/spanien/barcelona/forum/476.aspx/spanien/barcelona/forum/476.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona God is a five letter word - Messi
2017-07-18 16:57
Hade det varit till vilken annan klubb som helst ok, men till PSG? De spottar på oss när vi visar intresse men de kan köpa vår spelare bara för att han har en låg utköpsklausul i dagens marknad? Usch!

Lite roligt dock att bilderna från träningen får Neymar o se ut som världens lyckligaste snubbe. Tror fortfarande inte en gnutta på allt det här.
Barcelona Gonzalez_Barca
2017-07-18 16:53
Får vi 200m för Neymar är det bara att tacka och ta emot. Han kommer aldrig vara kvar i Barcelona resten av sin karriär. Vi gjorde miastaget att inte sälja Ronaldinho för miljarden utan sålde honom för 250m året efter. Visst Neymar är fortfarande inte i sin prime ännu men han har nått sitt högsta marknadavärde. Bara casha in och spendera de på 3-4 världstjärnor.
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-07-18 16:43
Jag tror personligen att om Neymar går till PSG kommer det knappast inkludera Verratti.. Det står ju att PSG ska vara villiga att betala hans klausul vilket betyder att klubben inte kan förhandla om något och knappast om Verratti.
Barcelona Davids3
2017-07-18 16:43
Problemet är att PSG kan välja att inte ingå Veratti i en förhandling, och även om vi får mycket pengar så ser jag barca som förlorarna i en sådan affär, och då menar jag inte att neymar är värd mer än 2 miljarder, det är han knappast.

Men tänk er ni är instängda i ett rum med en miljard i kontanter. Ni kommer dö av svält ändå. Ungefär så jag ser det. Jag vill ha en bra spelare inte bara pengar.
Barcelona Thierry Henry
2017-07-18 16:42
@Davids3:
Dybala är överskattad så det slår härliga till.. Aldrig i livet!
Barcelona Davids3
2017-07-18 16:36
Hoppa på mig om ni vill, men jag hoppas vi kan görs en deal med PSG som inkluderar Neymar för Veratti + Pengar. För att detta skulle bli verklighet så innebär det att Neymar har övervägt att byta klubb trots hans drömlön, inte ens Messi hade så hög lön i hans ålder (?). Detta är tillräckligt för att jag inte skulle vilja ha honom, ska vi behöva stå ut med rykten varje sommar? Låt han dra på en gång istället. Ne orkar inte med hans attityd längre. Åker han och vi får Veratti, kan få gå all in på Dybala nästa sommar.
Barcelona Viggo - Grande Busquets
2017-07-18 16:36
Frågar ni mig finns det inga pengar i världen som kan ersätta Neymar. Det var han, och inte Messi, som tog oss vidare mot PSG. Killen kämpar i varje match och gör sitt bästa, ibland har han sämre dagar, men har inte sett en match där han inte försökt. Neymar ska ingenstans.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-07-18 16:29
I alla dessa år under Messis era har man alltid pratat om vem som ska ta över efter Messi. Många har sagt och säger fortfarande Neymar, en gång i tiden trodde jag också att Neymar skulle vara det naturliga valet som Messis efterträdare utan att på några som helst sätt mena att han skulle kunna klara av att uträtta ens hälften av det som Messi gjort.

Men på senare tid har jag förstått att det helt enkelt inte finns någon som kan ta över efter Messi. Han har suttit ribban såppas högt att culés tom klagar på en spelare som Neymar. Nu finns det andra saker än det sportsliga som kliar många gällande Neymar, som att han bråkar med motståndare, är omogen, oprofessionell och flyger till Brasilien så fort som det behagar - men om man bara håller sig till det sportsliga så är det klart att Neymar är en väldigt grym fotbollsspelare.

Men är han tillräckligt bra för att ta över efter Messi? Nej, absolut inte, det kommer han aldrig att bli. Men vem är det? Ingen. Messi är unik och ingen kommer någonsin att leva upp till allt som Messi gjort för oss.

Man ersätter inte Messi med en annan superstjärna som Neymar, eller vem som helst. Man ersätter Messi MED ETT LAG!

Real Madrid försökte köpa en massa storstjärnor för att stoppa våran storhetstid, det var därför de köpte Ronaldo, Kaka, Benzema och Alonso under ett och samma fönster. Men Messi, Xavi och Iniesta blev för mycket för Florentino Perez och hans bygge, så han insåg väl tillslut att enda sättet att stoppa denna fusk spelare vid namn Messi är genom att skapa sig ett bättre lag och en bättre trupp än Barcelona. Det är så man utmanar Messi. Och det är det vi måste inse också.

Vi kommer aldrig att kunna ersätta Messi med Neymar, aldrig. Men inte heller med någon annan spelare. Det krävs snarare att vi bygger upp ett starkt lag där alla går åt samma håll.

När det kommer till Neymar så är jag kluven gällande att sälja eller inte. Det första man måste förstå är att OM Neymar faktiskt går med på att sticka till PSG så behöver inte PSG ens ge oss Verratti för att få honom, just eftersom Neymar har en utköpsklausul och Verratti inte har det. Då är det bara för PSG att hosta upp de 222M€ som krävs för att hämta Neymar, och de kan samtidigt behålla Verratti också. Så tom där ser jag det som en komplicerad affär. Det andra är, även om vi skulle få Verratti så krävs det någon som kan ersätta Neymar på den kanten. Jag älskar Dembélé och vill absolut se honom hos oss i framtiden, men helst på högerkanten då jag anser att han gör sig själv bättre på högerkanten än vänsterkanten. Den enda jag tycker är tillräckligt intressant och talangfull för att ersätta Neymar på hans nuvarande position är M'Bappe.

M'Bappe sägs vara Real Madrid fan, men det skiter jag i. Isco, Modric, Zidane, Özil och en massa andra spelare var Barçafans, men de hamnade trots det i Real Madrid. That doesn't mean shit med andra ord.

Jag kan säga redan här och nu att hade man klarat av att få Verratti plus 150M€ för Neymar så hade jag tagit det, enbart om ledningen lyckades med att köpa Dembélé och M'Bappe också. Det där hade varit ett jävla lag alltså.
Barcelona Pep - El Míster
2017-07-18 16:00
Leka med tanken kan man ju men ni vet ju själv hur ovanligt det är med sådana byten. Och Barca är nog inte redo att ge upp Neymar än. Inte jag heller. Neymar kommer aldrig fylla Messis skor - självklart inte - men jag kan inte se någon annan spelare som skulle kunna komma närmre. Och då är han nog ändå jävligt långt ifrån :D Vi är trots allt Barca en spelare av hans kaliber och spelstil hör hemma på Camp Nou enligt mig. Ni som vill ha tillbaka Barca och DNA och allt sådant - nu vill ni sälja för 200 miljoner EURO och köpa spelare för lika mycket. Är det ett sätt att behålla Barcas identitet? Ni vet väl att han stod på sig själv och gjorde allt för att spela hos oss 2013 medans RM erbjöd dubbel lön. Varför ska han nu lockas av att husera i Kalle Anka-ligan Ligue 1 och spela stora matcher(CL) i snitt en gång i månaden bara? Så länge han levererar det han gör idag så är han oersättlig. Hans kemi med Messi är inte heller att underskatta. Han lär sig säkerligen enormt mycket av Messi dessutom. Sedan, hans liv utanför planen? Vad stör er? Att han instagramar? Snälla, det är 2017. Låt honom. Vad ska han göra? Dricka vatten och sova dom 22 timmarna om dagen han inte tränar med laget? Han dricker för övrigt ingen alkohol alls och det om något kan ställa till problem. Det har vi gott om exempel på. Får känslan av att pengar vattnas i era munnar här inne och får er att underskatta Neymars kvalitéer och proffesionalism. Han är ung fortfarande och jag tvekar inte en sekund på att Neymar vinner guldbollen inom 1-3 säsonger.
Barcelona Andresito
2017-07-18 15:51
Risken finns att spelare som Dembélé och Mbappé faller för pressen och misslyckas med att prestera. Det är alltid en enorm risk att förlita sig på talanger, speciellt i storlag. Yngre spelare ska slå sig in på egen hand i startelvan i de största lagen, de ska inte vara garanterade en plats. Mbappé gjorde en makalös säsong i Monaco, speciellt i CL-slutspelet. Jag väljer ändå att vänta i ett år innan jag ser honom som the next big thing. Det är nu han kommer ha en ledande roll i laget och en press att bära Monaco framåt. Mbappé.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Koeman!!
2017-07-18 15:48
Jag gillar Neymar men hans liv utanför fotbollen kan nog ställa till en del problem.

Saknar Pedro som alltid gav allt
Barcelona Barcelonistas
2017-07-18 15:41
Jag också mannen gabriel!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-07-18 15:40
Att sälja Neymar för 222M€ är verkligen inget smart under denna ledningen som hade pissat bort pengarna.

Alaba, Dybala och Greizmann? Nej tack till dem alla.

Hade däremot varit gott sugen på att få 150M€ plus Verratti för Neymar. Då tar vi pengarna som vi hade tänkt att lägga på Verratti den här sommaren och lägger de på Dembélé, sen använder vi pengarna vi fick för Neymar till att hämta M'Bappe.

Så om man kan få Verratti, M'Bappe och Dembélé för Neymar så är jag på att sälja honom.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-18 15:36
Hmm sant nu när man tänker efter. Så hade jag nog gått med på det också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-07-18 15:22
Man behöver inte världens bästa spelare för att få världens bästa lag. världens bästa lag > världens bästa spelare. Inte direkt så att Neymar kommer kunna fylla i Messis skor när han lägger ner fotbollen för den delen heller :). Neymar är inte heller någon spelare man kan bygga ett lag kring då han är allt för opålitlig. Men det kommer att komma med åren? Absolut inget som pekar på det. Så offra neymsr för att få ett bättre lag? Hell yes
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-18 15:15
Katalano - hur? vem ska ta över Messi hade du tänkt?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-07-18 15:11
@Andres Iniesta #24:


Om allt detta vore sant och att vi fick de spelarna i "utbyte" mot att vi säljer Neymar så hade jag tackat ja alla dagar i veckan. Nu tror jag dock inte att Neymar kommer lämna, men det är ju silly season tider så...
Barcelona Barcelonistas
2017-07-18 15:08
Humor har aldrig varit min melodi så nej.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-18 15:08
Humor har aldrig varit min melodi så nej.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2017-07-18 14:53
Barcelonistas

Tål du inte en gnutta humor? Eller kan du inte läsa mellan raderna?

Jag svarade dessutom ordentligt på ditt inlägg med att jag inte tror att Dybala är våran nya Xavi. Jag behöver absolut inte specifiera varför för att du ska se det som ett ordentligt svar.
Barcelona Bollinnehavet
2017-07-18 14:50
@Barcelonistas:


Samma egenskaper som du nämner har även Arjen Robben, Aguero och Mbappe. Skulle dessa också passa in på mittfältet för det? Det du inte nämner är defensiva egenskaper, positionsspel, arbetskapacitet utan boll, markering, huvudspel och framförallt passningspel. Stackars Busquets säger jag bara.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-18 14:43
Varför skulle Dybala inte fungera på mittfältet? Kvick, bollsäker, bra teknik, kan ta sig förbi sin spelare. Jag tar Dybala på mittfältet alla dagar i veckan före Rakitic.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-18 14:37
Pep el mister - lägg ner barnsligheterna nu. Ska du skriva något skriv något som leder till nått.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2017-07-18 14:31
Barcelonistas

Ja! Vilken bra idé! Dybala våran nya Xavi.

Vilka som tror det är möjligt räck upp en hand?

Skämt och sido - det tror inte jag :)
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-07-18 14:31
200M är inte dåligt att få för en spelare, finns ingen spelare som är värd dom pengarna, men om han skulle vara "missnöjd" och vill flytta så är det bara att låta honom gå. Vi är inte en klubb som PSG som tvingar kvar sina spelare.

Tänkbara ersättare hade ju varit Hazard, Ousmane Dembele eller Dybala.

Men jag tror knappast att Neymar lämnar, när man ser kemin mellan MSN på och utanför plan så tror jag knappast han går till ett annat lag där han hade fått en enorm press att leverera.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-18 14:29
Pep el mister - jag har sett Dybala på mittfältet han dominerade där för Juve. Vi skulle kunna skola om han till en Xavi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2017-07-18 14:29
Ja men då ska jag zip-it själv faktiskt. Har redan skrivit mer idag än vad jag någonsin gjort :) Totalt dött på jobbet idag så därför jag gnatar på här inne idag. Hehe. Vill ni diskutera Neymars vara eller icke vara så varsågod. Mig intresserar det inte längre. Chansen att han lämnar tror jag är ungeför 0.00001% - därför lägger jag ej mer energi på det. Totalt ointressant liksom.
Barcelona Andres Iniesta #24
2017-07-18 14:22
Lite mer silly season bara för det Manchester United are in talks with unsettled Barcelona star Neymar. Don Balon says Neymar, 25, is said to have become frustrated at the Nou Camp and could be open to quitting Barca. And he has held talks over a Nou Camp exit. The Brazil star has had discussions with both United and Paris St-Germain. Reports yesterday claimed PSG are willing to pay Neymar's stunning £197m release clause. Barca would sign David Alaba, Marco Verratti and Antoine Griezmann or Paulo Dybala if they sold the La Liga star.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andres Iniesta #24
2017-07-18 14:20
Vadå zip it? Har du ringt neymar och fått ett konkret svar eller? Det svänger fort i den här världen. Otroligt att han lämnar men verkligen inte omöjligt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-07-18 14:19
Pep el mister

Barcas hemsida presenterade ju honom men det snackades här att han ändå inte blev helt klart och ledningen fick massa skit för det.
Annons: