/spanien/barcelona/forum/482.aspx/spanien/barcelona/forum/482.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Jarlma
2018-05-27 00:56
Varane började i Reals säsongen 11/12 de hade då inte vunnit på nästan tio år! Han har vunnit fyra stycken efter säsongen 13/14 under samma tid som Rosell/Bartomeu råttan suttit i styre. Alltså ser du inget mönster eller? Det hade gått hela 12 år innan de vann sin första igen! Sen vann de fyra på fem år. Är du nöjd själv eller har du bara intalat dig att det inte är så illa som det är? Lägg till att Messi bara blir äldre och äldre.
Barcelona Jarlma
2018-05-27 00:50
@II Barça II:Det enkla svaret är att jag som Barca supporter mäter mig med dom bästa klubbarna i världen. Så när vår största rival går och gör en historisk bedrift så blir jag lack och ser det som ett fatalt misslyckande från vår sida.

Vi var inne på ett bra spår med en röd tråd och allt var bra fram tills denna äckliga junta kom till makten. Vad är resultatet? Ett uteblivet spel och misslyckanden ute i Europa. Hade inte vi åkt ut mot Roma på ett pinsamt sätt så hade vi med stor sannolikhet kunnat stoppa Real och deras jävla tredje i rad. Vem har tagit de flesta sportsliga besluten? Vem ska hållas ansvar? Eller tycker du jag ska nöja mig med hur läget ser ut just nu?

Barcelona II Barça II
2018-05-27 00:43
@Jarlma Ja, Real har varit en mer framgångsrik klubb än oss ute i Europa. Det är la ganska uppenbart? Vem fel det har varit, alla inblandade har en skuld, inklusive Messi och tränaren mfl. Även felprioriteringar från ledning mm är en orsak. Återigen, ditt huvudinlägg handlade om att du tycker att det är pinsamt att en spelare har lika många titlar som oss som klubb. Att vi endast lyckats vinna 5 titlar på 63 år har ju knappast enbart med nuvarande ledning att göra? Hur svårt ska det vara att förstå? Spelar ingen roll om du var född eller inte, hade vi tidigare i historien vunnit fler Europa titlar hade Varanne inte haft lika många. Därför kan inte skulden enbart läggas på nuvarande ledning. Sen får du gärna förklara hur det är ”vårt fel” att Real vunnit CL på senare år?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2018-05-27 00:34
Så Ronaldo säger att han ska ge ett svar om sin framtid närmsta dagarna . Jag har en sjuk känsla av att han kommer säga att han lägger ner med fotbollen och börjar satsa på filmbranschen som han har gett sig in på . För jag kan inte se han prestera i något annat lag och det vet han säkert om själv . Med tanke på att han är en stor vinnarskalle och vill ständigt prestera så märker han nog att han inte räcker till längre. Då får han nått som kallas ”prestationsångest”, och det pallar han säkert inte med längre .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarlma
2018-05-27 00:33
Samtidigt så känner man för Jurgen Klopp, han försöker spela positiv fotboll och kommer kort i ännu en CL final.
Barcelona Infinit8Don
2018-05-27 00:32
Sen här har vi en annan pinsam själ jag är glad att slippa i min klubb. SKÄMMIGT.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-05-27 00:29
Om dedär med cr o cl stämmer bevisar det ännu en gång vilken pinsam själ Cristiano verkligen är. Att han sedan efter matchen ska sno rampljuset från bale med massa skitsnack är så sjukt skämmigt. Borde få 3 örfilar i omklädningsrummet. Hursom, oerhört skönt att se resten av världen (supportrar etc) äntligen få se både vilken begränsad spelare han är o sen vilket pinsamt ego han har. Usch. Skönt att vi inte har sånt smuts i vårt lag. Hade skämts.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarlma
2018-05-27 00:24
@II Barça II:
Jag skiter i dom tidigare 63 åren, jag var inte ens född. Jag pratar om nutid och vi har låtit våra största rivaler vinna fyra CL på fem år! Vems fel är det? Messi? Tränarens? Svara på den frågan, eller menar du att Real är en bättre klubb än oss? Du verkar vara nöjd med våra tillkortakommanden i CL och du kallar mitt argument efterblivet.
Barcelona II Barça II
2018-05-27 00:17
@Jarlma Du tycker att Barcelona vunnit CL för få gånger och att det är pinsamt att Varane vunnit lika många gånger. Och du antyder att det nuvarande lednings fel. CL har spelats i 63 år, vi har endast lyckats vinna 5 gånger varav 1 gång under nuvarande ledning. Ser inte du hur efterblivet ditt argument är så jag tyvärr inte hjälpa dig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Beast Puyol
2018-05-27 00:13
CR..... UCL borde döpas efter mig hahahhahahahhaha. CR är så sjukt ”ödmjuk”...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarlma
2018-05-27 00:09
@Infinit8Don:


Du läser ganska dåligt måste jag säga, kom med något vettigt istället. Det är hur som helst vad JAG tycker så sluta bry dig.
Barcelona Infinit8Don
2018-05-27 00:07
Jarlma Gå tillbaka till real forumet din lilla undercover agent. Läser man mellan raderna är alltså la liga en nästintill betydelselös titel? Skitsnack.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarlma
2018-05-27 00:06
@II Barça II:Ja precis som Varanes fotbollskarriär har varat i 63 år, så mycket för din poäng.

Gå satsa på din komedikarriär istället.
Barcelona Beast Puyol
2018-05-27 00:06
Man brukar säga en bra målvakt vinner dig titlar men asså de helt sjukt att Navas har vunnit 4UCL titlar. Hör ni hur de låter ens NAVAS. Hade förstått om Real hade De Gea eller Buffon men Navas hahahaha. Kollar man på reals trupp så är den gjord för UCL men inte för ligan. Perez hade svårt att vinna UCL en period och köpte in alla dessa o nu står Perez med 4 UCL titlar på 5 år helt obegripligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2018-05-27 00:03
@Jarlma Champions Leauge (Europa spel) har funnits i 63 år. Menar du verkligen att allt är nuvarande lednings fel för att vi inte har fler titlar i Europa? Faktum är det är Peps Barca som borde vunnit fler titlar i Europa, han hade historiens bästa lag. Sett till den truppen han hade så vann han alldeles för lite i Europa. Snart kommer ni komma fram till att det var ledningen som låg bakom Palme mordet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2018-05-26 23:58
För mig är det Diego Costa, som är avgörande.
Om han spelar håller jag inte på Spanien, då är det bara Brasilien som gäller i Ryssland.
Barcelona Iniesta.70
2018-05-26 23:58
Karius?? Jisses. Det enda synonyma efter denna afton med den keeper'n och Liverpool är väl "Eleanor Rigby" just nu? Och för all framtid?!? Om inte annat så blev i alla fall jag " sugen" på att låta den låten gå på repeat ... Nää, det kommer inte snackas om Ronaldo, Salah eller Bale efter denna kväll. Nix, Mannen på allas läppar efter den här finalen är ju självklart Mr "tandtroll" himself...
Barcelona Jarlma
2018-05-26 23:51
HAHA hade totalt glömt bort att hackkycklingen nr 1 har fler CL titlar än självaste Barca *facepalm* Vår satsning ute i europa har varit KATASTROFAL! Vad är det för jävla tomtar som röstar fram den här ledningen gång på gång? Jag säger det igen ingen bryr sig om La liga. Den är så amatörmässigt marknadsförd, domarna ska vi inte ens prata om, spanska ligaförbundet är ett dårhus som INGET lag tar seriöst. Prestigen i CL är så betydligt högre i dagens läge.
Barcelona Kröjjff
2018-05-26 23:51
Som jag höll på Spanien i Sydafrika- VM 2010. Puyols nickmål mot Tyskland i semifinal fick mig att mässa hans namn på knä, som vore jag djupt religiös. Iniestas avslut i finalen, gjorde mig långt mycket lyckligare än Thomas Ravellis straffräddning i USA. Det var ju i stort sett bara La Masia- produkter på plan, som spelade Barca - fotboll då. I år är det inte så längre. Och visst, Sergio Ramos var med även i Sydafrika, men det kunde jag bortse ifrån då. Men åtta år senare och med en ansenlig mängd fula efterslängar, kapningar, filmningar och många röda kort som borde ha varit långt fler sedan dess, kan jag omöjligt hålla på ett lag som har honom i sina led. Så i Ryssland är det Argentina som får gälla för hela slanten. Värmlänning som jag ju är.
Barcelona Infinit8Don
2018-05-26 23:46
Folk som snackar om att Ronaldo har lika många cl som Barca etc. sluta häckla er o sitt ner i båten. Sedans messis debut har han 32 titlar. Real 31 titlar. Så som sagt, sitt ner.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mangi10
2018-05-26 23:41
Som fotbollsfantaster och Barca fans som vi alla här inne är blir jag smått besviken på nivån som detta forum emellanåt håller.. Att hävda att Real har vunnit 3 raka CL titlar på tur och domare! Det sticker i ögonen på oss alla att dom dominerar i Europa just nu! Jag skäms inte ett dugg att säga att Real har betydligt högre spets och bredd än vad vi har! Man slog ut PSG, Bayern och Juventus, väldigt imponerande måste jag säga! Vi blev förödmjukade av Roma.....!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JakWah
2018-05-26 23:35
Visca el barca: Det beror på att vi avgjorde ligan förra året... det var liksom ingenting som kom plötsligt. Hade titeln stått på spel till sista omgången så hade reaktionerna varit annorlunda.
Postat via SvenskaFans-appen
Visca el Barça i visca Catalunya
2018-05-26 23:34
Cl e helt klart större, sluta ljug för ej själva. Kolla på reaktionerna här inne idag jämfört med Reals reaktion när vi vann ligan, dom kunde inte bry sig mindre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarlma
2018-05-26 23:30
Läste precis att Varane har en mindre CL titel än Barcelona som klubb. Så jävla patetiskt så att det inte finns. Vi går runt och försöker intala oss att en inhemsk ligatitel väger mer än CL. En liga som inte ens respekterar institutionen Barcelona och allt den står för, vinna ligan i ett land som man inte ens vill vara del utav. BRAVO!
Barcelona II Barça II
2018-05-26 23:27
Till nästa säsong måste vi sluta prioritera cupen. Messi ska inte få en enda minut där. Det är dags att ta hem CL bucklan till Barcelona.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona wallmannen
2018-05-26 23:26
Karius! haha. Det måste väl ändå vara det sämsta målvaktsspel i en stor final som världen någonsin har skådat?
Barcelona Jarlma
2018-05-26 23:16
@Fuerza:
Hjälper inte heller att Messi som person är otroligt introvert och tystlåten. Jag hatar verkligen nuvarande ledningen och allt som har med Bartomeu och Rosell att göra. Vi gick från dominanta Pep-eran till den här sörjan med medelmåttor. Jag förstår varför Neymar valde att dra vidare, han märkte säkert av vilka jävla amatörer som sitter bakom spakarna i denna klubb.
Barcelona A good coach is everything!
2018-05-26 23:15
Släpp Ronaldo snacket nu prata gärna om han när den där balon d or närmar sig. Men nu handlar det mer om oss och våra problem än han. Börjar bli pinsamt med all snack om samma spelare dag in dag ut !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2018-05-26 23:12
@Treyh:

Nämnde han det sj lr frågade reportern om det ? Stängde av mil 91 då jag inte vill se firandet.
Barcelona FCB_Messi
2018-05-26 23:10
En grej ska ni ha klart för er. Jag skiter i hur mycke PR Ronaldo gör, eller hur han har vunnit alla sina ballon förut . Denna gången finns det inte en chans att han vinner . Detta året har han kammat hem CL, där han var sämst på plan, efter Karius . Inte guldskon, inte ligan , inte cupen , ingenting mer. Salah som spelade 20 min var bättre denna matchen . Enda chansen är ifall han vinner VM.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: