/spanien/barcelona/forum/4735.aspx/spanien/barcelona/forum/4735.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Andresito
2015-01-08 13:07
FIFA could force Monaco to pay Valdes full amount of broken 4-year pre-deal if a doctor confirms he's fit after a year at United.


Sjuk lön han kommer ha i så fall!


Förövrigt så kommer det bli en tribute till Messi för målrekordet i Liga nu i helgen mot Atléti.
Barcelona Baha - Lionel Andres Messi
2015-01-08 12:52
Tata var en annan historia. Han tvingades att lämna sina idéer och spela ett spel han inte kunde bemästra. Luis var fel val från början, han värvade fel och hans sätt att spela fotboll på hade förstörd Madrid dessutom. Det finns ingen ide, röd tråd, plan, strategi kalla det vad du vill i hans fotboll. Jag har aldrig förstått den förutom enstaka matcher då den har klickat rätt. När du kollar på Atletico vet du exakt hur de ska spela, du kan se mönstret i deras spel. Desamma med Madrid. De lagen har en identitet hur det än går för de. Luis Enriques startelva som en trafikolycka. Allting improviseras från spelarna. Neymar och Messi tar ibland saken i egna händer för att skapa en chans. Fotboll är ett lagsport och de individuella kvalitéer ska användas i synkroniserad anfall tillsammans. Jag minns hur kommentatorerna och experterna brukade säga om Barca. Barca är ett lag, ett maskineri men Madrid förlitar sig på sin individuella skicklighet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona culé10
2015-01-08 12:34
*NYTT

Henk Ten Cate vår och Rijkaards assisterande har gått ut med att: han tycker att Barca borde sålt Messi för två år sen han tycker att han fortfarande är värd så mycket och att man bör ta vara på de. Ingen spelare enligt honom kan ingen annan vara såhär bra, så länge. Men att barca nu bör ta vara på chansen." Har den gode Henk en viss Ronaldinho, Deco situation i baktanke? de tror jag säkert
...Visca!
Barcelona Neymar11
2015-01-08 12:15
A good coach För att jag är så jävla trött på att byta tränare varje år, och jag unnar han framgång istället för misslyckande. 3 år 3 tränare ändå har det gått åt helvete, så är det verkligen enbart tränarens fel? Eller har spelarna en del av det? Ja han har agerat konstigt och misslyckats till stora delar med det, men han försöker med förändringar och han kör sin grej och det kan man inte klandra någon för. Att det har misslyckats än så länge fine with that, men att byta tränaren nu är lönlöst Jag var tveksam till Lucho i somras och ville se ett delat tränarskap Lucho/ de boer. Men nu är inte fallet så och jag får stötta honom så länge han är tränare
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2015-01-08 12:15
Varför får inte Adama chansen? Han är hästlängder bättre än Munir. HÄSTLÄNGDER!
Barcelona dinho the artist
2015-01-08 11:55
Neymar11
***
Om så verkligen var fallet fullt ut hade han förmodligen fortfarande varit president. Han hade nog inte ställts inför en missförtroendeförklaring där han kom undan med hjärtat i halsgropen. Han beskrevs ju även på slutet som närmast paranoid gällande media.

Men, han är en oerhört omtyckt person med stora kontakter(inte minst Pep). Så allt för pjåkigt hade det inte varit. Men ser hellre något nytt ansikte.
Barcelona A good coach is everything!
2015-01-08 11:55
Neymar11 "Stöttar inte ni Lucho så kan iaf stötta spelarna! Du har stöttat Lucho sen dag, jag vet fortfarande inte varför du gör det. Snälla förklara för oss oförstående.. För jag kommer aldrig stötta en tränare som gör minst 80% fel beslut. Spelar ingen roll vilka spelare vi har, med en sån tränare kommer vi ingenstans..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2015-01-08 11:53
Barcelonito / Lucho Enrique 21

Anledningen till en hittills usel säsong beror inte på backarna, Det är mittfältet i kombination med tränaren.

Var inte så enögd ;).

Barcelona Neymar11
2015-01-08 11:44
Dinho the artist Första delen som du nämner stämmer någorlunda men den senare delen är du helt vilse. Är det något laporta gör så är det att han lyssnar på kompetenta människor och agerar efter deras råd
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2015-01-08 11:40
Vi får njuta av att se Real får stryk nowadays. Så är det, man är trots allt hälften antimadridista, halva nöjet :-)

Det som slår mig mest är hur Atletico har vänt så drastiskt på det mentala övertaget
Efter 11 år av total torka och lille bror komplex så är allt borta. Atletico härskar på plan psykologiskt. Noll respekt. De går hårt när de vill, tar det lugnt när de vill, viftar hit och dit, snackar, och låter Real spelarna vara i skuggan av allt det psykologiska spelet. Tom domarna är hypnotiserade..

Det är mycket tack vare Simeone och att man har väldigt stolta karaktärer i truppen.
Hatten av. Vi kommer att ha det jobbigt på helgen.
Barcelona LeoMessi
2015-01-08 11:28
DM1982 Om det vore upp till mig så hade jag inte sålt Messi för några pengar överhuvudtaget! Och jag är säker på att han inte kommer att dra eftersom han älskar den här klubben och att det inte finns något annat lag som han hellre spelar för. Jag säger bara vad jag hade känt om han hade valt att dra nu. Sen är jag ruskigt trött på Alla verkar tro att Messi ska springa till Chelsea enbart för Lord Fabregas skull. Dom får det att framstå som att hans vänskap är mer betydelsefull än alla hans vänner i Barcelona. Med "alla" så syftar jag på medierna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona dinho the artist
2015-01-08 11:25
Bara jag som inte vill se Laporta som president? Tror verkligen inte han kan tillföra någon stabilitet (vad som faktiskt krävs i denna klubb just nu) alls. Visst ser jag honom bra mycket hellre än Barto, men tror en ny president hade varit att föredra.

Laporta är för mycket "allt ljus på mig,tack" för min egen smak. Presidentens roll är inte att fatta alla beslut bara för att man kan, utan snarare att låta sina rådgivare(som ska vara experter) sköta det. Tyvärr vill Laporta allt som oftast besluta saker själv, eller ville i alla fall mot slutet.
Barcelona Andresito
2015-01-08 11:22
@1.70-ligan:


Det leder dock till en positiv sak - att fokus läggs på en ordentlig stab. Tränare kommer vara den viktigaste frågan i detta val.

Tippar på att någon kommer locka med de Boer och en annan med någon som Klopp.

Bartomeus ess i rockärmen: Eusebio som sportchef och Mourinho som coach.
Barcelona Kröjf
2015-01-08 11:19
Neymar11 skrev "Stöttar inte ni Lucho så kan iaf stötta spelarna! Vad är det för jävla attityd att förlora matchen innan den har spelats". Ett sanningens ord i rättan tid.
Barcelona Andresito
2015-01-08 11:17
Ännu en 22.00-match, tredje i rad nu. Returen mot Elche är även den kl 22.

Ingen Rafinha ikväll, synd. Han tränade med gänget igår och jag har inte hört något om någon skada, skumt.


Rey Douglas vilas också inför mötet med Atlético.
Barcelona ElRaval
2015-01-08 11:12
Smogen: Tror inte heller det. Men varken presidenten eller någon annan har något att säga till om ifall någon pungar ut utköpsklausulen. Då är det all up to Messi.
Barcelona 1.70-ligan
2015-01-08 11:12
Smogen Väldigt osannolik indeed. Lite trist för övrigt att man inte kan locka med spelarköp som valfläsk .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2015-01-08 10:52
Sälja Messi inför eller direkt efter ett presidentval utan att kunna köpa in några ersättare? Kommer aldrig hända.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-01-08 10:25
[QUOTE=LeoMessi]Mido Dom kan erbjuda vad dom vill, Messi kommer att stanna kvar. Han har fått som han vill nu, drar han efter allt kaos så kommer han att förlora min respekt. För enligt mig så gör han en "Fabregas" då, dvs att han drar så fort det börjar bli svårt. [/QUOTE] Drar så fort det börjar bli svårt? Killen stannade kvar när det var som sämst med Reijkaard, som tuffast med Pep och med alla problem med Tito och Tata. Är du allvarlig?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-01-08 09:30
Mido Dom kan erbjuda vad dom vill, Messi kommer att stanna kvar. Han har fått som han vill nu, drar han efter allt kaos så kommer han att förlora min respekt. För enligt mig så gör han en "Fabregas" då, dvs att han drar så fort det börjar bli svårt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2015-01-08 09:26
Chelsea erbjuder Messi ett sex års kontrakt, och kan betala 200 milj euro Daily star
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan
2015-01-08 09:22
Garcia är det bästa Barto har kommit fram till på år och dar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-01-08 08:42
@barcastuff: Barcelona will offer former player Oscar Garcia (41) a position at the club and he'd also be the alternative if Luis Enrique leaves. [rac1] Nu börjar jakten på röster, garcia är en omtyckt person nere i Barcelona. Nu kommer den självklara propagandan "vi ska satsa på la Masia" äga rum och det är en av personerna som känner till talangerna bäst
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-01-08 08:28
Ironin när Madrid spelare klagar på att atletico är defensiva och kör endast långbollar.... Karma is a bitch, däremot spelar atletico med klass och inte som svin
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2015-01-08 07:49
och förbaskade telefon....Simeone stavas namnet!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2015-01-08 07:47
Simione vilade 7 ordinarie spelare mot Real inför mötet mot oss. Ska bli intressant att se hur många Lucho vilar....eller vänta. Vi har ju inga ordinarie spelare så det blir omöjligt att se. Något säger mig däremot att 99 av 100 tränare hade startat med Messi och Neymar i söndagens svåra ligamatch för att sen vila dom i den betydligt enklare cup hemmamatchen mot Elche. men jaja....det här är nog också bra...eller?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona fc__Barça
2015-01-08 07:46
Nämen hoppsan! Världens bästa lag genom tiderna torska igår mot Atletico för tredje gången den här säsongen. Oflyt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-01-08 07:17
Stöttar inte ni Lucho så kan iaf stötta spelarna! Vad är det för jävla attityd att förlora matchen innan den har spelats. Batra pique Matheiu . Masche Sergio Pedro/rakitic. Alba . Messi . Suarez neymar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-01-08 05:46
Jag vill hylla våra fans, det finns optimism hos dem, vi är med i alla turneringar och kan vinna samtliga, laget spelar bra och jag är optimistisk - LE hur kan han säga att vi spelar bra???? känns som att han dumförklarar oss. alla ser ju att vi spelar den sämsta fotbollen på många år.... snälla LE skäm inte ut dig med såna uttalanden
Barcelona Canaletes
2015-01-08 05:46
Största hycklaren är ju Ramos. Som klagade på spansk fotboll och att man borde lära sig av PL. Han syftade självklart på straffen han fick emot sig då han ansåg att Raúl García föll för lätt.

Undra vad Mr. Penalty tycker om det uttalandet.
Kan tänka mig att det var rätt stelt i omklädningsrummet efter hehe.
Finns ju en anledning till att Ramos retas och blir påmind om sin IQ för alla hans korkade uttalanden och statusar på sociala medier med mera...
Annons: