jäkla tvecksamt.
Nasser är ytterst tuff förhandlare, det insåg vi med Verratti om inte annat.
Pengarna från Neymars affär redan är investerade.

Den här diskussionen är väl mer på skoj...
Barcelona || Cillessen #1
2017-10-31 10:27
Skulle inte ta tillbaka neymar även om han gav oss ytterligare 2.2 miljarder. Däremot tycker jag att det är direkt tjänstefel att inte försöka sig på Alexis till vintern. Erbjud honom 3+2 års kontrakt, han hade direkt löst flera problem i offensiven. Spelar på alla 3 anfalls positionerna, djupledslöpare, kämpar i 90 minuter, målskytt, framspelare och dribbler. Hade gett valverde en mängd med alternativ varje helg. I
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2017-10-31 09:42
Dags att vila Leo, vi har inte råd att riskera en skada.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-10-31 09:35
Barca4life98 Lite väl många vänsterfötter känns det som med Griezzman Messi Dembele. Han är helt klart crack. Men Martial besitter högre potential, 5 år yngre. Brukar snegla ibland på United matcherna efter Schooles skott i krysset mot oss 07. Med rätt förutsättningar tror jag Martial kan bli vår Etoo/Suarez. Rivaldo Jag vet inte. Fine om han va kvar. Fine om han kom gratis tillbaka kanske. Men inte att bi ska vörva honom och långa upp miljarden+. Som allt annat i livet så måste man gå vidare. Det finns många diamanter där ute.
Barcelona LeoMessi
2017-10-31 08:58
Neymar hade jag aldrig velat se i laget igen. Av anledningar som Gabriel nämnde. Han satte oss i skiten, vi har en ledning som gör det redan så vi behöver inte ha en divig spelare som gör det också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-10-31 08:51
Neymar är på tapeten alltså,
Väldigt kort är jag av åsikten att jag inte vill ha tillbaka honom. Jag tycker dels att han inte är värd priset som det skulle kosta oss, men framförallt så ser jag att Barca är bättre som lag utan honom, åtminstone så länge vi har Messi i laget och Messi är hästlängder bättre än Neymar och de vill ha liknande roll på planen, dvs gå ner och hämta bollar. Vara involverade i spelet. Detta ger oss för få löpningar i djupled och som skapar luckor i motståndarnas försvar. Ärligt talat så saknar jag inte Neymar något nu när han är borta.
Barcelona Rivaldo=Gud
2017-10-31 01:00
@Nelson Umtiti:Viast kan man störa sig på vissa saker. Han är inte jesus. Ofelbar och fläckfri. Han är en männkska med mänskliga brister och mänskligt temperament. Något jag personligen bara såg som uppfriskande. Alla kan inte va snudd på personlighetslösa robotar som iniesta och messi exempelvis. Jag hade förstått upprördheten mot neymar mer om hans bristrr påverkade hans fotboll synbart. Vilket dom inte gör. Att han har en så nära relation till sin syster så han vill besöka henne på hennes födelsedag är inget jag kommer hålla mot honom. På folk här låter det nästan som han tog kort för att åka och roa sig själv på något diskotek någonstanns. Vrf han bråka med Semedo har jag ingen information om vad det handla om eller vrf det blev så. Du kanske vet? Eller är det bara praxis i en neymar diskussion på detta forumet att förutsätta att all skuld ligger på honom?

Sen så följer jag fotbollslaget barca. Inte vad spelarna gör på sina fritider eller på sina sociala medier. Jag kunde inte bry mig mindre vad dom gör på sin fritid sålänge det ej går ut över fotbollen.

Du och fler kritiker brukar gävda att han ställer till med en massa problem utan att spesificera vad dessa problem är? Han är genuint omtyckt av praktiskt taget samtliga i truppen och levererade på plan konstant med en osjälvisk uppoffande spelstil för öaget där han många gånger anpassa sig på sin egna bekostnad för att tjäna laget och messi bättre. Nör neymar är närmare 30 borde han va i sina bästa år som spelare och förmodligen ganska överlägset bäst vid det laget. Det vore ren idioti att inte dörsöka värva en sån spelare pga att man inte gillar hans personlighet fullt ut. Speciellr med tanke på att spelarna i vår trupp är av motsatt åsikt och han själv ändå verkar gilla vår klubb.

Alla har rätt till sina åsikter. Men för mig går det inte att berättiga vare sig på sportsliga eller andra grunder att inte gå efter honom som ett alternativ i framtiden om han skulle vilja tillbaks.
Barcelona Nelson Umtiti
2017-10-30 23:42
Rivaldo=Gud Håller med dig om att Neymar bidrog till titlar och att han tillsammans med Suarez under tiden Messi var skadad var helt fantastiska och väldigt underhållande. Neymar är en otroligt begåvad fotbollsspelare och där är vi överens. MEN, han hade sina problem som Gabriel har angivit. Jag är en av dom som störde sig oerhört mycket på att han med flit såg till att få kort för att åka och fira sin systers födelsedag, som att han inte kunde lösa det på ett annat sätt än att lämna sitt lag i skiten. Jag började helt enkelt att störa mig på hans beteende vilket han aldrig verkade kunna växa ifrån, vem besöker ett omklädningsrum fullt med spelare från dina största rivaler efter match? Jo Neymar, för att han är en global superstjärna som ska hänga med alla. Bråket med nykomlingen Semedo fick bärgaren att rinna över för mig och där visa Neymar sitt sanna jag, vilket vi även har fått se i PSG där han har ännu mer frihet till att göra vad han vill. Har sagt det och säger det igen, jag gillar fotbollsspelaren Neymar men tyvärr gillar jag inte personligheten så mycket och hans entourage gillar jag ännu mindre. Jag skulle gärna behålla Neymar dock när han redan var här, men aldrig någonsin försöka värva tillbaka honom då jag inte tycker det är värt allt besvär plus att jag tror att det kommer finnas bättre spelare än honom när han närmar sig 30.
Barcelona Bentley King
2017-10-30 23:40
Jag tror att den historian om att Neymar ångrar sin flytt bara är hitt på då han nyligen var och besökte sin gamla klubb för okända anledningar. Det är ju väldigt vanligt att besöka en stad som man bott i några år samt där man har sina gamla vänner. Inte behöver det betyda att han ångrar sin flytt för det, han må sakna staden men som sagt passar tidningarna på att hitta på något som fångar klick.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rivaldo=Gud
2017-10-30 22:44
@Gabriel:I cl 2015. Gjorde han 7 mål frånnkvarsfinalen framåt. 3 mot psg, 3 mot bayern och 1 i finalen moy juve. Bland dom målen kan vi skriva in det första målet i dubbelmötet mot psg samt dom 2 bortamålen som defintivt dödar det mötet och dom 2 bortamålen i vår 3-2 förlust mot bayern i andra matchen där som även dödar det mötet. Om inte hans 3-0 mål på övertiden i första redan hadee dödat det.


Att säga att neymar intre vart avgörande för oss komedi. Ditt inlägg dryper av sårade känslor. Svårt att ta det du skriver som en något ens sånär objektiv bedömning i frågan. Du sitter där på fullaste allvar och säger att neymar som vann skytteligan i cl det året tillsamans med messi och C.Ronaldo. som gjordr 7 mål i våra 7 avslutande matcher i kvart semi och final inte va avgörande för vår cl vinst?

I länken har du neymars barca karriär i siffror. Torka tårarna och öppna ögonen. 105 mål och 59assist på 186 matcher. Nej du min vän. Snarare så att man inte kan vilja barcas bästa om.man inte vill ha tillbaka världens näst bästa spelare.

Barnrumpa hit och dit. Neymar är en otrolig talang som kliver fram när det behövs både för klubb och landslag. Han gillar inte ledningen och något har skärt sig rejält med dom. Som du ser så är vänskapen till messi, Suarez pique etc intakt. Vilket med all tydlighet visar att Neymar förmodligen haft sina anledningar att agera som han gjorde. När våra egna spelare öppet visar att dom är på neymars sida i denna konflikten så måste man va bra hjärntvättad av den nuvarande juntan för att ha en åsikt som du har.


Barcelona Gabriel
2017-10-30 22:04
Ta tillbaka Neymar? Ja skit i allt vad heter stolthet och självrespekt o göra och ta tillbaka barnrumpan som pissade på oss och förstörde hela våran sommar. Skit i att han inte uttalade sig en endaste gång om hur läget låg till i sommar och fick miljontals med culers världen runt att må illa i flera veckors tid. Skit i att han förstörde hela klubbens planering under sommaren pga honom. Skit i att han betett sig omoget och barnsligt och inte mognat knappt ett dugg sen dagen han kom till oss. Då pratar jag om hans beteende både mot medspelare och motståndare. Skit i att han ständigt har fotbollen som andra prio före hans privata liv och alltid tar gula kort och avstängningar så att han kan fira sin systers födelsedagen mitt i säsongen. Skit i att han visar noll respekt mot sina medspelare. Kolla Cavani bara. Tror han ska komma dit och bara swisha bort Cavani som om han vore luft. Skit i att han attackerar en helt ny spelare som Semedo efter bara några dagar i laget och börjar bråka med honom. Skit i att han hoppar in i Real Madrids omklädningsrum och chitt-chattar precis efter våran match mot dem i somras, när ryktena var som allra värst att han skulle lämna. Skit i att han faktiskt LÖSTE sin egna utköpsklausul och köpte sig fri från sitt kontrakt med Barcelona. Skit i allt detta, låt oss ta tillbaka honom. Ni som tänker så här, tar ni tillbaka era ex om de varit otrogna och legat med en annan också eller? Fy fan ursäkta mig men jag hade aldrig någonsin tagit tillbaka Neymar igen. Han är inte så bra att han är värd all den huvudvärk han gav, och det har jag insett nu när han lämnat. Det är en otroligt duktig fotbollsspelare när han känner för det, men han känner för det alldeles för sällan. Och han är inte på långa vägar värd det han kostade, jag skiter i hur marknaden ser ut. Spelare som kostar så mycket ska vara spelare som avgör matcher och ger titlar till ens klubb. Nämn en riktigt tung titel som han varit direkt avgörande för till oss? Det finns ingen, och kom inte med "i Barcelona är det Messi som regerar". Luis Suarez har fortfarande varit direkt avgörande till våra titlar trots att detta varit Messis lag. Neymar är en spelare som gör målen oftast när vi redan lett i matcherna, han är ingen spelare som gör avgörande mål, samma gäller hans fotbollskonster. Han är redan passerad av Mbappé i PSG även om folk ännu inte velat inse det. Neymar kommer aldrig att bli nummer 1 i världen, han är ingen spelare man kan lita på under loppet av en hel säsong och han kommer förmodligen aldrig heller att bli det. Personligen är jag otroligt glad att vi blev av med barnrumpan, och jag förstår honom ifall han nu ångrar sig, men det kan han gott ha. Inget är lika vackert som FC Barcelona och staden Barcelona. Han trodde han skulle rule the world i PSG, men än så länge har han fått lära sig den hårda vägen att beslut har konsekvenser. Det här är min åsikt, tar man som culé tillbaka Neymar till Barcelona så är man enligt mig förmodligen större Neymar fan än vad man är Barça fan.
Barcelona S.Eto'o
2017-10-30 21:55
Samper startar för Las Palmas för den intressanta. Enligt SofaScore har han vart Las Palmas bästa spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-10-30 21:04
@Canaletes:

Bilden är tagen efter våran match i lördags och innan Reals match igår .
Så rätt ska vara Ronaldo 540 minuter 1 mål.
Barcelona Soko
2017-10-30 20:49
@Cule4life:
Härligt att du fått 10 likes för din kommentar. Idag kl. 10.33 skrev jag ett inlägg om Neymar och samma tema men blivit ifrågasatt och fick 0 likes :)
Annons: