/spanien/barcelona/forum/486.aspx/spanien/barcelona/forum/486.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona TIKITAKA1086
2018-02-22 23:02
Barça have confirmed that they are in talks between 2 or 3 companies over the naming rights for the Camp Nou. The deal could be worth up to €300m. Most of the money will go to the stadium's renovations. [sky sports] Byter camp nou namn till nåt företagsnamn vet jag inte vart jag tar vägen... under all kritik. Åt helve** med den moderna fotbollen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-02-22 22:52
Stod så i Barcastuff. Men Cameroonians har bäst koll.

Vet inte mycket om Arthur men hur bra är han någon som sett nått?
Barcelona the cameroonians
2018-02-22 22:45
[QUOTE=Barcelonistas]Arthur: "I haven't signed anything for Barcelona. I have a contract with Gremio and I still belong to this club" [/QUOTE] Tillägg; ...Men förhandlingarna är på rätt spår och vi är nära en överenskommelse. Det finns ff ett par lösa trådar, men i början av nästa vecka borde vi kunna nå i mål. [Sport TV Brazil]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona TIKITAKA1086
2018-02-22 22:44
Barcelonistas Har du quotat själv eller..... för sådär säger han inte i sin intervju som finns på film haha. Han sa att inget är klart men förhandlingarna är långt gångna och affären är bra för alla 3 parter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-02-22 22:32
Arthur: "I haven't signed anything for Barcelona. I have a contract with Gremio and I still belong to this club"
Barcelona TIKITAKA1086
2018-02-22 22:30
Mido Håller med. Ruskigt lik xavi i nästan allt han gör, vändningarna osv. Hoppas verkligen inte ledningen gör bort sig och förstör affären. Man vet ju aldrig....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2018-02-22 22:27
Såg några YouTube videos angående Arther. Vet att man ska aldrig lita på Youtube. MEN! gud vad han liknar Xavi i spelstil, nästan kopia.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-02-22 22:26
Xavi - Du skrev i ditt första inlägg att hans defensiva insats var bedrövlig nu skriver du att den var klockren förutom den situationen med Willian?.

Som jag sa så fick Busquets 0 hjälp av både Rakitic och Paulinho som var totalt usla. Busquets fick ta det defensiva ansvaret. Sen borde Ter Stegen tagit Willians skott han har bara den stolpen att ta. Visst många spelare runt omkring men där borde han va med bättre.
Barcelona Xavi #6
2018-02-22 22:22
Barcelonistas

Förstår inte vad du pratar om men jag talar om en mot en situationerna med Willian där han tillåter Willian att skjuta med sin högerfot. En bättre försvarare tillåter inte Willian att gå in och skjuta med sin högerfot. Bortsett från de var han klockren.
Barcelona LeChiffre
2018-02-22 22:18
Östersund spelar ju mer offensivt och skapar fler chanser än Chelsea gjorde mot oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana83
2018-02-22 21:31
hahaha Östersund leder på Emirates.. fan vilken pinsam klubb
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2018-02-22 21:31
Haha Arsenal ligger alltså under hemma med 0-2 mot lilla Östersund!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-02-22 21:28
Xavi - du har fel. Busquets defensiva insats mot Chelsea var klockren. Visst du nämner situationerna med Willian men låt mig påminna dig om att Chelsea använde sig utav 3 spelade på Busquets position hur ska Busquets kunna försvara sig mot 3 gubbar?

Spelare som Rakitic och Paulinho borde gett understöd dom gjorde inte jack shit.
Barcelona TIKITAKA1086
2018-02-22 21:24
Angående Arthur känns det nästan klart, iaf för mig. Eftersom Arthur själv gick ut o sa att det inte var helt klart men att förhandlingarna går bra så känns det ganska klart enligt mig. Tror inte han hade varit så öppen annars. Så skulle nog gissa på att han är HELT klar inom max en vecka.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xavi #6
2018-02-22 21:22
Barcelonistas

Om vi pratar om hans defensiva insats så var den bedrövlig. Obegripligt hur en spelare som spelar med hjärnan lyckas låta Willian skjuta med sin högerfot inte bara en utan tre ggr.
Barcelona Barcelonistas
2018-02-22 20:35
Ribo - Busquets behöver inte speed han har hjärnan. Dom sa i Sky Sports studion att utan Busquets så hade vi aldrig kunnat ha ett sånt bollinnehav som vi hade mot Chelsea.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-02-22 19:05
Kröjjff - du får ta och öppna din butik senare i vår brushan när vi firar titlar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona tribente_magico
2018-02-22 19:03
Tror Arthur kommer bli en total succé om han kommer till Barcelona. För mig är du en bättre spelare om du dominerar i den brasilianska ligan än om du gör det i Premier League, eller iaf bättre lämpad för La liga.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2018-02-22 18:52
Jag har alltid gillat Busquets och kommer alltid att göra det, för han är en riktig Bolllirare. Men tyvärr är hans långsamhet ett aber och blir värre och värre. Matchen mot Chelsea visade det. Hade Busquets och Kante bytt lag, hade Messi gjort fler mål och Willians gått mållös från plan.
Barcelona Blaugrana83
2018-02-22 18:41
någon som har hört något om Arthur? Är det klart eller bara rykten
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
2018-02-22 18:06
Nu stänger jag butiken på obestämd tid. Bara så ni vet om nu eventuella mothugg blir obesvarade.
Barcelona Kröjjff
2018-02-22 17:45
|| #5 sergiobusquets Det stämmer att de senaste två "cracksen" inte fått mycket speltid, Och jag är inte så säker på att en hel Dembele hade gjort någon skillnad i det avseendet. Ty vad "vissa" inte verkar ha fattat, är att Racitic är en centralfigur i det sätt att spela som Valverde valt som sitt. Och troligtvis är det ingen tillfällighet att inte Coutinho är det givna valet, när den något mer taktiskt tillförlitlige portugisen Gomez finns att tillgå. Och om det är sant att "vår" ordförande var en drivande kraft vad gäller köpet av Coutinho så som Blaugrana91 vill få det till, kan man inte säga något annat än att Valverde visar "cojones" och med sina uttagningar pekar med hela sitt långfinger, var han vill att skåpet ska stå. Inte utan att även jag blir imponerad, av till synes så fasta principer.
Barcelona Maykii
2018-02-22 17:43
[QUOTE=Carles Puyol..65i]Ja fast där faller även din teori, "varav många är inköpta för mångmiljardbelopp", jag antar att du menar Coutinho och Dembele. Det där stämmer ju såklart inte, Coutinho fick vi in för en månad sedan och Dembele köptes in av ledningen enbart för att rädda sig själva från fiaskot i somras, Valverde hade väldigt lite och säga till om när det gäller den värvningen. Kvar var massa medelmåttiga spelare som Gomes, Deleoufeu(stavning) , Vidal och osv. Valverde har gjort dunder succé, vi får inte glömma var vi var i augusti. Februari har alltid varit hemsk månad för oss även när andra tränade Barca. Jag tycker att Barca spelade dåligt mot Chelsea borta, men Stamford Bridge är mardrömsarenan för oss. Mot Juventus spelade vi bra, även Real borta, borta mot Atl Madrid, Valencia borta och osv. Vi höjer oss mot större lag, definitivt. Nu kommer jag till kritiken, vi har väldigt dålig lägsta nivå, Getafe hemma, Celta hemma Eibar borta och osv. Men får vi in Coutinho, Dembele, kommer det blir riktigt bra. Det är jag helt hundra på. Jag tycker att det räcker gott och väl att Busquets har hittat sin form igen, får gåshud varje gång han lirar. Valverde har definitivt balls, Pique har höjt sig. Detta efter att han har blivit tillsagd av Valverde. Han har övertygat Messi där han bör vila mer, vilket kommer leda till att han är på hugget när det vankas stora matcher senare till våren. Vi kunde inte få in en bättre tränare och jag är hundra på att han kommer använda sig av talanger mer när han dumpar skräpet vi har i truppen! [/QUOTE] Jag håller med i princip allt du skrev precis, du har verkligen rätt om Valverde.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Carles Puyol..65i
2018-02-22 17:26
@Kröjjff:

Ja fast där faller även din teori, "varav många är inköpta för mångmiljardbelopp", jag antar att du menar Coutinho och Dembele. Det där stämmer ju såklart inte, Coutinho fick vi in för en månad sedan och Dembele köptes in av ledningen enbart för att rädda sig själva från fiaskot i somras, Valverde hade väldigt lite och säga till om när det gäller den värvningen.

Kvar var massa medelmåttiga spelare som Gomes, Deleoufeu(stavning) , Vidal och osv. Valverde har gjort dunder succé, vi får inte glömma var vi var i augusti. Februari har alltid varit hemsk månad för oss även när andra tränade Barca. Jag tycker att Barca spelade dåligt mot Chelsea borta, men Stamford Bridge är mardrömsarenan för oss. Mot Juventus spelade vi bra, även Real borta, borta mot Atl Madrid, Valencia borta och osv. Vi höjer oss mot större lag, definitivt.

Nu kommer jag till kritiken, vi har väldigt dålig lägsta nivå, Getafe hemma, Celta hemma Eibar borta och osv. Men får vi in Coutinho, Dembele, kommer det blir riktigt bra. Det är jag helt hundra på. Jag tycker att det räcker gott och väl att Busquets har hittat sin form igen, får gåshud varje gång han lirar.

Valverde har definitivt balls, Pique har höjt sig. Detta efter att han har blivit tillsagd av Valverde. Han har övertygat Messi där han bör vila mer, vilket kommer leda till att han är på hugget när det vankas stora matcher senare till våren. Vi kunde inte få in en bättre tränare och jag är hundra på att han kommer använda sig av talanger mer när han dumpar skräpet vi har i truppen!

Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-02-22 17:17
Kröjjff Inte för att vara sån men valverde använder inte ”sina” miljardvärvningar ;).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
2018-02-22 17:01
TIKITAKA1086

Jag tog till mig av din kritik och ändrade "många" till vissa istället, när som det åtminstone finns ett fåtal på detta forum som gjort det till en vana, att krydda sina ilnlägg med överdrifter ifråga om Valverdes förmåga, att förvandla en "undermålig" spelartrupp varav merparten är inköpt för mångmiljardbelopp, till ett segerrikt lag.

För övrigt och med tanke på ditt "nick", vore det inte på sin plats att Barca snart börjar träna på snabbt och rörligt triangelspel med täta positionsbyten, för att åtminstone ha som plan B i "bakfickan" när man kör fast så som mot Chelsea?
Barcelona TIKITAKA1086
2018-02-22 16:39
Kröjjff Vem har ens kallat valverde en taktisk mästare? En grym matchcoach vet vi att han är men sluta krydda på. Valverde har gjort ett grymt jobb så sluta se ner på hans jobb hela tiden. Som CRUYFF en gång så, valverde är en av framtidens mest intressanta tränare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
2018-02-22 16:14
Det mest märkliga i taktiskt hänseende med matchen mot Chelsea, är att den enl vissa, moderna fotbollens taktiska mästare Valverde, inte tycktes kunna finna ett fungerande motdrag gentemot ett engelskt lag som anklagats för att spela fotboll á la 1800- talet. Trots bussen parkerad i eller strax utanför eget straffområde, lyckades Chelsea göra ett mål och hade så när gjort ytterligare två. Antar att Conte ville tvinga upp Valverde ur skyttegravarna på mittfältet och därigenom bereda det utrymme för snabba omställningar, som inte dykt upp för lagen i La Liga den här säsongen, eftersom kompakt defensiv följd av kontringar varit Valverdes egen signaturmelodi, som spelats om och om igen till publika applåder. Plötsligt befann sig Valverde i samma situation som Pep, när dennes mannar hade att stångas mot en köttmur av motståndare och likt honom bli anklagad för "uselt" bortaspel Och precis som då, var det Messi som slutligen "räddade oss ur skiten". Skillnaden ligger i att Barca förut med hög press och ständiga bollerövringar, tvingade motståndarna att backa ned i knät på egen målvakt. Den här gången talar mycket för att det var motståndarnas coach som tvingade FC Barcelona upp i planen och spela på ett sätt som de vant sig av med, under Valverdes taktikpinne.
Barcelona S.Eto'o
2018-02-22 15:32
Barcelonistas Exakt den elvan jag vill ha mot Chelsea. Tror även att den elvan kan Bli vår bästa elva om de får spela kontinuerligt med varandra. Men känns som Roberto är fast på högerback positionen och Rakitic är fast i startelvan, inte för jag har några problem med honom men tycker Roberto skulle tillföra mer på den rollen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2018-02-22 15:14
Den vise mannen

Håller med dig generellt. De matcher då motståndarna parkerar bussen och vi ändå skapar chanser men kryssar/förlorar pga missade chanser och små marginaler är det lite störande att taktiken hyllas som helt outstanding. Vissa matcher däremot, som den i tisdags, tycker jag folk har helt rätt. Det var helt enkelt så att Chelseas sätt att spela var mer effektivt för att komma till vassa målchanser. På det stora hela tycker jag kryss var mest rättvist men att Chelsea hade fler lägen än oss är bara ett faktum.

Dock tycker jag man hyllar Chelseas insats lite väl överdrivet istället för att kritisera oss. Hade vi spelat på normal nivå och släppt lite på bromsen hade vi förmodligen vunnit matchen. Däremot hade vi också kunnat åka 1-2 mål till bakåt, vilket är just grejen med Valverde, att han är lite försiktig av sig.
Annons: