/spanien/barcelona/forum/4751.aspx/spanien/barcelona/forum/4751.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona el Flaco
2015-01-05 16:40
Rambla/

Hehe, så med andra ord en försenad julklapp. :)

Men samtidigt är det en populistisk beslut från Bartomeu då han tror/hoppas att offra Zubi ska räcka för att massorna inte ska kräva hans avgång. Men Barto ljuger för sig själv om han tror att det kommer räcka för att släcka folkets längtan efter nyval.
Barcelona Diar Shekha
2015-01-05 16:40
Alltså ni ska bara se Twitter nu. Man kan tro att vi har vunnit Champions League. Haha. :P

Många menar att ledningen har ingenting att hämta utan Zubi och han var Bartomeu's största "byggsten" samt det blir större chans för nyval. Annars har det inte så stor effekt så länge denna ledning är kvar till 2016.
Barcelona DM1982
2015-01-05 16:39
[QUOTE=el Flaco]Med tanke på transferförbudet - har det verkligen någon effekt att sparka sportchefen? [/QUOTE] Precis det jag också tänkte på. Det är bara rökridåer för att få folk att tänka på annat än att Lucho är usel och ledningen förvirrade. Att sparka Zubi nu spelar knappast någon roll, han hade ändå inget att göra under kommande år.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2015-01-05 16:39
Detta är fullständigt OACCEPTABELT. Det här går inte längre. Alltså det är otroligt hur ett lag kan sjunka från Peps tid till denna, det är obeskrivligt. INGEN (det spelar inte roll hur bra du är på att uttrycka dig eller skriva) kan beskriva denna sjunkande skepp, även om några gör det jätte bra. Detta är fullständigt ologiskt. Vad ska hända mina vänner? Vad skall göras? Vi har haft några katastrof år tidigare som 00-04 men ingen av dom slår detta. Att vi för några år sen var helt magiska till detta. INGEN kräver tripletes varje år för det är fullständigt ologiskt men kan man sjunka ännu mer än så här?

Det här är en väldigt allvarlig situation. Har ni tänkt på en grej? Kolla hur Carvajal spelar och jämför hans hjärta med Montoyas. Jag är inget fan av Carvajal, jag tycker att han överdriver väldigt mycket ibland men Montoya har inte ens 5% av hjärta jämfört med Carvajal när dom spelar. Jag är så f*cking trött på denna ''nice-guy'' attityd där alla är trevliga, sportsliga, goa o.s.v. VART är HJÄRTA? Skillnaden mellan Pepe och Piqué när dom försvarar 1mot1 är att när Pepe försvarar så går han direkt efter bollen, HAN VILL HA BOLLEN och ingenting annat. När Piqué försvarar så knuffar han motståndaren lite lätt och vill säga till motståndaren ''så att du vet, jag är bakom dig''.

Luis Enrique, vad finns det mer att säga om den här mannen (som tränare). Jag har alltid respekterat Lucho, han har aldrig varit den tekniska geniet eller huvudstjärnan, han har alltid gjort sitt jobb med hjärta och krigat för den här klubben. Men som tränare så är det en helt annan grej. 25 matcher och 25 olika startelvor. Haha. Det finns inte, det går inte. Jag är helt mållös, vet inte hur jag ska uttrycka mig. Herregud.

Hur kan inte socios se detta elände? Seriöst, hur? Nånting är fel. Detta är inte normalt nånstans. Ingen logik. Inte en jävel visar sitt missnöje. Förutom någon busvissling. Det borde vara massdemonstrationer utanför Camp Nou just nu. Fattar ingenting...
Barcelona Andresito
2015-01-05 16:37
[QUOTE=el Flaco]Med tanke på transferförbudet - har det verkligen någon effekt att sparka sportchefen? [/QUOTE] Tänkte samma sak. Knappast något som kommer leda till titlar liksom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-01-05 16:36
@el Flaco:


Haha, troligtvis inte. Fast du får väga in den psykologiska aspekten i det hela. Varenda jävla culé jordklotet jublar nog och glömmer för stunden bort vilken sunkig ledning vi har. Varför tror du Barto tog det här beslutet?
Barcelona Rambla~
2015-01-05 16:35
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Jag säger som de sa i Disneys Robin Hood.

Prisa Gud, här kommer skatteåterbäringen

Det känns ungefär likadant. Så underbart!

Bye bye Zubi, tack för....tjaa ingenting.
Barcelona el Flaco
2015-01-05 16:34
Med tanke på transferförbudet - har det verkligen någon effekt att sparka sportchefen?

Barcelona Peshmerge - AS9
2015-01-05 16:33
Så jävla GÖTT bästa dagen i mitt liv. Zubi avgår HERRGUD VA GÖTT!!! Bara Barto kvar. Messi sparkade honom inte Presidenten. Nästa på tur är Enrique & presidenten. Jag tycker Enrique borde avgått istället nu. Men fan va gött! Yeees!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Pep G
2015-01-05 16:32
Jag är faktiskt inte speciellt glad efter att Zubi fick sparken. För att problemen är mycket större än lilla Zubi som var inget annat än en dum puppet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Pep G
2015-01-05 16:30
[QUOTE=KiNg-PuYi]Nu me transferban så skickade Perez ett sms till till Zubi din uppgift är avslutad bra jobbat min vän du kan nu avgå. Hala madrid haha En sak till hade LE varit cule så hade han avgått...men hans destroy Barca mission är ej klar än. Först torska ligan o sälja Messi. Sen säger han heil hitler eee sorry menar hala Madrid. O avgår [/QUOTE] Du kan detta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zick9
2015-01-05 16:30
Det är officiellt att presidenten har sparkat honom
Länktips: wp.me/p4CZHx-1F5
Barcelona Andresito
2015-01-05 16:29
Någon nämnde att Zubi hade sagt något om ledningen igår, vad var det? Anledningen till att han sparkas är för att rädda ledningen ska se bra ut, tror jag. Efter buropen så finns det säkert en del lättlurade fans som hurrar och tror att allt kommer bli bättre nu även om ledningen sitter kvar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona fc__Barça
2015-01-05 16:29
A good coach is everything Du skulle ju kunna byta nick till "Lucho är sämst" så kan du bara skicka tomma meddelanden lite då och då så slipper du göra om samma uppsats dagligen för att beskriva hur dålig du tycker Lucho är.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona fc__Barça
2015-01-05 16:29
A good coach is everything Du skulle ju kunna byta nick till "Lucho är sämst" så kan du bara skicka tomma meddelanden lite då och då så slipper du göra om samma uppsats dagligen för att beskriva hur dålig du tycker Lucho är.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona J.Gamper
2015-01-05 16:28
RafaelH117: There are reports Luis Enrique hasn’t even discussed with Messi about his role on the team, and the coach barely talks with his team.
Barcelona Baha - Pep G
2015-01-05 16:28
Yes. Hoppas att det blir så. Board member Toni Freixa has called a board meeting and plans to convince Bartomeu to call for elections at the end of the season. Freixa will tell the board on wednesday that they should call elections next summer. They know their time is up. Let's wait. #EleccionsFCB
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2015-01-05 16:28
Bara för att man var en gudabenådad spelare så betyder det inte per automatik att man bli en bra tränare..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2015-01-05 16:27
Diar Shekha/

Även om Messi hade en befogad anledning att inte delta i träningen så är det ändå oroväckande om Lucho är arg på argentinaren för att han inte närvarade. Kan leda till fler problem och dispyter, något vi knappast behöver.

Jag tror att Zubis senaste uttalanden, efter matchen i Anoeta, där han indirekt beskyllde Bartomeu för att vara en av de skyldiga i hela transferförbudet. Det kan ha gett Barto den perfekta ursäkten att ge honom sparken.
Barcelona Canaletes
2015-01-05 16:24
Jointmannen från matchen igår. En man som verkligen njöt!
Barcelona A good coach is everything!
2015-01-05 16:23
Alltså är vissa här seriösa eller?LE var sämst innan han kom till oss. Förstår att vissa inte har tid att kolla på annan fotboll än Barca. Men ska det ta 6 månader för folk att se att Lucho är sääääääääääämst finns absolut inga ursäkter! Konstigaste besluten i dom viktigaste matcherna han e bara för rolig dom besluten LE tar skulle jag inte ens våga göra på FM. Han göra saker vid fel tillfällen, spelar fel spelare på fel positioner. Litar på spelare som inte har visa ett skit! Munir exempel??? Varför ska den yngling få e så stort förtroende ? När Sandro har vart bättre finns t.om bättre spelare i b-laget. Ska helt plötsligt spela Montoya efter 6 månader what the fuck? jag mena han kan inte ens stå för sina beslut! Ska leka boss vid fel tillfälle. Varför visa han inte vilken boss han var när Messi vägra byta i 80-90 min, och LE helt plötsligt ändra sitt byte till Neymar?? Jag mena ska man vara boss, så fegar man inte ur i en sån sits. LE är knappast en boss, snarare en mes!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Pep G
2015-01-05 16:23
Det är dags för Barto att utlysa nyval. Vilken okunnig inkompetent snubbe ska han anställa nu? Hoppas det inte blir Puyol. Vill inte börja hata Puyol på grund av den här ledningen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-01-05 16:21
Nu me transferban så skickade Perez ett sms till till Zubi din uppgift är avslutad bra jobbat min vän du kan nu avgå. Hala madrid haha

En sak till hade LE varit cule så hade han avgått...men hans destroy Barca mission är ej klar än. Först torska ligan o sälja Messi. Sen säger han heil hitler eee sorry menar hala Madrid. O avgår
Barcelona Baha - Pep G
2015-01-05 16:21
Någon behöver skriva en bok om allt skit som pågått och pågår fortfarande i fcb. Det kan nog bli Zubi. 17 hours after pointing the finger at Bartomeu, Zubi gets the boot. May he reveal WAY more about their fuckups.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
2015-01-05 16:20
El Flaco

Messi skrev på FB att han var ledsen och det var saker han inte kunde kontrollera(mag-problemen).
Barcelona Diar Shekha
2015-01-05 16:19
Nu är det klart. Zubi är borta. Jag hade blivit mer glad om hela styrelsen avgått. :P
Barcelona el Flaco
2015-01-05 16:18
Sport skriver att Luis Enrique är sur på Messi för att han inte deltog i den öppna träningen i Mini Estadi då många barn närvarade för att få se sina idoler. Lucho ska även ha uttryckt sin irritation till de som står närmast Messi medan lagets delegat ska ha försökt ringa och få tag på Messi i två timmar utan att ha fått något svar.

Precis vad vi behöver, att tränaren och lagets största stjärna börjar beefa.
Barcelona DM1982
2015-01-05 16:16
Official: Barcelona announce that the contract of sports director Zubizarreta has been ended, he was at the club since 2010 #fcblive Fast vad spelar det för roll, skadan är redan skedd.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2015-01-05 16:12
Zubi har avgått jaaaaaaass!!!!!!!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Pep G
2015-01-05 16:07
Varför klaga på Suarez, Montoya eller vem det nu än är som ni vill ska vara syndabocken. Lucho har ingen klar spelidé. Allt jag ser är ett orienterad lag som inte har en klar ide eller system att anfalla på. Reus på anfallet, Göndugan i mittfältet tillsammans med Pogba och Benatia med kompani i backlinjen hade inte klarat av att orientera sig under Luis hypnotisören.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: